داینامیک تم The Last of Us... (برای آکانت آمریکا جواب میده! اروپا رو نمیدونم...)
G2LJ-GTNE-NKHM
G2LJ-GTNE-NKHM
آخرین ویرایش:
- محور داستانی و روایت بازی بسیار با دقت، جاه طلبانه و انقلابی خواهد بود .
دقیقا اومدم همین پست را بزنم، دیدم شما زودتر از من نوشتین ...این تیکش اساسی منو یاد ICO میندازه.
همیشه استرس داشتم دختره رو جایی تنها بزارم بمونه.:d
چیزی باید شبیه ICO باشه، نشه تنهاش گذاشت و مواظبش بود ...در بازی باید بیشتر از چیزی که فکر میکنید مراقب کرکتر جوان و همراه خود یعنی Ellie باشید .
اگر تریلر رو میگید همونی که تو VGA نمایش داده شد فقط با کیفیت بالاتر و HD.جدید هست یا همون قبلی هاست ؟
یکسری اطلاعات مبهم !
چطوری به این نتیجه رسیدید الان؟
اون اطلاعاتی که بنده از بازی گذاشتم صفحات قبل رو مطالعه نفرمودید ؟بنظرم بازی روند خطی داره
اگه دقت کنی میبینی که چند تا خط رو تخته هست که یعنی بازی خطیه به اضافه ی اون مربع که نشون میده محیط های بسته هم داره و خبری از محیط های باز نیستچطوری به این نتیجه رسیدید الان؟
این Planting معلوم نیست اینجا یعنی چی ! من اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که این جونورها از یه طریقی این بیماری رو به بقیه انتقال میدن و شاید منظورش از Planting همینه. توی اون مستند BBC Planet Earth که توی تیزر بازی هم مورچه بیچاره رو میشد دید ، توضیح میده که این قارچه وقتی مورچه یا حشرات دیگه رو آلوده میکنه ، بعد از اینکه از توی بدن و کله طرف شاخک درمیاد این آلودگی رو توی محیط پخش میکنه و بقیه هم این طوری میشن. شاید این جونورهای TLoU هم مثلآ یه جوری این آلودگی رو پخش میکنن به جای اینکه با گاز گرفتن منتقل کنن !نقشه در مورد حرکت monster ها در حالت idle هستش که ایستادن؛ پست دادن؛ غذا خوردن (از انسانها و حیوانات) و کاشتن (؟) هستش و به نظرم در مورد بازی نمیشه ازش نتیجه گرفت چون این رفتار تو اکثر بازی ها وجود داره.
راستی آریا توی اون مستند ـه چه جوری پخش میشد ؟ چون اینجا هر چی باشه تماسی نیست یارو زامبیه تا خرخره چسبیده بود به Joel یا هاگی چیزی هم پخش نمی کرداین Planting معلوم نیست اینجا یعنی چی ! من اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که این جونورها از یه طریقی این بیماری رو به بقیه انتقال میدن و شاید منظورش از Planting همینه. توی اون مستند BBC Planet Earth که توی تیزر بازی هم مورچه بیچاره رو میشد دید ، توضیح میده که این قارچه وقتی مورچه یا حشرات دیگه رو آلوده میکنه ، بعد از اینکه از توی بدن و کله طرف شاخک درمیاد این آلودگی رو توی محیط پخش میکنه و بقیه هم این طوری میشن. شاید این جونورهای TLoU هم مثلآ یه جوری این آلودگی رو پخش میکنن به جای اینکه با گاز گرفتن منتقل کنن !
دقیقاً کجا ؟! :-oراستی باید ببینیم Easter Egg از Uncharted توی بازی میذارن یا نه !توی Uncharted که از Jak بود و بعید نیست اینجا هم از Uncharted باشه !
دقیق یادم نیست ولی فکر کنم این شاخکه که توی کله طرف سبز میشد گرده افشانی میکرد ! نشون میداد مورچه های سرباز به محض اینکه یکی آلوده میشه از درخت شوت ـش میکنن پایین که بقیه آلوده نشن !راستی آریا توی اون مستند ـه چه جوری پخش میشد ؟ چون اینجا هر چی باشه تماسی نیست :biggrin1: یارو زامبیه تا خرخره چسبیده بود به Joel :biggrin1: یا هاگی چیزی هم پخش نمی کرد :biggrin1: