The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
جواب ناتی داگ به دوستانی که Ellen Page رو مدل Ellie میدونستن :
“Ellie is a sum design of many different references.”
حتماً اینم در آینده جزو نکات منفی بازی میشه :دی اون یارو که بازی رو قرض گرفته بود کی بود ؟ همونو میگم :دی
من واقعا امیدوارم هیچ نوع حالت چند نفره ای برای بازی در نظر نگیرن ، یا اگه میگیرن ، تروفی آنلاین نذارن :دی !
از کی تا حالا کپی خورها رفتن توی کار پلات ؟! :دی
از همون وقت که نوب گیمرها مولتی پلیر گیمر شدن
biggrin1.gif
! آره احسان جان ...
biggrin1.gif
!
من که COD نمیزنم :-/

آخرین ویرایش:
امروز GameReactor UK دوباره دو تا Studio Tour ــه دیگه از بازی گذاشته، پیشنهاد میشه حتما ببینید !

The Last of Us: Studio Tour

The Last of Us - Presidents interview

دو تا از Concept artist های بازی که تو ویدیوهای بالا باهاشون مصاحبه میشه، یکیشون از Crytek اومده به Naughty Dog ، اون یکی هم چند تا کار قبلا برای Crytek انجام داده !

اون ویدیوی اولی تعداد polygon سر به فلک میکشه ! :d

یک عدد ArtWork جدید:
the-last-of-us_concept-art_pic001.jpg

پ.ن: ویدئوی اولی که بهروز گذاشت و بر روی PS3 اجرا میشد رو ببینید تا ایمان بیارید به ناتی داگ و بهترین گرافیک سال آینده !
5 سال پشت سر هم آیا ؟

من قبلا هم یه جا دیگه گفتم ملت فحش خواهر مادر بهم دادن و گفتن نوستروداموسی ولی پست بنده رو بوک مارک کنید . این بازی Stealth و مخفی کاری تا دلتون بخواد داره ولی به شکلی که کسی تا حالا ندیده . حس ترس و مخفی کاری و البته خشن به سبک Manhunt ... تو این بازی جایی واسه مخفی کاری به سبک سوسول بازی مثل Splinter Cell و اینچیزا نیست :دی جونم خشونت و خون :دی

جونم خشونت و خون :biggrin1:

+ با تم مخفی کاری :دی
ولی یه چیزی ! اینجا اگه اینا رو ( ادم های توی عکس رو ) انسان فرض کنیم ، برای چی باید مخفی کاری و اینا باشه ؟ :دی اگه زامبی بودن یه حرفی ولی ... :دی پیچیده شد چرا ؟ :دی
ولی این ریخت ساختمونا و نمای شهر ( یعنی شکل و شمایل شهر ) جو خیلی خوبی داره :دی هر عکسی که میاد بیرون چقدر هایپ داره !!! :دی اینجوری پیش بره تا موقع عرضه بازی طرفدارای بازی شدت کف کردن تلف شدن رفته :))

+ با تم مخفی کاری :دی
ولی یه چیزی ! اینجا اگه اینا رو ( ادم های توی عکس رو ) انسان فرض کنیم ، برای چی باید مخفی کاری و اینا باشه ؟ :دی اگه زامبی بودن یه حرفی ولی ... :دی پیچیده شد چرا ؟ :دی
ولی این ریخت ساختمونا و نمای شهر ( یعنی شکل و شمایل شهر ) جو خیلی خوبی داره :دی هر عکسی که میاد بیرون چقدر هایپ داره !!! :دی اینجوری پیش بره تا موقع عرضه بازی طرفدارای بازی شدت کف کردن تلف شدن رفته :))
تم ـش میخوره به مخفی کاری ! یعنی دو تا آدم که لباس مثل هم دارن اون جلو مثل نگهبان میمونن حالا مراقبت و نگهبانی از چی و ایناش معلوم نیست :دی بعد همین تریپ بودن نگهبان اسلحه به دست و اینا معمولاً بوی مخفی کاری میده به خصوص اینجا که میتونه هدف بدست آوردن اسلحه باشه :دی بالاخره آرت ها با هدف منتشر میشن دیگه صددرصد باید یه دلیلی داشته باشه این آرت که نزدیکترین چیزی که به ذهنم رسید همین بود :دی
به اون سگ توجه نکردید
biggrin1.gif
؟! احتمالاً کار رو برای مخفی کاری خیلی سخت میکنن !
+ امید هر چه بیشتر به حضور حیوانات به صورت مستقیم در گیم پلی و احتمالاً هم به صورت معمولی هم زامبولی :دی

آخرین ویرایش:
یه آرتورک قبلا هم بود که فکر کنم تو یه فروشگاهی چیزی بود . در ضمن از تو تریلر هم میشد فهمید با این جک و جونور ها نمیشه کیلویی شاخ به شاخ شد .تازه فکر کنم یه جورایی مشخص بود از تو تریلر که تو بازی تیرو تفنگ و مهمات زیاد پیدا نمیشه . البته اینا همش حدسه دیگه .خودم از سبک مخفی کاری به شدت متنفرم (به جز Manhunt) . یعنی خوشم نمیاد با 1000 زحمت خودم رو برسونم به پشت دشمن که آخر سر با یه حرکت خیلی سوسولانه با کارد آشپزخونه بکشمش یا خفش کنم . بیشتر به اون شکل Manhunt دوست دارم که بری پشت طرف و دل و رودش رو بریزی بیرون . اینم فکر کنم اگه مخفی کاری داشته باشه یه جورایی مثل Manhunt باشه :دی

یه آرتورک قبلا هم بود که فکر کنم تو یه فروشگاهی چیزی بود . در ضمن از تو تریلر هم میشد فهمید با این جک و جونور ها نمیشه کیلویی شاخ به شاخ شد .تازه فکر کنم یه جورایی مشخص بود از تو تریلر که تو بازی تیرو تفنگ و مهمات زیاد پیدا نمیشه . البته اینا همش حدسه دیگه .خودم از سبک مخفی کاری به شدت متنفرم (به جز Manhunt) . یعنی خوشم نمیاد با 1000 زحمت خودم رو برسونم به پشت دشمن که آخر سر با یه حرکت خیلی سوسولانه با کارد آشپزخونه بکشمش یا خفش کنم . بیشتر به اون شکل Manhunt دوست دارم که بری پشت طرف و دل و رودش رو بریزی بیرون . اینم فکر کنم اگه مخفی کاری داشته باشه یه جورایی مثل Manhunt باشه :دی

فکر نکنم دیگه خشونتش در اون حد باشه . اخه تو وجود Naughty Dog وحشی گری نیست !! :d . این جور کثیف کاری ها مخصوص R* هست . البته منم بدم نمیاد خشونت در حد Manhunt باشه چون بازی مورد علاقه منه !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or