ناتی داگ: جهش به نسل بعد و ساخت بازی برای PlayStation 4 "وحشتناک" خواهد بود .عذر ميخوام ولي از اين هيچي نفهميدم اين الان يعني چي !!!!!
از نظر هزینه و نبوغ برای ساخت بازی میگه کار هر کسی نیست نسل بعد!
ناتی داگ: جهش به نسل بعد و ساخت بازی برای PlayStation 4 "وحشتناک" خواهد بود .عذر ميخوام ولي از اين هيچي نفهميدم اين الان يعني چي !!!!!
عجب ! از اونجا که تروفی خور نیستم و زیاد به گنج و اینا نگاه نمی کنم ندیدمش یحتملتوی هر 3 بازی آنچارتد یکی از گنج های بازی از JAK بود :d همون تخم مرغه :d توی U3 هم مرحله ی 4 بودش ، توی U2 هم همون مرحله ای که اولش یک ماشین توی کوچه میفته دنبالت :d فکر کنم 4یا5 :d یک هم یادم نمیاد :d
اگر تو این بازی با حیوانات زامبی شده هم رو به رو بشیم چیز جالبی خواهد بود :d کلا همه چیز بازی جالب میزنه :d
Exploration of surroundings and environments is an important part of the game. Hunting for scarce resources is another factor, combat favouring blunt weapons over guns as ammunition is evidently a rare commodity. Sometimes its better to take flight rather than fight against infected.
این پاراگراف به طور کامل شفاف سازی میکنه در این مورد:اخرین مهر تایید بر اینکه تریلر VGA با موتور بازی رندر شده بود.
That trailer? Entirely created with the in-game engine. The same models, textures, surroundings: all in the final game. Confirmed as Naughty Dog co-president Evan Wells loads it onto a development PlayStation 3 and pauses along the way to pan the camera and flick the visuals to show (insanely detailed) wireframe models.
منظورت همون strange relic هست؟!اگه اونه که تو Uncharted 1 تو چپتر 5 بودش؛بالای اونجاییکه بعد از ورود به قلعه با اولین دشمنا مبارزه می کردیم strange relic قرار داشتتوی هر 3 بازی آنچارتد یکی از گنج های بازی از JAK بود :d همون تخم مرغه :d توی U3 هم مرحله ی 4 بودش ، توی U2 هم همون مرحله ای که اولش یک ماشین توی کوچه میفته دنبالت :d فکر کنم 4یا5 :d یک هم یادم نمیاد :d
اگر تو این بازی با حیوانات زامبی شده هم رو به رو بشیم چیز جالبی خواهد بود :d کلا همه چیز بازی جالب میزنه :d
جالبه شما دقیقا مث من فکر می کنیچیزی که این بازی نسبت به آنچارتد متفاوت می کنه اینه که به نظر میاد قسمت شوتینگش خیلی کمتره از آنچارتده و باید روی تک تک فشنگ هات حساب باز کنی.
اگه بتونن یه ترس واقعی در بازی کننده ایجاد کنن( همون چیزی که توی تریلر رگه هایی ازش دیده شد نه ترس های آنی بازی هایی مثل دد اسپیس) به علاوه یه داستان زیبا در مورد این دو تا کاراکتر و تلاششون برای بقا حتی این بازی از آنچارتد هم بهتر میشه خیلی بهتر. اگه مثل رزیدنت اویل 0 بشه با هر دو تا کاراکتر رفت و هر کدوم قابلیت های خاص خودشون رو داشته باشن و بهم توی پیشروی کمک کنن که دیگه شاهکار میشه.
کاملاً موافقم.مخصوصاً اینکه وجود همراه در بازی،دست بازیسازها رو برای خلق سکانس های چالش برانگیز و درگیرکننده هم در بخش اکشن و هم در بخش پازل بازتر میکنهاگه فضای بازی مث رزیدنت ایول های کلاسیک خلوت و اکشن بازی کم باشه عالی میشه
امیدوارم معما های قوی تو بازی داشته باشیم تا یه survival horror کلاسیک عالی رو تجربه کنیم
فقط واسه ps3 میادسلام
میگم این بازی فقط مخصوص PS3 هست؟؟؟
یعنی برای PC نمیاد؟؟؟