The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من فکر میکنم اساسا پتانسیل TLoU خیلی بالاست و میتونه UC رو هم رد کنه اما نه با شماره اولش! طبق سنت ND شماره اول خیلی خوب عمل میکنه اما ND تو شماره های بعدی هست که کامل ایرادات بازی رو رفع میکنه و شاهکار دست مردم میده!

اتفاقا بنظر من برعکس چون بازی شماره ی اولش تازه هست خیلی بیشتر میتونه تاثیر بزاره تا شماره های بعدیش! نمونش هم تاثیری که انچارتد دو داشت رو انچارتد سه نداشت اون انچارتد یک که مثل بقیه ی سری انچنان موفق نشد دلیلش این بود که ND انچنان که باید و شاید با کنسول جدید اشنایی نداشت!
البته کاملا هم طبیعی هست و همه ی سازنده ها بازی اولشون تو یک نسل با یک سری نواقص رو به رو میشه ولی قضیه ی این بازی کاملا فرق میکنه :d

اتفاقا بنظر من برعکس چون بازی شماره ی اولش تازه هست خیلی بیشتر میتونه تاثیر بزاره تا شماره های بعدیش! نمونش هم تاثیری که انچارتد دو داشت رو انچارتد سه نداشت اون انچارتد یک که مثل بقیه ی سری انچنان موفق نشد دلیلش این بود که ND انچنان که باید و شاید با کنسول جدید اشنایی نداشت!
البته کاملا هم طبیعی هست و همه ی سازنده ها بازی اولشون تو یک نسل با یک سری نواقص رو به رو میشه ولی قضیه ی این بازی کاملا فرق میکنه :d
همه بازیاشون اول نسل نواقص داره چون گیم پلی جدید داره ارائه میده واسه همین نقص داره نه گرافیک و اینا :دی واسه همین همیشه اوایل نسل ip جدید رو میکنن :دی همون آنچارتد 1 هم مشکل گیم پلی داشت و گرنه از لحاظ گرافیک تقریباً با بازیهای سال 2007 همخونی داشت حالا یه مقدار بیشتر و کمتر ! :دی الان تمام نگرانی ها سر ایرادات و نواقص احتمالی گیم پلی این بازیه نه هیچ چیز دیگه چون گرافیک و صدا و داستان چیزیه که اینا تا اینجای نسل 100% بهش رسیدن ولی این گیم پلی هست که هنوز جواب خودش رو پس نداده ! :دی
اون یارو که joel توی تریلر بافتش آدم سالم بود دیگه
biggrin1.gif
100% مبارزات تن به تن هم هست حتی با قارچی ها
biggrin1.gif
.
کلاً این مبارزات تن به تن از آنچارتد 3 یه حال و هوای خفنی پیدا کرد :دی اینجا هم اونجوری باشه نور علی نوره :دی

آخرین ویرایش:
این عکس ها رو کسی گذاشته بود ؟!

عکس اولی که خیلی زیبا و هنری هست و به شدت ازش خوشم اومد !

این عکس هم بخش هایی از گیم پلی رو نشون میده که مثلآ دنبال یه چیزی مثل غذا و اینا وارد مغازه ها میشن و بعد بقیه آدم ها که هنوز جونور نشدن هم میان اونجا و احتمالآ درگیری صورت میگیره (شایدم مخفی کاری !)

این یکی هم خیلی عالی بود به خاطر حضور حیوانات ! :دی اگه توی بازی حیوون ببینیم خیلی جالب میشه ! حیوونای وحشی مثل آهو که وارد شهر شدن و برای خودشون مشغول چریدن هستن ! :دی

این رو هم ND توی بلاگش نوشته :
If you still haven't seen every suspense-filled, emotionally charged second of The Last of Us announcement trailer you'll be able to download it and watch it in glorious 720p on your PS3 via the PS Store today. Be sure to study the trailer carefully. There are hints about the game and how it'll play in nearly every frame.
A dynamic theme and an Ellie Avatar are on the way. Check back shortly to learn how to get your theme as we'll have details soon. There's a plethora of other content to come as the game develops so be on the lookout.
عکس دومی من رو خیلی سر حال اورد.جنگ و دعوا با یه گروه دیگه سر 10 تا گلوله باید خیلی حال بده.:x

چون آدم های معمولی هم توی بازی هستن پس احتمال درگیری تن به تن مثل آنچارتد هم می تونه توی بازی باشه که خیلی خوبه :biggrin1:
اون یارو که joel توی تریلر بافتش آدم سالم بود دیگه :دی 100% مبارزات تن به تن هم هست حتی با قارچی ها :دی .

به نظر من نظر سنجی الان و به این وضع درست نیست! یعنی هیچ کدوم از گزینه ها نمیتونن درست باشن!

من فکر میکنم اساسا پتانسیل TLoU خیلی بالاست و میتونه UC رو هم رد کنه اما نه با شماره اولش! طبق سنت ND شماره اول خیلی خوب عمل میکنه اما ND تو شماره های بعدی هست که کامل ایرادات بازی رو رفع میکنه و شاهکار دست مردم میده!
خوب فکر نمی‌کنید که ND تو این نسل تجربه لازم برای ساخت یک بازی کامل رو پیدا کرده؟ به نظر من که این طور هست. درون مایه بازی پتانسیل بالایی رو برای تبدیل شدن این بازی به یک شاهکار فراهم میکنه. در ضمن به نظرم حتی نسخه اول سری زیبای Uncharted بازی بزرگی بود فقط تو نسخه‌های بعدی تنوع ایجاد شد.

• Like
Reactions: Metal Gear
Art ها خیلی جو میدن :d این اولی هم خیلی قشنگه :d من میترسم آخرش یکی رو به کشتن بدن اینا تو این بازی :d از وقتی تریلر اومده هی دارم به این فکر میکنم که نکنه یکی از اینا آخرش بمیره ... :d
اگر حیوانات و این چیزا هم تو شهر باشه خیلی جالب میشه :d
کلا به بازی خیلی امید دارم :d

هایپ عظیمی پیرامون بازی به وجود اومده که امیدورام در نهایت به بازی ضربه نزنه، البته بی دلیل هم نیست وقتی تعدادی از اصلی ترین طراحان U2 پشت پروژه قرار دارند هر موجودی تحت تاثیر قرار میگیره همچنین به نظر میرسه در کنار طراحان بزرگ تعدادی از نوابغ برنامه نویسی تیم اصلی ND به تیم دوم منتقل شدند چون با وجود اینکه کار ساخت بازی تقریبا همزمان با U3 شروع شده (با موتور یکسان) گرافیک بازی در این مرحله حتی از U3 هم بهتر به نظر میرسه.همچنین امیدورام Amy Hening هم دخالتی در پروژه حداقل به صورت نظارت داشته باشه.(چیزی که تابحال تایید یا تکذیب نشده).
در مورد نظر سنجی هم هنوز خیلی زوده که بازی رو با Uncharted مقایسه کرد ولی به نظرم بازی میتونه در در اولین شماره از این IP از اولین نسخه Uncharted موفق تر باشه و بیشتر مورد توجه قرار بگیره.

• Like
خوب فکر نمی‌کنید که ND تو این نسل تجربه لازم برای ساخت یک بازی کامل رو پیدا کرده؟ به نظر من که این طور هست. درون مایه بازی پتانسیل بالایی رو برای تبدیل شدن این بازی به یک شاهکار فراهم میکنه. در ضمن به نظرم حتی نسخه اول سری زیبای Uncharted بازی بزرگی بود فقط تو نسخه‌های بعدی تنوع ایجاد شد.
دقیقاً . من نمیدونم اینکه Uncharted شماره اولش فُلان بود رو کی تو دهن بچه ها انداخته ! شاید اصلا شماره اول رو خیلی ها بازی نکرده باشن . U1 هم عنوان فوق العاده ای بود ولی Uncharted 2 به حدی پیشرفت کرد که توی اون سالی که عرضه شد با اختلاف خیلی زیاد GOTY شد ! خب این موضوع به هیچ وجه نمیتونه از ارزشهای شماره اول کم کنه . در مورد این IP جدید هم بدبینی واقعا مضحکه به نظرم . ND اولین تجربش توی این نسل نیست و قبل از اون 3 عنوان رو روی همین پلتفرم عرضه کرده که هر سه شون توی بهترین های اون سال کاندید بودن . پس اصلاً اینکه بگیم چون شماره اوله باید صبر کنیم تا تو عنوانهای بعدیش به تکامل برسه اشتباهُ بی معنیه .

همه بازیاشون اول نسل نواقص داره چون گیم پلی جدید داره ارائه میده واسه همین نقص داره نه گرافیک و اینا :دی واسه همین همیشه اوایل نسل ip جدید رو میکنن :دی همون آنچارتد 1 هم مشکل گیم پلی داشت و گرنه از لحاظ گرافیک تقریباً با بازیهای سال 2007 همخونی داشت حالا یه مقدار بیشتر و کمتر ! :دی الان تمام نگرانی ها سر ایرادات و نواقص احتمالی گیم پلی این بازیه نه هیچ چیز دیگه چون گرافیک و صدا و داستان چیزیه که اینا تا اینجای نسل 100% بهش رسیدن ولی این گیم پلی هست که هنوز جواب خودش رو پس نداده ! :دی

بمیر باو :d اصلا فهمیدی منظور منو؟ این حرفی که تو میزنی تا حدودی درسته ولی ازون طرف هم چون بازی یک عنوان تازست شانسش برای اینکه بتونه کاری که انچارتد دو انجام داد رو انجام بده زیاده
همون ایراداتی رو هم که بهش اشاره کردی بخشیش بدلیل نااشنا بودن بازیساز ها با کنسول های جدید هست
ضمنا میتونم کلی ip جدید برات نام ببرم که توی این یکی دو ساله عرضه شدن و شدیدا هم موفق بودن پس اینکه چون انچارتد یک انچنان موفق نشد این هم نمیشه حرف درستی نیست!

این ارت ورک ها با روح و روان آدم بازی میکنه :دی خیلی جو شاخی داره !
من توی نظر سنجی گزینه 1 رو زدم چون با این گرافیک این خشونت به من یکی بیشتر می چسبه :دی همیشه دلم می خواست تو انچارتد خون ریزی راه بندازم :دی البته تم فان و فانتزیش رو هم قبول دارم :دی

به نظر میرسه باید مثل سری اویل (البته فقط 1تا3) دنبال مهمات و فشنگ باشیم;)

وای که اگه اینجوری باشه چه حالی میده ! آرزومه یه روزی یه بازی حداقل یکم حس و حال اویل 3 رو بهم بده ...

این بازی مطمئنا پتانسیلش رو داره !... امیدوارم یه بازی منحصر به فرد بشه....

---------------------

درباره نظر سنجی هم به نظرم الان اصلا وقتش نبود این نظر سنجی رو ایجاد کنید ! من شخصا هیچ نظری ندارم - امیدوارم خیلی بهتر از آنچارتد بشه ! با اینکه خود آنچارتد یکی از بهترین ها بوده تا الان...

ولی به نظرم این بازی ظرفیت های خیلی بالاتر ی داره و با توجه به رده سنی بازی دست ناتی داگ خیلی باز تره برای خلق یه چیزه منحصر به فرد ...

من کارم فیلم و ساخت فیلمه و تقریبا از اهالی سینمام اگه این تریلر رو از نظر سینمایی تحلیل کنن یه شاهکاره حالا جدا از بازی که نمی دونیم
کسایی که با صنعت سینما آشنا هستند استوری برد این تریلر رو تصور کنن!!!
در یک کلام ...... فوق العاده

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or