The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من صدر در صد مطمئن که حتی اگه لست آو آس بهترین بازی سال هم نشه یه اتفاقی میفته و اون هم اینه که خیلی از شرکتهای سازنده بازی تا سالها المانهای جدیدی و که این بازی به صنعت گیم وارد می کنه توی بازیهاشون استفاده می کنن . مثل آنچارتد 2 .
راستی اون مراحل برفی درون حلقمان.

در مورد انیمیشن ها
تو uncharted series همیشه تفاوت انیمیشن های دشمن ها و نیت به راحتی دیده میشد!اما تو این فقط میشه گفت
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif

من صدر در صد مطمئن که حتی اگه لست آو آس بهترین بازی سال هم نشه یه اتفاقی میفته و اون هم اینه که خیلی از شرکتهای سازنده بازی تا سالها
:-?
بعید میدونم:دی چون احتمالاً 2014 یا 15 uncharted 4 میاد :دی

آخرین ویرایش:
عجب view distance اي داره!!!!
اونجايي كه سوار اسب هستنو نگا كنيد!
كشته ميده اين بازي!تو همين فروم امار تلفات واسه اين بازي چقد بوده تا الان!!!؟؟؟:d

بابا بیخیال خیلی پستای قلنبه ای میدین در مورد بازی . احسان من به عنوان کاپیتان تیم هایپ زدایی آماده وظیفه هستم . زود باش دیگه

الهی قربون این چهره معصومت بشم مادر :(

تریلر یه ور این چهره معصوم این بچه یه ور :( اصلا حس نا امیدی و بد بختی و مرگ توش موج می زنه !
خودم اگه توی این موقعیت بودم عمرا قیافم به این طبیعی ای می شد :دی واقعا توی انیمیشن ها و حالات چهره ها حرفی برای گفتن نیست !!!

m1993_537552_3867835380782.jpg

الهی قربون این چهره معصومت بشم مادر :(

تریلر یه ور این چهره معصوم این بچه یه ور :( اصلا حس نا امیدی و بد بختی و مرگ توش موج می زنه !
خودم اگه توی این موقعیت بودم عمرا قیافم به این طبیعی ای می شد :دی واقعا توی انیمیشن ها و حالات چهره ها حرفی برای گفتن نیست !!!

m1993_537552_3867835380782.jpg
اره واقعا زيبا كار شده!
به طراحي لباس هادقت كرديد؟چقد دقيق و درست كار شده؟؟؟

واقعا فوق العادس! بازیکن می تونه حالات احساسی کاراکتر را از صورتش تشخیص بده. این نکته بسیار مثبتیه.

آره نیما جان، واقعا طراحی لباس ها دقیق ـه. Watch Dogs کیلویی چنده؟ :دی

آقا این چه وضع تعریفه ! کم کم گویا کار به نابودی موتورهای نسل بعد هم کشیده میشه ! یه جور حرف بزنید که اگر نوامبر پر شد از بازیهای نسل بعد به نوشته های خودتون نخندید :| :دی

واقعا بزرگترین بد شانسی ای که TLOU و کلا بازی های سال دیگه میتونن بیارن همینه که آخر سال، نسل بعد هم بیاد.

خدا کنه اگه نسل بعد اومد حداقل لانچ تایتل درست حسابی براش نیاد تا 2014 :دی

من منکر حرف بهنام نمیشم درست بازی های فوق العاده ای میان و خب رقابت تنگا تنگه! ولی این بازی هایی که نام بردی ممکنه از هر لحاظ قوی باشن اما Last of us قسمت اولشه و میتونه چیزایی داشته باشه که هیچکی از الان نتونه تصور کنه چقدر بازی گستردس
با اینکه الان Crysis 3 مادر گرافیکه:دی اما بازم احتمال بهترین گرافیک شدن برای Last of us زیاده

من منکر حرف بهنام نمیشم درست بازی های فوق العاده ای میان و خب رقابت تنگا تنگه! ولی این بازی هایی که نام بردی ممکنه از هر لحاظ قوی باشن اما Last of us قسمت اولشه و میتونه چیزایی داشته باشه که هیچکی از الان نتونه تصور کنه چقدر بازی گستردس
با اینکه الان Crysis 3 مادر گرافیکه:دی اما بازم احتمال بهترین گرافیک شدن برای Last of us زیاده

ببین درسته آخرین ما گرافیک شاخی داره ولی باز هم قابل قیاس با نسل بعد نیست (اگر نسل بعد امسال استارت بخوره) مثلاً بچه ها از جزییات و طراحی دقیق لباس های بازی حرف میزنن در صورتی که اگر نسل بعد بیاد این چیزا در مقابلش هیچه ! چرا ؟ چون تمام چیزهایی که الان میگیم مثلاً همین طراحی دقیق لباس فقط روی این نسل زیباست , همین لباس پر جزییات حرکت خاصی نداره حالا کرکتر میخواد وایساده باشه , می خواد بال بال بزنه , می خواد اینور اونور بره یا یکی رو بزنه و ... لباس همون حالت هست و حرکت خاصی نداره و صرفاً بافت ها کش میان ! فوق فوقش رو هم در نظر بگیریم مثل آنچارتد چند تا چروک از پیش تعیین شده هم روش بیوفته اونم به صورت محدود در صورتی که نسل بعد خود لباس فیزیک داره یعنی تمام چروک ها خطوطش سه بعدی هست با کوچکترین نسیمی همه جاش می تونه تکون بخوره و کلی چروک حتی ریل تایم و سه بعدی روش ایجاد بشه حالا تاثیر سایر حرکات کرکتر یا برف و بارون روی لباس بماند , یعنی در بهترین حالت یه بازی نسل بعد اگر حتی طراحی لباس ضعیف تر از tlou هم داشته بازم به صورت نجومی می تونه کیفیت این بازی رو پشت سر بذاره ! :دی حالا نمی خوام زیاد بحث رو کش بدم ولی این که فکر کنیم چون Tlou در حال حاضر از مطرح ترین گرافیک های نسل هست پس می تونه نسل بعد رو هم کنار بزنه چیز تقریباً محالی ـه :دی

@احسان:
ولی از نظر انیمیشن حداقل یکی دوسال اولش حاضرم باهات شرط ببندم چیزی بهش نزدیک هم نمیشه نسل بعد . چه صورت و چه بدن :دی!

به عنوان مثال گنده نسل بعد فلاً واچ داگز هست دیگه ؟ حالات چهره ندارن کرکتر هاش ! استاتیک ِ استاتیک. حتی وقتی با باتوم دماغ طرف رو له میکنه !
5njh5uz9m8qihxdyj6f.jpg

درکل مطمئنم TLoU از نظر گرافیکی نهایت کیفیت این نسل رو نمایش خواهد داد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or