The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
ما که قبولتون داریم داگز :dدوستان عزیز, کله گنده های NG الان با هم هم فکری کردن که تاخیر زدن ! همینجوری شهر هرت نیست که :d مطمئناً به صلاح بازی بوده وگرنه هیچوقت این کارو نمیکردن !

انگار کسی گفت بازی نباید تاخیر بخوره 8-| GTA V & Bioshock هم تاخیر خوردن تازه Bioshock دو بار هم تاخیر خورد!
تاریخی که برای بازی در نظر گرفته شده افتضاحه ~x(
انقدر این حرف ها رو به ناتی داگ نزنید از تلو به عنوان نمونه گیم پلی و ai برای نسل بعد یاد شده :|

من که کاری به ND ندارم اما بهتره چندتا از مسئولین سونی رو بست به گاری !!!!همین کارها رو میکنن شرکتشون از اقتدار ساقط میشه
میرن دموی TLOU رو میگذارن تو GOW:A:)
این هم از تاریخ ریلیزشون 8-|

آخرین ویرایش:
کی میگه تاریخ بازی افتضاح ست؟اتفاقا تاریخ ریلیز کاملا هوشمندانه انتخاب شده! احتمالا ND میخواد با یه تریلر فک بر انداز تو E3 همه رو تو شوک ببره!دقیقا کاری که پارسال انجام داد!وقتی هایپ ها بعد از نشون دادن تریلر به سقف رسید و فروش بازی افزایش پیدا کرد خودتون به این سیاست فوق العاده پی میبرید!
هیچی لذت بخش تر از خریدن یه بازی بعد از دیدن تریلرش نیست!:d

من نمیدونم , گیریم که کنسولای نسل بعدو معرفی کردن روز بعد از E3 که خبری از کنسول نسل بعد نیست . اونایی که تلو رو میخان بخرن تا حالا خریدن و بقیه هم بعد از چند روز که هیاهوی E3 افتاد میرن میخرن . البته درسته که مثلا بازی شاید با توجه هیاهوی کنسولای بعدی نتونه به اندازه May 7 مثل بمب بترکه اینو قبول دارم و نمره ها و جوایز آخر سال هم به نظرم ربطی به E3 و معرفی کنسولا نداره .

پ.ن : بر عکس به نظرم سونی میخاد با یه لانچ تریلر فک بر انداز تو کنفرانس ملت رو بیشتر آواره کنه تا بعد از E3 حتما برن بخرن :دی

آخرین ویرایش:
من تا قبل از اینکه کسی بیاد بم صلت یخ و نمیدونم کپسول آتش نشانی و از این حرف ها بم تحویل بده فقط 2 تا مثال بزنم شاید ببینید اختلاف رو...
SC:BL هم قرار بود Spring 2013 بیاد رفت 20 آگوست
GTA V هم قرار بود Spring 2013 بیاد رفت 17 سپتامبر
Tlou هم قرار بود می (Spring 2013) بیاد رفت 14 جون :)

اصلاً اون 2تا نمونه ی بالا که نمیتونستن تریلر نشون بدن 8-|
تازه بزرگی تلو با SC اصلاً قابل مقایسه نیست :دی

پ.ن:من دیگه بحث رو هم کشش نمیدم چون نمیخوام رو مخ شما پیاده روی کنم ، اعصاب معصابم هم من برا بازی مردم خورد نمیکنم ! سونی بیشعوره چوبش هم باید بخوره
پ.ن2:تا اونجایی که من میدونم....فروش هیچ بازی تو 24 ساعت تغییر نمیکنه!

کی میگه تاریخ بازی افتضاح ست؟اتفاقا تاریخ ریلیز کاملا هوشمندانه انتخاب شده! احتمالا ND میخواد با یه تریلر فک بر انداز تو E3 همه رو تو شوک ببره!دقیقا کاری که پارسال انجام داد!وقتی هایپ ها بعد از نشون دادن تریلر به سقف رسید و فروش بازی افزایش پیدا کرد خودتون به این سیاست فوق العاده پی میبرید!
هیچی لذت بخش تر از خریدن یه بازی بعد از دیدن تریلرش نیست!:d
تاريخ بازي افتضاح نيست فاجعست!!!!!
يعني به نظر شما تلو بين بازي هاي نسل بعد كه در e3 2013 به نمايش در ميان ميتونه فك شما رو دراپ كنه !!!....در اين كه tlou يكي از بهترين بازي هاي اين نسل يا حتي بهترين بازي اين نسل باشه شكي نيست...إز نمايش هايي كه تاكنون داشته مشخصه... اما اينجا صحبت از e3 نسل بعد.....انواع نمايش هاي فك برانداز نسل بعد كه حتي جايي براي خود نماييي بهترين گرفيك اين نسل (tlou) هم باقي نميزاره.....اين تاريخ ريليز فقط باعث پايين اومدن ميزان فروش وميزان هايپ يه ip جديد و نوپا و پايين اومدن متاي اين بازي ميشه به نظر من.....

تاريخ بازي افتضاح نيست فاجعست!!!!!
يعني به نظر شما تلو بين بازي هاي نسل بعد كه در e3 2013 به نمايش در ميان ميتونه فك شما رو دراپ كنه !!!....در اين كه tlou يكي از بهترين بازي هاي اين نسل يا حتي بهترين بازي اين نسل باشه شكي نيست...إز نمايش هايي كه تاكنون داشته مشخصه... اما اينجا صحبت از e3 نسل بعد.....انواع نمايش هاي فك برانداز نسل بعد كه حتي جايي براي خود نماييي بهترين گرفيك اين نسل (tlou) هم باقي نميزاره.....اين تاريخ ريليز فقط باعث پايين اومدن ميزان فروش وميزان هايپ يه ip جديد و نوپا و پايين اومدن متاي اين بازي ميشه به نظر من.....
تو E3 قبلی هم 2-3 بازی از نسل بعد(WD,SW) نمایش داده شدند!تا جایی که یادم میاد اکثر جوایز E3 رو TLOU درو کرد نه بازیهای نسل بعد!
مثل اینکه شما هنوز به قدرت ND ایمان نداری.:d

تو E3 قبلی هم 2-3 بازی از نسل بعد(WD,SW) نمایش داده شدند!تا جایی که یادم میاد اکثر جوایز E3 رو TLOU درو کرد نه بازیهای نسل بعد!
مثل اینکه شما هنوز به قدرت ND ایمان نداری.:d
خودت داری میگی 2- 3 تا بازی در حالی که تو E3 شاید حدود 20 یا 30 بازی شاید نمایش داده بشه و از همه مهمتر کنسولای نسل بعد معرفی میشن و نمایش دارن که خوب خیلی مهمه سونی برای inFamous 2 هم یه همچین سیاستی در پیش گرفت که جواب نداد
تو اینکه TLOU بازی خارق العاده ایه شکی نیست تو اینکه میتونه بازیای نسل بعدم تخت تاثیر قرار بده هم حرفی نیست اما بهتر بود سونی تاریخ عرضه ی بازیرو همون قبل E3 یا یه ماه بعدش مینداخت چون به نظر من حتی اگه GTA که مهم ترین بازی صنعت گیم رو هم تو اون تاریخ بندازی کار درستی نیست کلا تو این صنعت هیچ چیزی به اندازه ی معرفی کنسولای جدید و خود E3 مهم نیست حالا E3 که کنسول توش معرفی میشه رو در نظر بگیر حتی یه بازی اگه خیلی بزرگم باشه بازم تحت تاثیر قرار میگیره حالا فرض کن تو همین E3 یه بازیایی مثل HL3 یا DOOM4 معرفی شن و نمایش داشته باشن اونوقته که همه چی رو میتونن تحت تاثیر قرار بدن
در کل به نظر من بهتر بود بازیای بزرگ امسال قبل E3 عرضه شن مخصوصا بازی خاص و هاردکوری مثل TLOU که شاید خیلیا طرفش نرن درجه ی سختی بالا خشونت زیاد سبک بازی که ترسناکه به اضافه ی تاریخ انتشار میتونن به فروش بازی ضربه بزنن امیدوارم اینطور نشه

دوستانی که میگن توی e3 قراره بازی های نسل بعد رو نشون بدن:
آیا اطلاع دارید همین هفته دیگه ps4 معرفی میشه و به احتمال 99% کیلزون4 و gt6 که هر دو بازی های نسل بعد هستن رو براش نمایش میدن:d
آیا مطلع هستید که god of war2 دو سال بعد از عرضه xbox 360 و یک سال بعد از عرضه ps3 اومد ولی از نسخه اولش هم بیشتر فروخت:d

دوستانی که میگن توی e3 قراره بازی های نسل بعد رو نشون بدن:
آیا اطلاع دارید همین هفته دیگه ps4 معرفی میشه و به احتمال 99% کیلزون4 و gt6 که هر دو بازی های نسل بعد هستن رو براش نمایش میدن:d
آیا مطلع هستید که god of war2 دو سال بعد از عرضه xbox 360 و یک سال بعد از عرضه ps3 اومد ولی از نسخه اولش هم بیشتر فروخت:d

البته 4 ماه بعد از PS3 نه یک سال

این حرفا بیهوده هستش دوستان ! :دی
یعنی NG‏ به اندازه ما نمیفهمه که باو تاریخ بازی با E3 همزمانه! یا خبر نداره کنسولای نسل بعد و بازیای نسل بعد(که احتمالا یکیش هم ساخته خودش باشه :دی) قراره تو E3 نمایش داده بشن? فقط باید صبر کرد و دید خدایان گیم(NG‏)‏ چرا همچین تصمیمی گرفتن? حتی 1% احتمال بدید نمایش بازی تو کنفرانس , کل دنیای گیم رو بلرزونه! :دی

جناب اون NG نيست و ND ه :|

تاريخ هم كه بچه ها گفتن دقيقا" يه روز بعد E3 ه و اين يعني يه فاجعه تمام عيار
نميدونم كارشناسان بازاريابي سوني چه فكرايي ميكنند شايد همونطوري كه اون دوستمون گفت گمون مي كنن با يه تريلر فك برانداز ملت رو فرداش مي فرستن برن بازي رو گر گر بخرن اما زهي خيال باطل

قسمت اعظمي كه ميشه بهش اميد بست براي فروش بازي اون هايپيه كه توي اينترنت و سايت ها براش ايجاد ميشه حالا توي هياهويي كه براي E3 امسال پيش بيني ميشه ( نه فقط مايكرو و كنسول جديدش و بازي هاش ! بلكه حتي بازي هاي جديدي كه نينتندو ميتونه براي Wii U معرفي كنه مثل همون زلداي Wii U ) اصلا" TLoU اون وسط گم ميشه
سياست سوخته است و گرنه بايد فروش INFAMOUS 2 خيلي زياد ميشد اون موقع در صورتي كه همون تريلر اون موقع از I2 با استقبال چنداني رو به رو نشد

حيف كه ميدونم فايده نداره و گرنه مي رفتم داخل فروم هاي ND يه ترد ميزدم اين نكات رو مي گفتم ولي مشخصا" فايده نداره كاشكي بازم ميانداختنش عقب تر بهتر بود

اين اقا رضا تامي فيشر كه يه سَر و سِري با ND داره كاشكي يه چيزي بهشون مي گفت :d

يه مشكل ديگه هم اينه كه ٢٤ام انتخابات داريم و يحتمل قيمتا منفجر ميشه . :| Jack tretton هم كه اخر كنفرانس مياد و ميگه چندتا نسخه اي از اين دختر و پسر بد داريم ، بريد بگيريد! :d

يه مشكل ديگه هم اينه كه ٢٤ام انتخابات داريم و يحتمل قيمتا منفجر ميشه . :| Jack tretton هم كه اخر كنفرانس مياد و ميگه چندتا نسخه اي از اين دختر و پسر بد داريم ، بريد بگيريد! :d

اخخخخ دقیقا به نکته مهمی اشاره کردی اصن یادمون رفتا! رسما این بازی هممون رو بدبخت میکنه

دقيقا" به همين نكته هم خواستم اشاره كنم يادم رفت :|
هم گمرك دردسر ها ايجاد خواهد كرد و هم اينكه اگر به احتمال كمتر از 10-5 % بدنش روي استور با وضع اون زمان اينترنت نميشه دانلودش كرد به اين سادگي ها :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or