The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
ریال!؟
yahoo_7.gif
biggrin1.gif

با توجه به ND در این 15-16 سال اخیر این بازی تک شوماره نیست یک سری خواهد بود
yahoo_6.gif
آره ديگه امين اگه اشتباه نكنم براي Uncharted 2 به تنهايي چيزي حدود 20 ميليون دلار خرج شد كه بازم در مقابل عنواني مثل GTA ناچيز بود;)

---

میدونم . من پستتو نقل قول کردم که حرفمو بگم . چون در رابطه با اون بود
biggrin1.gif
آهان پس از اون لحاظ بفرما تمام پستاي من در خدمتت هركدوم رو خواستي نقل قول كن و باهاش استارت بزن:d

آخرین ویرایش:

این تصویر رو نگاه کنید ! والله خون خودم هم اینقدر طبیعی نیست :دی!
دقیقاً توی پست قبلیم به این موضوع توی اولین عکسی که گذاشتم اشاره کردم ! :دی
یکی از چیزهایی که توی تریلر باهاش خیلی حال کردم ، غلظت خون بود ! :biggrin1: یعنی خود خون و اینا به کنار ، اون رگه های خونی که از جاهای قطع شده میزنه بیرون خیلی عالی کار شده. یا مثلاً صحنه ای که یکی از این Infected ها داره یکی رو نوش جان میکنه ، وقتی بلند میشه خیلی قشنگ این رشته های خون (!) کِش میاد ! :biggrin1:
کلاً ND توی هر بازی یه افکت خفن رو (roo) میکنه. توی Uncharted 1 کیفیت آب واقعاً عالی بوده. من همین امسال برای اولین بار بازیش کردم و بی اغراق از 90% بازی هایی که توی این نسل دیدم بهتره کیفیت آب و تأثیرگذاری اون روی لباس و ...
توی U2 هم آب باز بهتر شده بود و برف و یخ بازی هم بی نظیر بود.
توی U3 هم دوباره آب کیفیتش بالاتر رفته بود و در کنارش شن و آتیش و ... فوق العاده بودن.
احتمالاً توی TLoU این افکت برتر خون بازی خواهد بود ! :دی
ولی کلاً گرافیک رو ول کنیم ، موسیقی تریلر برای من از اون هم بهتر بود. بدجوری منتظرم ببینم Santaolalla دیگه چه چیزایی برای بازی ساخته. موسیقی تریلرش انقدر زیباست که یکی از مهم ترین انگیزه های من برای دیدن چند باره تریلر هست !

آخرین ویرایش:
موسیقی تریلر برای من از اون هم بهتر بود. بدجوری منتظرم ببینم Santaolalla دیگه چه چیزایی برای بازی ساخته. موسیقی تریلرش انقدر زیباست که یکی از مهم ترین انگیزه های من برای دیدن چند باره تریلر هست !
دقیقاً ! با روان آدم بازی میکنه مخصوصاً اون قسمت که جوئل میگه "You make every shot count" بعد موزیک یک ریتم بیس دار به خودش میگیره. اوف بزار برم دوباره تریلر رو ببینم:دی!

کلاً از نظر صداگزاری و موزیک یک چیز ماورائی هست ! دیگه گرفتن جایزه صدا بعد از 10 سال... خودت حسابشو بکن !

دماغ که داره بنده خدا :دی تازه نسبت به یه شخصیت مانگا دماغ بزرگتری هم براش گذاشتم که به چهره ی اصلیش نزدیکتر بشه :دی
والا خدمت تو و محمد امین و باقی دوستان عرض کنم که مانگا سیاه و سفید هست و با قلم فلزی , جوهر و راپید و یه سری اسکرین تون کشیده میشه , اونی که رنگیه کمیک بوک هست :دی یعنی ما مانگای رنگی نداریم اصلاً (به جز جلد مانگا که رنگیه :دی) بعد من اوایل یه کم جوگیر شدم گفتم بیاییم مانگا رو مثل انیمه رنگی کنیم ولی دیدم واقعاً نمیشه (زمان بره) و مانگا همینجوری اصیل بمونه کافیه :دی بعد نکته ی دیگه ای هم که هست مانگا توی کاغذ b4 و b5 کشیده میشه :دی یعنی شما فرض کنید یه کاغذ A4 رو از هر طرفش چند سانت بیایید داخل یه مستطیل درست کنید اون مستطیل وسط میشه b4 :دی مانگاهای واقعی رو هم ببینید همین سایز هستن یعنی مثل یه کتابچه ی کوچک هستن ولی من الان دارم توی یه کاغذ A4 میکشم که بعد از اسکن کیفیت خودش رو از دست نده و به صورت دیجیتالی خوانا باشه یعنی همین الان دارم توی سایز دو برابر کار میکنم یعنی 2 برابر کار بیشتر :دی حالا فرض کنید رنگ کردن هم بهش اضافه بشه :دی
بعد از اتمام کار مانگات اگر خواستی می دم به یکی رنگش کنه ولی می گی بر خلاف مانگا ها هست:d
ولی مانگات بیرون اومد یک نسخه ی انگلیسیش رو می فرستم به ناتی داگ بی شوخی می گم:d

میلیارد ها خرج کردن بازی AAA ساختن و پدرشون در اومده تا تو یه قسمت دست و پاشو ببندن بره ؟

درسته، احتمال اینکه این بازی تبدیل به یک فرانچایز بشه هست ولی نیازی نیست دوباره از همون شخصیت‌های الی و جول استفاده کنند! داستان اینقدر گسترده هست که بشه از شخصیت‌های جدید استفاده کرد.

احتمالاً توی TLoU این افکت برتر خون بازی خواهد بود ! :دی
ولی کلاً گرافیک رو ول کنیم ، موسیقی تریلر برای من از اون هم بهتر بود. بدجوری منتظرم ببینم Santaolalla دیگه چه چیزایی برای بازی ساخته. موسیقی تریلرش انقدر زیباست که یکی از مهم ترین انگیزه های من برای دیدن چند باره تریلر هست !

خیلی هم علاقه دارند به نمایش خون و خون ریزی! هر چقدر جو فانتزی Uncharted دستشون رو برای این جور مسائل بسته بود، اینجا جای مانور دارند پس سنگ تموم میذارن:d تو TLOU دیگه پرتاب نارنجک حالش بیشتره :d

در مورد موسیقی هم موافقم و مطمئنم تو این قسمت هم بازی شاهکار میشه. موسیقی بازی تو تریلر E3 که پشت درهای بسته به نمایش در اومد هم عالی بود. اونجا که جول از آسانسور میفته، موسیقی بهترین حس رو القا میکنه! اون ترک Hank Williams هم نشون داد که سازنده‌ها خوش سلیقه‌اند و خیلی خوب کارشون رو بلدند!

حرفت تا یه جاهایی درسته ولی اگه بیشتر تامل کنیم . و صنعت گیم و یه جاهایی به عنوان هنر بپذیریم ( بازیهای دت گیم کمپانی و سری متالگیر و شدو آو کلوسوس و ... ) می بینیم که تمام مدیومهای هنری از مدیوم های قبل از خودشون وام گرفتن . مثلا سینما از تئاتر وام گرفته( به علاوه نقاشی و موسیقی و ...) . حالا خیلیها میان میگن سینما به هیچوجه نمی تونه جای تئاتر و بگیره .حتی خودتئاتر هم شکل تکامل یافته ی رقص های باستانیه که بعدها توی یونان به وجود اومد . اما تفاوت اونجایی مشخص میشه که این مدیوم های متفاوت می تونن احساسات و مفاهیمی به وجود بیارن که نمونه شون توی اون یکی هنر دیده نمیشه . مثلا سینما یه مدیوم هنری تماما بصری هستش . اون چیزی که توی قاب تصویر میاد یک حس بو جود میاره حالا این قابهارو کنار هم بذاریم توی تدوین سینمایی 1+1 میشه 2 . یعنی یه حس جدید به وجود میاره .
توی صنعت گیم حالا ما می تونیم همه اونچیزهایی و که توی سینما داشتیم داشته باشیم به علاوه یک چیزی که توی سینما نیست و اونهم تعامل بیننده با اونچیزی ه که داره توی تلویزیون یا پرده شکل می گیره . و این خودش یه حس تازه ای میده که تا پیش ازون توی فیلمها وجود نداشت خوب و بدش و نمی گم . مثلا شما اون اکت 5 متالگیر 4 رو یادت بیاد وقتی که اسنیک از ماکرویو هال عبور می کنه تصویر اسپلیت میشه . شما بالای تصویر یک سری پلانهای دراماتیک می بینی ولی زیر تصویر شما داری اسنیک و کنترل می کنی و تمام توانتو میذاری تا از رخ دادن اون فاجعه جلوگیری کنی یعنی هم یه حس تعاملی به اون حسی که صحنه دراماتیک توی آدم به وجود میاره اضافه میشه . من به شخصه به عنوان کسی که کارش سینماست . توی این جنبه امیدهای زیادی به صنعت گیم توی آینده دارم .
حرف شما رو هم قبول دارم ... اصلا هنر گیم هم همینه .. باهات موافقم که بعضی وقت ها تا حتی سینما هم نمیتونه باهاش رقابت کنه! نه در همه موراد ولی آثار استادانه ای هستند که این حس تعامل رو به نحو احسن به وجود میارن ...
مثلا من روند MadMan شدن تامی آنجلو رو توی مافیا 1 به معنای واقعی درک و احساس کردم و با اینکه اکثر شاهکارهای مافیایی تاریخ سینما که شاید بزرگترینشون رفقای خوب و پدرخوانده باشه رو هم بارها و بارها دیدم ولی اون حس رو نتونسته بودن برام خلق کنند! و یا صحنه ای که تامی مجبور میشه اولین نفر رو بکشه و چقدر اون صحنه رو قشنگ در آورده بودن ... صنعت گیم شاید مدت زیادی زمان یبره که از لحاظ داستان و جزئیات به سینما برسه ولی اون حسی که توی گیم هست هم سینما نمیتونه بهش دسترسی پیدا کنه.

راجع به اسپویل شدن اون تیکه آخر تریلر مطمئن باشید که تدوینگر طوری عمل کرده که اذهان عمومی رو منحرف کنه ...

آخرین ویرایش:
این یارو ریشو تو آخر ویدیو زامبول شده ؟
يعني من عاشق بي تفاوت بودنتون نسبت به كركتر بازيم!!!:d

---------------------------
واقعا افرين بايد گفت به ناتي داگ كه سانتاولالا رو انتخاب كرده واسه ساخت موزيك بازي
موزيكي كه تو تريلر بود فوق العاده بود...
خيلي كمك ميكنه به فضاسازي و جو گيراي بازي

اون صحنه های آخر تریلر که الی و جوئل رو نشون میده که 2 صحنه ی متفاوته!
+ من شرط میبندم اونجا جوئل تیر خورده نه اینکه توسط این قارچکی ها زخمی شده باشه و اینا ...! حالا تیرم شاید نباشه(ولی احتمالش 90%) ولی به هر حال یک چیز نوک تیز به بدنش برخورد کرده و اونجا رو زخمی کرده! :-"

اون صحنه های آخر تریلر که الی و جوئل رو نشون میده که 2 صحنه ی متفاوته!
+ من شرط میبندم اونجا جوئل تیر خورده نه اینکه توسط این قارچکی ها زخمی شده باشه و اینا ...! حالا تیرم شاید نباشه(ولی احتمالش 90%) ولی به هر حال یک چیز نوک تیز به بدنش برخورد کرده و اونجا رو زخمی کرده! :-"

یعنی دقیقا من اومدم همین رو بگم... چجوری پیش خودتون فکر میکنید که جوئل Infected بشه؟
اصلا ND اینقدر خنگه (استغفرالله) که بیاد مثلا حساس ترین قسمت داستان رو لو بده؟!
من هم میگم یا تیر خورده یا تیزی چیزی خورده باشه ...
بعدش یه عده گفتن ریشاش سفیده ، اولا اون بازتاب نوره (یاد قضیه GZ بیوفتید)
بعدش اصن ایشون Infected هم شده باشه ، تبدیلش که از ریشاش شروع نمیشه:))
0vdd80r18gn10hnxago.jpg

همچنین توی اکثر فیلم ها دیده شده شخصیت های فرعی ای که به داستان اضافه میشن، احتمال از بین رفتن اونا بیشتره تا شخصیت های اصلی داستان!

اینجا یه سری صحبت ها در مورد بازی شده که هنوز خودم نخوندم ، ولی یه قسمتش رو توی Neogaf براش تاپیک جدا زدن و به نظرم جالب بود.
(فقط برای همین قضیه پافشاری ND روی Boxshot بازی ، توی Neogaf ملت در عرض 4 ساعت 8 صفحه یعنی حدود 400 تا پست در این مورد بحث کردن ! بعد توی بازیسنتر مُد شده تا یه بحثی میخواد راه بیفته همه از ترس اینکه مبادا امتیازهای بازی بره زیر 90 و مثلاً 89.99 بشه و آبرومون بره ، باید سریع بحث رو بخوابونیم تا هایپی صورت نگیره ! :دی)
creative director بازی یعنی Neil Druckmann گفته که از ما خواستن (یعنی سونی خواسته دیگه :دی) که Ellie رو از جلوی Boxshot بازی ببریم اون پشت مشتا ! ولی اعضای ND مخالف این کار بودن و این درخواست رو رد کردن !
دلیلش هم مثل اینکه این هست که ناشرها عقیده دارن که حضور یه کاراکتر مونث روی Boxshot بازی ها میتونه روی فروش اون ها تأثیر بذاره !!! :-/ مثلاً نوشته شده که یکی از دلایلی که BioShock: Infinite هم روی جلدش خبری از Elizabeth نیست همین موضوعه.
به هر حال دم ND گرم که روی حرفشون می ایستن. (حالا خوبه Boxshot عوض بشه و ضایع بشیم ! lol)

این عکس هم از Tess (همون کاراکتری که یه جای تریلر داره با Joel بحث میکنه) توی همون لینک بود.

f8vfk834vfyazw2v2kp6.jpg

بابا تاپیکو ببندین دیگه :d هی میگذره هایپ کم میشه , آدم میاد تو تاپیک بچه ها یجوری تعریف میکنن باز هایپ میره بالا :d
هنوز 5-6 ماه مونده تا عرضه ! از همین الان اینجوری آدمو خرهایپ میکنین خطر داره ( حداقل برای من ) :d مراعات کنین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or