The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
نمی دونم ولی فک میکنم دنیای بازی داره به جایی میرسه که صنعت فیلم سازی رو هم شکست میده با این بازی بهم ثابت شد
من معمولا توی بحث ها شرکت نمی کنم ولی این بازی جزو اون دسته ایه که شدیدا منتظرشم ولی از این بازی بت نسازین!
به نظر من بازی های نسل بعد هم نمی تونند صنعت سینما رو شکست بدن .. الان بهترین و بزرگترین بازی ها از لحاظ داستان و روایت شاید متالگیر سالید، مافیا 1 و هیوی رین باشن که همشونم شاهکار هستند ولی به این نکته هم باید توجه داشت که همین بازی ها بیشترشون از فیلم های بزرگ وام گرفتن که به اینجا رسیدن ...
قالب سینما و گیم خیلی با هم فرق دارن .. در بهترین حالت بازی های درجه یک الان از لحاظ داستانی با فیلم های درجه 2 و 3 قابل قیاسن ... بازم میگم توی قالب گیم اینا خیلی لذتبخش و عالیه ولی مقایسش با سینما واقعا کار درستی نیست.
پ.ن : این پست نیز در جهت هایپ زدایی انجام شد ... :دی

اول از داداش احسان بخاطر مانگا بسی تشکر میکنم(آدرس دقیق بده ,میخوام بیام بوست کنم!)
یه موضوعی که همیشه دوس داشتم در مورد بازی مطرح کنم اینه که انتظارات بسیار بالاس اما دقت کنید که تو این نسل بنظرم نمیشه یه روایت داستانی زیبا و انیمیشن و تکسچرهای فوق العاده رو به همراه گرافیک چشم نواز و صد البته هوش مصنوعی آنچنانی رو در کنار هم تو یک بازی مشاهده کنیم!! من نظرم اینه که ND‏ مجبور میشه از گرافیک بازی بزنه تا دستش یکم بازتر باشه در واقع نباید منتظر گرافیک بی نقصی باشیم کما اینکه تجربه ثابت کرده حالا حالاها بازیه بی نقصی نخواهیم داشت!

احسان این جول چرا دماغ نداره:d
یک سوال دیگه رنگش هم می کنی یا نه:d
===========================
کلا تون تیکه ی برفی بازی و لباس الی تو حلقم هست اصلا نمی دونم رو چند تا ps3 اجرا می شده:d

===========================
کلا تون تیکه ی برفی بازی و لباس الی تو حلقم هست اصلا نمی دونم رو چند تا ps3 اجرا می شده:d

رنگ کردن این مانگا میدونی ینی چی ؟؟ یعنی اومدن بابای آدم جلو چشمش :دی از اون هم بگذریم هر قسمت 4 ماه طول میکشه . این بهترین حالتی هست که احسان درستش کرده .

دماغ که داره بنده خدا :دی تازه نسبت به یه شخصیت مانگا دماغ بزرگتری هم براش گذاشتم که به چهره ی اصلیش نزدیکتر بشه :دی
والا خدمت تو و محمد امین و باقی دوستان عرض کنم که مانگا سیاه و سفید هست و با قلم فلزی , جوهر و راپید و یه سری اسکرین تون کشیده میشه , اونی که رنگیه کمیک بوک هست :دی یعنی ما مانگای رنگی نداریم اصلاً (به جز جلد مانگا که رنگیه :دی) بعد من اوایل یه کم جوگیر شدم گفتم بیاییم مانگا رو مثل انیمه رنگی کنیم ولی دیدم واقعاً نمیشه (زمان بره) و مانگا همینجوری اصیل بمونه کافیه :دی بعد نکته ی دیگه ای هم که هست مانگا توی کاغذ b4 و b5 کشیده میشه :دی یعنی شما فرض کنید یه کاغذ A4 رو از هر طرفش چند سانت بیایید داخل یه مستطیل درست کنید اون مستطیل وسط میشه b4 :دی مانگاهای واقعی رو هم ببینید همین سایز هستن یعنی مثل یه کتابچه ی کوچک هستن ولی من الان دارم توی یه کاغذ A4 میکشم که بعد از اسکن کیفیت خودش رو از دست نده و به صورت دیجیتالی خوانا باشه یعنی همین الان دارم توی سایز دو برابر کار میکنم یعنی 2 برابر کار بیشتر :دی حالا فرض کنید رنگ کردن هم بهش اضافه بشه :دی

یک اسکرین شات جدید از الی:
97303773385846464444.png

من دو روزه تو کف این صحنه هستم :دی همون جایی هست که یکی از اون Walker ها از پنجره حمله میکنه و Joel بهش شلیک میکنه. حرکات چهره Ellie و وحشت زده شدنش واقعا بی نظیره. تو این Gif زوم کردم رو صورت Ellie و تصویر آهسته هم کردم که قشنگ همه چیز مشخص بشه :دی البته حرکات چهره کلا عالیه تو بازی و صحنه مثل این هم زیاده.

image.php

یک اسکرین شات جدید از الی:
97303773385846464444.png

Holly Mother of God !!!

رضا این چیه ؟ 100 درصد داره با 38 تا PS3 رندر میشه چون همچین چیزی اصلا امکان نداره خود بازی که یه چیزی در سطح U2 هست با توجه به تریلرا اگه به درختا و کف زمین دقت کنین :lol: :دی

پ.ن : ولی رضا جدی این فک کنم آرت هستا . نمیشه همچین چیزی داخل گیم :دی

آخرین ویرایش:
We won the Best Trailer award for our The Last of Us announcement trailer from Machinima.com at the 2012 Inside Gaming Awards!

One of lead particle artists had it for the weekend. Unfortunately he didn't really know what to do with it until Monday. He never had a trophy before...

556959_10152325802210246_107214742_n.jpg

WTبوووووووووووووووووووق !
باو اين خيلي خفن بود ! من چون ويدئو كيفيت پايين اش رو ديدم نفهميده بودم اينقدر خفن ه :|

فقط كاشكي روي استور بياد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or