armintn
کاربر سایت
خدا وکیلی کاری ندارم به این قضیه ی بنفش شدن و ... ولی بنده خدا به هیچ وجه نه ترول می کنه نه چیزی . کاری که داره انجام میده یه جوری آنتی هایپه . همین کارو احسانم توی تاپیک گادآو وار میکرد و فکر می کنم برای اینکه بعد عرضه بازی ایرادات به این کوچیکی تاثیری روی نظرات و نقدها و ارزش گذاری بازی بذاره این مقدار آنتی هایپ لازمه . حتی یادمه توی تاپیک گاد آو وار احسان یه جمله از تریلر خود بازی گذاشت برای این قضیه ی آنتی هایپ کردن و گفت که حتی خفن ترینها هم می تونن سقوط کنن ( شبیه همین جمله بعدا به عنوان اسم نقد گادآو وار استفاده شد - سقوطی حماسی -) و ازینجور چیزا که به نظرم کار درستی هم بود . الانم مرتضی داره همینکارو می کنه خود منم قصدم همینه که دیگه یه چنین ایرادات جزئی بعد از عرضه بازی به چشم نیاد . حالا خودمون دیگه نباید جلوی خودمون جبهه گیری کنیم.نه اینی که گفتم مختص تو نیست و چیزی نیست که بیام روش بحث کنم ولی اگه یه نفر دیگه بود مطمئن باش میشد هضم کرد ولی وقتی تو میای دقیقا بعد از تحریریه شدن تبدیل میشی به فردی که دیگه بازی محبوب نداره و هیچ حسی نسبت به بازیایی که قبلا حتی خبرهاشو هم قبل بازی کردن نمیخوند نداره هر چی اسپویل از بازیایی که قبلا واسش محبوب بود میاد میره میبینه .مدام ایراد میگیره و میای میگی "منو نزنین ولی این اینجوریه" " منو نزنین ولی اون اونجوریه" حتی Fratos هم اینهمه ایراد نمیگیره از بازیای سونی و ... اینایی که گفتم دقیقا بعد از بنفش شدن شروع شد برو از هر کی دوست داری بپرس . این بحث رو هم ادامه نمیدم اصلا . فقط چون دیدم احسان رو متهم به توهم توطئه میکنین خاستم بگم که همچین خبرایی نیست و همه همه چیز رو میدونن .
پ.ن : در کل کارا و علایق تو به کسی ربطی نداره ولی چجوری بگم ؟ مثل ماها بودی و دیدن ـه اینکه بعد از بنفش شدن اینجوری عوض شدی ناراحت میکنه آدمو .