The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان من فقط یه خواهشی که ازتون دارم اینکه کلا از الان تا سال دیگه همین موقع ها در مورد جوایز احتمال که بازی برنده میشه یا افتخارات احتمالی که ممکنه کسب کنه هیچ قضاوتی نکنید. نه فقط تو فروم، بلکه برا خودتون هم این کار رو نکنید. چون به دلیایل زیادی ممکنه این اتفاق ها اونجوری که دوست دارید نیفته و اولین ضررش اینه که خودتون ضد حال میخورید. دومیش اینه که یه عده منتظر این اتفاق هستن تا... بقیه ـش رو خودتون میدونید.

من به شخصه به کار های ناتی داگ شک ندارم و تا الان هم هیچ ایرادی از بازی نمیتونم در بیارم چون همه ی قسمت هاش عالی کار شده. از اتمسفر تا گرافیک و...
ولی فراموش نکنید سال دیگه سال بازی های بزرگه. کلی بازی داریم که هر کدوم تو هر زمینه ای میتونن مدعی باشن. حتی گرافیک بازی رو هم از الان بهترین ندونید. فقط دو تا انحصاری AAA دیگه همین سونی داره دیگه خودتون تا تهش رو بخونید.

باز هم میگم تو عالی بودن و کیفیت بازی شکی نیست و شاید برای ما بهترین بازی سال دیگه باشه ولی در مورد نمرات، جوایز، GOTY، فروش و هیچ چیز دیگه ای قضاوت نکنید. سطح توقع رو برای خودتون هم بیارید پایین که اگر فراتر از توقعتون ظاهر شد خوشحال بشید نه اینکه پایین تر از سطح توقعتون ظاهر بشه و ضد حال بخورید.

خلاصه ـش اینکه طوری نکنید، طوری شود، ملت فکر کنند طوری شده است :دی.

ديالوگاي بازي فوق العادست ، ممنون رضا ... :d
چهار فصلم كه داره :d ، اصلا اين تريلر خدا بود ، ادم كم مياره ميخواد دربارش ب حرفه :|

---------- نوشته در 12:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:40 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من فقط یه خواهشی که ازتون دارم اینکه کلا از الان تا سال دیگه همین موقع ها در مورد جوایز احتمال که بازی برنده میشه یا افتخارات احتمالی که ممکنه کسب کنه هیچ قضاوتی نکنید. نه فقط تو فروم، بلکه برا خودتون هم این کار رو نکنید. چون به دلیایل زیادی ممکنه این اتفاق ها اونجوری که دوست دارید نیفته و اولین ضررش اینه که خودتون ضد حال میخورید. دومیش اینه که یه عده منتظر این اتفاق هستن تا... بقیه ـش رو خودتون میدونید.

من به شخصه به کار های ناتی داگ شک ندارم و تا الان هم هیچ ایرادی از بازی نمیتونم در بیارم چون همه ی قسمت هاش عالی کار شده. از اتمسفر تا گرافیک و...
ولی فراموش نکنید سال دیگه سال بازی های بزرگه. کلی بازی داریم که هر کدوم تو هر زمینه ای میتونن مدعی باشن. حتی گرافیک بازی رو هم از الان بهترین ندونید. فقط دو تا انحصاری AAA دیگه همین سونی داره دیگه خودتون تا تهش رو بخونید.

باز هم میگم تو عالی بودن و کیفیت بازی شکی نیست و شاید برای ما بهترین بازی سال دیگه باشه ولی در مورد نمرات، جوایز، GOTY، فروش و هیچ چیز دیگه ای قضاوت نکنید. سطح توقع رو برای خودتون هم بیارید پایین که اگر فراتر از توقعتون ظاهر شد خوشحال بشید نه اینکه پایین تر از سطح توقعتون ظاهر بشه و ضد حال بخورید.

تو بخش گرافيك كه احتمالا مثل گاد ٣ همه چي رو درو ميكنه :d .

این بهنام باز اومد و ترول کردن رو شروع کرد :|

بهنام دست بردار از این کنسول بدبخت PS3 مگه چه هیزم تری بهت فروخته ؟؟ :|:d

ولی بدون شوخی با حرف های بهنام موافقم ، سال بعد اگه واقعا طبق برنامه خود شرکت ها پیش بره یکی از شلوغ ترین و پر ترافیک ترین سال های عرضه بازی ها هست پس تا میتونید انتظارات رو به حداقل کاهش بدید ;)

یکی از بخش های مهم تریلر به نظرم این دو قسمت هست. احتمالاً این خودش یکی از قسمت های مهم داستانی باشه ، چون یه نفر (همون Joel هست یا یکی دیگه ؟! نمیتونم بفهمم صدای اونه یا نه ! :دی) توی دو صحنه دو تا بدبخت رو زندانی کرده و به دلایلی میخواد شکنجه ـشون کنه. حالا معلوم نیست جریان چیه و اینا چی رو باید به طرف بگن !
هر دو صحنه هم ظاهراً توی یه جا اتفاق می افته. توی عکس دوم ، سمت راست احتمالاً همون یارو توی عکس اول هست. فقط معلوم نیست چرا یه جا چاقو دست طرف هست و یه جا ماشته.

اين صحنه منو ياده سيزن ٢ ميندازه ، قسمتي كه گروه تو مزرعه هرشل بودن ، قسمتي كه هرشل تنهايي رفته بود نوشابه :d بخوره ، كه دو نفر اومدن و ريك كشتشون ، بعد رفيقاشون اومدن و اونا هم كشتن تنها يه پسر موند كه تو پاش سيخ رفته بود و ريك كمكش كرد ، احتمالا با يه همچين قضيه اي روبرو هستيم ، به هر حال اميدوارم قابليت تصميم گيري رو بذارن . بعله :d

نور پردازی اون پشت تو حلق اون 32 تا ps3 که این صحنه رو رندر کردن
qSSzb.jpg

این عکس رو از کجا پیدا کردی ؟ چون از تریلر کپچر نشده !

تو بخش گرافيك كه احتمالا مثل گاد ٣ همه چي رو درو ميكنه :d .
احتمالش هست و کم هم نیست :دی
ولی یه نگاه خیلی خلاصه به گرافیک های شاخ سال دیگه بکنیم با هم :دی:

Crysis 3 : کرایتک تا قبل از C2 رو کنسول تجربه ای نداشت ولی الان تجربه ی کنسولی داره و امسال 100% قدرتمند تر از 2011 ظاهر میشه.
MGS: Gound Zeroes اگه مال کنسول های این نسل باشه و به 2013 برسه واویلاست لیلی... :دی
GTA V با اون محیط عظیمی که قولشو دادن و پیشرفتی که نسبت به IV و RDR داشته یعنی حرف نداره دیگه :-/
Metro: Last Light هم اگه به 2013 برسه یکی از مدعی های اصلیه با اون چیزی که من ازش دیدم.
God of War رو که همه در جریان گرافیکش هستن :دی
Beyond : Two Souls هم تو بعضی قسمت ها بی رقیبه.
حتی بایوشاک و گیرز آو وار رو هم نمیشه دست کم گرفت.

حالا نمیدونم دیگه چیزی رو از قلم انداختم یا نه :دی.
با پست هایی که توی این صفحه خورد مثل اینکه باید بریم برای جمع کردن گروه هایپ زدایی :biggrin1:
از همین الان آتیشش کن :دی

اینجا هم مثل اینکه دارن ملت رو واکسن میزنن. طرف یه چیزی شبیه واکسن دستش هست و میاد میزنه توی گردن اون بنده خدا.

تو این صحنه این مأمورا چه خشانتی هم نشون میدن :d فکر کنم دارن اسکن می‌کنند اینا بدبختارو!

با پست هایی که توی این صفحه خورد مثل اینکه باید بریم برای جمع کردن گروه هایپ زدایی :دی

منم هستم، دیگه نمیشه این وضع رو تحمل کرد :d

نه آقا به این احسان مجوز هایپ زدایی ندید میره رو اعصاب :d اگر بقیه میخوان برن اشکالی نداره ولی این احسان رو راهش ندید! بزارید هایپ کنه :-" :d (احسان تو خودت میخوای مانگا بکشی برای بازی،بعد میخوای هایپ زدایی کنی؟خودت منبع هایپی :d )

اصلاً قراره در همین راستا مانگا رو به حالت تعلیق در بیاریم
biggrin1.gif
بیا علی هم که ok رو داد
biggrin1.gif
علی OKـی در راستای به حالت تعلیق در اوردن مانگا نداده! :d + علی اشکال نداره هایپ زدایی کنه ولی تو بی خیال هایپ زدایی شو! بقیه ی بچه ها هستن :|

آخرین ویرایش:
نه آقا به این احسان مجوز هایپ زدایی ندید میره رو اعصاب :d اگر بقیه میخوان برن اشکالی نداره ولی این احسان رو راهش ندید! بزارید هایپ کنه :-" :d (احسان تو خودت میخوای مانگا بکشی برای بازی،بعد میخوای هایپ زدایی کنی؟خودت منبع هایپی :d )

اصلاً قراره در همین راستا مانگا رو به حالت تعلیق در بیاریم :دی بیا علی هم که ok رو داد :دی
علی OKـی در راستای به حالت تعلیق در اوردن مانگا نداده!
yahoo_4.gif
+ علی اشکال نداره هایپ زدایی کنه ولی تو بی خیال هایپ زدایی شو! بقیه ی بچه ها هستن
yahoo_22.gif
بدون من لطفی نداره :-<

آخرین ویرایش:
من خودم خیلی شک داشتم به بازی ، یعنی مطمئن نبودم ، ولی واقعا این تریلر خیلی تاثیر گذار بود ، الان فقط تنها چیزی که منو از موفقیت بازی مطمئن میکنه مدت زمان بالای 15 ساعت برای Single Player ه ... ( 15 ساعت خالص البته ) نیازی به هایپ زدایی نمیبینم :d
البته نه اینکه مطمئن باشم سال بعد بهترین میشه ، چون فقط همون اول سال 3 - 4 تا غول داریم ، تا حالا همچین چیزی سابقه نداشته ، حالا شما احتمال اواخر سال و نسل بعد رو هم داشته باشید !
راجع به گرافیک که دیگه اصلا نمیشه پیش بینی کرد ، هر بازی ای میتونه بهترین بشه ، Crysis 3 - Bioshock - GTA - GOW - TLOU - GeOW - MGS - حتی Castlevania ... ( تازه بازم نسل بعد فراموش نشه )

اگه 1% به قدرت ناتی داگ شک داشتم دیگه ندارم :d والان تو صنعت گیم نقش خدا را برای من داره

عاشــــــــــــــــــــــــــــــــــقتم ناتی داگ

من به یک نکته تو ترلیر برخورد کردم که مطمئنم همه شما هم به این نکته دقت کردید

یه حسی بهم میگه آخر این تریلر انگار جوئل ویروس گرفته (یعنی توسط این کله قارچی ها آلوده شده ) و داره تبدیل به یکی از اونا میشه و بعد به الی میگه منو با تیر بزن الی هم تفنگ سمتش گرفته

امیدوارم حدسم اشتباه باشه که احتمال 99% اشتباه است :d

ND از موشن کپچر و دم و دستگاه استفاده میکنه یا با دست طراحی میکنن ؟!
دستی طراحی میکنن انیمیشن های صورت رو برای همین تا سر حد مرگ طبیعیه! این گیف رو ببین, فقط یک چند دقیقه زل بزن به تصویر تا به عمق فاجعه پی ببری! شخصاً کُپ کردم:d!
85426566418413041981.gif

این عکس رو از کجا پیدا کردی ؟ چون از تریلر کپچر نشده !
thelastofus.com

احتمالا این اعضای ND ارتباطی با عالم غیب ندارن ؟ :-/ اخه یه چیزایی میسازن که بقیه استدیو ها آرزو دارن خوابش رو ببینن ;;)

از نظر انیمیشن TLOU داره راه نورانی و ملکوتیِ 3 تا Uncharted رو تکمیل میکنه ، دیگه انیمیشن های TLOU در حد مرگ ِ به خدا !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or