The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
@احسان:
ولی از نظر انیمیشن حداقل یکی دوسال اولش حاضرم باهات شرط ببندم چیزی بهش نزدیک هم نمیشه نسل بعد . چه صورت و چه بدن :دی!

به عنوان مثال گنده نسل بعد فلاً واچ داگز هست دیگه ؟ حالات چهره ندارن کرکتر هاش ! استاتیک ِ استاتیک. حتی وقتی با باتوم دماغ طرف رو له میکنه !
5njh5uz9m8qihxdyj6f.jpg

درکل مطمئنم TLoU از نظر گرافیکی نهایت کیفیت این نسل رو نمایش خواهد داد .

سر انیمیشن که خودم حاضرم با زمین و زمان شرط ببندم تا بازی بعدی ناتی داگ شاید به زور بشه چیزی مشابه ـش رو پیدا کرد :دی انیمیشن که کلاً بحثش از باقی عناصر بصری جداست :دی چون اون یکی چیزهای (:دی) گرافیکی رو با تکنولوژی و لطف و کمک نسل بعد میشه بهش رسید ولی انیمیشن چیزیه که هنری ـه و به ذوق و هنر خود استودیو وابسته ـس :دی
البته انیمیشن ها فشار خیلی خیلی زیادی به سخت افزار وارد میکنه (CPU)
biggrin1.gif
! ولی چون هزینه و توانایی فوق العاده فوق العاده بالایی میخواد 95% استدیوها حتی نزدیک به چیزی که توی TLoU میبینی هم توی خوابشون بهش نمیرسن !
کار کشیدن از CPU رو که 100 البته :دی ولی همونطور که توی قسمت دوم پستت هست اون توانایی که طرف بتونه باهاش این انیمیشن ها رو خلق کنه همه جا موجود نیست :دی خودمم اشاره کردم به خود هنر (همون توانایی ـه منظور :دی) اون استودیوی سازنده هم وابسته ـس و یه شبه قابل دسترسی نیست :دی

آخرین ویرایش:
ولی انیمیشن چیزیه که هنری ـه و به ذوق و هنر خود استودیو وابسته ـس :دی
البته انیمیشن ها فشار خیلی خیلی زیادی به سخت افزار وارد میکنه (CPU) :دی! ولی چون هزینه و توانایی فوق العاده فوق العاده بالایی میخواد 95% استدیوها حتی نزدیک به چیزی که توی TLoU میبینی هم توی خوابشون بهش نمیرسن !

این که The Last of Us، انحصاری ـه، قطعاً می تونه از نهایت سخت افزار PS3 استفاده کنه و این بدیهی است که خیلی از سازندگانی که در حال ساخت بازی های مالتی پلتفرم هستند، دنبال این جور چیزها نمی روند.

ما هم حرف های دوستان را در مورد این که TLoU حداکثر گرافیک این نسل به نمایش می گذاره، موافقم.

مثلاً بچه ها از جزییات و طراحی دقیق لباس های بازی حرف میزنن :دی
البته احسان جان منظور من جزئيات لباس ها نبود اصلا
منظورم نوع انتخاب لباس هاي كركتر ها بود!
مثلا ببين اون عكسي كه پوريا گذاشته چقد لباس الي به نشون دادن شخصيت معصومش كمك كرده!
كلا ناتي داگ تو انتخاب لباس واسه كركترهاشم عالي عمل ميكنه!(تو چي عالي عمل نميكنه!!:d?)
جزئيات لباس كه پر واضحه نسبت به نسل بعد نميتونه برتر باشه

بعد از یه کم ترول حال و هوای تاپیک رو عوض کنیم :دی
همونطور که نور بالا میزنه و خیلی واضحه ملت با دیدن اون عکس اول به کل از طراحی مانگا ناامید شدن و امید هاشون به باد رفته :( ولی خب گفتم از طرف ستاد تزریق امید بیام این رو اینجا بذارم که دوستان بدونن نمونه ی ری بیلد شده خیلی متفاوت تر از طرح ساده ی قبلی ـه و همچنین کار با جدیت در جریانه :دی فعلاً این رو داشته باشید تا ایشالا بزودی تمام صفحاتش ردیف بشه :دی امیدوارم با دیدن این صفحه کماکان به کار امید داشته باشید :دی و همچنان منتظر نظرات شما دوستان هستیم :دی

به قول علی موفق و پیروز باشید :دی

احسان سعادت این دنیا و آخرت نصیب تو بااااد :)

===
بابا جمع کنین

من هنوزم نمیدونم چرا دارین TLOU رو بانسل بعد مقایسه میکنن جو گیری هم حدی داره ، چون در مقابل نسل بعد یه epic fail حساب میشه :دی

با همین بازیای این نسل مقایسه کنین چه بسا از بعضی جهات از بازیای این نسل هم بهتر نیست . برین تریلراشو ببینین .

آخرین ویرایش:
ای بابا انقدر هایپ نکنید دیگه:(
منی که اینترنتم حجمی ـه و باید تا چهارشنبه شب صبر کنم چیکار کنم آخه:(
ولی جدا عکس های تریلر رو که دیدم خیلی امیدوارتر شدم:x
تو تریلر E3 انگار گرافیک پولیش شده نبود و بعضی از تکسچر ها هم زیاد با کیفیت نبودن ولی این ترکوند:x
قشنگ معلوم که دارن رو بازی کار می‌کنن:x
فقط از اون عکسی که امیر گذاشته بود (همونی که تاریک بود و جوئل تفنگ رو گرفته بود رو زامبی) زیاد خوشم نیومد، چراش رو نمی‌دونم ولی با اون عکس حال نکردم:دی
در کل عالی ـه>:d

آقا این چه وضع تعریفه ! کم کم گویا کار به نابودی موتورهای نسل بعد هم کشیده میشه ! یه جور حرف بزنید که اگر نوامبر پر شد از بازیهای نسل بعد به نوشته های خودتون نخندید :| :دی

اگه این اتفاق بیوفته رو به اسمون میکنم و با سکوتی عمیق از خدا می پرسم....( چرا)

بعد از یه کم ترول حال و هوای تاپیک رو عوض کنیم :دی
همونطور که نور بالا میزنه و خیلی واضحه ملت با دیدن اون عکس اول به کل از طراحی مانگا ناامید شدن و امید هاشون به باد رفته :( ولی خب گفتم از طرف ستاد تزریق امید بیام این رو اینجا بذارم که دوستان بدونن نمونه ی ری بیلد شده خیلی متفاوت تر از طرح ساده ی قبلی ـه و همچنین کار با جدیت در جریانه :دی فعلاً این رو داشته باشید تا ایشالا بزودی تمام صفحاتش ردیف بشه :دی امیدوارم با دیدن این صفحه کماکان به کار امید داشته باشید :دی و همچنان منتظر نظرات شما دوستان هستیم :دی

به قول علی موفق و پیروز باشید :دی
میخوام به 2تا Easter Eggـی که توی این صفحه هست اشاره بنمایم! >:) (ببینید احسان چه کرده :d )
1. توی پنل اول ، کاغذی روی میز جلوی Joel هست! روی کاغذ یک نوشته(یا امضا یا هرچی اسمش رو میزارید میبینید! :d ) اون نوشته چیه ؟ ND ! امضایی که پای کاغذ خورده از طرف بازی سازهای TLOU هست >:)
2.توی پنل آخر،کنار سطل زباله که یک سری چیز میز بیرون ریخته شده میتونید دسته ی PS رو ببینید! :d البته درسته که دسته ی PS باید توی جعبه ی جواهرات نگه داری بشه ولی توی دنیای TLOU چنین چیزی امکان نداره :-" :d

مثل اینکه احسان قراره از این نظر بترکونه! و علاوه بر خوندن داستان مثل تریلرهای کوجیما بشینیم با ذره بین نقطه به نقطه ی مانگا رو نگاه کنیم و چیز میز بیابیم :d احسان دستت درد نکنه >:d

آقا این چه وضع تعریفه ! کم کم گویا کار به نابودی موتورهای نسل بعد هم کشیده میشه ! یه جور حرف بزنید که اگر نوامبر پر شد از بازیهای نسل بعد به نوشته های خودتون نخندید :| :biggrin1:

Hater gonna hate داداش برو ترول نکن :)):d
مانگاـه هم خوب شده انصافا، اگه دستی کشیدی اینسری رفتیم بیرون بیار ببینمش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or