The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این نظرسنجی بالا هم مشکل داره . در سطح آنچارتد ینی چی ؟ یا بهتره یا بدتر . نمیشه گفت که دو تا بازی یه جورن . یا صاحاب نظرسنجی توضیح بده یا این 108 نفر .

این نظرسنجی بالا هم مشکل داره . در سطح آنچارتد ینی چی ؟ یا بهتره یا بدتر . نمیشه گفت که دو تا بازی یه جورن . یا صاحاب نظرسنجی توضیح بده یا این 108 نفر .
دیگه معنیش مشخصه ! :دی یعنی از نظر داستان و شخصیت پردازی و گیم پلی و گرافیک و صداگذاری و مجموعآ ترکیب اینا ، یه چیزی هم سطح با Uncharted هست یا نه ! بیشترین رآی رو هم همین آورده چون خیلی واضح هست معنیش !

دیگه معنیش مشخصه ! :biggrin1: یعنی از نظر داستان و شخصیت پردازی و گیم پلی و گرافیک و صداگذاری و مجموعآ ترکیب اینا ، یه چیزی هم سطح با Uncharted هست یا نه ! بیشترین رآی رو هم همین آورده چون خیلی واضح هست معنیش !

هم سطحی ای وجود نداره . یه کار نسبت به قبل یا بعدش یک درصد یا بهتره یا بدتر . مطلق یکسانی وجود نداره . آنچارتد یک a عه . یا د لست فولان a- میشه یا a+ . هیشوقت a = a نمیشه در این زمینه ها البته . نه از نظر فروش میشه گفت نه نمرات نه سطحش بنابر نظر شخصی .

هم سطحی ای وجود نداره . یه کار نسبت به قبل یا بعدش یک درصد یا بهتره یا بدتر . مطلق یکسانی وجود نداره . آنچارتد یک a عه . یا د لست فولان a- میشه یا a+ . هیشوقت a = a نمیشه در این زمینه ها البته . نه از نظر فروش میشه گفت نه نمرات نه سطحش بنابر نظر شخصی .
خب اون طوری هم میشه مقایسه کرد و گفت فقط سفید یا سیاه ! حد وسط نداریم ! :دی
ولی من و خیلی های دیگه اگه دو تا بازی عملکردشون نزدیک به هم باشه میتونیم اون ها رو مشابه بدونیم. اینم اگه نقدهاش مثل Uncharted بشه و محبوبیتی مثل اون بدست بیاره ، میشه گفت در یه سطح هستن. اگه فاصله ـش زیاد باشه هم میشه گفت بهتر یا بدتر هست.
کلآ این یه نظرسنجی ساده هست و دنیا باهاش به آخر نمیرسه که انقدر سخت بگیریم ! :دی اکثر دوستان گزینه وسط رو زدن و نظرشون این بوده و حتمآ معنیش رو میدونستن ! :دی شما هم هر گزینه ای دوست داشتی بزن مثل خودم که فکر میکنم احتمالش هست که توی اولین نسخه به پای Uncharted نرسه ولی بعدش شاید از Uncharted هم جلو بزنه. کلآ ND توی نسخه های دوم و سوم به اوج میرسونه بازی هاش رو ! Crash Bandicoot که نسخه های دوم و سومش فاصله چند کیلومتری با اولی داشتن ! Jak رو خودم نسخه اولش رو بیشتر دوست دارم و منتقدها هم همین طور ولی اون طور که فهمیدم طرفدارهای بازی (خودم فقط طرفدار نسخه اولش هستم) از 2 و 3 بیشتر خوششون اومده. Uncharted هم که بحثی در موردش نیست و مشخصه ! :دی

OPM France که فردا میاد،

شماره ی بعدی EDGE هم که چهارشنبه ی هفته ی آینده میاد، The Last of Us میره رو جلد مجله !

EDG237_cov.jpg

امیدوارم یه خورده اطلاعات جدید با یه چند تا عکس ببینیم ! :-s:d

OPM France که فردا میاد،

شماره ی بعدی EDGE هم که چهارشنبه ی هفته ی آینده میاد، The Last of Us میره رو جلد مجله !

EDG237_cov.jpg

امیدوارم یه خورده اطلاعات جدید با یه چند تا عکس ببینیم ! :-s:d
همش تکرار مکررات ـه, زیاد امیدوار نباش بهروز :دی !

شما تو جو کنکور گیر کردی :دی ! حالا خوبه دوساعت توضیح دادم بهت :|:دی ! باز اومدی تو تاپیک گیر دادی ؟:دی
نابغه ای معین :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or