The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خب بنده هم تريلر 30 دقيقه رو ديدم . در مورد aa بازي واقعا نميشه ايرادي گرفت و واقعا تا جاي ممكن سعي شده اجسام وكركتر ها دندونه نداشته باشن وبه نظرم از اين لحاظ بازي بهترين در اين نسل نكته اي هم كه بگم در بازي مبارزه با npc هاي ادم بسيار لذت بخش تر از npc هاي زامبولي به نظر مياد به خاطر هوش مصنوعيه بسيار عالي كه npc هاي ادم دارن.
از نكات جالب براي من در تريلر كه مربوط به يورو گيمر بود ديدم مبارزه اي بود كه در يك محوطه ي سرپوشيده بود كه گرافيكش واقعا بي نظير بود در يكي از مبارزات در اين قسمت يه بمب دست ساز رو جوئل پرت ميكنه سمت npc ها واقعا افكت انفجارش و متلاشي شدن و پرت شدن npc هاش براي اين نسل باور نكردنيه.

در حالت طبیعی کرکتر داریم صحبت میکنیم اخه این چه عکسی که گزاشتی :دی کدوم ادم سالمی این قسمت رو غلت میزن بره:دی
اون قسمت جوئل یک حالت رد شدن از پنجره که بیشتر نداریم خب باس همونو بدون مشکل باشه

اونم بالاخره بسته به جاشه دیگه :دی یه موقع شما قشنگ از وسط پنجره رد میشی یه موقع هست عین بولدوزر میندازی از هر جاش که شد فقط دکمه ی مربوطه رو میزنی که رد بشی که خب از این چیزا پیش میاد دیگه :دی مثل رد شدن نیت از روی کاور ها , اگر گوشه ی کاور یه جسمی باشه , اگر شما از وسط کاور رد بشی مشکلی پیش نمیاد ولی اگر از اون گوشه بخوای با X از روی کاور رد بشی احتمال فرو رفتن هست :دی خلاصه همچین چیزایی طبیعیه :دی
پ.ن : حالا در مورد اون عکس میگی کی غلت میزنه ! چیزایی دیدم از گیمر ها که ببینی میگرخی :دی خیلیا هستن که کاری ندارن سازنده می خواد چه جوری بری از هر جا که راهشون بیوفته به هر شکلی میرن و خب سازنده هم نمی تونه بیاد تک تک جاها رو مرز بندی دقیق کنه :دی

دوستان یه سؤال: الان اول این ویدئوی مربوط به موسیقی بازی، نشان ESRB میاد که زده بازی درجه M گرفته اما من هر چی توی سایت ESRB سرچ می کنم، بازی رو پیدا نمی کنه. چرا؟

الان توی PEGI هم گشتم، چیزی پیدا نشد! فکر کنم آخرش باید دست به دامن ESRA(اسرا) بشیم! :دی

چی شد لیک نشده هنوز؟:d
حالا چی؟! :دی

(فرصت بده حداقل یه دور رایتش کنن! :p )

من پیش نمایش ign رو هم دیدم ... یارو مثل چی خر کیف شده بود ... اگه همین یارو بازی رو نقد کنه 10 رو از طرف ign انتظار دارم ... بازی هم که خدا .... فقط دیدم خیلی اسپویل میشه قطعش کردم ...

فقط همین رو میگم که بازی مثل این نیومده ... نخواهد امد رو نمیدونم ... ناتی داگ مطمئنا بازی های بهتری رو برای خلق خواهد کرد ...

http://www.ign.com/videos/2013/05/17/we-played-the-last-of-us-and-its-awesome

من الان هنگ کردم یکی ایراد میگیره از بازی یکی میگه سکته کردم یکی میگه بهترین بازیه تاریخه یکی میگه چرا اینجاش اینطوریه؟
من شک ندارم با این توصیفات منتقد ها بهترین بازیه تاریخ تا کمتر از 1 ماه(27روز)دیگر منتشر میشه نمیدونم فقط بعضی ها چرا ایراد بنی اسرائیلی میگیرن؟؟؟؟
فقط یه سوال دارم مولتی پلیر کی رو نمایی میشه؟
راستی اون آقای نیت ولز کیه از اعضای ناتی داگه یا منتقده؟
اگه حرفش راست باشه به حرف خودم میرسم یادمه تو همین تایپک گفتم ناتی داگ میخواد بهترین مولتی و یه چیز که فراتر از حد تصور باشه عرضه کنه واسه همین هیچی نمیگه باز هم به حرفم رسیدم خودم:دی خخخ
یه نکته من الان کف کردم در مورد اون عکسی که دوستمون در مورد مردمک چشم الی گذاشت فکم درد میکنه آخه محکم خورد زمین
اگه تمام منتقد ها به اینجور نکات دقت کنن کسی به این بازی کمتر از 10 نمیده

آخرین ویرایش:
راستی اون آقای نیت ولز کیه از اعضای ناتی داگه یا منتقده؟

بله .سرپرست طرحان گرافیکی بازیه.
اینم عکسش
20232155934701606684.jpg

---------- نوشته در 01:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

بر و بچ منم این ویدئوی مربوط به بخش اهنگسازی بازی رو دیدم.واقعا کرک و پرم ریخت.دو سه تا دیگه از این تریلرا ببینم رسما میرم تیمارستان ثبت نام میکنم:-b
واقعا این گوستاوو سانتاولالا موجود وحشتناکیه.هر چند قیافه اش منو یاد معلم فیزیکمون میندازه.:dبچه ها راست میگن.به اون موزیکی که بین ثانیه 20 تا 30 پخش میشه دقت کنید.همین 10 ثانیه داشت اشکمو در می اورد.حالا حساب کنید همچین موزیکی رو یه صحنه پراحساس با کارگردانی عالی همراه بشه دیگه چی میشه.یعنی عین 3 ماه تابستون دپرس خواهیم بود.:( یادش به خیر سر فیلم "کوهستان بروک بک" چقدر حالمون گرفته شد.یعنی موسیقی ایشون دیوونه مون کرد.اعتراف میکنم اشکم در اومد.خدا به هممون رحم کنه با این اهنگساز:-s

وقتی اهنگساز , از اهنگ خودش عنکف میشه:x

33589535375745091550.jpg

من حتي جرات ندارم پست هارو بخونم :| مي گم هر لحظه امكان اسپويل شدن برام وجود داره :|

الان واقعا" اميرحسين رو درباره GoW : A درك مي كنم :|:d

بر و بچ منم این ویدئوی مربوط به بخش اهنگسازی بازی رو دیدم.واقعا کرک و پرم ریخت.دو سه تا دیگه از این تریلرا ببینم رسما میرم تیمارستان ثبت نام میکنم:-b
واقعا این گوستاوو سانتاولالا موجود وحشتناکیه.هر چند قیافه اش منو یاد معلم فیزیکمون میندازه.:dبچه ها راست میگن.به اون موزیکی که بین ثانیه 20 تا 30 پخش میشه دقت کنید.همین 10 ثانیه داشت اشکمو در می اورد.حالا حساب کنید همچین موزیکی رو یه صحنه پراحساس با کارگردانی عالی همراه بشه دیگه چی میشه.یعنی عین 3 ماه تابستون دپرس خواهیم بود.:( یادش به خیر سر فیلم "کوهستان بروک بک" چقدر حالمون گرفته شد.یعنی موسیقی ایشون دیوونه مون کرد.اعتراف میکنم اشکم در اومد.خدا به هممون رحم کنه با این اهنگساز:-s

وقتی اهنگساز , از اهنگ خودش عنکف میشه:x

33589535375745091550.jpg
واقعا موسیقی هاش فک براندازه!
دقیقا ! من هم با دیدن این تریلر کرک و پرم ریخت ، گرچه قبلش آهنگای بازی رو گوش داده بودم ولی مصاحبه با گوستاوو چیز دیگه ای بود ...
تصور اینکه به یه پسر پنج ساله یه گیتار بدی دستش خیلی جالبه ، گیتاره اندازه هیکلشه:d
قیافه اش منو یاد معلم فیزیکمون میندازه.
من بیشتر یاد استاد شجریان می افتم:d:x مخصوصا تو این عکسه که گذاشتی . (خداییش شبیه نیست؟)
یه تیکه بود :
گوستاوو و کارگردان بازی (Neil Druckmann) دارن یه صحنه ای رو با هم دیگه می بینن...
مثل صحنه ی آخر بازی ای چیزی بود و صدای خرخر کردن و صدای تبدیل شدن و اینا بود ، مطمئن شدم که Happy ending ای در کار نیست:((

اونم بالاخره بسته به جاشه دیگه :دی یه موقع شما قشنگ از وسط پنجره رد میشی یه موقع هست عین بولدوزر میندازی از هر جاش که شد فقط دکمه ی مربوطه رو میزنی که رد بشی که خب از این چیزا پیش میاد دیگه :دی مثل رد شدن نیت از روی کاور ها , اگر گوشه ی کاور یه جسمی باشه , اگر شما از وسط کاور رد بشی مشکلی پیش نمیاد ولی اگر از اون گوشه بخوای با X از روی کاور رد بشی احتمال فرو رفتن هست :دی خلاصه همچین چیزایی طبیعیه :دی
پ.ن : حالا در مورد اون عکس میگی کی غلت میزنه ! چیزایی دیدم از گیمر ها که ببینی میگرخی :دی خیلیا هستن که کاری ندارن سازنده می خواد چه جوری بری از هر جا که راهشون بیوفته به هر شکلی میرن و خب سازنده هم نمی تونه بیاد تک تک جاها رو مرز بندی دقیق کنه :دی

البته اتفاقا اون قسمتی که احسان گذاشته بحث غلت زدن نیست و جزو اتفاقای اسکریپت شده بود و نیت خواه ناخواه باید این حرکت رو میزد فقط میشد به حرکتش یخورده جهت داد :d ، ولی در کل از این ایرادات جزئی تو هر بازی میشه پیدا کرد تو نسخه نهایی هم از این چیزا قطعا پیش میاد با زوم کردن روشون هم فقط وقت خودتون رو تلف میکنید !

یه چند تا نکته منفی هم من بگم جهت هایپ زدایی بیشتر:d فریم ریت بازی به نظر ثابت نیست و یه جاهایی لذت گیمپلی و کم می کنه . درگیری های تن به تن اصلا اون حسیو که توی e3 و اون گیمپلی اولیه نشون دادن نداره .برخوردها بیشتر شبیه فیلمهایی شده که مشت بازیگرا از فاصله 20 سانتی صورت همدیگه میگذره . هوش مصنوعی هم انگار پس رفت کرده .

یه چند تا نکته منفی هم من بگم جهت هایپ زدایی بیشتر:d فریم ریت بازی به نظر ثابت نیست و یه جاهایی لذت گیمپلی و کم می کنه . درگیری های تن به تن اصلا اون حسیو که توی e3 و اون گیمپلی اولیه نشون دادن نداره .برخوردها بیشتر شبیه فیلمهایی شده که مشت بازیگرا از فاصله 20 سانتی صورت همدیگه میگذره . هوش مصنوعی هم انگار پس رفت کرده .
داداش مطمئنی دمویی که دیدی متعلق به tlou بوده؟
دموی بازیه دیگه ای ندیدی احیانآ
درگیری های تن به تن عالیه مگه ندیدی یارو رو میزنه به ماشین یه دفعه چوب رو میکشه شتکش میکنه اصلا در وصفش عاجزم
تنها دلیلی که دموی ای 3 در نظر شما بهتره سبک بازی کردن طرفه اینجا یارو افتضاح بازی میکنه اما اونجا شیک و تر تمیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or