The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نمی‌دونم کسی گذاشته یا نه، اما خب یه خبری منتشر شده که بدین شرح است.

Naughty Dogs گفته که TLoU، طولانی‌ترین بازی این شرکت خواهد بود. یعنی این که مدت زمان لازم برای پایان رساندن این بازی، از تمام بازی‌های ساخته شده توسط ND بیشتر می‌باشد.
این حرف‌ها را Neil Pressure یکی از دست‌اندرکاران این بازی زد:دی.

نمی‌دونم کسی گذاشته یا نه، اما خب یه خبری منتشر شده که بدین شرح است.

Naughty Dogs گفته که TLoU، طولانی‌ترین بازی این شرکت خواهد بود. یعنی این که مدت زمان لازم برای پایان رساندن این بازی، از تمام بازی‌های ساخته شده توسط ND بیشتر می‌باشد.
این حرف‌ها را Neil Pressure یکی از دست‌اندرکاران این بازی زد:دی.
خوش خبر باشيد يكي از بهترين خبر ها تو اين مدت بود كه راجب اين بازي شنيدم.
اميد وارم دليل تأخير بازي هم همين مدت زمان طولاني تر گيم پلي بازي به نسبت بازي هاي قبلي nd باشه.

گرافیک عالی. چیدمان قطعات و المان ها خوب به نظر می رسه. طراحی مراحل و گیم پلی عالی.

شخصیت پردازی به خوبی انجام شده. اما چیزی که من فکر نمی کردم Naughty Dog به اون دچار بشه، اینه که هنوز داستان گوییش ضعیفه.
The Last Of Us هرچی که نشون داده اعم از شخصت ها و اتمسفر بازی خوب به نظر می رسه. اما هنوز طرح کلیش خیلی جنتیکه!
امیدوارم ND به دل نگیره! چون من هنوز با وجود ضعف داستان سرایی، هنوز بازی هامو دوست دارم و بازیشون می کنم!

گرافیک عالی. چیدمان قطعات و المان ها خوب به نظر می رسه. طراحی مراحل و گیم پلی عالی.

شخصیت پردازی به خوبی انجام شده. اما چیزی که من فکر نمی کردم Naughty Dog به اون دچار بشه، اینه که هنوز داستان گوییش ضعیفه.
The Last Of Us هرچی که نشون داده اعم از شخصت ها و اتمسفر بازی خوب به نظر می رسه. اما هنوز طرح کلیش خیلی جنتیکه!
امیدوارم ND به دل نگیره! چون من هنوز با وجود ضعف داستان سرایی، هنوز بازی هامو دوست دارم و بازیشون می کنم!
متوجه منظورت نمیشم!
داری میگی داستان سرایی ND ضعیفه؟! آره؟!
شاید اگه به گرافیک بازیهاش ایراد میگرفتی اینقدر تعجب نمی کردم!

یه کامنت واسه 7-8 جا !!!.

عجبا!!!!!!!
روي يكي از نقاط قوت nd دست گذاشتي!!!!
تو اين نسل .....
لول ديزاين
گرافيك و جلوه هاي بصري
روايت داستان
و به نمايش در اوردن گيم پلي تركيبي
از نقاط قوتnd بوده.....
كه باتوجه به نمايش هاي tlou بايد هوش مصنوعي رو هم به اين نقاط قوت اضاف كرد.

اشتباهه محضه برادر

اومدم بگم همین الان باز داشت تریلر E3 رو میدیدم , نمیدونم چرا باز تحت تاثیر قرار گرفتم و پاشدم دست زدم برای‎ NG ‎‏!‏! واقعا هر چقدر هم نگاه کنم باز برام تازگی داره

بابا مردیم از این بی خبری نه آقا احسان مانگا جدید میده نه خود nd چیزی میگه همه هم چسبیدن به ps4 توروخدا ول کنید آینده رو الانو بچسبید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or