SMM9
عضو تحریریه
+ نام کاربری برای محکم کاری :dاز Uncharted های اورجینالمون عکس می گیریم واسش می فرستیم lol
+ نام کاربری برای محکم کاری :dاز Uncharted های اورجینالمون عکس می گیریم واسش می فرستیم lol
از Uncharted های اورجینالمون عکس می گیریم واسش می فرستیم lol
وای محمد ترکیدم !
آره این میشه ها ,نظر مرتضی رو هم اضاف کن بهش
اصلا من با مرتضی بریم توپخونه
بعد فیلم بگیرم که , باو آقای جک نگاه کن ما داریم بازی میخریم اونم سه برابر قیمت
احتمالشم هست سونی یه دفه اعلام کنه رفت برای PS4 تا اینجوری لانچ رویایی براش دست و پا کنه.به هر حال سونی خیلی بهتر از ما میدونه که بازی تو چه تاریخی عرضه بشه فروشه بهتری میکنهولي سوني هم فكر نكنم اينقدر احمق باشه كه به بازي پرطرفدار كه دو سال و خورده اي روش خرج كرده رو الكي الكي خرابش بكنه! و همچنين ND كه عمرا تا به حال اجازه نداده كوچكترين مشكلي واسه بازي پيش بياد ، من كه فكر ميكنم سوني يه نقشه اي داره كه اينقدر مطمئنه بازي به مشكل برنميخوره ... :d
اگر میخواست چنین چیزی بگه ، میگفت تا مدت نامعلومی بازی تاخیر میخوره!احتمالشم هست سونی یه دفه اعلام کنه رفت برای PS4 تا اینجوری لانچ رویایی براش دست و پا کنه.به هر حال سونی خیلی بهتر از ما میدونه که بازی تو چه تاریخی عرضه بشه فروشه بهتری میکنه
اگر جای مدیران سونی چند نفر شُتـُر بزارن باز هم چنین تصمیمی به دور از عقل ـه . نزدیک به 4 سال ناتی داگ وقت و هزنیه گزاف صرف کرده تا بتونه چنین کیفیتی رو با The Last of Us روی سخت افزار PS3 خلق کنه بعد یهو بگن رفت واسه PS4 ؟! فک کن 1درصد .احتمالشم هست سونی یه دفه اعلام کنه رفت برای PS4 تا اینجوری لانچ رویایی براش دست و پا کنه.به هر حال سونی خیلی بهتر از ما میدونه که بازی تو چه تاریخی عرضه بشه فروشه بهتری میکنه
نمیدونم چرا این تئوری نسل بعد همیشه هست
سر قضیه GTA V هم که ملت خفه کردن ما رو
اگر جای مدیران سونی چند نفر شُتـُر بزارن باز هم چنین تصمیمی به دور از عقل ـه . نزدیک به 4 سال ناتی داگ وقت و هزنیه گزاف صرف کرده تا بتونه چنین کیفیتی رو با The Last of Us روی سخت افزار PS3 خلق کنه بعد یهو بگن رفت واسه PS4 ؟! فک کن 1درصد .
از زمان آنچارتد 2 یه گروه اختصاصی دارن روی این بازی کار میکنن4 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
THe Last Gaurdian که همچین چیزی براش اتفاق افتاد.هر چند قضیه این دوتا خیلی فرق دارن باهم .ولی سونی تونست نمایش های جالبی با TLG داشته باشه و خیلیام مثل من شدیدا منتظر این بازی بودن یهو اومده میگه رفت برای نسل بعد !اگر جای مدیران سونی چند نفر شُتـُر بزارن باز هم چنین تصمیمی به دور از عقل ـه . نزدیک به 4 سال ناتی داگ وقت و هزنیه گزاف صرف کرده تا بتونه چنین کیفیتی رو با The Last of Us روی سخت افزار PS3 خلق کنه بعد یهو بگن رفت واسه PS4 ؟! فک کن 1درصد .