The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اینکه بازی نیست ،این فیلمه. ما بازی میخوایم یالا ! ما بازی میخوایم یالا ! اگه فیلم میخواستیم میرفتیم سینما والا !
خیلی باحال بود!
jgfvzr3un9vbc1wejjm6.gif

من خودم شروع میکنم... بازی The Last of Us تــــقــــلــــیــــدی واضــــح از فیلم The Road میباشد. *Troll Face*
---------------------------
آهنگسازش هم به خاطر Brokeback Mountain و Babel اسکار گرفته. در مورد آهنگ ها هم گفتن برای انتقال احساسات ازش استفاده میکنن نه ایجاد ترس ! :biggrin1:
ا ُه ا ُه دیگه بهتر از این نمیشه!:biggrin1: دمشون گرم.

خب بهانه های یه سری از دوستان برای کوبیدن توی سر بازی میتونه از همین الآن شروع بشه ! :دی اینکه بازی نیست ،این فیلمه. ما بازی میخوایم یالا ! ما بازی میخوایم یالا ! اگه فیلم میخواستیم میرفتیم سینما والا !
61949406201949623200.gif

خوشم میاد خود درگیری هم دارید:دی یعنی هنوز نه به باره نه به داره، نه کسی اومده حرفی بزنه یا ایرادی بگیره، هیچی از بازی منتشر نشده، واسه خودتون میبرید و میدوزید و مسخره می کنید و میخندید.
شفای عاجل
worship.gif
:دی
البته این حرکات رو از تو سر U3 و GT5 و خیلی های دیگه زیاد دیده بودیم، بعد میای میگی چرا بقیه فلان چیزو میگن:دی فکر کردم بیخیال این کارا شدی، ولی ظاهرا هنوزم...:دی

61949406201949623200.gif

خوشم میاد خود درگیری هم دارید:دی یعنی هنوز نه به باره نه به داره، نه کسی اومده حرفی بزنه یا ایرادی بگیره، هیچی از بازی منتشر نشده، واسه خودتون میبرید و میدوزید و مسخره می کنید و میخندید.
شفای عاجل
worship.gif
:دی
البته این حرکات رو از تو سر U3 و GT5 و خیلی های دیگه زیاد دیده بودیم، بعد میای میگی چرا بقیه فلان چیزو میگن:دی فکر کردم بیخیال این کارا شدی، ولی ظاهرا هنوزم...:دی
مگه تو رو گفتم که بهت برمیخوره ؟! :دی ایشالله سال دیگه که از این جور پست ها زیاد دیدیم میفهمی چرا این رو گفتم ! :دی
سر اون ها هم اوضاع انقدر جالب بود که نمیشد چیزی نگفت ! طرف GT5 رو بازی نمیکرد و حتی نقدهاش رو هم نمیخوند و می اومد از روی امتیازها به این میرسید که گیم پلی بازی داغونه !! یا سر U3 یادمه بعد از اون نمایش هواپیما یه سری از دوستان میگفتن بله این به درد نمیخوره و اصلآ بهش گیم پلی نمیگن و یه بازی فوق خطی و سینمایی هست ! یعنی جوری میگفتن که انگار سینمایی بودن جذام هست و مشکل محسوب میشه ! البته سلیقه ها متفاوته و خیلی ها گیم پلی سینمایی رو دوست دارن و اون صحنه هواپیما یکی از جالب ترین صحنه های 2011 بوده براشون و خیلی ها هم نه. ولی چیزی هست که سر U3 هم شاهدش بودیم و بعیده سر این یکی که قراره سینمایی تر هم باشه شاهدش نباشیم !
در هر صورت ببخشید اگه یه شوخی ای کردم و با اینکه اصلآ از کسی و گروهی نام نبردم باعث کدورت شد ! :(

سینمایی بودن شخصیت ها و روایت داستان ایراد که نیست مزیت هم هست البته به شرط اینکه در کنارش گیم پلی نابی باشه. مثل mgs4 یا سری gta، و ffV XIII (از روی تریلرها) یا حتی u2

ولی سونی با u3 به خود من ثابت کرد که دیگه خیلی داره زیاده روی میکنه.u3 شاید از نظر بقیه خیلی خوب بود ولی از نظر من یه گیم پلی سطحی و ابتدایی داشت.البته معماهاش خوب بود.:d

مگه تو رو گفتم که بهت برمیخوره ؟! :دی ایشالله سال دیگه که از این جور پست ها زیاد دیدیم میفهمی چرا این رو گفتم ! :دی
سر اون ها هم اوضاع انقدر جالب بود که نمیشد چیزی نگفت ! طرف GT5 رو بازی نمیکرد و حتی نقدهاش رو هم نمیخوند و می اومد از روی امتیازها به این میرسید که گیم پلی بازی داغونه !! یا سر U3 یادمه بعد از اون نمایش هواپیما یه سری از دوستان میگفتن بله این به درد نمیخوره و اصلآ بهش گیم پلی نمیگن و یه بازی فوق خطی و سینمایی هست ! یعنی جوری میگفتن که انگار سینمایی بودن جذام هست و مشکل محسوب میشه ! البته سلیقه ها متفاوته و خیلی ها گیم پلی سینمایی رو دوست دارن و اون صحنه هواپیما یکی از جالب ترین صحنه های 2011 بوده براشون و خیلی ها هم نه. ولی چیزی هست که سر U3 هم شاهدش بودیم و بعیده سر این یکی که قراره سینمایی تر هم باشه شاهدش نباشیم !
در هر صورت ببخشید اگه یه شوخی ای کردم و با اینکه اصلآ از کسی و گروهی نام نبردم باعث کدورت شد ! :(
خُب این که دیگه IP جدیده و هنوز هیچی گیم پلی هم ازش نیومده. کسی هم ایرادی ازش نگرفته، ولی خودت داری تنش ایجاد میکنی:دی یعنی انگار دوست داری که همش با یکی سر این چیزا بحث کنی. سر U3 هم با اینکه اولش کسی هیچی نگفته بود بازم میومدی از این حرفا میزدی (که یادمه همون موقع هم بحث کردیم که خیلی لوس و چیپ ـه این حرکات:دی). حالا اگه فکر میکنی درسته که هیچی:دی خود دانی.
شما برو یه نگاه به تاپیک بازی تو neogaf بنداز، هنوز هیچی از بازی معلوم نیست، به خاطر همین یه تیکه:
خُب اون Neogafـه:دی چه ربطی به اینجا داره؟:-/ یعنی ما باید بامزه بازی اینجا ببینیم، چون تو Neogaf همچین چیزی گفتن؟:-/
آیا اونجا هم قبل از گفتن همچین پستی، کسی اومد مثل آریا مثلا پیشگیری کنه یا تنش ایجاد کنه؟:-/
من خیلی وقته حوصله این جور بحث ها رو ندارم و این رو هم برای شوخی گفتم ولی به دل گرفتی !
هرجور راحتی:دی منتها من برای جو فروم میگم. همینجوریش مسخره بازی و لوده بازی پُره، دیگه خودمون هم بخواییم ایجاد کنیم که...:دی بازم میگم، در کل هرجور راحتی:دی

آخرین ویرایش:
خُب این که دیگه IP جدیده و هنوز هیچی گیم پلی هم ازش نیومده. کسی هم ایرادی ازش نگرفته، ولی خودت داری تنش ایجاد میکنی:دی یعنی انگار دوست داری که همش با یکی سر این چیزا بحث کنی. سر U3 هم با اینکه اولش کسی هیچی نگفته بود بازم میومدی از این حرفا میزدی (که یادمه همون موقع هم بحث کردیم که خیلی لوس و چیپ ـه این حرکات:دی). حالا اگه فکر میکنی درسته که هیچی:دی خود دانی.

شما برو یه نگاه به تاپیک بازی تو neogaf بنداز، هنوز هیچی از بازی معلوم نیست، به خاطر همین یه تیکه:

"We want to redefine what our medium is even called. 'Video game' is not an accurate name anymore. It is not necessarily a game with rules and a winner and a loser. It's an experience

کلی به بازی گیر دادن که قراره Heavy Rain و LA Noire بشه.

خُب این که دیگه IP جدیده و هنوز هیچی گیم پلی هم ازش نیومده. کسی هم ایرادی ازش نگرفته، ولی خودت داری تنش ایجاد میکنی:biggrin1: یعنی انگار دوست داری که همش با یکی سر این چیزا بحث کنی. سر U3 هم با اینکه اولش کسی هیچی نگفته بود بازم میومدی از این حرفا میزدی (که یادمه همون موقع هم بحث کردیم که خیلی لوس و چیپ ـه این حرکات:biggrin1:). حالا اگه فکر میکنی درسته که هیچی:biggrin1: خود دانی.
والا اونایی که همش دنبال بحث میگردن که الآن توی تاپیک VGA (و احتمالآ کلی تاپیک دیگه تا آخر سال) حضور پر شوری دارن ! :دی من خیلی وقته حوصله این جور بحث ها رو ندارم و این رو هم برای شوخی گفتم ولی به دل گرفتی ! :( حلالم کن ! :(

این Gustavo Santaolalla سبک دیگه ای بلد نیست بزنه؟:دی هر چی میزنه کپه همین موسیقی که توی بابل استفاده شده و یادمه توی کارهای دیگشم استفاده کرده بود هست.
اولم که تریلر رو دیدم گفتم این موسیقی کپه بابله بعد خندم گرفت گفتم این Greg Edmonson چش بود که برن سراغ یه آهنگساز آرژانتینی. بعد الان که خبر رو خوندم فهمیدم که باز خودشه. کارش خوبه ها ولی عشقه harp ـه!:دی

این Gustavo Santaolalla سبک دیگه ای بلد نیست بزنه؟:biggrin1: هر چی میزنه کپه همین موسیقی که توی بابل استفاده شده و یادمه توی کارهای دیگشم استفاده کرده بود هست.
اولم که تریلر رو دیدم گفتم این موسیقی کپه بابله بعد خندم گرفت گفتم این Greg Edmonson چش بود که برن سراغ یه آهنگساز آرژانتینی. بعد الان که خبر رو خوندم فهمیدم که باز خودشه. کارش خوبه ها ولی عشقه harp ـه!:biggrin1:
من بدجوری با آهنگ های U3 حال کردم ! 2،3 تا از آهنگاش به نظرم امسال جزو بهترین ها بود و دوست داشتم برای این یکی هم آهنگ بسازه ولی این گوستاو هم کم آدمی نیست با گرفتن دو تا اسکار ! :دی این آهنگ آخر تریلر هم فوق العاده زیبا بود و امیدوارم بقیه آهنگایی که میسازه هم این طوری باشه ! :دی

Amy Henning ولی جزوشون نیست :biggrin1:
حیف شد ! احتمالآ سرش با پروژه نسل بعد گرمه ! :دی

راستی من نمیتونم قبول کنم این عکس میتونه از جنس بازی باشه !!
اگه یه جایی باشه که نشه روش تآثیری گذاشت و فقط نقش یه پس زمینه رو ایفا کنه بعید نیست ! (البته نه با این کیفیت) ولی خب توی صحنه های شلوغ و جایی که بشه روش تآثیر گذاشت عمرآ ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or