The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
واووو

پسر عجب گرافیک خوفی داشت .... :)
من بعد از دیدن دمو متوجه شدم بازی قراره یه شاهکار دیگه باشه از طرف ND
انصافا خیلی با این سبک و سیاقی که تو دمو دیدم و نوع داستان پردازیش حال کردم
(البته قبلا هم عین همین سکانسو توی بازی DEAD ISLAND دیدم که همه این طوری بودند :d ولی آخرش بازی خیلی شاخ نشد)ولی چون به ND ایمان دارم مطمئن هستم بازی خوب و کاملی میشه مثل سری آنچارتد:x

آخرین ویرایش:
دست دوستان که نظرسنجی گزاشتند درد نکنه! البته فعلا من رای نمیدم :d صبر میکنم یکم اطلاعات بیشتری از بازی بیاد :d
من چون کلا انسان بسی تنبل هستم حس ترجمه کردن این اطلاعات جدیدی که دوستان گزاشتن رو ندارم :d اگر یکی زحمتش رو بکشه به طور خلاصه ترجمه کنه ما نیز میگزاریم در پست اول :d (چقدر پررو هستم خداییش :d )
البته آریا هم به طور خلاصه گفت چی به چیه :d

پسر عجب گرافیک خوفی داشت .... :)
من بعد از دیدن دمو متوجه شدم بازی قراره یه شاهکار دیگه باشه از طرف ND
انصافا خیلی با این سبک و سیاقی که تو دمو دیدم و نوع داستان پردازیش حال کردم
(البته قبلا هم عین همین سکانسو توی بازی DEAD ISLAND دیدم که همه این طوری بودند :d ولی آخرش بازی خیلی شاخ نشد)ولی چون به ND ایمان دارم مطمئن هستم بازی خوب و کاملی میشه مثل سری آنچارتد:x

اونی که تو dead island دیدی یه cg بود و تازه گرافیک این با اینکه cg نبود از dead island بالاتره .

من که خیلی خیلی به ND امید زیادی دارم که فک کنم جز بهترین بازی های نسل بشه با این تفاسیر .

خیلی دوست دارم از گیمپلی یچیزایی نشون بدن.

با اين كه من زياد با بازي هاي ترسناك و زامبي حور رابطه خوبي ندارم :d
اما دارم وسوسه مي شم وقتي اين اومد يه بار بچشيم ببينيم چي مي شه :d

فقط كاشكي ND اين LoU رو توي مايه هاي U در نياره منظورم به صحنه هاي سينمايي اش نيست مثلا" اخر تريلر و اون ساختمون ها و موانع و ... رو كه ديدم گفتم نكنه پلتفرمينگ داشته باشه و بره سمت U شدن به نظرم بايد حدود و مرز رو بين اين دوتا رعايت كنن و گرنه كلاه شون تو هم ميره :d

The Last Of Us is ‘not a zombie game’ – Naughty Dog

Very few details of The Last Of Us, the new Naughty Dog game revealed at the VGA’s over the weekend, have yet emerged. What we did seem to know is that it’s a game with zombies in it – certainly the trailer showed them hunting the game’s pair of lead characters. Yet the developer insists that The Last Of Us is not a zombie game. It’s not even a horror game, they say.

[It's] not a zombie game,” said game director Bruce Straley.

“If the game was about the monsters, we would have not showed them [in the trailer],” added creative director Neil Druckmann. ”The story’s not about them, so [we thought] let’s get it out of the way.”
Insisting that “we’re not going for horror,” Druckmann said the game is instead a sort of love story – “not a romantic love story,” but “a love story about a father-daughter-like relationship.”

• Like
Reactions: Mehrdad
soundtack بازی رو برنده جایزه اسکار Gustavo Santaolalla خواهد نوشت ... من که نمیشناسمش ولی یک اتفاق بسیار خوبه .

ولی تا 2013 کی زنده هست شایدم دیرتر اگه از 2009 شروع کرده باشن میشه 4 سال !!! چه خبرررررررررررررره به قول یارو گفتنی آپولو که نمیخوای هوا کنی !

وای اینجا جه خبره بازم این شرکت داره بازی میسازه .........ایول با خودم گفتم تا کی صبر کنم انچارتد4 معرفی شه که این بازی رو معرفی کردند واقعا این شرکت ار همه شرکت ها یه سر . گردن جلوتره

“If the game was about the monsters, we would have not showed them [in the trailer],” added creative director Neil Druckmann. ”The story’s not about them, so [we thought] let’s get it out of the way.”
Insisting that “we’re not going for horror,” Druckmann said the game is instead a sort of love story – “not a romantic love story,” but “a love story about a father-daughter-like relationship.”

به نظرم سازندگان ترس از این دارند که اگر این بازی به عنوان یک بازی "زامبی کشی" معرفی بشه مورد اقبال کمتری قرار بگیره، چون این روزها دیگه واژه زامبی یک واژه مسخره و چیپی شده که بسیاری از افراد از اون فرار می‌کنند! و البته این موضوع هم دلیل خودش رو داره واینه که این موجودات دوست داشتنی هیچ وقت به درستی سر جای خودشون استفاده نشدند حالا وارد فاز تحلیلی زامبی‌ها و این بحثا نمیشم.
البته موجودی رو که در تریلر دیدیم فقط شباهتی به زامبی‌ها داره، ممکنه اسمش هر چیز دیگه‌ای باشه، فقط منظور سازندگان صرفاً زامبی نیست( مثلاً گاندوها در RE4).

مورد بعدی اینه که نیازی نیست بازی مطلقاً به عنوان یک بازی سبک وحشت معرفی بشه، فقط از شواهد معلومه که بازی درون مایه وحشت داره و البته داستان بازی این شرایط رو ایجاد میکنه. بازی میتونه در عین حالی که بسیار خشن و هیجان آور هست، بسیار احساسی هم باشه، از هر لحاظ.

خلاصه حرفم: اینکه این تفاسیر قرار نیست چیزی از ارزش بازی کم کنه، به نظر من این تعاریف فقط دور شدن از یک سری طرز فکر اشتباه هست که ممکنه بعضی از افراد در مورد بازی داشته باشند.

این بازی رو حال میده از 12 شب به بعد بازی کنی با صدای هدفون 7.1 سونی :d ای کاش زمستون ریلیز شه که مانیتورو بیاری پایین بری زیر پتو بازی کنی :)))

البته بعد بازی هم که میخوای بخوابی اینجوری میشی:-sبرم دستشوئی یا که نرم :-s

این بازی رو حال میده از 12 شب به بعد بازی کنی با صدای هدفون 7.1 سونی :d ای کاش زمستون ریلیز شه که مانیتورو بیاری پایین بری زیر پتو بازی کنی :)))

البته بعد بازی هم که میخوای بخوابی اینجوری میشی:-sبرم دستشوئی یا که نرم
چه خبره.گنده تر از این اینقدر ادم رو نمی ترسونن.باز این که یه تم شادی هم داره.

وااای الان من تو پوسته خودم نمیگنجم ! خیلی حال کردم گفتید موسیقی بازی با گوستاوو هستش ! فوق العادست کاراش - امیدوارم تو این کار هم موفق باشه... دمه ناتی داگ گرم.

کسانی که تا حالا کارای این استاد رو نشنیدن فقط کافیه فیلم بابل رو ببینن تا با شنیدن موسیقی های این فیلم پی ببرن چه اعجوبه ایه گوستاوو!...

اگه ناتی داگ بقیه عواملی رو که واسه ساخت بازی به کار گرفته به اندازه استاد حرفه ای باشن - مطمئن باشید یه چیزی فراتر از بازی خواهیم دید...

------------------------------------------------

وای اینجا جه خبره بازم این شرکت داره بازی میسازه .........ایول با خودم گفتم تا کی صبر کنم انچارتد4 معرفی شه که این بازی رو معرفی کردند واقعا این شرکت ار همه شرکت ها یه سر . گردن جلوتره

یه سروگردن بالاتره ! یه قدم جلوتره ! :d;)

به نظر من نظر سنجی الان و به این وضع درست نیست! یعنی هیچ کدوم از گزینه ها نمیتونن درست باشن!

من فکر میکنم اساسا پتانسیل TLoU خیلی بالاست و میتونه UC رو هم رد کنه اما نه با شماره اولش! طبق سنت ND شماره اول خیلی خوب عمل میکنه اما ND تو شماره های بعدی هست که کامل ایرادات بازی رو رفع میکنه و شاهکار دست مردم میده!

این عکس ها رو کسی گذاشته بود ؟!

عکس اولی که خیلی زیبا و هنری هست و به شدت ازش خوشم اومد !

این عکس هم بخش هایی از گیم پلی رو نشون میده که مثلآ دنبال یه چیزی مثل غذا و اینا وارد مغازه ها میشن و بعد بقیه آدم ها که هنوز جونور نشدن هم میان اونجا و احتمالآ درگیری صورت میگیره (شایدم مخفی کاری !)

این یکی هم خیلی عالی بود به خاطر حضور حیوانات ! :دی اگه توی بازی حیوون ببینیم خیلی جالب میشه ! حیوونای وحشی مثل آهو که وارد شهر شدن و برای خودشون مشغول چریدن هستن ! :دی

این رو هم ND توی بلاگش نوشته :
If you still haven't seen every suspense-filled, emotionally charged second of The Last of Us announcement trailer you'll be able to download it and watch it in glorious 720p on your PS3 via the PS Store today. Be sure to study the trailer carefully. There are hints about the game and how it'll play in nearly every frame.
A dynamic theme and an Ellie Avatar are on the way. Check back shortly to learn how to get your theme as we'll have details soon. There's a plethora of other content to come as the game develops so be on the lookout.

این عکس ها رو کسی گذاشته بود ؟!

عکس اولی که خیلی زیبا و هنری هست و به شدت ازش خوشم اومد !

این عکس هم بخش هایی از گیم پلی رو نشون میده که مثلآ دنبال یه چیزی مثل غذا و اینا وارد مغازه ها میشن و بعد بقیه آدم ها که هنوز جونور نشدن هم میان اونجا و احتمالآ درگیری صورت میگیره (شایدم مخفی کاری !)

این یکی هم خیلی عالی بود به خاطر حضور حیوانات ! :دی اگه توی بازی حیوون ببینیم خیلی جالب میشه ! حیوونای وحشی مثل آهو که وارد شهر شدن و برای خودشون مشغول چریدن هستن ! :دی

این رو هم ND توی بلاگش نوشته :
If you still haven't seen every suspense-filled, emotionally charged second of The Last of Us announcement trailer you'll be able to download it and watch it in glorious 720p on your PS3 via the PS Store today. Be sure to study the trailer carefully. There are hints about the game and how it'll play in nearly every frame.
A dynamic theme and an Ellie Avatar are on the way. Check back shortly to learn how to get your theme as we'll have details soon. There's a plethora of other content to come as the game develops so be on the lookout.
بسیار حرکت خفنی زدی آریا حال کردم با عکس ها :دی یه نکته ی دیگه هم که عکس دوم می تونه نوید بخشش باشه اینه که چون آدم های معمولی هم توی بازی هستن پس احتمال درگیری تن به تن مثل آنچارتد هم می تونه توی بازی باشه که خیلی خوبه :دی
به نظر من نظر سنجی الان و به این وضع درست نیست! یعنی هیچ کدوم از گزینه ها نمیتونن درست باشن!

من فکر میکنم اساسا پتانسیل TLoU خیلی بالاست و میتونه UC رو هم رد کنه اما نه با شماره اولش! طبق سنت ND شماره اول خیلی خوب عمل میکنه اما ND تو شماره های بعدی هست که کامل ایرادات بازی رو رفع میکنه و شاهکار دست مردم میده!
بالاخره یکی پیدا شد مثل من فکر کنه :دی دقیقاً این حرفیه که من توی این چند روز اخیر هی تکرارش کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or