The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نمیدونم قبلاً پست شده یا نه, یک Artwork جدید:
11082537247435909512.jpg

سلام بچه ها...
من تریلر بازی رو تازه دیدم... به نظرم که معرکه بود و حتماً از Uncharted زیباتر میشه...
راستش اولین حسی که با دیدن شهر بهم دست بود...
WOWWWWWWWWWWWWWWW
فیلم I AM LEGEND بود و Will Smith و سگش...
بازیش معرکست...

قاتلی بی رحم رستگار می شود؟!
----------------------------------

04452817972026408872.jpg

آخرین تریلری که از The Last of US منتشر شده و Troy Baker و Ashley Johnson را مشغول کار بر روی ورژن اولیه تیزر VGA 2011 بازی نشان می دهد نکاتی را فاش می کند؛به این صورت که Joel به نحوی در دنیای بازی شناخته شده است و شاید شخصیتی مشهور و به بیان دیگر celebrity ای در این دنیای پسا آخرالزمانی باشد؟!

قبلاً ناتی داگ گفته بود که Ellie به نحوی "رستگاری Joel" است.دیالوگ Ellie در این تریلر به این ترتیب است:
"او(منظور Joel است) خلافکاری خشن،قاتلی بیرحم و یک شکنجه گر نامیده شده است،من؟برای من او فقط Joel است.در زمان او تو هیچ ترسی از اینکه توسط باقی مردم شکار شوی نداشتی و برای دختری مثل من طبیعی نبود که برای جمع کردن اشیا مرده ها را زیرورو کند؛یقیناً نیازی نبود که نگران اینها باشی."

بازیگر نقش Joel در مصاحبه ای اشاره کرده است که اغلب افراد رابطه بازی و کارکترها را کاملاً اشتباه درک کرده اند:"فکر می کنم چیزی که در این چند روز گذشته که این تریلر را عرضه کرده ایم به نظرم آمده این است که مردم فکر می کنند می دانند بازی از چه قرار است.آنها فکر می کنند که می دانند Joel و Ellie چه کسانی هستند و چه رابطه ای بین آنها وجود دارد.نگاه کردن به قضیه از این منظره جالب و لذت بخش است چراکه فکر نمی کنم هیچ کسی واقعاً این مسائل را بداند."

منبع:

سلام بچه ها...
من تریلر بازی رو تازه دیدم... به نظرم که معرکه بود و حتماً از Uncharted زیباتر میشه...
راستش اولین حسی که با دیدن شهر بهم دست بود...
WOWWWWWWWWWWWWWWW
فیلم I AM LEGEND بود و Will Smith و سگش...
بازیش معرکست...

من هم تا وال پیپر رو دیدم همین حس ویل اسمیت و i am legend بهم دست داد. از دیدن تریلر هم خیلی حال کردم.
از اینکه ناتی داگ پا تو ارسه ساخت بازی تو سبک اویل گذاشته خیلی خوشحال شدم. من این ژانر رو دوست داشتم اما از اویل 5به بعد نا امید شدم.
دمشون گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or