The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یه جوری بازی رو میکوبید انگار یه بازیه متوسطه والا ما هم اون دموهارو دیدیم چرا افت فریم ندیدیم؟
لابد گرافیک دمو بالا بوده پی سیت نکشیده واسه همین افت فریم داشته وگرنه؟
اصلا کجا الی سد راه میکنه؟کجا حرکات خنگولانه میزنه؟
اصلا مگه چقدر درگیری شد تو اون تریلر ها که الی رو ببینن حالا جالب اینه که تا درگیری میشد جوئل همشون رو میترکوند اصلا فرصت میکردند الی رو ببین؟
در ضمن وقتی جوئل با اون همه ریش و پشم جلو طرفه یارو مغزه گاو خورده به الی حمله کنه؟
تمنا دارم اگه نقل قول میکنی کامل متنمو بخونی . مرد مومن من کجا بازیو کوبیدم . خوبه تاکیدهم کردم که نکات مثبت بازیو بقیه بارها گفتن از گرافیک و صداگذاریش تا گیمپلیش و حتی هوش مصنوعیش که خوبه . همه ی این بخشا می تونه ایراداتی هم داشته باشه . قصدم اینه که به هرحال یه سری چیزا گفته بشه که توقع بچه ها بیش از حد نشه و بتونن از بازی واقعا لذت ببرن . الان مثلا افت فریمی که من گفتم بنی اسرائیلی تره یا گیر کردن دست و پای جوئل توی در و دیوار . یا نحوه ی درآوردن اسلحه ش ؟در هر صورت نه قصد کوبیدن دارم و نه میشه از حرفام اینطور برداشت کرد . کوبیدن ندیدی :d برای درک بهتر مفهوم کوبیدن پیشنهاد می کنم بری یه سر به تاپیک بهترین گرافیک نسل و مقایسه ی هیلو4 و آنچارتد 3 بزنی :d

تمنا دارم اگه نقل قول میکنی کامل متنمو بخونی . مرد مومن من کجا بازیو کوبیدم . خوبه تاکیدهم کردم که نکات مثبت بازیو بقیه بارها گفتن از گرافیک و صداگذاریش تا گیمپلیش و حتی هوش مصنوعیش که خوبه . همه ی این بخشا می تونه ایراداتی هم داشته باشه . قصدم اینه که به هرحال یه سری چیزا گفته بشه که توقع بچه ها بیش از حد نشه و بتونن از بازی واقعا لذت ببرن . الان مثلا افت فریمی که من گفتم بنی اسرائیلی تره یا گیر کردن دست و پای جوئل توی در و دیوار . یا نحوه ی درآوردن اسلحه ش ؟در هر صورت نه قصد کوبیدن دارم و نه میشه از حرفام اینطور برداشت کرد . کوبیدن ندیدی :d برای درک بهتر مفهوم کوبیدن پیشنهاد می کنم بری یه سر به تاپیک بهترین گرافیک نسل و مقایسه ی هیلو4 و آنچارتد 3 بزنی :d
دقیقا متنت رو خوندم چرا وقتی چیزی ایراد نداره میخواید الکی ازش ایراد بگیرید که بگید داره؟
من اون دموهارو دیدم بسی هم کف کردممیگی دشمن ها الی رو نمیبینن پس اونجا که الی میره بالای یخچال چی؟مگه ندیدی یه سریا وقتی میبینن جوئل داره بهشون تیر میزنه میان سمتش بقیه که میبینن جوئل درگیره میرن سمت اون یخچال سراغ الی بعد شما میگی الی رو نمیبینن؟
در شلوغ ترین حالتش من افت فریم ندیدم نمیدونم شما این رو از کجا در آوردی اصلا اگه به سابقه ناتی داگ نگاه کنی هیچ کدوم از بازی هاش افت فریم نداشتن چه برسه به این یکی که دیگه فرق داره

دقیقا متنت رو خوندم چرا وقتی چیزی ایراد نداره میخواید الکی ازش ایراد بگیرید که بگید داره؟
من اون دموهارو دیدم بسی هم کف کردممیگی دشمن ها الی رو نمیبینن پس اونجا که الی میره بالای یخچال چی؟مگه ندیدی یه سریا وقتی میبینن جوئل داره بهشون تیر میزنه میان سمتش بقیه که میبینن جوئل درگیره میرن سمت اون یخچال سراغ الی بعد شما میگی الی رو نمیبینن؟
در شلوغ ترین حالتش من افت فریم ندیدم نمیدونم شما این رو از کجا در آوردی اصلا اگه به سابقه ناتی داگ نگاه کنی هیچ کدوم از بازی هاش افت فریم نداشتن چه برسه به این یکی که دیگه فرق داره
تریلر 10 دقیقه ای در تایمهای 10:10 و 4:17 موقع درگیری ها و یه سری جاهای دیگه افت فریم مشهوده . توی همون سکانس درگیری ها اوج روح بودن الی احساس میشه . حتی وقتی جوئل کاور گرفته الی هم میاد دقیقا زیر جوئل کاور میگیره !!!! البته اینها می تونه ایراد ویدیوی کپچر شده هم باشه . ولی در هر صورت اگه نسخه ی نهایی اومد و این موارد توشون بود . نباید خیلی توی ذوق بخوره

درسته که ما همیشه شاهد بازیهای با کیفیتی از ND بودیم ولی این دلیل نمیشه که دوستان سطح انتظاراتشون رو اینقدر بالا ببرن.سعی کنید همیشه انتظاراتتون متعادل باشه و از بازی کردن کاملا لذت ببرین در غیر اینصورت همش باید توی بازی دنبال پیدا کردن باگهای مختلف باشین و اینجوری مطمئنا لذت بازی واستون از بین میره

بار اول با عشق بازی میکنیم بار دوم و سوم با نفرت بازی میکنم و دنبال ایرادات هستیم و بازی رو کوفتمون میکنیم بعدش دیگه تا اخر حال میکنیم با بازی:d
oldashkan مشکلات هوش مصنوعی که هم من هم دوستمون اشاره کرد وجود داره الان حوصله ندارم تایم دقیقش رو بگم ولی یه بار با دقت ببینید متوجه میشید

تریلر 10 دقیقه ای در تایمهای 10:10 و 4:17 موقع درگیری ها و یه سری جاهای دیگه افت فریم مشهوده . توی همون سکانس درگیری ها اوج روح بودن الی احساس میشه . حتی وقتی جوئل کاور گرفته الی هم میاد دقیقا زیر جوئل کاور میگیره !!!! البته اینها می تونه ایراد ویدیوی کپچر شده هم باشه . ولی در هر صورت اگه نسخه ی نهایی اومد و این موارد توشون بود . نباید خیلی توی ذوق بخوره

به قول خودت اینطور مشکلات تو نسخه اصلی هم چیز خاصی نیست حالا اینکه نسخه بتا هست دیگه انتظاری ازش نمیره
آقای smm9 نمیدونم منظورتون از مشکل چیه؟ من دموی 30 دقیقه ای رو دیدم و مشکلی توش ندیدم همه چیز سرجای خودش و عالی بود
اگه منظورتون از قاطی شدن چند انیمیشن یا 4 تا باگه مسخره مشکل هست که دیگه معلومه..
اما اینا تو نسخه نهایی برطرف میشه این نسخه بتا هست
یادمه کارگردان بازی گفته بود بعضی از دشمن ها الی رو میبینن اما باهاش کاری ندارند دیگه فکر نکنم تو این ایرادی باشه

نه قبول کن این یکی دیگه خیلی زور دار:دی بقول خودت نمیشه برای گیمر مرزبندی کرد از کجا برو از کجا نرو این پنجره
هم هرچی بزرگ باشه نمیتونه باگه با اون گنده ای رو ماس مالی کنه :دی

قرار هم نیست گیمر مرز بندی بشه :دی تا جایی که سازنده جون کنده و زحمت کشیده اگر مطابق اون بازی کنی مشکلی نیست :دی ولی اینکه بخوای بین 10 متر جا از سوراخ موش رد بشی این دیگه مشکل سازنده نیست :دی باگ بازی اینجوری نیست که بگیم سازنده گند زده :

.
.
.
و هزاران باگ از هزاران سازنده ی دیگه :دی
همین حساسیت های بیخودی رو نشون میدید که فردا روز یکی عین مرتضی میاد به جای عروج می نویسه سقوط حماسی بعد یه عده هم هر هر به ریش امثال ما می خندن که یه سری بازی ایرادات بدتر از اون رو داره ولی صداشم در نیومده و شدن اسطوره بعد یه همچین بازیهایی به راحتی له میشن :دی حالا بحث منحرف نشه ولی در همین مورد همین Tomb Raider هم مشکل تاخیر صدا داشت ! توی کلی از صحنه های اکشن و ... صدای بعضی قسمت های محیط تاخیر داشت یا گاهی اوقات با شاتگان شلیک می کردی یکی دو ثانیه بعد صداش میومد :دی ولی کسی چیزی نگفت و از اون طرف چند تا تاخیر صدای گاو شد علم ! :دی حالا سر TLOU هم داستان داره تکرار میشه ! باگی که توی بقیه بازیها عین پشمک ریخته (نمونه ـش خیلی زیاده که حتی طرف با یه پرش ساده هم اینور اونور فرو میره !) اینجا شده علم ولی توی سایر بازیها یه چیز عادیه !
پ.ن : نوشته شدن نقد این بازی توسط هر کسی جز علی قلب شکسته حرام اعلام می شود :دی جزو معدود کساییه که بی خودی جوگیر نمیشه چه در جهت مثبت چه در جهت منفی :دی

قرار هم نیست گیمر مرز بندی بشه :دی تا جایی که سازنده جون کنده و زحمت کشیده اگر مطابق اون بازی کنی مشکلی نیست :دی ولی اینکه بخوای بین 10 متر جا از سوراخ موش رد بشی این دیگه مشکل سازنده نیست :دی باگ بازی اینجوری نیست که بگیم سازنده گند زده :

.
.
.
و هزاران باگ از هزاران سازنده ی دیگه :دی
همین حساسیت های بیخودی رو نشون میدید که فردا روز یکی عین مرتضی میاد به جای عروج می نویسه سقوط حماسی بعد یه عده هم هر هر به ریش امثال ما می خندن که یه سری بازی ایرادات بدتر از اون رو داره ولی صداشم در نیومده و شدن اسطوره بعد یه همچین بازیهایی به راحتی له میشن :دی حالا بحث منحرف نشه ولی در همین مورد همین Tomb Raider هم مشکل تاخیر صدا داشت ! توی کلی از صحنه های اکشن و ... صدای بعضی قسمت های محیط تاخیر داشت یا گاهی اوقات با شاتگان شلیک می کردی یکی دو ثانیه بعد صداش میومد :دی ولی کسی چیزی نگفت و از اون طرف چند تا تاخیر صدای گاو شد علم ! :دی حالا سر TLOU هم داستان داره تکرار میشه ! باگی که توی بقیه بازیها عین پشمک ریخته (نمونه ـش خیلی زیاده که حتی طرف با یه پرش ساده هم اینور اونور فرو میره !) اینجا شده علم ولی توی سایر بازیها یه چیز عادیه !
پ.ن : نوشته شدن نقد این بازی توسط هر کسی جز علی قلب شکسته حرام اعلام می شود :دی جزو معدود کساییه که بی خودی جوگیر نمیشه چه در جهت مثبت چه در جهت منفی :دی

منم دقیقا بحثم همینه چیزایی که تو بهترین بازی ها هم عادیه و حتی تو این بازی از بهترین ها یه سر گردن بالاتره بازم الکی ازش ایراد میگیرن میکننش به قول شما علم حالا طرف تو نسخه بتا بازی دیده 2تا دونه از فریم کم شده میگه نمیدونم فلانه و از این حرفا یا از هوش مصنوعیه این بازی ایراد میگیره
مثه این میمونه بگی اسکایریم مپش خیلی کوچیکه.:|
خلاصه که من خودم رو برای هر گونه ایراد بنی اسرائیلی از طرف هر کسی آماده کردم و هیچکدوم هم برام مهم نیست و بازی هم بیاد جوابگو همه ایرادات این قوم خدا نشناس هستم:دی
تنها چیزی که من رو آزار میده تو بازی همون بحث برداشتن گلوله هست ولی امیدوارم نسخه نهایی اینطور نباشه بقیه چیزا در بالاترین حد ممکن قرار دارند
البته من میدونم ناتی داگ همه رو میل کرده اینا نسخه نهایی بازی نیستن نسخه نهایی در مغز نمیگنجه(گرچه همینم نمیگنجه) ببینید کی گفتم

الان دوتا دونه ایراد خیلی ریز تو نسخه نهایی نشده بازی وجود داره و ما هم تو ویدیوها اونو دیدیم. خب باید لال بشیم و چیزی نگیم؟
کسی گفت بخاطر این ایرادات نمره بازی کم شده؟
کسی گفت بازی نهایی هم همین ایرادات رو خواهد داشت؟
یه سری ایرادات تو ویدیو دیدیم و اومدیم گفتیم همینو بس الان من تو ویدیو دیدم الی سد راه جول کرده خب میخواید بگید نکرده؟ چند صباح بعد میگید بیلد نهایی نیستو ... خب مگه کسی گفت بیلد نهایی هست؟ بعضی حرفا و بعضی دفاع کردن ها بیشتر باعث ضایع کردن بازی میشه
اتفاقا من میخواستم تو همون پستم که ایرادات رو گفتم اخرش اضافه کنم «به جرات بهترین ویدیو گیم پلی ای بود که از یه بازی تو این نسل دیدم» حالا جدا از نحوه بازی طرف و ...

- - -ویرایش - - -

Ascension رو بر اساسِ همین بار دوم و سومی که میگی نقد کردی دیگه ؟! :d
اگه قرار بود بر اساس بار اول نقد بشه که همه بازی ها باید بالا 8 بگیرن!
بر اساس نقاط ضعفی که تو دفعات بعد دیدیم+ نقاط قوت

آخرین ویرایش:
اين يكي دوتا مشكل ريز كه دوستان ميگن در تريلر بازي مشاهده كردن رو بايد دوستان توجه داشته باشن كه تو همين تريلر موقعي كه داره منوي بازي رو نشون ميده منظورم اول تريلرهست به وضوح اون پايين سمت راست نوشته beta و همونطور كه همه ميدونن اصولا نسخه بتا منتشر ميشه تا اگر مشكلات ريزي بازي داشت منتقدها ويا خود بازي سازها ببينن و اون رو برطرف كنن و در نسخه نهايي اون يكي دوتا مشكل ريز هم نباشه.

این دمو که بیلد نهایی نبود.به نظرم ناتی داگ این دمو رو نشون داده تا ملت چند صباحی تو کف بمونن , بعدش که نسخه اصلی اومد همه شاهد پیشرفت همه المان هایی باشن که فکر میکردن تو بالاترین سطح ممکن قرار داره.یعنی یه جور غافل گیری قبل از غافل گیری اصلی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or