Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
خوشم میاد بازی جبران میکنه.امشب سه تا پارت رو تو ۳ ساعت فارم کردم.در حال پخت و پز🥰😋
الت وییسا رو گرفتی؟؟؟! به به بنازم :x جات بودم میرفتم برای گرفتن ترنس ماژول هاش توی این 36 ساعت البته اگه نداری
اون اوایل همه فکر میکردیم نمیشه التیمیت فارم کرد ولی الان دارم میبینم یکی یکی همه دارن التیمیتاشون رو میگیرن البته این باف های که دراپ ریتارو کردن هم بی تاثییر نبود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: drak and hadi_gamer
الت وییسا رو گرفتی؟؟؟! به به بنازم :x جات بودم میرفتم برای گرفتن ترنس ماژول هاش توی این 36 ساعت البته اگه نداری
اون اوایل همه فکر میکردیم نمیشه التیمیت فارم کرد ولی الان دارم میبینم یکی یکی همه دارن التیمیتاشون رو میگیرن البته این باف های که دراپ ریتارو کردن هم بی تاثییر نبود
نه کد آخرش مونده که فردا میگیرم.سه تای دیگه گذاشتم ساخته بشه ۱۷ ساعت دیگه آماده میشه.فکر کنم چهارشنبه آماده بشه.ولی عجب اعتیادی داره این بازی.هیچ وقت فکر نمیکردم یه بازی فری اینقد بتونه آدمو جذب کنه.چهارشنبه فصل ۵ دیابلو میاد بین دوراهی موندم دیابلو هم پلی بدم یا نه.واقعا کل وقت آدمو میگیره این بازی.😵‍💫

• Like
Reactions: drak and Kaiki
نه کد آخرش مونده که فردا میگیرم.سه تای دیگه گذاشتم ساخته بشه ۱۷ ساعت دیگه آماده میشه.فکر کنم چهارشنبه آماده بشه.ولی عجب اعتیادی داره این بازی.هیچ وقت فکر نمیکردم یه بازی فری اینقد بتونه آدمو جذب کنه.چهارشنبه فصل ۵ دیابلو میاد بین دوراهی موندم دیابلو هم پلی بدم یا نه.واقعا کل وقت آدمو میگیره این بازی.😵‍💫
امیدوارم کدش برات طلسم نشه و راحت بگیری از اونجای ک 10%هستش زیاد فک نکنم اذیت کنه.
اره دقیقا مکنه خیلی وقته که فقط روی همین بازی های فری(یا اون پولی ها که میدونم دقیق با چی طرفم مثله wow) دارم وقت و هزینه میذارم اینا مجبورن برای اینکه پلیر رو نگه دارن زود به زود کانتنت خوب بدن البته که p2w هم هستن ولی برام مشکلی نیست ترجیح میدم ی بازیو بتونم تست کنم اگه خوشم اومد خرجشم میکنم تا اینکه اول مجبور باشم 70 دلار بدم بعد تازه بعد 4/5 ساعت بفهمم با سلیقه ی من جور نیست

با احترام به سلیقه ی اونای که دوسش دارن، بدترین دیابلوی که بازی کردم همین دیابلو 4 بود بهترینشم ریمیک/ریمستر دیابلو 2 با هزار امید گفتم d4 قراره سالها سرگرمم کنه نسخه ی التمیت گرفتم ولی انقدر بد بود بعد از پری سیزن و چندساعت بازی کردن سیزن 1 دیگه حتی به نصبشم فکر نکردم هنوز سیزن پسی که 20 لول رو خودش انلاک میکرد(اسمشو یادم رفته) هم روی اکانت هست و استفاده نکردم خلاصه اینارو گفتم که تهش به این برسم سیزن 5 رو بیخیال :D اگرم میخوای دیابلو بازی کنی بذار وقتی اکسپنشنش اومد برو که حداقل ی کلاس جدید داشته باشه بازی اون موقع که من بازی میکردم بیلد دایورسیتیش فاجعه بود بعد فکر کن بخوای 5 سیزن با اون کلاسا و بیلدا هی بازی کنی:D

• Like
Reactions: drak and hadi_gamer
دیشب موقع فارم امورفس 5 بار پشت سر هم Shape stabilizer گرفتم ولی امورفس نه :D چشمامو باور نمیکردم
هیچی از لپیک نگرفتم دو روزه با اینکه تمرکز فارمم روی اونه :D دارم رد میدم

دیشب موقع فارم امورفس 5 بار پشت سر هم Shape stabilizer گرفتم ولی امورفس نه :D چشمامو باور نمیکردم
هیچی از لپیک نگرفتم دو روزه با اینکه تمرکز فارمم روی اونه :D دارم رد میدم
واقعا هر چی رو نخوای بهت میده.اصلا انگار ذهن آدمو میخونه.

• Like
Reactions: Kaiki and drak
دوستان اگه حوصله و وقتشو داشتین outpostعه Moonlight lake تو Vesper رو روی هارد مود یه چند دور بزنید ببینید امورفس میده؟ حس میکنم باگ شده کلا انگار

ادیت/آپدیت: 10-15 بار دیگه هم زدمش ( مجموعا 30 بار تو حالت Infiltrate و نه خودشو داده نه bonus) :Dوات د فاک

ادیت/آپدیت2: تو این thread انگار یارو تو 6 ساعت تونسته دوتا بگیره.. به من همون یه دونه هم نداده، فک کنم باگ نیست ندادنش پس؛ صرفا خیلی drop chance بدی داره
ادیت/آپدیت3: با امورفس 026 گرفتمش رفت :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kaiki
دوستان اگه حوصله و وقتشو داشتین outpostعه Moonlight lake تو Vesper رو روی هارد مود یه چند دور بزنید ببینید امورفس میده؟ حس میکنم باگ شده کلا انگار

ادیت/آپدیت: 10-15 بار دیگه هم زدمش ( مجموعا 30 بار تو حالت Infiltrate و نه خودشو داده نه bonus) :Dوات د فاک

ادیت/آپدیت2: تو این thread انگار یارو تو 6 ساعت تونسته دوتا بگیره.. به من همون یه دونه هم نداده، فک کنم باگ نیست ندادنش پس؛ صرفا خیلی drop chance بدی داره
ادیت/آپدیت3: با امورفس 026 گرفتمش رفت :D
من امروز ۸ ساعت داشتم همین آوتپوست رو فارم میکردم.حدود ۲۰ تا آمورفوس ۷۵ گرفتم و ۳۰ تا ۷۴.آره کلا خیلی سخت میده.دیشب یه آوتپست دیگه رو فارم کردم تو نیم ساعت ۸ تا بهم داد.خیلی عجیبه.

• Like
Reactions: Kaiki and drak
اگه یه کاراکتر رو حذف کنیم چی میشه؟مترالاش برمیگرده؟مترالای خودش انرژی اکتیویتورش کاتالیستاش.اینا چی میشن؟
طبق تجربه ای که من تو تموم بازی های مشابه داشتم تا الان تقریبا میشه گفت مطمئنم که همه چیزش میپره و هیچی پس نمیده بهت :D فقط جا باز میشه همین

• Like
Reactions: Kaiki
اگه یه کاراکتر رو حذف کنیم چی میشه؟مترالاش برمیگرده؟مترالای خودش انرژی اکتیویتورش کاتالیستاش.اینا چی میشن؟
این کار نکن اصلا شاید بعدا ی چیزی مشابه بازیای دیگه اضاف کردن که مثلا اون کارکتر رو بدی و بجاش بتونی یکی از اسکیل هاش رو برداری بذاری روی ی کارکتر دیگه یا ... کلا نگه دار همرو معلوم نیست قراره چی بشه اینده بازی اگر کم اوردی 5 تا اسلات میشه 5 دلار ارزششو داره کاملا

• Sad
  • Like
Reactions: hadi_gamer and drak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or