The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
الان دوتا دونه ایراد خیلی ریز تو نسخه نهایی نشده بازی وجود داره و ما هم تو ویدیوها اونو دیدیم. خب باید لال بشیم و چیزی نگیم؟
کسی گفت بخاطر این ایرادات نمره بازی کم شده؟
کسی گفت بازی نهایی هم همین ایرادات رو خواهد داشت؟
یه سری ایرادات تو ویدیو دیدیم و اومدیم گفتیم همینو بس الان من تو ویدیو دیدم الی سد راه جول کرده خب میخواید بگید نکرده؟ چند صباح بعد میگید بیلد نهایی نیستو ... خب مگه کسی گفت بیلد نهایی هست؟ بعضی حرفا و بعضی دفاع کردن ها بیشتر باعث ضایع کردن بازی میشه
اتفاقا من میخواستم تو همون پستم که ایرادات رو گفتم اخرش اضافه کنم «به جرات بهترین ویدیو گیم پلی ای بود که از یه بازی تو این نسل دیدم» حالا جدا از نحوه بازی طرف و ...

- - -ویرایش - - -

اگه قرار بود بر اساس بار اول نقد بشه که همه بازی ها باید بالا 8 بگیرن!
بر اساس نقاط ضعفی که تو دفعات بعد دیدیم+ نقاط قوط

ما که نگفتیم مشکلات رو نگید ولی اینایی که شما میگید مشکل نیست پی اس 3 یه دستگاهه و موتور بازی یه برنامه و الی هم یه بات فکر نکنم دیدن چنین چیزی حتی در نسخه نهایی مشکل باشه بحث من سره همینه میگم هر چیزی مشکل نیست مثلا پس فردا پای جوئل رفت تو 2تا دونه علف میگن این باگه و از این حرفا حالا بیا ثابت کن.....
king ps3 دوست عزیز ناتی داگ اینارو نشون میده ملت یه دفعه دیدن سکته نزنن داره ذهن هارو اماده میکنه خدا هم بنده هاش رو برای روز قیامت آماده میکنه هر اتفاق بزرگی آمادگی میخواد

آخرین ویرایش:
ناتی داگ اینارو نشون میده ملت یه دفعه دیدن سکته نزنن داره ذهن هارو اماده میکنه خدا هم بنده هاش رو آماده میکنه هر اتفاق بزرگی آمادگی میخواد

یعنی میزان هایپی که تمام تریلر ها و اخبار و ... بازی تا این لحظه داشتن یه طرف ، این حرفای شما هم یه طرف ! :d:))

king ps3 دوست عزیز ناتی داگ اینارو نشون میده ملت یه دفعه دیدن سکته نزنن داره ذهن هارو اماده میکنه خدا هم بنده هاش رو آماده میکنه هر اتفاق بزرگی آمادگی میخواد

دقیقا .منم منظورم همینه اشکان جان .ناتی داگ قصد غافل گیری داره.اونم تو چند مرحله:)

@ احسان
take it easy man :d

احسان به شدت دچار توهم توطئه شده :دی
سر U3 خودش رو یادش رفته سر دو زار تکسچر ملتو سرویس کرد:دی
حالا به ما که رسید شد حساسیت بیخودی ها؟:دی
والا ما که داریم میگیم انشاالله اینا واسه بیلد نهایی نیستن شما خیلی حساس شدی :دی
بهتر این بجثو فعلا تموم کنید تا به وقتش که خودمون بازیرو تجربه کردیم بعد

@ احسان

والا ما که داریم میگیم انشاالله اینا واسه بیلد نهایی نیستن شما خیلی حساس شدی :دی

امید اشتباه برداشت نشه :دی روی صحبتم با تو نبود ؛ کلی بود حرفم :دی
منم خب سر آنچارتد 3 جوگیر شدم و این حرفها ، اونم به این دلیل بود که خب قبل از اون زیاد در جریان ویدئو ها و بیلد بتا و این حرفها نبودم ولی بعد که تفاوت های بیلد بتا و نهایی ناتی رو دیدم صدام در نیومد :دی ولی اینجا ایراداتی که داره گرفته میشه چیزیه که هر روز وقتی یه گیمر کنسولش رو روشن میکنه توی بازی ای که داره انجام میده , داره اون مورد رو می بینه :دی

دوستان تو این ویدئوی مصاحبه با گوستاوو سانتاولالّا به نکاتی برخورد کردم که تو 39 بار مشاهده قبلی متوجه نشده بودم.:d

07728768160041859015.jpg

08242642329048262521.jpg

به مواردی که مشخص کردم دقت کنید.
به نظرتون این تفاوتا معنی خاصی داره؟؟:-/
یا به دلیل بی خوابی و هایپ شدیدیه که وجود منو فراگرفته؟؟:d

دوستان تو این ویدئوی مصاحبه با گوستاوو سانتاولالّا به نکاتی برخورد کردم که تو 39 بار مشاهده قبلی متوجه نشده بودم.:d

07728768160041859015.jpg

08242642329048262521.jpg

به مواردی که مشخص کردم دقت کنید.
به نظرتون این تفاوتا معنی خاصی داره؟؟:-/
یا به دلیل بی خوابی و هایپ شدیدیه که وجود منو فراگرفته؟؟:d

مشکل از منشی صحنه اس :d

اگه واسه pc بود میگفتم تفاوت بین high با very high هستش :d

@ احسان

نه اصلا گیریم واسه نسخه نهایی هم باشه (1درصد)، مشکل حادی نیست که بخواد ارزش بازیو کم کنه
مشکل همون توهم توطئه هست که میگه اگه کسی کوچکترین حرفی بجز تمجید زد قصدش تخریبه!:d
لزومی نداره شرایط خودتون رو حتما به دیگران هم تعمیم بدین

آخرین ویرایش:
باید قبول کرد که عضو شدن تو تحریریه ی بازیسنتر افراد رو عوض میکنه . و ایرادات ـه فاحش ـه بازیای سونی یهو واسشون ظاهر میشه :دی
تورو خدا بیخیال این مورد بشو ربطی به بحث نداره اخه:d
من کلا خیلی حوصله شرکت تو بحثا رو ندارم چه بازی چه مسائل دیگه الان تو تاپیک Movie بحث شده سر یه سری اعتقادات و فراماسون و ... (:d) من خیلی دوست دارم تو اون بحث شرکت کنم و حوصله شو ندارم
ولی برای بازی های انحصاری سونی مخصوصا ناتی داگ، بخاطر علاقه ای که بهشون دارم و اهمیتی که برام دارن به هر زوری هست تایپ میکنم نظرم رو:d
بجای این چیزی که گفتی بیا بگو اون ایرادات ریزی که گفتم تو همون نسخه بتا هست یا نه؟ دیدی یا نه؟ الان احسان با وجود اینکه یه سری تیکه به ماها انداخته (:d) ولی حداقلش نظرش رو میگه و بحث شکل میگیره

تورو خدا بیخیال این مورد بشو ربطی به بحث نداره اخه:d
من کلا خیلی حوصله شرکت تو بحثا رو ندارم چه بازی چه مسائل دیگه الان تو تاپیک Movie بحث شده سر یه سری اعتقادات و فراماسون و ... (:d) من خیلی دوست دارم تو اون بحث شرکت کنم و حوصله شو ندارم
ولی برای بازی های انحصاری سونی مخصوصا ناتی داگ، بخاطر علاقه ای که بهشون دارم و اهمیتی که برام دارن به هر زوری هست تایپ میکنم نظرم رو:d
بجای این چیزی که گفتی بیا بگو اون ایرادات ریزی که گفتم تو همون نسخه بتا هست یا نه؟ دیدی یا نه؟ الان احسان با وجود اینکه یه سری تیکه به ماها انداخته (:d) ولی حداقلش نظرش رو میگه و بحث شکل میگیره
نه اینی که گفتم مختص تو نیست و چیزی نیست که بیام روش بحث کنم ولی اگه یه نفر دیگه بود مطمئن باش میشد هضم کرد ولی وقتی تو میای دقیقا بعد از تحریریه شدن تبدیل میشی به فردی که دیگه بازی محبوب نداره و هیچ حسی نسبت به بازیایی که قبلا حتی خبرهاشو هم قبل بازی کردن نمیخوند نداره هر چی اسپویل از بازیایی که قبلا واسش محبوب بود میاد میره میبینه .مدام ایراد میگیره و میای میگی "منو نزنین ولی این اینجوریه" " منو نزنین ولی اون اونجوریه" حتی Fratos هم اینهمه ایراد نمیگیره از بازیای سونی و در آخر هم تیتری که واسه نقد gow گذاشتی دیگه مهر تایید بود و ... اینایی که گفتم دقیقا بعد از بنفش شدن شروع شد برو از هر کی دوست داری بپرس . این بحث رو هم ادامه نمیدم اصلا . فقط چون دیدم احسان رو متهم به توهم توطئه میکنین خاستم بگم که همچین خبرایی نیست و همه همه چیز رو میدونن .

پ.ن : در کل کارا و علایق تو به کسی ربطی نداره ولی چجوری بگم ؟ مثل ماها بودی و دیدن ـه اینکه بعد از بنفش شدن اینجوری عوض شدی ناراحت میکنه آدمو . البته این فقط مختص ما نیست اینجا یه گروهی وجود دارن که شدید طرفدار هیلو هستن فرضا یکیشون بعد از تحریریه شدن بیاد کم کم شروع کنه هی ایرادا گرفتن از هیلو نه یه بار نه دوبار کم کم تمام پستاش تبدیل بشه به ایراد گیری و هیلو4 رو هم نقد کنه با تیتره "تکرار مکررات ـه حماسی :دی" اونوقت مطمئن باش طرفداران هیلو واکنششون 10 برابر این میشه پس فقط مختص سونی فن ها نیست .

آخرین ویرایش:
نه اینی که گفتم مختص تو نیست و چیزی نیست که بیام روش بحث کنم ولی اگه یه نفر دیگه بود مطمئن باش میشد هضم کرد ولی وقتی تو میای دقیقا بعد از تحریریه شدن تبدیل میشی به فردی که دیگه بازی محبوب نداره و هیچ حسی نسبت به بازیایی که قبلا حتی خبرهاشو هم قبل بازی کردن نمیخوند نداره هر چی اسپویل از بازیایی که قبلا واسش محبوب بود میاد میره میبینه .مدام ایراد میگیره و میای میگی "منو نزنین ولی این اینجوریه" " منو نزنین ولی اون اونجوریه" حتی Fratos هم اینهمه ایراد نمیگیره از بازیای سونی و ... اینایی که گفتم دقیقا بعد از بنفش شدن شروع شد برو از هر کی دوست داری بپرس . این بحث رو هم ادامه نمیدم اصلا . فقط چون دیدم احسان رو متهم به توهم توطئه میکنین خاستم بگم که همچین خبرایی نیست و همه همه چیز رو میدونن .

پ.ن : در کل کارا و علایق تو به کسی ربطی نداره ولی چجوری بگم ؟ مثل ماها بودی و دیدن ـه اینکه بعد از بنفش شدن اینجوری عوض شدی ناراحت میکنه آدمو .

اره قبلنا چون حوصله و انرژی بیشتری داشتم یکم مقاومت میکردم در برابر اطلاعات جدید از بازیا
ولی الان دیگه نمیتونم. دیگه کسی تو علاقه من نسبت به دیوید کیج و بیاند که شکی نداره خب من ویدیو های بیاند رو نتونستم طاقت بیارم و دیدم ربطی به رنگ و ... هم نداره. وگرنه من هنوزم فن دو آتیشه GOW و ... هستم ولی نمیتونم این فن بودن رو تو قضاوتم دخیل کنم همین
خلاصه اینکه اگه دیدید کسی ایرادی چیزی از بازی میگیره علاوه بر اینکه احتمال میدید داره ترول میکنه یا بهش فشار اومده یا جو گرفته و ... این احتمال هم بدید که واقعا یک ایرادی دیده و اومده گفته همین! بعد بیایید بگید این ایرادی که تو گرفتی تو بازی نیست یا هرچی نه اینکه سریع برچسب بزنید به آدما
من هم به تو هم به احسان هم به امیر هم به همه (:d) علاقه دارم و اصلا چون نظرتون برام مهمه دارم الان این پستو مینویسم. ولی بذارید تو تاپیک بازی ها درباره بازی بحث بشه انتقاد بشه و... چون بالاخره ادم از این حرفا شاید دوتا چیز جدید یاد بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or