danial.wwf
کاربر سایت
نه.منظورم اینه که کدوم حرفم؟برا حرفی که گفتی
آیا آخرین صدایی که ضبط شده الزاما آخرین صدای بازی هست؟ بعید میدونم:d
اونم بالاخره بسته به جاشه دیگه یه موقع شما قشنگ از وسط پنجره رد میشی یه موقع هست عین بولدوزر میندازی از هر جاش که شد فقط دکمه ی مربوطه رو میزنی که رد بشی که خب از این چیزا پیش میاد دیگه مثل رد شدن نیت از روی کاور ها , اگر گوشه ی کاور یه جسمی باشه , اگر شما از وسط کاور رد بشی مشکلی پیش نمیاد ولی اگر از اون گوشه بخوای با X از روی کاور رد بشی احتمال فرو رفتن هست خلاصه همچین چیزایی طبیعیه
پ.ن : حالا در مورد اون عکس میگی کی غلت میزنه ! چیزایی دیدم از گیمر ها که ببینی میگرخی خیلیا هستن که کاری ندارن سازنده می خواد چه جوری بری از هر جا که راهشون بیوفته به هر شکلی میرن و خب سازنده هم نمی تونه بیاد تک تک جاها رو مرز بندی دقیق کنه
آنچارتد3 از نظر گرافیکی به کل فاجعه بود شما به دل نگیرآنچارتد 3 که از نظر AA یه چیزی در حد فاجعه بود امیدوارم تو این یکی اینطوری نباشه
اره خب یه سری باگها هستن که مربوط میشن به نوع بازی کردن گیمر به قول خودت بولدوزری مثل همین عکسی که از u2 گزاشتی اگه همین قسمت رو معمولی رد میکرد اونجوری نمیشد خواستی مطمئن بشی دیسک بازی رو بنداز تو دستگاه چپتر 8 رو لود کن خودمم الان تست کردم دیدم اصلا چیزه خواصی که بچشم بیاد نبوده + اینکه شرایط نیت در اون وضع با اینه جویل خیلی فرق دار
من باید حرفمو یه اصلاحی بکنم . نظری که دادم با توجه به اون ویدیوی پیش نمایش سایت یوروگیمر بود . بعد از اون داستان رفتم و دوتا تریلر 30 و 10 دقیقه ای و دیدم . یه سری چیزا برام رووووشن شد .
1- درگیری ها و بزن بزنها بر خلاف اون چیزی که توی پیش نمایش یوروگیمر بود خیلی زیبا کار شده و افتی نداشته ( فکر کنم همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن توی تریلر اولی که دیدم به علت بد بازی کردن گیمری که بازی می کرده یه خورده توی ذوق می زنه )
2-افت فریم توی دوتا تریلر 30 و 10 دقیقه ای هم دیده میشه . این مورد رو هنوز روش هستم . اگه دقت کنید جاهایی که نورپردازی خوفی داره و از لابلای پنجره ها نور میاد فریم ریت بازی افت می کنه . ولی در باقی موارد فریم ریت بازی خیلی نرم و روونه .
3- هوش مصنوعی به قدرت اون نمایش گیمپلی اولیه نیست . ولی اصلا بدهم نیست بلکه بسیار بسیار خوفناکه و یه سروگردن از بازیهای دیگه بالاتره . ولی به خوبی نمایش اولیه نیست . مخصوصا هوش مصنوعی کاراکتر الی که انگار خیلی با پارتنرای بقیه بازیها فرقی نداره . همون حرکات خنگولانه و همون سد راه کردنا . خیلی مواقع هم انگار دشمنا اصلا الی و نمی بینن و انگار یه جاهایی با خوندن ورد مخصوص ناپدید میشه _ البته این مورد دیگه برمیگرده به هوش مصنوعی دشمنا -.
4- گرافیک هنری و فنی بازی ( بدون در نظر گرفتن افت فریم توی لحظاتی ) بسیار بالاست و به راحتی آنچارتد 3 رو پشت سر میذاره .
5- توی این دوتا دموی 30 و 10 دقیقه ای یه خورده بازی کسل کننده به نظر میاد . البته این می تونه به نحوه بازی کردن طرف برگرده و جستجوی بیش از حدش برای پیدا کردن منابع .
در هر صورت دیگه ایندفه با دیدن تمام تریلرای منتشر شده نظرمو دادم . اینم بگم که نکات مثبت و که فکر می کنم 241 صفحه است دوستان دارن میگن و توقع خیلیا از جمله خودم بسیار بالاست ازین بازی . بد ندیدم یه خورده هم از ایراداتی که به نظرم رسیده بگم . بعید می دونم صحبتای من بتونه به بازی خدشه ای وارد کنه b-)
- - - Updated - - -
نه اتفاقا کلیکرها خیلی خوب ازاب درومدن و به نظرم احتیاج به هوش مصنوعی خاصی ندارن . یه سری موجود که عملا چیز خاصی از مغزشون نمونده بایدم همینطوری باشن . منظورم هوش مصنوعی انسانهای آلوده نشده بود که بازهم میگم گرچه مثل دموی اولیه نیست ولی خیلی خیلی عالیه