The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
از Uncharted های اورجینالمون عکس می گیریم واسش می فرستیم lol :دی

وای محمد ترکیدم ! =)) =))
آره این میشه ها ,نظر مرتضی رو هم اضاف کن بهش :دی
اصلا من با مرتضی بریم توپخونه
بعد فیلم بگیرم که , باو آقای جک نگاه کن ما داریم بازی میخریم اونم سه برابر قیمت =))

وای محمد ترکیدم ! =)) =))
آره این میشه ها ,نظر مرتضی رو هم اضاف کن بهش :دی
اصلا من با مرتضی بریم توپخونه
بعد فیلم بگیرم که , باو آقای جک نگاه کن ما داریم بازی میخریم اونم سه برابر قیمت =))

دوست عزیز شما رو نمیدونم. ولی اینجا کسایی هستن که جد اندر جد به تولید کننده احترام گذاشته و اریج بازن.

ولي سوني هم فكر نكنم اينقدر احمق باشه كه به بازي پرطرفدار كه دو سال و خورده اي روش خرج كرده رو الكي الكي خرابش بكنه! و همچنين ND كه عمرا تا به حال اجازه نداده كوچكترين مشكلي واسه بازي پيش بياد ، من كه فكر ميكنم سوني يه نقشه اي داره كه اينقدر مطمئنه بازي به مشكل برنميخوره ... :d

ولي سوني هم فكر نكنم اينقدر احمق باشه كه به بازي پرطرفدار كه دو سال و خورده اي روش خرج كرده رو الكي الكي خرابش بكنه! و همچنين ND كه عمرا تا به حال اجازه نداده كوچكترين مشكلي واسه بازي پيش بياد ، من كه فكر ميكنم سوني يه نقشه اي داره كه اينقدر مطمئنه بازي به مشكل برنميخوره ... :d
احتمالشم هست سونی یه دفه اعلام کنه رفت برای PS4 تا اینجوری لانچ رویایی براش دست و پا کنه.به هر حال سونی خیلی بهتر از ما میدونه که بازی تو چه تاریخی عرضه بشه فروشه بهتری میکنه

احتمالشم هست سونی یه دفه اعلام کنه رفت برای PS4 تا اینجوری لانچ رویایی براش دست و پا کنه.به هر حال سونی خیلی بهتر از ما میدونه که بازی تو چه تاریخی عرضه بشه فروشه بهتری میکنه
اگر میخواست چنین چیزی بگه ، میگفت تا مدت نامعلومی بازی تاخیر میخوره!
اگرم منظور اینه که روی هر 2 نسل بیاد، که فکر نمیکنم اینطور باشه! چون تا حالا بازیی رو روی دو نسل نداده! اگر میخواست اینکارو کنه با GOW II انجام میداد مثلا :-" :d + اگر توی E3 مشخص بشه که برای PS4 هم میاد نسخه ی PS3ـش همون یکدونه هم نمیفروشه! :-"

اگر جای مدیران سونی چند نفر شُتـُر بزارن باز هم چنین تصمیمی به دور از عقل ـه . نزدیک به 4 سال ناتی داگ وقت و هزنیه گزاف صرف کرده تا بتونه چنین کیفیتی رو با The Last of Us روی سخت افزار PS3 خلق کنه بعد یهو بگن رفت واسه PS4 ؟! فک کن 1درصد .

نمیدونم چرا این تئوری نسل بعد همیشه هست
سر قضیه GTA V هم که ملت خفه کردن ما رو 8-|

اونایی که به خاطر همین بازی پی اس تری خریدن چه خاکی سرشون بریزن محال ممکنه همچین کاری بکنن
این نوشته در تائید فرمایشات شما بود :d

اگر جای مدیران سونی چند نفر شُتـُر بزارن باز هم چنین تصمیمی به دور از عقل ـه . نزدیک به 4 سال ناتی داگ وقت و هزنیه گزاف صرف کرده تا بتونه چنین کیفیتی رو با The Last of Us روی سخت افزار PS3 خلق کنه بعد یهو بگن رفت واسه PS4 ؟! فک کن 1درصد .

4 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

THe Last Gaurdian که همچین چیزی براش اتفاق افتاد.هر چند قضیه این دوتا خیلی فرق دارن باهم .ولی سونی تونست نمایش های جالبی با TLG داشته باشه و خیلیام مثل من شدیدا منتظر این بازی بودن یهو اومده میگه رفت برای نسل بعد !
میشه گفت هم برای این نسل تونست ازش بهره برداری کنه هم برای نسل بعد.

درسته که عرضه بازی در اون زمان کار خیلی خطرناک و ممکنه غلط باشه.
اما یا ایهاالگیمر آیا به ناتی داگ ایمان نیاورده اید؟ما آنچارتد را برای هدایت جهانیان فرستادیم آیا کسی هست متذکر شود؟
ای کسانی که ایمان آورده اید بدانید وعده ای بزرگ به شما دادیم روز رستاخیز(عرضه ی tlou).همانا ناتی داگ بخشنده و مهربان است
این رو بخونید ایمانتون قوی بشه و یادتون نره هنوز معلوم نیست چه بازی در انتظارمونه به نظر من ناتی داگ یه کارایی کرده احتمالا میخواد با یه نمایش سالن E3 امسال رو مثل پارسال بفرسته هوا فقط باید صبر کرد و دید معلوم نیست قضیه چیه اما تنها چیزی که مشخصه این بازی معادلات دنیای گیم رو به هم میزنه این رو میشه از حرف استاد کوجیما در مورد این بازی فهمید

همینمون مونده سونی رو نصیحت کنیم:| بابا اونا خودشون گرگن حتما یه دلیلی داشته که این کار رو کردن دیگه.با 20000 تا امضا هم نمیان نظرشون رو تغییر بدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or