The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نه اینی که گفتم مختص تو نیست و چیزی نیست که بیام روش بحث کنم ولی اگه یه نفر دیگه بود مطمئن باش میشد هضم کرد ولی وقتی تو میای دقیقا بعد از تحریریه شدن تبدیل میشی به فردی که دیگه بازی محبوب نداره و هیچ حسی نسبت به بازیایی که قبلا حتی خبرهاشو هم قبل بازی کردن نمیخوند نداره هر چی اسپویل از بازیایی که قبلا واسش محبوب بود میاد میره میبینه .مدام ایراد میگیره و میای میگی "منو نزنین ولی این اینجوریه" " منو نزنین ولی اون اونجوریه" حتی Fratos هم اینهمه ایراد نمیگیره از بازیای سونی و ... اینایی که گفتم دقیقا بعد از بنفش شدن شروع شد برو از هر کی دوست داری بپرس . این بحث رو هم ادامه نمیدم اصلا . فقط چون دیدم احسان رو متهم به توهم توطئه میکنین خاستم بگم که همچین خبرایی نیست و همه همه چیز رو میدونن .

پ.ن : در کل کارا و علایق تو به کسی ربطی نداره ولی چجوری بگم ؟ مثل ماها بودی و دیدن ـه اینکه بعد از بنفش شدن اینجوری عوض شدی ناراحت میکنه آدمو .
خدا وکیلی کاری ندارم به این قضیه ی بنفش شدن و ... ولی بنده خدا به هیچ وجه نه ترول می کنه نه چیزی . کاری که داره انجام میده یه جوری آنتی هایپه . همین کارو احسانم توی تاپیک گادآو وار میکرد و فکر می کنم برای اینکه بعد عرضه بازی ایرادات به این کوچیکی تاثیری روی نظرات و نقدها و ارزش گذاری بازی بذاره این مقدار آنتی هایپ لازمه . حتی یادمه توی تاپیک گاد آو وار احسان یه جمله از تریلر خود بازی گذاشت برای این قضیه ی آنتی هایپ کردن و گفت که حتی خفن ترینها هم می تونن سقوط کنن ( شبیه همین جمله بعدا به عنوان اسم نقد گادآو وار استفاده شد - سقوطی حماسی -) و ازینجور چیزا که به نظرم کار درستی هم بود . الانم مرتضی داره همینکارو می کنه خود منم قصدم همینه که دیگه یه چنین ایرادات جزئی بعد از عرضه بازی به چشم نیاد . حالا خودمون دیگه نباید جلوی خودمون جبهه گیری کنیم.

SMM9
من خودم از همون اول از کسایی بودم که میگفتم این بازیا رو زیاد بزرگ نکنین و ... (همون هایپ زدایی ) ولی تا حالا کسایی که ایراد میگیرن از بازی با توجه به پیشینه شون معلومه که دارن ترول میکنن ولی تو وقتی فقط به قصد ایراد گرفتن میای تاپیک و یه ریز داری ایراد میگیری و دیگه بازی و طرفداراش واست مهم نیست (همون اسپویل ها و ...) و با توجه به این که میشناسیمت و میدونیم ترول نمیکنی باعث ناراحتی میشه . بازی صد در صد ایرادایی داره ولی تا حالا من هیچ ایراد فاحشی ندیدم و ایرادای کوچولو باید گفته بشن تا وقتی بازی اومد نخوره تو ذوقمون ولی از اینور هم تلوو بازیی نیست که فقط به قصد ایراد گرفتن بیای به تاپیکش اونم کسی که قبلا مثل ماها عاشق تلوو بود .

در کل من یه چیزی بود که چند وقته تو دلم بود و قصد گفتنش رو هم نداشتم . الان بستر فراهم شد :دی ولی به ایراد گرفتنت ادامه بده واسه بازی خوبه ولی اگه امکانش هست جوری نباشه که مثل الان احساس کنیم دیگه اصلا این بازیا واست مهم نیست و مثل یه بازی ـه درجه چند منتظری تا بیاد و ایراداشو بنویسی و نمرشو بدی و خلاص .

آخرین ویرایش:
SMM9
من خودم از همون اول از کسایی بودم که میگفتم این بازیا رو زیاد بزرگ نکنین و ... (همون هایپ زدایی ) ولی تا حالا کسایی که ایراد میگیرن از بازی با توجه به پیشینه شون معلومه که دارن ترول میکنن ولی تو وقتی فقط به قصد ایراد گرفتن میای تاپیک و یه ریز داری ایراد میگیری و دیگه بازی و طرفداراش واست مهم نیست (همون اسپویل ها و ...) و با توجه به این که میشناسیمت و میدونیم ترول نمیکنی باعث ناراحتی میشه . بازی صد در صد ایرادایی داره ولی تا حالا من هیچ ایراد فاحشی ندیدم و ایرادای کوچولو باید گفته بشن تا وقتی بازی اومد نخوره تو ذوقمون ولی از اینور هم تلوو بازیی نیست که فقط به قصد ایراد گرفتن بیای به تاپیکش اونم کسی که قبلا مثل ماها عاشق تلوو بود .

در کل من یه چیزی بود که چند وقته تو دلم بود و قصد گفتنش رو هم نداشتم . الان بستر فراهم شد :دی ولی به ایراد گرفتنت ادامه بده واسه بازی خوبه ولی اگه امکانش هست جوری نباشه که مثل الان احساس کنیم دیگه اصلا این بازیا واست مهم نیست و مثل یه بازی ـه درجه چند منتظری تا بیاد و ایراداشو بنویسی و نمرشو بدی و خلاص .
مطمئن باش هنوزم مثه قبل عاشق این بازی و یه سری بازی دیگه هستم اصلا فقط بخاطر همین بازی و بیاند هست که پلی3 رو نفروختم وگرنه دیگه نسل بعد داره میاد و مولتی ها رو هم که با 360 بازی میکنم!
تا الان میگفتم + ها رو که همه میان میگن پس من فقط - ها رو بگم ولی چشم از این به بعد سعی میکنم + و - رو با هم بگم
مطمئن باش که بنفش شدن هم کار خاصی نمیکنه:d

خب مثل اینکه درصد احتمال رونمایی از بازی جدید ناتی داگ ( شاید Uncharted 4 ! ) تو ماه اکتبر بیشتر شده ، اگه یادتون باشه دفعه قبل این عکس تاریخ 17 اکتبر 2013 رو نشون میداد که بعضی ها میگفتند که طبق سنت ND سر معرفی TLOU این تاریخم ممکنه به رونمایی عنوان بعدیشون مربوط باشه ،
حلا تو یکی از ساختمون های مرحله Lincoln دوباره تقویمی رو دیوار دیده میشه ک به اکتبر 2013 اشاره داره !

[URL=http://www.8pic.ir/viewer.php?file=37116589106754266796.jpg][/URL]

مطمئناً ایرادات بازی رو باید دید، نباید که همه اش بگیم بای خوبه و به به و چه چه.
بازی مشکل داره باید قبول کرد دیگه، مثلاً GT5 درختاش رو مخ بود، همه چیز عالی درختا تو مخ!
U3 همه چیش خوب بود (U2 عالی) اما موقع بازی کردن دیگه مث قبلیش WooW نداشت.
اما اینبار داستان فرق داره، من قشنگ هر بار تریلرهاش رو میبینم میگم WooW داشتم تریلر اول بازی رو میدیدم، با این آخریا مقایسه کردم بازی بازم قوی تر شده، حتی اگه توی نمایش های فعلی تعدادی باگ دیده شده باشه، همون طور که ما دیدیم، تستر های بازی هم دیدن و اون رو ردیف می کنن.

نه اصلا گیریم واسه نسخه نهایی هم باشه (1درصد)، مشکل حادی نیست که بخواد ارزش بازیو کم کنه
مشکل همون توهم توطئه هست که میگه اگه کسی کوچکترین حرفی بجز تمجید زد قصدش تخریبه!:d
لزومی نداره شرایط خودتون رو حتما به دیگران هم تعمیم بدین

88843025275977884970.gif

دستت درد نکنه یه بر چسب دیوونه هم به من بزن خلاص دیگه :دی
اگر یه بخش از پست من رو آوردی که من گفته باشم ایرادات رو نگید و به به چه چه کنید من هر چی دارم و ندارم تقدیمت میکنم :دی من دارم میگم ایرادات رو بگید ولی چیزی که واقعاً ایراد هست نه اینکه برای خوشمزه بازی یه چیزی رو بگید که توی هزار تا بازی دیگه هر روز دارید میبینید :دی اینکه آخ یه لحظه لنگ جول فلان جا فرو رفت و آخ چرا اینجوری این وسیله رو از روی زمین برداشت ایراد نیست خودخفن بینی طرفه :دی

88843025275977884970.gif

دستت درد نکنه یه بر چسب دیوونه هم به من بزن خلاص دیگه :دی
اگر یه بخش از پست من رو آوردی که من گفته باشم ایرادات رو نگید و به به چه چه کنید من هر چی دارم و ندارم تقدیمت میکنم :دی من دارم میگم ایرادات رو بگید ولی چیزی که واقعاً ایراد هست نه اینکه برای خوشمزه بازی یه چیزی رو بگید که توی هزار تا بازی دیگه هر روز دارید میبینید :دی اینکه آخ یه لحظه لنگ جول فلان جا فرو رفت و آخ چرا اینجوری این وسیله رو از روی زمین برداشت ایراد نیست خودخفن بینی طرفه :دی

پست هایی که با امین رد و بدل کردم رو بخون تا ببینی «خوشمزه بازی» و «خود خفن بینی» در کار نیست
اون قسمتی که بلد کردی بعید میدونم متوجه حرفم شده باشی منظور دیگه ای داشتم

پست هایی که با امین رد و بدل کردم رو بخون تا ببینی «خوشمزه بازی» و «خود خفن بینی» در کار نیست
اون قسمتی که بلد کردی بعید میدونم متوجه حرفم شده باشی منظور دیگه ای داشتم

برای اینکه کدورتی پیش نیاد ادامه نمی دم ولی بازم حرفم رو تکرار می کنم ، کسی نمیگه انتقاد نکنید , کسی نمیگه ایراد نگیرید , فقط داریم میگیم ایرادی رو بگیرید که واقعاً ایراده . ایرادی که توی بقیه بازیها ندیدید یا حضور اون ایراد یه نکته ی منفی توی یه بازی به حساب میاد نه چیزی که توی دنیای گیم عادی شده .

برای اینکه کدورتی پیش نیاد ادامه نمی دم ولی بازم حرفم رو تکرار می کنم ، کسی نمیگه انتقاد نکنید , کسی نمیگه ایراد نگیرید , فقط داریم میگیم ایرادی رو بگیرید که واقعاً ایراده . ایرادی که توی بقیه بازیها ندیدید یا حضور اون ایراد یه نکته ی منفی توی یه بازی به حساب میاد نه چیزی که توی دنیای گیم عادی شده .
الان طبق حرف خودت «ایرادی که تو بازی های دیگه دیدیم»، اینجا ایراد حساب نمیشه؟ اگه قرار بود تلو رو با بازی های دیگه وزن کنیم که کفه ترازو به سمت تلو له میشد:d
اکثر ایراداتی که من گفتم، خیلی کوچیکن ولی بازم ایراد هستن (البته اون مشکل هوش مصنوعی که یکی دو جا دیدم به نسبت بقیه مشکلات بازی یکم بزرگتره و میتونه به تجربه بازی یکم لطمه بزنه)
اگه تلو قرار بود طبق همین روند عادی دنیای گیم پیش بره که الان 240 صفحه تاپیکش جلو نمیومد.
تقریبا 99درصد مطمئنم ایراداتی که تو بازی دیدم تو نسخه نهایی حل میشه ولی دلیلی نمیبینم که این مشکلات رو نگم تا وقتی که بازی نهایی به دستم برسه
پ.ن:کدورت کیلو چنده:d

الان طبق حرف خودت «ایرادی که تو بازی های دیگه دیدیم»، اینجا ایراد حساب نمیشه؟ اگه قرار بود تلو رو با بازی های دیگه وزن کنیم که کفه ترازو به سمت تلو له میشد:d
اکثر ایراداتی که من گفتم، خیلی کوچیکن ولی بازم ایراد هستن (البته اون مشکل هوش مصنوعی که یکی دو جا دیدم به نسبت بقیه مشکلات بازی یکم بزرگتره و میتونه به تجربه بازی یکم لطمه بزنه)
اگه تلو قرار بود طبق همین روند عادی دنیای گیم پیش بره که الان 240 صفحه تاپیکش جلو نمیومد.
تقریبا 99درصد مطمئنم ایراداتی که تو بازی دیدم تو نسخه نهایی حل میشه ولی دلیلی نمیبینم که این مشکلات رو نگم تا وقتی که بازی نهایی به دستم برسه

اینم حرفیه واقعا کفه ترازو رو خوب اومدی
اما اون مشکل هوش مصنوعی رو فقط 1 جا دیدم تو اون مغازه ی ساز فروشی یه جا الی جلوی جوئل بود اما اصلا چیزه عجیبی نبود خب جا کم بود جا اندازه یه نفر بود به هم گیر میکردن این اتفاق تو واقعیت هم میفته وقتی 2نفر بندازی تو نیم متر جا خب به هم گیر میکنن دیگه
اما اون مشکل افت فریم هم ایشالا در نسخه نهایی حل میشه چون تا حالا ندیدم بازی های ناتی داگ ذره ای افت فریم داشته باشن البته این مشکل تو بتای آنچارتد 3 دیده میشد به شدت.
منتقد گیم اینفورمر بازی رو اینگونه توصیف کرده: این یک بازی نیست این یک حماسه است و گفته نمیدونم اسم این عنوان رو چی بذارم بهش نمیشه گفت بازی من بهش میگم اسطوره
نسخه بتای بازی با منتقد ها این کار رو کرده ببین نسخه نهایی چه میکنه کم کم دارم امیدوار میشم به متای 98 البته اگر حیواناتی قبیل تام چیک گند نزنن

فردا که نیامده ست فریاد مکن !!! وایسا تا محصول نهایـی بیاد [-( :d

اون ایرادی که برای بازیهای دیگه دارم میگم اسمش هست یه سری باگهای گرافیکی که حتی توی انیمیشن های پیکسار هم در حد بسیار خفیف می تونی ببینی :دی این فرو رفتن توی اجسام یه چیز طبیعیه حالا چون بازی گسترده تر و غیرقابل پیش بینی تر از انمیشن هست این باگ ها براش بیشتره و گرنه اینا اسمش ایراد نیست :دی
آها پس چون تلو بازی بزرگیه ایراداتی که توی بقیه بازیها هست و دیده نمیشه اینجا باید به شدت بولد بشه و بازی رو باهاش له کنیم ؟ :دی ایراد یعنی اینکه من قبل از عرضه ی آنچارتد 3 میگفتم کفش نیت چرا وقتی ثابت وایساده می پره هوا و بال بال میزنه :دی چون یه چیز غیر طبیعیه ! ایراد یعنی توی دموی E3 وقتی نیت نارنجک پرتاب می کرد , نارنجک 10 متر با دستش فاصله داشت :دی ایراد یعنی اینکه آریا میاد میگه توی دموی هواپیما چرا یهو چفیه ی نیت سیاه میشه :دی ایراد یعنی این :دی ایراد یعنی همون هوش مصنوعی که خودت مثال میزنی :دی و گرنه یه سری ایراد ریز گرافیکی مثل توی هم رفتن اشیا یا وقتی کرکتر چیزی رو برمیداره دستش فاصله داره و ... که توی همه ی بازیها هست و معمولی حساب میشه :دی
با این دیدگاهت یعنی من بازی X رو بازی میکنم مثلاً متاش شده 75 خب میگم این فرو رفتن ها که طبیعیه , فلان چیز رو میخواد برداره دستش باهاش فاصله داره هم طبیعیه یه کم هم گیم پلیش نامیزونه حالا امتیاز میدیم مثلاً 77 و این حدودا :دی حالا میرسیم سر تلو :دی اول بسم ا... میگیم خب اینو که نباید با ترازوی سایر بازیها سنجید :دی این توی فلان جاها فرو میره (یه ایراد بزرگ) خب موقع برداشتن فلان چیز دستش یه کم اونورتره (یه ایراد بزرگ دیگه) خب موقع پریدن یه کم اینور تر پرید (یه ایراد خیلی بزرگ) موقع بالا رفتن از نردبان دستش دقیقِ دقیق روی میله ها نبود (یه فاجعه ی عظیم) حالا این وسط گیم پلی خیلی عالی ای هم داره (که البته مهم نیست چون بازیه بزرگیه باید گیم پلیش عالی باشه) خب امتیاز نهایی 50 :دی
البته این امتیاز بالا صرفاً مثال بودا نه اینکه واقعاً قراره امتیاز بدیم :دی از کل حرفم به این می خوام برسم که با همون ترازویی که باقی بازیها سنجیده میشن تلو هم با همون باید سنجیده بشه
چه چیزی یه بازی رو بزرگ میکنه تا حدی که برای یه گیمر میشه یه بازی ماورای چیزهایی که تا الان بازی کرده ؟ جوابش ساده ـس ؛ همین سنجیدنش نسبت به سایر بازیها :دی اگر قرار باشه یه بازی بزرگ رو با غولی که توی ذهنمون ازش ساختیم مقایسه کنیم نتیجه این میشه که اون بازی از یه بازی دسته دوم و متوسط هم پایین تر میشه :دی

آخرین ویرایش:
اصلاً کاری به این که ایرادات رو بگیم یا نگیم، یا اصلاً ایراد داره یا نداره یا داره اما قراره برطرف بشه(:دی) ندارم. اما کلاً فکر می کنم یه گیمر معمولی که برای اولین بار، بدون این که پیشنمایش های زیادی دیده باشه، یا خودشو درگیر مسائلی مثل ایرادات جزئی بازی کرده باشه، وقتی بازی رو می ذاره توی دستگاهش و با بازی روبرو می شه، لذت خیلی بیشتری نسبت به کسایی (مثل خودم) می بره که خودشون رو درگیر این همه ویدئو و پیشنمایش و ایرادات جزئی بازی کردن. حتی اون موقع اگه ایرادی هم بازی داشته باشه ممکنه به چشمش نیاد و فقط بشینه و از بازی لذت ببره. الان مطمئناً ما موقعی که می خوایم TLOU رو بازی کنیم، ناخودآگاه چشممون دنبال این ایراداتی که دیدیم می گرده (حداقل برای این که ببینیم برطرف شدن یا نه). و به جای اینکه غرق در بازی بشیم و از ترشح اندورفین توی خون مون لذت ببریم، همش به دنبال تأیید یا تکذیب ذهنیتی هستیم که از دیدن این همه پیشنمایش و ویدئو و مصاحبه توی ذهنمون ایجاد شده.
یه مثال عینی در دنیای واقعی می خواستم براش بزنم که نمی زنم! :-$ چون ممکنه پستم دچار جرح و تعدیل بشه! ;)
ولی جدا از این حرفا، خودمون رو خیلی درگیر این مسائل نکنیم. بالاخره بازی میاد و می بینیم دیگه. بیاید همه با هم از بازی کردنش لذت ببریم. همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or