The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دقیقاً کجا ؟! :-o
توی هر 3 بازی آنچارتد یکی از گنج های بازی از JAK بود :d همون تخم مرغه :d توی U3 هم مرحله ی 4 بودش ، توی U2 هم همون مرحله ای که اولش یک ماشین توی کوچه میفته دنبالت :d فکر کنم 4یا5 :d یک هم یادم نمیاد :d

اگر تو این بازی با حیوانات زامبی شده هم رو به رو بشیم چیز جالبی خواهد بود :d کلا همه چیز بازی جالب میزنه :d

امیدوارم انقد ایده جدید داشته باشه که با دیدن هر صحنه ش یاده آنچارتد نیفتیم ; همین فقط
تا الآن شما چیزی به غیر از این دیدید؟ این بازی کلاً ایده و سبکش با Uncharted تفاوت داره، فقط سازندشون یکی هست، همین!

آخرین ویرایش:
امیدوارم انقد ایده جدید داشته باشه که با دیدن هر صحنه ش یاده آنچارتد نیفتیم ; همین فقط
همونجوری که باد دیدن هر صحنه آنچارتد یاد جک اند دکستر و با دیدن صحنه های جک اند دکستر یاد کرش بندکویت افتادیم با د لست آو آس هم یاد آنچارتد میوفتیم ...

دقیقا اومدم همین پست را بزنم، دیدم شما زودتر از من نوشتین ...

چیزی باید شبیه ICO باشه، نشه تنهاش گذاشت و مواظبش بود ...
اما باید هوش مصنوعی را هم طوری طراحی کنن که دست و پاگیر نشه و یهو هر چی قربون صدقش بری که بیا، نرو کار خودش را نکنه و آخر مجبورت نکنه یه تیر تو مغزش خالی کنی ...

پ.ن: یادش به خیر، توی RE5 به جای اینکه به وسکر تیراندازی کنم، شوا را میزدم :|

نه اینطور نیست
بنظرم باید بتونی دو کارکترو کنترل بکنی...یا بهش دستور بدی..
یا سیر داستان خیلی متفاوت میتونه باشه یه بخشی با دختره یه بخش با پیرمرده...
ولی ناتی داگ چیزی نمیسازه که بد باشه...

Naughty Dog is 'terrified' by PlayStation 4 development process...
23573536244811800612.jpg
وقتی ناتی داگ همچین چیزی بگه باید نسل بعد فاتحه استدیو های دیگه رو خوند !

امروز داشتم دوباره اویل4 میزدم:x
هرچند این بازی کاملا بی ربط به اویل هست ولی امیدوارم در اون حدی بشه که بتونه لذت اویل 4 رو بده(یه چی تو مایه های 94 از100:d)

ND توی Twitterـش پیام تبریک به مناسب کریسمس و اینا داده که نمیدونستم اینجا بذارم یا توی تاپیک U3 ! :دی ولی چون فعلآ بحث های The Last of Us داغ تر هست و Joel و Ellie هم حضور افتخاری توی عکس دارن و به جمع بر و بچ Uncharted اضافه میشن اینجا میذارم :

AhFMVpNCEAA17fe.jpg%20large.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or