The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این جور داستان ها همیشه وجود داره و باعث نمیشه که بگیم از فلان کتاب یا فیلم الهام گرفتن . تو تمام بازیهای و فیلما و کتابای Post Apocalyptic خوب این جور تیکه های عاطفی هست . حتی فیلمای خیلی قدیمی و ... هم اینگونه موضوع هایی داشتن . اینجا مهم نحوه پرداختن به همچین موضوعه احساسی هست که به نظرم تو اینجور مسائل کسی رو دسته ND وجود نداره و این عواطف رو جوری خواهد ساخت همون کوپ کنیم .

ینی اگه میخای بگی TLOU از کمیکای TWD الهام گرفته .... :| :دی
منظورم که روابط عاطفی نبود :دی بی خیال، حالا من یه چیزی میگم ملت فکر میکنن یه خبرایی هست :دی واسه من که فن کمیک WD هست، TLoU خیلی عالیه، بقیه حرف هام دیگه پیش خودم میمونه :دی
نه بابا هر چی میخای بگو ، اینجا دموکراسیه . با تاپیکای 360 اشتباه نگیر
biggrin1.gif
نه دیگه همون کامنت قبلی منظورم بود :دی گفتم که بازی WD با اینکه یه داستان مجزا داره ولی همه چیزش رو از کمیکش الهام گرفته، اینجا هم من دوست دارم همین اتفاق بیفته ولی نکته عالی قضیه اینه که دنیای Last of Us یه دنیال اورجینال هست و همه چیزش واسه خودشه.

آخرین ویرایش:
منظورم که روابط عاطفی نبود :دی بی خیال، حالا من یه چیزی میگم ملت فکر میکنن یه خبرایی هست :دی واسه من که فن کمیک WD هست، TLoU خیلی عالیه، بقیه حرف هام دیگه پیش خودم میمونه :دی

نه بابا هر چی میخای بگو ، اینجا دموکراسیه . با تاپیکای 360 اشتباه نگیر :دی

اون صحنه شلیک تو TWD , ... هم دقیقا صحنه ی عاطفی حساب میشه :دی

اصل کاری یادم رفت..
آهنگ ساز این بازی کیه؟(خودشو دیدم ولی اسمشو نمیدونم)
بعد از هانس زیمر،این اولین آهنگ سازی هست که نظرم رو جلب کرد.10 ثانیه آخر تریلر،معرکه بود موسیقیش.!
به شخصه انتظار نداشتم بازی تا این حد گسترده و متنوع باشه؛طراحی لوکیشن ها(خصوصاً ساختمون های بلند)، همون جذابیتی رو برام داشت که دورنمای مرحله انگلستان در آنچارتد3 برام داشت!
کارگردانی بازی ، خیلی راحت از کارهای دیوید کیج و کوجیما هم می تونه فراتر بره؛بعد از ضعف کارگردانی در آنچارتد3،نسبت به این بازی بد بین بودم که با دیدن تریلر پی بردم که بهتر از این،تا سال های آینده هم ممکنه دیده نشه..
گرافیک بازی،مشت محکمی بر دهان یک عده ای است که سخت افزار کنسول ها رو کهنه و فسیل توصیف می کنند.! واقعاً ما گیمر ها، چی از جون گرافیک می خوایم؟ بهتر از این آیا؟:d

خدا سایه ی این استودیو هارو از صنعت گیم،کم نکنه..

نور پردازی اون پشت تو حلق اون 32 تا ps3 که این صحنه رو رندر کردن
qSSzb.jpg
Just WoW !
از نظر نورپردازی فکر کنم تحولی باشه . اولین بازی هست که از Indirect Real-Time Lighting-Shadowing استفاده میکنه .
این حجم Ambient occlusion رو من توی Crysis 2 DirectX 11 هم ندیدم .

آخرین ویرایش:
میشه خواهشا موسیقی تریلر رو بزارید دانلود کنیم ؟؟ :d

دقیقا موسیقی خود تریلر مد نظرم هست ها !! حالا اگه مدت زمانش طولانی تر هم باشه که چه عالی !! خواهشا کیفیت بالا هم باشه . با تشکر از برادران دستاندر کار:d

زیرنویس تریلر: لینک دانلود
هماهنگ با نسخه GameTrailers .
رضا داداش دمت گرم فقط اگه يه زمون خود بازي اصلي هم عرضه شد اونم زيرنويس فارسي كني ديگه شرمندت ميشم:d
---
---
میشه خواهشا موسیقی تریلر رو بزارید دانلود کنیم ؟؟ :d

دقیقا موسیقی خود تریلر مد نظرم هست ها !! حالا اگه مدت زمانش طولانی تر هم باشه که چه عالی !! خواهشا کیفیت بالا هم باشه . با تشکر از برادران دستاندر کار:d
به عشق خودت رفتم برات گشتم ولي چيزي پيدا نكردم اكانت MF ساختم از آرشيو خودم برات آپلود كردم:d
1. آهنگ متن بازي

lou song.mp3

2.اينم يكي ديگه از كاراي اين استاده

http://www.mediafire.com/?1gralcy1it282qu

آخرین ویرایش:
رضا داداش دمت گرم فقط اگه يه زمون خود بازي اصلي هم عرضه شد اونم زيرنويس فارسي كني ديگه شرمندت ميشم:d
---
---

به عشق خودت رفتم برات گشتم ولي چيزي پيدا نكردم اكانت MF ساختم از آرشيو خودم برات آپلود كردم:d
1. آهنگ متن بازي

lou song.mp3

2.اينم يكي ديگه از كاراي اين استاده

Free Cloud Storage - MediaFire

امیر واقعا دست درد نکنه و ممنونم:x ولی من تمام کار های این یارو رو دانلود کردم و چندتا از بهترین کار هاش رو هم بخاطر بازی دانلود کردم ولی من فقط اهنگ این تریلر لعنتی رو میخوام !! :d خیلی این اهنگش گولاخه !!

اصل کاری یادم رفت..
بعد از هانس زیمر،این اولین آهنگ سازی هست که نظرم رو جلب کرد.10 ثانیه آخر تریلر،معرکه بود موسیقیش.!

ایشون Gustavo Santaolalla هستند
این هم عکسش:
gustavo_santaolalla_et_ses_amis_en_concert_portrait_w532.jpg

چیه؟ عکس برات آشنائه؟:d یکبار دیگه تریلری که واسه VGA دانلود کردی ببین میفهمی:d
ایشون برنده ی دوتا اسکار هم هستند که با TLOU میشه سه تا :-*
یکی از کارهای معروف ایشون فیلم Babel با بازی برد پیت هستش که موسیقی خیلی نزدیکی به موسیقی رسمی TLOU داره... و یکی از اسکاراش واسه همینه.
یه عسکه دیگه:
TheLastOfUs2-copy.jpg

میگم به خاطر شباهت زیادش به tWD از همین الان مراسم سوگواری برای TLOU رو شروع کنیم یا نه ؟ :دی چون این قضیه ی tWD خیلی جدیه :دی

جدی نگیر خیلی ها میخوان حتی با GTA V بازی رو به حاشیه ببرن ولی سال 2013 چهره خیلی ها دیدنی میشه و همین الان دارم میبینم که تو تاپیک امتیازات بازی پیداشون نمیشه .

اصل کاری یادم رفت..
به شخصه انتظار نداشتم بازی تا این حد گسترده و متنوع باشه؛طراحی لوکیشن ها(خصوصاً ساختمون های بلند)، همون جذابیتی رو برام داشت که دورنمای مرحله انگلستان در آنچارتد3 برام داشت!
کارگردانی بازی ، خیلی راحت از کارهای دیوید کیج و کوجیما هم می تونه فراتر بره؛بعد از ضعف کارگردانی در آنچارتد3،نسبت به این بازی بد بین بودم که با دیدن تریلر پی بردم که بهتر از این،تا سال های آینده هم ممکنه دیده نشه..
گرافیک بازی،مشت محکمی بر دهان یک عده ای است که سخت افزار کنسول ها رو کهنه و فسیل توصیف می کنند.! واقعاً ما گیمر ها، چی از جون گرافیک می خوایم؟ بهتر از این آیا؟:d

خدا سایه ی این استودیو هارو از صنعت گیم،کم نکنه..

والا بنظرم کارگردانی U3 یکی از بهترینها هست.هم U2 هم U3 و حتی U1 هم باز از نظر کارگردانی تقریبا" خیلی خوب و شاید عالی بود.یعنی بازیهای ND هیچوقت ضعف در کارگردانی ندارن(اصلا" کلا ضعف در هیچی ندارن)
هنوز صحنه ی هواپیما و کشتی و آتش سوزی تو U3 رو یادمون نرفته.اون صحنه ها از نظر کارگردانی شاهکارن و در بیشترشون پا رو فراتر از هالیوود میزارن
حالا باز صحنه های U2 و U1 رو نگفتم چون شما فقط U3 رو اشاره کردید

منظورم از کارگردانی،یک چیزه کلی بود.مطمئناً مرحله ی سقوط هواپیما و قدم گذاشتن در بیابان،یکی از شگفت انگیز ترین سکانس های این نسل بود.
بر خلاف نسخه اول و دوم،جزئیات داستانی خیلی کمتر در نسخه سوم مورد روایت قرار گرفت و روابط شخصیتا و پیشبرد داستان،ضعیف تر از دو نسخه ی قبلیش بود.
البته یکسری سکانس های خیلی عالی، مثله کودکی ناتان دریک و..،باعث شده بود که ضعف های سناریوی بازی تا حدودی از بین بره.اما در بعضی جاها،به جای استفاده از کات اسنس یا حداقل یک نمای دوربین قابل قبول، از نمای ایزومتریک استفاده شده بود که واقعاً وجودشون توجیه خاصی نداشت.کلیت صحنه های سینمایی و نحوه اتفاق افتادنشون به خصوص در نسخه دوم، اون قدر عالی بود که هنوز که هنوزه،خیلیا در مقایسه با نسخه سوم،برتریش میدن و تحسینش می کنند.
خوب دقیقا" بخاطر اینه که کلا" نحوه ی روایتشون با همدیگه فرق داشت.اگر دقت کنید توی U3 نبتن زیاد از اینور به اونور میره(تقریبا" هر 2-3 مرحله) برای همین روایت داستان یکم سریعتر شده ولی خوب درسته این طور روایت شاید برای بعضیا بهتر از شماره ی دوم نبوده ولی برای خیلیا هم در حد و اندازه های همون U2 بوده(سناریوی هر دوشون که واقعا" قوی بود) بعضیا هم شاید بیشتر حتی خوششون اومده ولی باز بنظرم ضعفی وجود نداشته حالا شاید باز اونطور روایت سریعتر جالبتر از قبل نبوده ولی باز ضعیف نبوده

-

میگم به خاطر شباهت زیادش به tWD از همین الان مراسم سوگواری برای TLOU رو شروع کنیم یا نه ؟ :biggrin1: چون این قضیه ی tWD خیلی جدیه

TLOU نشون داده در درو کردن جوایز تبحر داره.مورد E3 امسال منظورمه.حالا فرقی براش نداره بازیهای رقیبش چی باشن.مطمئنم همه رو کنار میزنه.شاید سخت باشه ولی میشه مخصوصا" وقتی یه بازی جوش با بقیه فرق داشته باشه(مثل امسال که جو TWD و Journey با بقیه فرق داشت و جوایز بیشتری نسبت به بقیه تا الان گرفتن) اگر عالی از آب در بیاد راحت میتونه درو کنه جوایز رو

آخرین ویرایش:
دوستان ! :dهنوز دیر نشده ! :d از همین الان به فکر یک برنامه ریزی دقیق برای جمع آوری مبلغ موردنیاز TLOU باشید ! :d

پ.ن : باکس آرت عالیه ! واقعاً غروب غم انگیزی داره ! جدی جدی یکم به جزییات نگاه کردم دلم گرفت :(

والا بنظرم کارگردانی U3 یکی از بهترینها هست.هم U2 هم U3 و حتی U1 هم باز از نظر کارگردانی تقریبا" خیلی خوب و شاید عالی بود.یعنی بازیهای ND هیچوقت ضعف در کارگردانی ندارن(اصلا" کلا ضعف در هیچی ندارن)
هنوز صحنه ی هواپیما و کشتی و آتش سوزی تو U3 رو یادمون نرفته.اون صحنه ها از نظر کارگردانی شاهکارن و در بیشترشون پا رو فراتر از هالیوود میزارن
حالا باز صحنه های U2 و U1 رو نگفتم چون شما فقط U3 رو اشاره کردید

---------- نوشته در 10:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

TLOU نشون داده در درو کردن جوایز تبحر داره.مورد E3 امسال منظورمه.حالا فرقی براش نداره بازیهای رقیبش چی باشن.مطمئنم همه رو کنار میزنه.شاید سخت باشه ولی میشه مخصوصا" وقتی یه بازی جوش با بقیه فرق داشته باشه(مثل امسال که جو TWD و Journey با بقیه فرق داشت و جوایز بیشتری نسبت به بقیه تا الان گرفتن) اگر عالی از آب در بیاد راحت میتونه درو کنه جوایز رو
منظورم از کارگردانی،یک چیزه کلی بود.مطمئناً مرحله ی سقوط هواپیما و قدم گذاشتن در بیابان،یکی از شگفت انگیز ترین سکانس های این نسل بود.
بر خلاف نسخه اول و دوم،جزئیات داستانی خیلی کمتر در نسخه سوم مورد روایت قرار گرفت و روابط شخصیتا و پیشبرد داستان،ضعیف تر از دو نسخه ی قبلیش بود.
البته یکسری سکانس های خیلی عالی، مثله کودکی ناتان دریک و..،باعث شده بود که ضعف های سناریوی بازی تا حدودی از بین بره.اما در بعضی جاها،به جای استفاده از کات اسنس یا حداقل یک نمای دوربین قابل قبول، از نمای ایزومتریک استفاده شده بود که واقعاً وجودشون توجیه خاصی نداشت.کلیت صحنه های سینمایی و نحوه اتفاق افتادنشون به خصوص در نسخه دوم، اون قدر عالی بود که هنوز که هنوزه،خیلیا در مقایسه با نسخه سوم،برتریش میدن و تحسینش می کنند.

یکی از چیزهایی که توی تریلر باهاش خیلی حال کردم ، غلظت خون بود ! :دی یعنی خود خون و اینا به کنار ، اون رگه های خونی که از جاهای قطع شده میزنه بیرون خیلی عالی کار شده. یا مثلاً صحنه ای که یکی از این Infected ها داره یکی رو نوش جان میکنه ، وقتی بلند میشه خیلی قشنگ این رشته های خون (!) کِش میاد ! :دی

اینجا هم مشخصه که یه حالت گاز مانندی توی هوا هست. البته از اول هم معلوم بود ماسک برای چیه ، ولی این گازه رو ندیده بودیم ! :دی احتمالاً هاگ های اون قارچ ها باشه.

اینجا هم مثل اینکه دارن ملت رو واکسن میزنن. طرف یه چیزی شبیه واکسن دستش هست و میاد میزنه توی گردن اون بنده خدا.

یکی از بخش های مهم تریلر به نظرم این دو قسمت هست. احتمالاً این خودش یکی از قسمت های مهم داستانی باشه ، چون یه نفر (همون Joel هست یا یکی دیگه ؟! نمیتونم بفهمم صدای اونه یا نه ! :دی) توی دو صحنه دو تا بدبخت رو زندانی کرده و به دلایلی میخواد شکنجه ـشون کنه. حالا معلوم نیست جریان چیه و اینا چی رو باید به طرف بگن !
هر دو صحنه هم ظاهراً توی یه جا اتفاق می افته. توی عکس دوم ، سمت راست احتمالاً همون یارو توی عکس اول هست. فقط معلوم نیست چرا یه جا چاقو دست طرف هست و یه جا ماشته.

این صحنه هم یه جورایی زیباترین صحنه تریلر بود به نظرم. یه حس خیلی خوبی نسبت به این صحنه دارم.

این یکی هم جالب بود. حتی به سرخ شدن دماغ Ellie موقع گریه کردن هم دقت کردن ! :دی کلاً این حالات صورت توی این بازی واقعاً غوغاست ! ND از موشن کپچر و دم و دستگاه استفاده میکنه یا با دست طراحی میکنن ؟! یه چیزایی توی ذهنم هست که یه جا خوندم با دست طراحی میشه. توی U3 انیمیشن صورت فوق العاده بود و اینجا حتی از اون هم جلوتر رفته !

در کل بدجور حال کردم با این تریلر ! فکر کنم بعد از تریلرهای سری MGS ، هیچ تریلری نبوده که انقدر ببینمش ! :دی

اینجا هم مثل اینکه دارن ملت رو واکسن میزنن. طرف یه چیزی شبیه واکسن دستش هست و میاد میزنه توی گردن اون بنده خدا.

یه صحنه ی خیلی جالب همینجا بود بنظرم.اون پشت رو اگه دقت کنید روی در و دیوار و مغازه ها نوشتن Rise و یک نماد هم زیرش کشیدن.یاد The Dark Knight Rises افتادم که در موقع بدبختیشون علامت Batman رو روی در و دیوار برای Rise میکشیدن.احتمالا" تو این مرحله باید زیاد با این علامات و چیزهای دیگه از این قبیل روبرو شیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or