The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بابا مردیم از این بی خبری نه آقا احسان مانگا جدید میده نه خود nd همه هم چسبیدن به ps4 توروخدا ول کنید آینده رو الانو بچسبید

دوست عزیز چی شده مگه ؟ :d فعلاً همه تو هایپ God of War: Ascension هستن و TLOU تا یه مدت کم رنگ میشه ! :d

عزیزان یکی لطف میکنه بیاد درباره دموی د لست که تو بلو ری اسنشن هست یه توضیحی بده که همون دموی E3 ـه یا نه ؟
تو تایپیک اسنشن هم پرسیدم که از شانس بد ما مصادف شد با پخش لانچ تریلر و سوالم تو اون هیاهو و هایپ گم شد خودمم هر چی میگردم سوالمو پیدا نمیکنم :d

عزیزان یکی لطف میکنه بیاد درباره دموی د لست که تو بلو ری اسنشن هست یه توضیحی بده که همون دموی E3 ـه یا نه ؟
تو تایپیک اسنشن هم پرسیدم که از شانس بد ما مصادف شد با پخش لانچ تریلر و سوالم تو اون هیاهو و هایپ گم شد خودمم هر چی میگردم سوالمو پیدا نمیکنم :d
هنوز تصمیمی گرفته نشده که همون دموی E3 هست،یا قراره چیز دیگه ای باشه! باید صبر کنیم...
+ دمو از همون اول هم قابل دسترسی نیست! گفتن بعدا میشه به وسلیه ی GOW:A دانلودش کرد!

بابا مردیم از این بی خبری نه آقا احسان مانگا جدید میده نه خود nd چیزی میگه همه هم چسبیدن به ps4 توروخدا ول کنید آینده رو الانو بچسبید

دوست عزیز به علت اینکه کمتر از دو هفته ی دیگه احتمال داره GOW:A به دست همه ـمون برسه و از اون طرف TLOU بیشتر از یه ماه تاخیر خورده (5 هفته) تصمیم بر این شده که شماره ی 2 رو اواخر اسفند تقدیم کنیم و 3 شماره ی بعد هر کدوم توی یکی از ماههای بهار عرضه بشن :دی به همین دلیل فعلاً دارم روی یه داستان برای سری گاو کار می کنم که تا قبل از عرضه به دست بچه ها برسونمش بعد از اون هم توی این تاپیک در خدمتتون خواهم بود :دی

بابا بسه ذیگه . کم کم دارن مثل آنچارتد3 همه چی رو نشون میدن , من دیگه نمیبینم تریلرا رو .
تقریبا باهات موافقم!
چون خودمم موقع دیدن تریلر جدید خیلی ذوق زده می‌شم ولی موقع بازی کردن همون صحنه اصلا حال نمی‌کنم و دعا می‌کنم هر چی زودتر تموم شه:|

صحبت هایی که سازنده ها تو این تریلر آخر داشتن جالب بود، چیز خاصی هم برای لو دادن نداشت :دی فقط یه نکته ای بود که فکر کنم جدید باشه یا اینکه قبلا هم بوده و من یادم نمیاد :دی تو اسپویلر میزارم تا اگه کسی خواست نخونه:
یه سری جاها با 3 نفر جلو می رفتیم :دی Joel و Ellie و یکی دیگه (فکر کنم همون زنه بود که تو VGA معرفی شد).

صحبت هایی که سازنده ها تو این تریلر آخر داشتن جالب بود، چیز خاصی هم برای لو دادن نداشت :دی فقط یه نکته ای بود که فکر کنم جدید باشه یا اینکه قبلا هم بوده و من یادم نمیاد :دی تو اسپویلر میزارم تا اگه کسی خواست نخونه:
یه سری جاها با 3 نفر جلو می رفتیم :دی Joel و Ellie و یکی دیگه (فکر کنم همون زنه بود که تو VGA معرفی شد).

تز خانوم:d

صحبت‌های سازنده‌ها تو تریلر Hush جالبه مخصوصاً صحبت‌های Neil راجع به کلیکرها. کلیکرها حتی بعد از مرگ هم خطر آفرینند! وقتی رو به موت هستند به قسمت‌های تاریک محیط میرن، با محیط مچ میشن و با پخش کردن اسپورهایی تو هوا، محیط رو آلوده می‌کنند، پس برای همین بعضی جاها نیاز به ماسک هست. واقعاً از این ایدشون خوشم اومد :d قسمتی از گیم پلی هم نشون داده میشه که جول در حال جدا کردن بدن یک کلیکر از دیواره!

1159_snapshot201303012219.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا بعضی تریلراشو میبینم کیف میکنم و عاشق این بازی شدم . ارزش داری اورج بخری بازیش کنی .

واقعاً این یکی فرق میکنه :d یجورایی آدم باید اورجینالشو تهیه کنه ( منظورم دوستانیه که قدرت خریدشو دارن اما باز پایرت میکنن )
خارج کشور اگه کسی اوریج نخره باید با ماکارونی اعدامش کنن :d:dots:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or