خوب منم همينو گفتم كه محمد:d
میدونم . من پستتو نقل قول کردم که حرفمو بگم . چون در رابطه با اون بود
ریال!؟:biggrin1:
آره دیگه ، من با دلار کاری ندارم
خوب منم همينو گفتم كه محمد:d
ریال!؟:biggrin1:
آره ديگه امين اگه اشتباه نكنم براي Uncharted 2 به تنهايي چيزي حدود 20 ميليون دلار خرج شد كه بازم در مقابل عنواني مثل GTA ناچيز بودریال!؟
با توجه به ND در این 15-16 سال اخیر این بازی تک شوماره نیست یک سری خواهد بود
آهان پس از اون لحاظ بفرما تمام پستاي من در خدمتت هركدوم رو خواستي نقل قول كن و باهاش استارت بزن:dمیدونم . من پستتو نقل قول کردم که حرفمو بگم . چون در رابطه با اون بود
دقیقاً توی پست قبلیم به این موضوع توی اولین عکسی که گذاشتم اشاره کردم !
کلاً ND توی هر بازی یه افکت خفن رو (roo) میکنه. توی Uncharted 1 کیفیت آب واقعاً عالی بوده. من همین امسال برای اولین بار بازیش کردم و بی اغراق از 90% بازی هایی که توی این نسل دیدم بهتره کیفیت آب و تأثیرگذاری اون روی لباس و ...یکی از چیزهایی که توی تریلر باهاش خیلی حال کردم ، غلظت خون بود ! :biggrin1: یعنی خود خون و اینا به کنار ، اون رگه های خونی که از جاهای قطع شده میزنه بیرون خیلی عالی کار شده. یا مثلاً صحنه ای که یکی از این Infected ها داره یکی رو نوش جان میکنه ، وقتی بلند میشه خیلی قشنگ این رشته های خون (!) کِش میاد ! :biggrin1:
دقیقاً ! با روان آدم بازی میکنه مخصوصاً اون قسمت که جوئل میگه "You make every shot count" بعد موزیک یک ریتم بیس دار به خودش میگیره. اوف بزار برم دوباره تریلر رو ببینم!موسیقی تریلر برای من از اون هم بهتر بود. بدجوری منتظرم ببینم Santaolalla دیگه چه چیزایی برای بازی ساخته. موسیقی تریلرش انقدر زیباست که یکی از مهم ترین انگیزه های من برای دیدن چند باره تریلر هست !
بعد از اتمام کار مانگات اگر خواستی می دم به یکی رنگش کنه ولی می گی بر خلاف مانگا ها هست:dدماغ که داره بنده خدا تازه نسبت به یه شخصیت مانگا دماغ بزرگتری هم براش گذاشتم که به چهره ی اصلیش نزدیکتر بشه
والا خدمت تو و محمد امین و باقی دوستان عرض کنم که مانگا سیاه و سفید هست و با قلم فلزی , جوهر و راپید و یه سری اسکرین تون کشیده میشه , اونی که رنگیه کمیک بوک هست یعنی ما مانگای رنگی نداریم اصلاً (به جز جلد مانگا که رنگیه ) بعد من اوایل یه کم جوگیر شدم گفتم بیاییم مانگا رو مثل انیمه رنگی کنیم ولی دیدم واقعاً نمیشه (زمان بره) و مانگا همینجوری اصیل بمونه کافیه بعد نکته ی دیگه ای هم که هست مانگا توی کاغذ b4 و b5 کشیده میشه یعنی شما فرض کنید یه کاغذ A4 رو از هر طرفش چند سانت بیایید داخل یه مستطیل درست کنید اون مستطیل وسط میشه b4 مانگاهای واقعی رو هم ببینید همین سایز هستن یعنی مثل یه کتابچه ی کوچک هستن ولی من الان دارم توی یه کاغذ A4 میکشم که بعد از اسکن کیفیت خودش رو از دست نده و به صورت دیجیتالی خوانا باشه یعنی همین الان دارم توی سایز دو برابر کار میکنم یعنی 2 برابر کار بیشتر حالا فرض کنید رنگ کردن هم بهش اضافه بشه
میلیارد ها خرج کردن بازی AAA ساختن و پدرشون در اومده تا تو یه قسمت دست و پاشو ببندن بره ؟
احتمالاً توی TLoU این افکت برتر خون بازی خواهد بود !
ولی کلاً گرافیک رو ول کنیم ، موسیقی تریلر برای من از اون هم بهتر بود. بدجوری منتظرم ببینم Santaolalla دیگه چه چیزایی برای بازی ساخته. موسیقی تریلرش انقدر زیباست که یکی از مهم ترین انگیزه های من برای دیدن چند باره تریلر هست !
حرف شما رو هم قبول دارم ... اصلا هنر گیم هم همینه .. باهات موافقم که بعضی وقت ها تا حتی سینما هم نمیتونه باهاش رقابت کنه! نه در همه موراد ولی آثار استادانه ای هستند که این حس تعامل رو به نحو احسن به وجود میارن ...حرفت تا یه جاهایی درسته ولی اگه بیشتر تامل کنیم . و صنعت گیم و یه جاهایی به عنوان هنر بپذیریم ( بازیهای دت گیم کمپانی و سری متالگیر و شدو آو کلوسوس و ... ) می بینیم که تمام مدیومهای هنری از مدیوم های قبل از خودشون وام گرفتن . مثلا سینما از تئاتر وام گرفته( به علاوه نقاشی و موسیقی و ...) . حالا خیلیها میان میگن سینما به هیچوجه نمی تونه جای تئاتر و بگیره .حتی خودتئاتر هم شکل تکامل یافته ی رقص های باستانیه که بعدها توی یونان به وجود اومد . اما تفاوت اونجایی مشخص میشه که این مدیوم های متفاوت می تونن احساسات و مفاهیمی به وجود بیارن که نمونه شون توی اون یکی هنر دیده نمیشه . مثلا سینما یه مدیوم هنری تماما بصری هستش . اون چیزی که توی قاب تصویر میاد یک حس بو جود میاره حالا این قابهارو کنار هم بذاریم توی تدوین سینمایی 1+1 میشه 2 . یعنی یه حس جدید به وجود میاره .
توی صنعت گیم حالا ما می تونیم همه اونچیزهایی و که توی سینما داشتیم داشته باشیم به علاوه یک چیزی که توی سینما نیست و اونهم تعامل بیننده با اونچیزی ه که داره توی تلویزیون یا پرده شکل می گیره . و این خودش یه حس تازه ای میده که تا پیش ازون توی فیلمها وجود نداشت خوب و بدش و نمی گم . مثلا شما اون اکت 5 متالگیر 4 رو یادت بیاد وقتی که اسنیک از ماکرویو هال عبور می کنه تصویر اسپلیت میشه . شما بالای تصویر یک سری پلانهای دراماتیک می بینی ولی زیر تصویر شما داری اسنیک و کنترل می کنی و تمام توانتو میذاری تا از رخ دادن اون فاجعه جلوگیری کنی یعنی هم یه حس تعاملی به اون حسی که صحنه دراماتیک توی آدم به وجود میاره اضافه میشه . من به شخصه به عنوان کسی که کارش سینماست . توی این جنبه امیدهای زیادی به صنعت گیم توی آینده دارم .
يعني من عاشق بي تفاوت بودنتون نسبت به كركتر بازيم!!!:dاین یارو ریشو تو آخر ویدیو زامبول شده ؟
اون صحنه های آخر تریلر که الی و جوئل رو نشون میده که 2 صحنه ی متفاوته!
+ من شرط میبندم اونجا جوئل تیر خورده نه اینکه توسط این قارچکی ها زخمی شده باشه و اینا ...! حالا تیرم شاید نباشه(ولی احتمالش 90%) ولی به هر حال یک چیز نوک تیز به بدنش برخورد کرده و اونجا رو زخمی کرده!