The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این تیکش اساسی منو یاد ICO میندازه.
همیشه استرس داشتم دختره رو جایی تنها بزارم بمونه.:d
دقیقا اومدم همین پست را بزنم، دیدم شما زودتر از من نوشتین ...
در بازی باید بیشتر از چیزی که فکر میکنید مراقب کرکتر جوان و همراه خود یعنی Ellie باشید .
چیزی باید شبیه ICO باشه، نشه تنهاش گذاشت و مواظبش بود ...
اما باید هوش مصنوعی را هم طوری طراحی کنن که دست و پاگیر نشه و یهو هر چی قربون صدقش بری که بیا، نرو کار خودش را نکنه و آخر مجبورت نکنه یه تیر تو مغزش خالی کنی ...

پ.ن: یادش به خیر، توی RE5 به جای اینکه به وسکر تیراندازی کنم، شوا را میزدم :|

آخرین ویرایش:
نقشه در مورد حرکت monster ها در حالت idle هستش که ایستادن؛ پست دادن؛ غذا خوردن (از انسانها و حیوانات) و کاشتن (؟) هستش و به نظرم در مورد بازی نمیشه ازش نتیجه گرفت چون این رفتار تو اکثر بازی ها وجود داره.

جالبه، هیولاهایی که توی بازی هستند (یعنی وجود Monster های مختلف هم تائید شده بر اساس این وایت بورد) هم از انسان ها و هم حیوانات تغذیه میکنند ! صحنه خیلی جالبی رو رقم میزنه وقتی جلوی چشممون مثلاً به یک حیوان یا انسان دیگه حمله بشه ! به جو وحشی بازی شدیداً کمک میکنه این مورد :دی !

بنظرم بازی روند خطی داره :-/
اون اطلاعاتی که بنده از بازی گذاشتم صفحات قبل رو مطالعه نفرمودید ؟

نقشه در مورد حرکت monster ها در حالت idle هستش که ایستادن؛ پست دادن؛ غذا خوردن (از انسانها و حیوانات) و کاشتن (؟) هستش و به نظرم در مورد بازی نمیشه ازش نتیجه گرفت چون این رفتار تو اکثر بازی ها وجود داره.
این Planting معلوم نیست اینجا یعنی چی ! :دی من اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که این جونورها از یه طریقی این بیماری رو به بقیه انتقال میدن و شاید منظورش از Planting همینه. توی اون مستند BBC Planet Earth که توی تیزر بازی هم مورچه بیچاره رو میشد دید ، توضیح میده که این قارچه وقتی مورچه یا حشرات دیگه رو آلوده میکنه ، بعد از اینکه از توی بدن و کله طرف شاخک درمیاد این آلودگی رو توی محیط پخش میکنه و بقیه هم این طوری میشن. شاید این جونورهای TLoU هم مثلآ یه جوری این آلودگی رو پخش میکنن به جای اینکه با گاز گرفتن منتقل کنن ! :دی

این Planting معلوم نیست اینجا یعنی چی ! :دی من اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که این جونورها از یه طریقی این بیماری رو به بقیه انتقال میدن و شاید منظورش از Planting همینه. توی اون مستند BBC Planet Earth که توی تیزر بازی هم مورچه بیچاره رو میشد دید ، توضیح میده که این قارچه وقتی مورچه یا حشرات دیگه رو آلوده میکنه ، بعد از اینکه از توی بدن و کله طرف شاخک درمیاد این آلودگی رو توی محیط پخش میکنه و بقیه هم این طوری میشن. شاید این جونورهای TLoU هم مثلآ یه جوری این آلودگی رو پخش میکنن به جای اینکه با گاز گرفتن منتقل کنن ! :دی
راستی آریا توی اون مستند ـه چه جوری پخش میشد ؟ :-/ چون اینجا هر چی باشه تماسی نیست :دی یارو زامبیه تا خرخره چسبیده بود به Joel :دی یا هاگی چیزی هم پخش نمی کرد :دی
راستی باید ببینیم Easter Egg از Uncharted توی بازی میذارن یا نه !
biggrin1.gif
توی Uncharted که از Jak بود و بعید نیست اینجا هم از Uncharted باشه !
biggrin1.gif
دقیقاً کجا ؟! :-o

آخرین ویرایش:
راستی آریا توی اون مستند ـه چه جوری پخش میشد ؟ :-/ چون اینجا هر چی باشه تماسی نیست :biggrin1: یارو زامبیه تا خرخره چسبیده بود به Joel :biggrin1: یا هاگی چیزی هم پخش نمی کرد :biggrin1:
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم این شاخکه که توی کله طرف سبز میشد گرده افشانی میکرد ! نشون میداد مورچه های سرباز به محض اینکه یکی آلوده میشه از درخت شوت ـش میکنن پایین که بقیه آلوده نشن ! :دی
این جونورهای بازی هم کله هاشون کج و کوله و شبیه پاپ کورن هست و ممکنه مثلآ ناغافل بترکه و گرده افشانی کنه ! :دی

راستی باید ببینیم Easter Egg از Uncharted توی بازی میذارن یا نه ! :دی توی Uncharted که از Jak بود و بعید نیست اینجا هم از Uncharted باشه ! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or