Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
این بیلد massacre هست الان بهترین بیلد gley هستش جز این دوتا بیلد خوبه دیگه هم داره یکیش همون اسپم کردن راکت لانچرشه که احتمالا تا الان بارها دیدی ملت استفاده کنن که بیلد خوبیه برای low investment خیلیم راحته یکیش هم demonic modification هست که مخصوص التیمیتشه خیلی بیلد خوبیه دقیقا شبیه بیلد لییپک هست که باس رو nuke میکنن یعنی 4 تا گلی با این بیلد باشن دقیقا میتونن مثله لیپک مولتن فورترس یا فراست واکر رو زیره 10 ثانیه بزنن ولی زیاد بدرد بازی کردن با رندوم پلیرا نمیخوره برعکس لیپک و باید یکم با بقیه هماهنگ باشی

من خودم دارم همین massacre رو استفاده میکنم عالیه اولش یکیم اذیت میشی تا دستت بیاد چون هنوز باس که شروع نشده باید 40% hpت رو مصرف کنی ولی یکم که بازی کنی دستت میاد

این ویدیوی solidfps هم عالیه خودم اول داشتم از python استفاده میکردم بعده ویدیو رفتم تاندرکیج و دیدم بعله واقعا اگه انزو نداشته باشی تاندر بهتره برای این بیلد

ها راستی برای گروپ پلی اون walk on tightrope رو با hp collector عوض کنی عالی میشه برای سولو هم که همون بذار، جفتشون ی تایپ هستن برای همین مشکلی توی بیلد درست نمیکنه

این gley منه
جای battle of stamina من stim accel گذاشتم چون روی ری اکتورم اسکیل کول داون و دیوریشن دارم و نیازی به دیوریشن بیشتر ندیدم
View attachment 345449
آخ آخ اتفاقا در فرایند گرفتن Ult lepic هم هستم:D امروز با sharen یه 30 تا امورفوس 21 فارم کردم رفتم یه 15 تاشو باز کردم، نگرفتم کدشو ( در واقع کد و Stabilizer باید بگیرم )
دمت گرم بابت توضیحاتت، عجب سنگین وزنی هستی لامصب :D منم دارم هی میون گرایندای دیگه کریستال کتلیست میسازم برای این بیلده، دهنم سرویس شدم دیگه :D دارم روزی پنجاه تا مسیر گرایند رو همزمان پیمایش میکنم :))

• Like
Reactions: Kaiki
آخ آخ اتفاقا در فرایند گرفتن Ult lepic هم هستم:D امروز با sharen یه 30 تا امورفوس 21 فارم کردم رفتم یه 15 تاشو باز کردم، نگرفتم کدشو ( در واقع کد و Stabilizer باید بگیرم )
دمت گرم بابت توضیحاتت، عجب سنگین وزنی هستی لامصب :D منم دارم هی میون گرایندای دیگه کریستال کتلیست میسازم برای این بیلده، دهنم سرویس شدم دیگه :D دارم روزی پنجاه تا مسیر گرایند رو همزمان پیمایش میکنم :))
به به عالی لیپک واقعا خیلی خوبه توی باس زدن از gley هم بهتره الان، برو تو کارش منم فرام ویپن xp هام تموم شه میرم برای فارمش:D
مخلصم:D اره همینه بهترین روش فارم هم همینه مثلا داری برای ی چیزی که میخوای و شانسش20% هست فارم میکنی ولی یهو ی چیزی که شانسش 3% میده بهت میده(بلوپرینت انرژی اکتیویتور)
من میخوام valby رو فارم کنم بعد مثلا باید devourer رو بزنم ولی بعد از کشتنش هیچی توی اون گوی سبز رنگ برام باز نمیشه مشکل چیه ؟
باید امورفش رو بگیرین اول
اکسس اینفو رو باز کن بعد هر دیسندنتی که میخوای رو انتخاب کن مثلا اینجا والبی رو میخوای بعد یکی یکی روی ایتمای که ازش میخوای acquisition info رو بزن ببین کجاها اون امورف دراپ میشه کلا فارمه بازی اینطوره که هر ایتمی که میخوای رو باید اول امورفش رو بگیری بعد بری برای فارم خوده اون بلوپرینت یعنی rng روی rng البته بعضی ایتما هم مستقیم بلوپرینتش دراپ میشه ولی تعدادشون کمه

• Like
Reactions: ezio252 and drak
به به عالی لیپک واقعا خیلی خوبه توی باس زدن از gley هم بهتره الان، برو تو کارش منم فرام ویپن xp هام تموم شه میرم برای فارمش:D
مخلصم:D اره همینه بهترین روش فارم هم همینه مثلا داری برای ی چیزی که میخوای و شانسش20% هست فارم میکنی ولی یهو ی چیزی که شانسش 3% میده بهت میده(بلوپرینت انرژی اکتیویتور)

اکسس اینفو رو باز کن بعد هر دیسندنتی که میخوای رو انتخاب کن مثلا اینجا والبی رو میخوای بعد یکی یکی روی ایتمای که ازش میخوای acquisition info رو بزن ببین کجاها اون امورف دراپ میشه کلا فارمه بازی اینطوره که هر ایتمی که میخوای رو باید اول امورفش رو بگیری بعد بری برای فارم خوده اون بلوپرینت یعنی rng روی rng البته بعضی ایتما هم مستقیم بلوپرینتش دراپ میشه ولی تعدادشون کمه
میگم ماژولای اضافه رو دیسمتل کنم بره جاش کویپر بگیرم؟ :D پوینت کامباین کردنشون چیه دقیقا؟ برای تست یه سریا که کریتیکال هیت و کریتیکال دمیج بودو زدم چرتو پرت شد

• Like
میگم ماژولای اضافه رو دیسمتل کنم بره جاش کویپر بگیرم؟ :D پوینت کامباین کردنشون چیه دقیقا؟ برای تست یه سریا که کریتیکال هیت و کریتیکال دمیج بودو زدم چرتو پرت شد
ی سری ماژول ها فقط با کمباین کردن بدست میان مثلا یکیشون که خیلی ماژول خوبیم هست برای بیلدای که فقط گان براشون مهمه shot focus هستش که با کمباین 4 تا ماژول C تایپ بدست میاد. الان اگه به کایپر نیاز داری دیسمنتل کن بره بعدا میتونی ماژول هارو تارگت فارم کنی مثلا بهترین راه گرفتن همین شات فوکس اینه که 4 تا C تایپ کمباین کنی و اون غاری که بانی ها لول اپ میکنن فقط C تایپ میده و 30 ثانیه هم کوئستش بیشتر طول نمیکشه خلاصه هروقت نیازشون داشتی برو براشون فعلا این بیلد massacre و اون بیلد اصلی لیپک هیچکدوم از این ماژول ها نیاز ندارن (gley اون بیلداش که برا پایه اسکیل 4ش نیست به این شات فوکس نیاز دارن مثلا)

ی استفاده دیگه هم که داره شما اگه 4 تا ماژول قرمز بهش بدی ماژولی که تحویل میده قرمزه پس برای این کارم استفاده میشه و اگه شانس بیاری میتونی ماژول های کاراکترا رو با این کار بگیری مثلا خودم دیمانیک مودیفیکیشن رو جای اینکه مولتن فورترس فارم کنم با این روش گرفتم :D

• Like
Reactions: drak
مثلا آمورف 16 رو میخواد که توی یه ماموریت لول 28 توی vesper دراپ میشه و اگه شانس گرفتن بلوپرینت 30 درصد باشه یعنی اگه سه بار اون باس رو بزنم صد درصد دراپ میشه دیگه ؟
اینجوری خیلی تایم زیادی میخواد الان بهترین دیسندنت برای سولو فارم کدومه که وقتم رو برای اون بذارم ؟

• Like
مثلا آمورف 16 رو میخواد که توی یه ماموریت لول 28 توی vesper دراپ میشه و اگه شانس گرفتن بلوپرینت 30 درصد باشه یعنی اگه سه بار اون باس رو بزنم صد درصد دراپ میشه دیگه ؟
اینجوری خیلی تایم زیادی میخواد الان بهترین دیسندنت برای سولو فارم کدومه که وقتم رو برای اون بذارم ؟
نه دیگه وقتی ی ایتم شانس دراپش 30% هست یعنی 70% امکان داره دراپ نشه یعنی بعد از 3 بار زدن تقریبا 65% احتمال داره دراپ بشه و تا وقتی شانس دراپ شدن ی ایتم یا درکل ی اتفاق 100% نباشه معنیش اینه که ممکنه بعد از 500 بار هم اتفاق نیوفته شانسش به 99.9% میرسه ولی 100% نه ، حساب کتاب دقیق این درصدا باید برگردیم به همون ریاضی که سره کلاس میگفتیم این به چه دردمون میخوره توی زندگی بفرما اینجا بدرد میخوره هرچند همینجا هم بدرد نمیخوره و میتونیم بدون محاسبه انقدر تکرار کنیم تا دراپ بشه :D

دقیقا گرایند این بازی میتونه خیلی سخت و عذاب اور باشه اگر عاشق خوده بازیش نباشی تازه الان شانس گرفتن امورف ها 100% هست بعدا برای چیزای با ارزش تر مثلا التیمیت ویپن ها یا دیسندنت ها به جای میرسی که همین امورف هام شانسی میشن برای همین گفتم RNG روی RNG هست، برای من مشکلی نیست بازیای با سیستم RNG بدتر از این بازی کردم مدت طولانی و لذت بردم ولی میتونم درک کنم ی سریا باهاش مشکل داشته باشن حالا بعدا قراره ی ستسیم pity اضافه کنن

بهترین دیسندنت برای فارم و اسپید ران و اکسپلور و همه چیز جز باس زدن(التیمیت بانی توی باس زدنم عالیه) بانی هست هرکسی باید ی بانی داشته باشه نیازی نیست کامل بیلد بشه درحد ی انرژی اکتیوتور و 2/3 تا کاتالیست که خوده بازی بعد از تموم کردن استوری و یکم پیش رفتن بهتون میده کارو راه میندازه و امادش میکنه برای فارم همه چیز اگر بانی رو دوس نداری بعد از اون والبی هم اوکیه برای فارم

گه شانس گرفتن بلوپرینت 30 درصد باشه یعنی اگه سه بار اون باس رو بزنم صد درصد دراپ میشه دیگه ؟
یه بنده خدایی میره دکتر برا عمل بعد بهش میگن شانس موفقیت عمل 50 درصده بعد یارو میگه پس دوبار عمل کنین 100 درصد اوکی میشه دیگه؟ اینم مصداق همونه :D

شانس ادم خوب نباشه راحت 3 رقمی میشه تعداد ترای هاش. دستنی یادمه یکی بود یکی از دانجن هارو 200 بار رفت تا گان اگزاتیکشو بگیره. تازه اونجا یه چندتا چلنج میزنی درصد درآپ ریت میره بالا.

نه دیگه وقتی ی ایتم شانس دراپش 30% هست یعنی 70% امکان داره دراپ نشه یعنی بعد از 3 بار زدن تقریبا 65% احتمال داره دراپ بشه و تا وقتی شانس دراپ شدن ی ایتم یا درکل ی اتفاق 100% نباشه معنیش اینه که ممکنه بعد از 500 بار هم اتفاق نیوفته شانسش به 99.9% میرسه ولی 100% نه ، حساب کتاب دقیق این درصدا باید برگردیم به همون ریاضی که سره کلاس میگفتیم این به چه دردمون میخوره توی زندگی بفرما اینجا بدرد میخوره هرچند همینجا هم بدرد نمیخوره و میتونیم بدون محاسبه انقدر تکرار کنیم تا دراپ بشه :D

دقیقا گرایند این بازی میتونه خیلی سخت و عذاب اور باشه اگر عاشق خوده بازیش نباشی تازه الان شانس گرفتن امورف ها 100% هست بعدا برای چیزای با ارزش تر مثلا التیمیت ویپن ها یا دیسندنت ها به جای میرسی که همین امورف هام شانسی میشن برای همین گفتم RNG روی RNG هست، برای من مشکلی نیست بازیای با سیستم RNG بدتر از این بازی کردم مدت طولانی و لذت بردم ولی میتونم درک کنم ی سریا باهاش مشکل داشته باشن حالا بعدا قراره ی ستسیم pity اضافه کنن

بهترین دیسندنت برای فارم و اسپید ران و اکسپلور و همه چیز جز باس زدن(التیمیت بانی توی باس زدنم عالیه) بانی هست هرکسی باید ی بانی داشته باشه نیازی نیست کامل بیلد بشه درحد ی انرژی اکتیوتور و 2/3 تا کاتالیست که خوده بازی بعد از تموم کردن استوری و یکم پیش رفتن بهتون میده کارو راه میندازه و امادش میکنه برای فارم همه چیز اگر بانی رو دوس نداری بعد از اون والبی هم اوکیه برای فارم
بعد از دو ساعت فارم تونستم والبی رو بگیرم انتظار داشتم بیشتر طول بکشه ولی بعد از سه بار زدن هر clossi همه ی بلوپیرینتا رو گرفتم
دارم روی بیلد بانی کار میکنم فعلا روی skill chrit damage/chance دارم سرمایه گذاری میکنم مشکلم اینه که mp بعد از استفاده از speed of light تموم میشه کدوم ماژول رو باید بذارم تا انرژی بینهایت داشته باشم ؟
اگه شد یه عکس از بیلدت بفرست

• Like
بعد از دو ساعت فارم تونستم والبی رو بگیرم انتظار داشتم بیشتر طول بکشه ولی بعد از سه بار زدن هر clossi همه ی بلوپیرینتا رو گرفتم
دارم روی بیلد بانی کار میکنم فعلا روی skill chrit damage/chance دارم سرمایه گذاری میکنم مشکلم اینه که mp بعد از استفاده از speed of light تموم میشه کدوم ماژول رو باید بذارم تا انرژی بینهایت داشته باشم ؟
اگه شد یه عکس از بیلدت بفرست
به به مبارکه، همه چیز به شانست بستگی داره واقعا ممکن بود خیلی بیشتر طول بکشه یا حتی کمتر
برای بانی توی این سطح اصلا نباید crit chance/dmg بری وقتی براش کریت میبندن که میخوان مین/مکسش کنن(که شما نباید بانی معمولی رو مین/مکس کنی وقتی ورژن التیمیت داره) الان باید دنبال اسکیل دیوریشن اسکیل افکت رنج و کول داون باشی من بانی رو التیمیتش رو گرفتم و فولی کاتالایزدش کردم بیلدم بدردت نمیخوره برای الان ولی خب هم برای باسش رو میذارم هم مابش که فقط ببینی قراره چی بشه
باس:
Screenshot (297).png
ماب:
Screenshot (296).png
فعلا بیلدای بالای رو ول کن و اینجوری ببندش که پایین میگم صرفا برای فارم بقیه چیزا بعدا اگر خواستی بانی رو مین کنی حتما التیمیتش رو فارم کن چون سرمایگذاری روی دیسندنتای معمولی که التیمیتشون اومده اشتباه محضه
انرژی بینهایت هم فقط با ی ترنس ماژول هست به اسمه bionic fuel که فعلا نمیتونی بگیریش و بدرد هم نمیخوره چون اسپیدت رو کم میکنه و جای mpاز hpت استفاده میکنه که باید براش بیلد شیلد و شیلد کالکتور ببندی حتی بخوای همه این کارارو هم انجام بدی دراپ این ماژول توی یکی از باسای خیلی سخته و ... فعلا بیخیالش شو کاری که باید بکنی اینه mp collector بگیری که خیلی کمک میکنه توی همون اکسس اینفو ببین راحتترین راه گرفتنش برات چیه
  • 10/10 Increased HP
  • 10/10 Increased DEF
  • 10/10 Skill Expansion (Or 10/10 Maximize Range)
  • 10/10 Focus on Electric (Has Socket for this by Default iirc)
  • 10/10 Nimble Fingers (Default Socket)
  • 5/5 MP Collecto

آخرین ویرایش:
فاااک، از توی Mailbox بوستر ها رو claim کردم...گفتم ایول نگه میدارم بعد گرایند استفاده میکنم برا لول آپ gley و لپیک اولتیمیت...نمیدونستم به محض claim کردن فعال میشه :D فک میکردم میره تو قسمت consumable ها و میشه اونجا اکتیوشون کرد.. شما هم اگه نمیدونستین بدونید..
یه بنده خدایی میره دکتر برا عمل بعد بهش میگن شانس موفقیت عمل 50 درصده بعد یارو میگه پس دوبار عمل کنین 100 درصد اوکی میشه دیگه؟ اینم مصداق همونه :D
عالی بود این :D
به به مبارکه، همه چیز به شانست بستگی داره واقعا ممکن بود خیلی بیشتر طول بکشه یا حتی کمتر
آقا شرمنده من ازت به عنوان wiki استفاده میکنم :D
به نظرت Afterglow بهتره برای سرمایه گذاری سنگین یا Piercing Light؟ جدیدا از اسنایپرا خیلی خوشم اومده، مخصوصا موقع Outpost Infiltration :D
+ نظرتو راجع به Greg's Reversed fate هم بهم بگو لطفا ابیلیتیش خیلی جالب به نظر میاد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hadi_gamer
من الان سه روزه فقط دارم این روتیشن میزنم :
1- دانجن the chapel میزنم و دو تا آمورفس 86 میگیرم
2- دو بار pyromaniac هارد میزنم
برای متریال اول آلتیمیت ویسا ولی خوب تا حالا نگرفتم بیشتر از 50 بار زدم باس رو.ولی خوب حال میده.حدود 5 - 6 تا والبی داده از اون سلاحا هم هر کدوم 11 12 تا داده.فقط ویسا نمیده.من باید از رو ببرمش بالاخره.

• Like
Reactions: Kaiki and drak
فاااک، از توی Mailbox بوستر ها رو claim کردم...گفتم ایول نگه میدارم بعد گرایند استفاده میکنم برا لول آپ gley و لپیک اولتیمیت...نمیدونستم به محض claim کردن فعال میشه :D فک میکردم میره تو قسمت consumable ها و میشه اونجا اکتیوشون کرد.. شما هم اگه نمیدونستین بدونید..

به نظرت Afterglow بهتره برای سرمایه گذاری سنگین یا Piercing Light؟ جدیدا از اسنایپرا خیلی خوشم اومده، مخصوصا موقع Outpost Infiltration :D
من فک میکردم سره بوست های فری قبلی بچه ها درجیان باشن وگرنه میگفتم این نکته رو البته اونای که هنوز نگرفتن حواسشون باشه تا 8 اگست بیشتر وقت ندارین

خواهش میکنم این حرفا چیه :D
من خودم PL رو ندارم بخوام مقایسه کنم ولی طبق گفته ی ملت afterglow بیشتر برای کسای که میخوان بیلد اسنیپ بازی کنن و کلا با اسنیپ حال میکنن و PL برای اونای که میخوان هروقت لازم شد ی تیری باهاش ول بدن از نظره گیم پلی و حسو حال هم afterglow بهتره هم بیس کریت ریت/دمیج بالاتری داره هم فایر ریت بالاتر ولی باید چندتا شلیک کنی تا به مکس دمیجش برسه از اونطرف ویک پوینک دمیج و بیس دمیج PL بیشتره و شات اول دمیج بیشتری میده و یونیک ابیلیتش هم دیسپله فعلا جز همون بافه اکسکیوشنر استفاده ی دیگه ی نداره ولی ممکنه بعدا کاربردی تر بشه درکل جفتشون خیلی خوبن و روی هرکدوم اینوست کنی اوکیه باید ببینی به سلیقه ت کدوم بیشتر میخوره خودم افترگلو رو ساختم و ترجیح میدم

درکت میکنم اینفلتریت با شارون روی هارد واقعا عذابه و واقعا نمیصرفه بخوای روش اکتیویتور و کاتالیست بزنی بهترین راه همینه با اسنیپ باس رو وان شات کنی:D

من الان سه روزه فقط دارم این روتیشن میزنم :
1- دانجن the chapel میزنم و دو تا آمورفس 86 میگیرم
2- دو بار pyromaniac هارد میزنم
برای متریال اول آلتیمیت ویسا ولی خوب تا حالا نگرفتم بیشتر از 50 بار زدم باس رو.ولی خوب حال میده.حدود 5 - 6 تا والبی داده از اون سلاحا هم هر کدوم 11 12 تا داده.فقط ویسا نمیده.من باید از رو ببرمش بالاخره.
دقیقا منم وقتی ی ایتم رو نمیده لج میکنم به بازی میگم منکه از رو نمیرم توام بلاخره که باید بدی :D
برای التیمیت ویسا اینو ببین شاید به کارت بیاد درصد هارو برسی کن هرکدوم بالاتر بود اون مسیر رو برو و اینکه چه التیمیت خوبی هم انتخاب کردی منم واقعا دلم میخوادش کرکتریه که برای هر موقعیتی ی بیلد عالی داره و ترنس ماژول هاش خیلی متنوع و خوبن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hadi_gamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or