oldashkan
کاربر سایت
الان دوتا دونه ایراد خیلی ریز تو نسخه نهایی نشده بازی وجود داره و ما هم تو ویدیوها اونو دیدیم. خب باید لال بشیم و چیزی نگیم؟
کسی گفت بخاطر این ایرادات نمره بازی کم شده؟
کسی گفت بازی نهایی هم همین ایرادات رو خواهد داشت؟
یه سری ایرادات تو ویدیو دیدیم و اومدیم گفتیم همینو بس الان من تو ویدیو دیدم الی سد راه جول کرده خب میخواید بگید نکرده؟ چند صباح بعد میگید بیلد نهایی نیستو ... خب مگه کسی گفت بیلد نهایی هست؟ بعضی حرفا و بعضی دفاع کردن ها بیشتر باعث ضایع کردن بازی میشه
اتفاقا من میخواستم تو همون پستم که ایرادات رو گفتم اخرش اضافه کنم «به جرات بهترین ویدیو گیم پلی ای بود که از یه بازی تو این نسل دیدم» حالا جدا از نحوه بازی طرف و ...
- - -ویرایش - - -
اگه قرار بود بر اساس بار اول نقد بشه که همه بازی ها باید بالا 8 بگیرن!
بر اساس نقاط ضعفی که تو دفعات بعد دیدیم+ نقاط قوط
ما که نگفتیم مشکلات رو نگید ولی اینایی که شما میگید مشکل نیست پی اس 3 یه دستگاهه و موتور بازی یه برنامه و الی هم یه بات فکر نکنم دیدن چنین چیزی حتی در نسخه نهایی مشکل باشه بحث من سره همینه میگم هر چیزی مشکل نیست مثلا پس فردا پای جوئل رفت تو 2تا دونه علف میگن این باگه و از این حرفا حالا بیا ثابت کن.....
king ps3 دوست عزیز ناتی داگ اینارو نشون میده ملت یه دفعه دیدن سکته نزنن داره ذهن هارو اماده میکنه خدا هم بنده هاش رو برای روز قیامت آماده میکنه هر اتفاق بزرگی آمادگی میخواد
آخرین ویرایش: