The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من هنوز نگرفتم چرا یک بازی مثل uncharted 3 فقط برای PS3 میاد
خوب مثلا اگه برای PC و XBOX بیاد که فروششون بیشتر میشه
برای اینکه سازنده بازی از زیر مجموعه های سونی هست و طبیعتاً برای سونی بازی میسازه و خب ساپورت مالی و سایر قضایا هم از طرف سونی انجام میشه :دی مثل 343 (و بازی هیلو) برای ماکروسافت :دی

پسر خوب مفهوم انحصاری رو میدونی !!!:)
به چند دلیل
اول این که اون طرفی که میره تو کف بازی بره روی یه کنسول خاص اونو بازی کنی ، که سبب فورش بیشتر کنسول و سود بیشتر برای شرکت تولید کننده
دوم به دلیل این که وقت بیشتری برای روتوش و کار کردن و هماهنگ سازی و ......... بازی با یه دستگاه خاص راحتر و بهتر انجام بشه و روی چند تا دستگاه همزمان کار نشه و کیفیت هدر بره ... نابرابری
سوم جلو گیری از کپی های غیر قانونی که تو PC سرسام آوره و تو 360 هم کم نیست ولی PS3 فعلا جلوشونو گرفته :)
چهارم سود بیشتر شرکت طراح بازی و حمایت بیشتر از طرف اسپانسرشون (سونی)

سونی پول میده که این بازی فقط واسه پلتفرم خودش ساخته شه ... چرا ؟ چون اون موقع خیلی ها واسه همین Uncharted میرن PS3 میخرن ! فلسفه ی داشتن بازی انحصاری همینه.

این عکسایی که من میبینم چیزی بیشتر از یه بازی هستش !
بیشتر شبیه تیر خلاص PS3 و نسل کنونی بازی هستش !
بعد این بازی باید منتظر عرضه PS4 باشیم...

در لینک زیر میتونید یه ویدیو شامل صحنه هایی از Motion Capture و توضیحاتی در مورد بازی از زبان کارگردان ببینید ...

Gamereactor UK - Video: The Last of Us - Presentation

مرسی نیما جان .
-------------------------------------------------------------------------------------

خیلی درست و دقیق توضیح میده چرا رفتن سراغ این بازی .:d

اما من دوست دارم یک زمان از ND یک بازی open-world ببینم واقعا کارشون درست هستش .

اما من دوست دارم یک زمان از ND یک بازی open-world ببینم واقعا کارشون درست هستش

اره ولی ND همچین کاری نمی کنه ! سعی می کنه سبک خودش رو حفظ کنه ! رغابت با R* کار مشکلی هست مخصوصا اینکه انتظارات از ND وحشتناک بالاست !

اره ولی ND همچین کاری نمی کنه ! سعی می کنه سبک خودش رو حفظ کنه ! رغابت با R* کار مشکلی هست مخصوصا اینکه انتظارات از ND وحشتناک بالاست !

اون که بله تو سبک خودش بهترین هستش . اما من به خاطر این میخوام یک روزی ازشون open-world ببیینم که شاید این راکستار یکم تنوع رو به بازی هاش اضافه کنه و یکم احساس خطر بکنه و.... و برگرده در خط ساناندریاس شاید آدم شد .

کلاً اینا که بازی بد بلد نیستن بسازن.:d

ولی امیدوارم یه جوری باشه که منم باهاش حال کنم...>:d<

زیاد از سبک Survival و Horror خوشم نمیاد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or