The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بمیر باو :d اصلا فهمیدی منظور منو؟ این حرفی که تو میزنی تا حدودی درسته ولی ازون طرف هم چون بازی یک عنوان تازست شانسش برای اینکه بتونه کاری که انچارتد دو انجام داد رو انجام بده زیاده
همون ایراداتی رو هم که بهش اشاره کردی بخشیش بدلیل نااشنا بودن بازیساز ها با کنسول های جدید هست
ضمنا میتونم کلی ip جدید برات نام ببرم که توی این یکی دو ساله عرضه شدن و شدیدا هم موفق بودن پس اینکه چون انچارتد یک انچنان موفق نشد این هم نمیشه حرف درستی نیست!
o:-)
روحم بود داشت میرفت بالا سلام رسوند :دی
کلاً منتظر بمونیم تا یه تریلر بیاد خیلی بهتره :دی چون ممکنه واقعاً ناتی داگ دربارهی این تریپ بازی یه چیزی تو چنته داشته باشه و من بی خبرم و دارم جلو جلو نظر میدم :دی سایدم همونی شد که من گفتم :دی

آهنگسازش هم به خاطر Brokeback Mountain و Babel اسکار گرفته. در مورد آهنگ ها هم گفتن برای انتقال احساسات ازش استفاده میکنن نه ایجاد ترس ! :دی
اگه Gustavo Santaolalla ـه پس از الان معلومه که حداقل نصف ost بازی با Charango اجرا میشه :d

• Like
Reactions: .:Pouria:.
The Last of Us Review - 6.5/10
http://gamescores.2k00.com/-b1/The-L...tage-b1-p4.htm

I would like to thank Naughty Dog for giving us the first alpha stage review of The Last of Us!

=)))))))))))))))

دمش گرم جناب Jim Ross کلی خندوندمون !
دیگه وقتی سایتی که منتقدش بازی رو اجاره میکنه و به مولتی پلیر دسترسی نداره امتیازش توی متا ثبت میشه ، همچین دوستانی هم میتونن قبل از دیدن یه نانو ثانیه از گیم پلی بازی به صورت خودکفا امتیاز بدن ! :دی

اگه Gustavo Santaolalla ـه پس از الان معلومه که حداقل نصف ost بازی با Charango اجرا میشه :d
من با Charango آشنایی ندارم ولی الآن رفتم توی ویکی پدیا یه نمونه چند ثانیه ای گوش کردم چیز جالبی به نظر میرسه. این بخش آخر تریلر که دارن از دست جونورها فرار میکنن هم با Charango هست ؟! :دی چون شباهت داره به نمونه ای که توی ویکی شنیدم.

بنظر من حرفای دوستان در مورد گیم پلی بازی یه جورایی درسته چون اولین تجربشون تو این سبکه شاید خیلی هم بی نقص نباشه اما در مورد گرافیک منکه میگم حتی بهتر از UN3 میشه چون مثل این میمونه که بخوان UN4 بسازن هم موتورش همونه هم سازندش پس اون انتظاری که از گرافیک UN4 دارین از TLOU هم داشته باشین هرچی باشه داره پا جای پای UN4 میزاره !

مگه بده ؟! ته سازه خدایی ... وای خدا الان من رو هوام - سازنده آهنگهای فیلمهای Babel - 21grams - Brokeback Mountain - in to thre wild و.....

استاد هرچی بسازه خوبه خدایی - واقعا باید از ناتی داگ تشکر کرد.

نیما به خوب نکته ای اشاره کرد! هایپ بازی شدید بالاس! هرجا رو نگاه میکنی بحث اینه! عکساش هم همه جا هست :d
خدا رحم کنه به بازی :d این U2 کاری کرده ND هر بازی دیگه ای بسازه هایپش شدید میره بالا :d

The Last of Us Review - 6.5/10
http://gamescores.2k00.com/-b1/The-Last-of-Us-Review-Alpha-Stage-b1-p4.htm

=)))))))))))))))

دمش گرم جناب Jim Ross کلی خندوندمون !
وقتی دیدن نمره های 4 و 5 بین اون همه 9 و 10 توی متا راه دارن گفتن شاید یکی هم دست ما رو گرفت برد :دی یاد اون یارو ترول آنچارتد 3 افتادم که گفته بود یه نسخه از بازی رو ناتی بهش داده :))
هایپ این بازی از الان وحشتناک بالاست !
یه حرکت ضد هایپ بریم ؟! :دی

خیلی زوده برای یه سری حرف ها اما نظر شخصی من این هست که داستان بازی بسیار درگیر کننده هست. تو تریلر دو تا شخصیت اصلا پیشینه و رابطشون مشخص نیست. از کجا اومدن. خانواده داشتن؟ چی به سرشون اومده؟ زنده هستند هنوز یا نه؟ اینا دنبال درمان میگردن تا بقیه رو درمان کنند یا... چرا مهمات تو بازی کم هست؟ به اماکن نظامی دسترسی ندارن نمیتونن اسلحه گیر بیارن؟ چرا یه فرد مبتلا شده اسلحه داره در حالی که اون یکی با دست خالی حمله میکنه. سرعت هم که از ادم تند تر بودند.

تو صحنه های اخر وقتی که از ساختمون خارج میشن سمت چپ دو تا باکس هست که رو یکیشون نوشته EPIDEMIC.
تفسیر بقیه اش با دوستان.

یک سوال:
الان نیمی از کارکنان ND مشغول این بازی هستند!؟یعنی چیزی در حدود 45 نفر!؟:d
آخه من مطلبی چیزی از تیم دوم و استخدامی جایی ندیدم:d

نه خیر سر همین بازی مشخص شد ND دوتا تیم داره و در واقع تیم دوم رو بدون اینکه کسی متوجه بشه، جمع و جور کردن. الان به غیر از اون تیم 90 نفره که روی U3 کار کرده بودن، یه تیم 80 نفره هم دارن روی این بازی کار می کنن.

هایپ این بازی از الان وحشتناک بالاست !

آره، من خودمم الان برای این بیشتر مشتاقم نسبت به Uncharted 3 :دی اصلا چیز خیلی خفنی شده.

• Like
Reactions: Metal Gear
حالا زجرکش میشیم تا یه گیمپلی از بازی ببینیم :d تا E3 .................... :(
البته تصمیم گرفتم هیچی از بازی نبینم ! :|

فرض کن 1% بتونم :))

نه نصف نشدن اونجوری که فکر می کنی حدود 3 سال داره NDنیرو جمع می کنه به طوری که آخره U2 حدود 120 تا کارمند داشت الان هم گفتن 2 ساله که 80 نفر روی این بازی کار میکنند ،من فکر میکنم با این سرعتی که اینا نیرو میگیرند قصد دارند 2 تا تیم 100 نفره تشکیل بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or