یه چند تا نکته منفی هم من بگم جهت هایپ زدایی بیشتر:d فریم ریت بازی به نظر ثابت نیست و یه جاهایی لذت گیمپلی و کم می کنه . درگیری های تن به تن اصلا اون حسیو که توی e3 و اون گیمپلی اولیه نشون دادن نداره .برخوردها بیشتر شبیه فیلمهایی شده که مشت بازیگرا از فاصله 20 سانتی صورت همدیگه میگذره . هوش مصنوعی هم انگار پس رفت کرده .
یه تیکه بود :
گوستاوو و کارگردان بازی (Neil Druckmann) دارن یه صحنه ای رو با هم دیگه می بینن...
مثل صحنه ی آخر بازی ای چیزی بود و صدای خرخر کردن و صدای تبدیل شدن و اینا بود ، مطمئن شدم که Happy ending ای در کار نیست
به دل نگیر ایشون از سایت vg246+1 اومدن احتمالا با اون منتقد رابطه ای دارندگرافیک ضعیف و هوش مصنوعی عقب افتاده و صداگذاری فاجعه رو هم اضافه کن.
به دل نگیر ایشون از سایت vg246+1 اومدن احتمالا با اون منتقد رابطه ای دارند
فکر کنم منظور شما کلیکرها هست. اتفاقاً این یکی از چیزهای جالبه بازیه. کلیکرها به خاطر این که کور هستن، نمی تونن دشمنشونو ببینن و فقط صداشو تشخیص می دن. به همین خاطر به فاصله کمی از جوئل که می رسن، شروع می کنن به مشت زدن توی هو و جلو اومدن تا بتونن جوئل رو بزنن.یه چند تا نکته منفی هم من بگم جهت هایپ زدایی بیشتر:d فریم ریت بازی به نظر ثابت نیست و یه جاهایی لذت گیمپلی و کم می کنه . درگیری های تن به تن اصلا اون حسیو که توی e3 و اون گیمپلی اولیه نشون دادن نداره .برخوردها بیشتر شبیه فیلمهایی شده که مشت بازیگرا از فاصله 20 سانتی صورت همدیگه میگذره . هوش مصنوعی هم انگار پس رفت کرده .
البته اتفاقا اون قسمتی که احسان گذاشته بحث غلت زدن نیست و جزو اتفاقای اسکریپت شده بود و نیت خواه ناخواه باید این حرکت رو میزد فقط میشد به حرکتش یخورده جهت داد :d ، ولی در کل از این ایرادات جزئی تو هر بازی میشه پیدا کرد تو نسخه نهایی هم از این چیزا قطعا پیش میاد با زوم کردن روشون هم فقط وقت خودتون رو تلف میکنید !
ایشالاراستی مانگا تا قبل از ریلرز بازی کاراش تمومه دیگه ؟
منظورم نیت نبود منظورم جول بود بعد از اینکه از پنجره رد میشه اگر نگاه کنی اون پنجره خیلی بزرگه و جول از گوشه ـش رد میشه میاد بیرون در صورتی که میشد مثلاً از 2 سانت اونورتر هم رد شد که پاش توی اون لبه گیر نکنه
اون عکسی که از نیت گذاشتم رو میدونم اسکریپته همونجایی که میاد از روی اون قسمت رد بشه خراب میشه میریزه پایین
کدوم ادم سالمی این قسمت رو غلت میزن بره:biggrin1:
نه اتفاقا کلیکرها خیلی خوب ازاب درومدن و به نظرم احتیاج به هوش مصنوعی خاصی ندارن . یه سری موجود که عملا چیز خاصی از مغزشون نمونده بایدم همینطوری باشن . منظورم هوش مصنوعی انسانهای آلوده نشده بود که بازهم میگم گرچه مثل دموی اولیه نیست ولی خیلی خیلی عالیهفکر کنم منظور شما کلیکرها هست. اتفاقاً این یکی از چیزهای جالبه بازیه. کلیکرها به خاطر این که کور هستن، نمی تونن دشمنشونو ببینن و فقط صداشو تشخیص می دن. به همین خاطر به فاصله کمی از جوئل که می رسن، شروع می کنن به مشت زدن توی هو و جلو اومدن تا بتونن جوئل رو بزنن.
راجع به افت فریم ریت:
این بازی واسه نسل بعد (ps4) هم ظاهرا قراره بیاد و یکمی افت فریم طبیعی هست.مهم اینه که پارگی تصویر نداره.پارگی تصویر ضد حاله.چیزی که من در دموی beyond زیاد دیدم.