The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
جناب اون NG نيست و ND ه :|

تاريخ هم كه بچه ها گفتن دقيقا" يه روز بعد E3 ه و اين يعني يه فاجعه تمام عيار
نميدونم كارشناسان بازاريابي سوني چه فكرايي ميكنند شايد همونطوري كه اون دوستمون گفت گمون مي كنن با يه تريلر فك برانداز ملت رو فرداش مي فرستن برن بازي رو گر گر بخرن اما زهي خيال باطل

قسمت اعظمي كه ميشه بهش اميد بست براي فروش بازي اون هايپيه كه توي اينترنت و سايت ها براش ايجاد ميشه حالا توي هياهويي كه براي E3 امسال پيش بيني ميشه ( نه فقط مايكرو و كنسول جديدش و بازي هاش ! بلكه حتي بازي هاي جديدي كه نينتندو ميتونه براي Wii U معرفي كنه مثل همون زلداي Wii U ) اصلا" TLoU اون وسط گم ميشه
سياست سوخته است و گرنه بايد فروش INFAMOUS 2 خيلي زياد ميشد اون موقع در صورتي كه همون تريلر اون موقع از I2 با استقبال چنداني رو به رو نشد

حيف كه ميدونم فايده نداره و گرنه مي رفتم داخل فروم هاي ND يه ترد ميزدم اين نكات رو مي گفتم ولي مشخصا" فايده نداره كاشكي بازم ميانداختنش عقب تر بهتر بود

اين اقا رضا تامي فيشر كه يه سَر و سِري با ND داره كاشكي يه چيزي بهشون مي گفت :d

=)) =))
Naughty God
یعنی سونی و NG‏ ‏:دی انقدی نمیفهمن که من و شما بریم بهشون گوشزد کنیم?

سونی اگه میفهمید اونکارو با اینفیمس2 نمیکرد حالا میگیم اونموقع نفهمید الان چرا داره همون اشتباهو تکرار میکنه سونی به معنا واقعی تو مارکتینگ یک احمق به تمام معناست
حالا باید دید چه برنامه ای واسه تلو دارن ولی خواهشا نگید هیچی نگید سونی خودش میفهمه
منتظر امداد غیبی که نمیشه بود
من هنوز باورم نمیشه اینا بازی رو انداختن بعد از E3 اونم با این فاصله نزدیک. هیاهوی E3 اون موقع خیلی زیاده و احتمال داره تاثیر منفی رو فروش بازی بزاره. حالا اینا هیچی، بازی به تاریخ ما خیلی بد موقعی عرضه میشه و ممکنه واسه تهیه بازی تو زمان عرضه به مشکل بخوریم. در کل اصلا از این خبر خوشم نیومد
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

به تاریخ ما که هیچی اصلا باید 2-3 هفته ای صبر کنیم ابا از اسیاب بیفته بعد از خونه بیایم بیرون بازی رو بخریم:d( تازه جدا از قیمت تو اون اوضاع)

آخرین ویرایش:
من هنوز باورم نمیشه اینا بازی رو انداختن بعد از E3 اونم با این فاصله نزدیک. هیاهوی E3 اون موقع خیلی زیاده و احتمال داره تاثیر منفی رو فروش بازی بزاره. حالا اینا هیچی، بازی به تاریخ ما خیلی بد موقعی عرضه میشه و ممکنه واسه تهیه بازی تو زمان عرضه به مشکل بخوریم. در کل اصلا از این خبر خوشم نیومد :| :دی

درود بر همه

در راستای تغییر ناگهانی تاریخ انتشار بازی تصمیم گرفته شده که در قالب یک نامه درخواستی برای ND بفرستیم که اگر میشه در برنامه عرضه بازی تجدیدی نظری بکنند. یک نامه با طرح کرکترهای ND که احسان زحمت طراحیش رو می‌کشه و امضای بچه‌ها زیرش قرار می‌گیره.

شاید احساس کنید این کار تأثیر چندانی نداشته باشه ولی حداقل احتمالش هست که بتونیم در مورد علت تغییر تاریخ انتشار اطلاعات بیشتری بدست بیاریم. به نظر می‌رسه polish فقط یه بهانه باشه چون تاریخ جدید عرضه بازی خیلی عجیبه و معلوم نیست چه سیاستی پشت این تصمیم هست ولی هر چه که باشه در نگاه کلی به نفع بازی نیست!:d خواه ناخواه بازی زیر سایه E3 قرار می‌گیره و باقی ماجرا که خودتون بهتر می‌دونید! شایدم تونستیم با این حرکت حداقل تاریخ بازی رو عقب‌تر بندازیم!

در کل نظرتون رو راجع به این حرکت بگید تا اگر تعداد موافق‌ها زیاد بود اقدام کنیم.

شاد و سلامت باشید.

به نظر می‌رسه polish فقط یه بهانه باشه
اولاً که درود به خودت و احسان:دی
دویماً که BI هم اول قرار بود قبریه بیاد بعد رفت ته مارچ ، تقریباً میزان تایمی که گرفته شده یکیه:دی
سیوماً من موافقم ؛ اگه شد از طرف من چندتا فحش @#$% هم بدین :-" :دی

پ.ن:جالب شده :دی اول فکر کردم فقط من به نظرم این تایم فاجعه است :| :دی

150% تاييد ميشه اين كار....اينم كه همراه با مانگا بفرستيد سيا ست بسيار خوبي براي ديده شدن و ترتيب اثر دادن اين نامه ميشه.....خوشم اومد تحريريه باسياستي داريم.
اگر تاريخ به 1 جون هم تغيير پيدا كنه رضايت بخش .....همين خوبههههههه...همين خوبه:d

ما هم هستيم :d
كلا" PS FAN كه اينجا زياد داريم اكثرا" هم طرفدار بازي و ND هستند
به نظرم بهتره توي خود فروم هاي ND هم از اين خارجي ها چند نفري رو تشويق كنيم كه ما بپيوندن !
حداقل 1000 تايي امضا جمع بشه و گرنه خودمون كه شايد 100 تا هم نشيم

ميشه يه كار ديگه هم كرد يه نامه هم بفرستيم براي جك ترتون ! يكي از بچه ها مي گفت نامه هاي بلند رو ميخونه شايد شانس ما هم گفت و خوند ! ميشه مضمون اش رو هم اين گذاشت (( زمان بد انتشار TLoU و دلايل ان ))
اين همه دليل اورديم مطمئنا" يكيش كه دست كم درسته

اگه قرار باشه ما (ایرانیا) نامه بفرستیم به ترتون
میگه اول شما برید بازیا رو اوریج بخرید بعد بیایید نظر بدید !! :دی
راستش ارزش مردم ایران انقد پائین اومده که فکر نکنم ترتیب اثر بدن

اگه قرار باشه ما (ایرانیا) نامه بفرستیم به ترتون
میگه اول شما برید بازیا رو اوریج بخرید بعد بیایید نظر بدید !! :دی
راستش ارزش مردم ایران انقد پائین اومده که فکر نکنم ترتیب اثر بدن
از Uncharted های اورجینالمون عکس می گیریم واسش می فرستیم lol :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن