Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
آقا آیدی رو بزار ادد کنیم فیض ببریم :D
kaldorei#9428
دوتا باس هست که درموردشون ازم کاری برنمیاد یکی فراست واکر هست که باید همه گروه مکانیک رو بلد باشن یا اینکه با 3 تا التیمیت لیپک بری و باس رو همون 10 ثانیه اول وان شات کنی که من لیپک ندارم متاسفانه باس دوم هم همین گلاتونی هست که امروز اضافه شده هنوز خودم حتی نرفتم تستش کنم ولی ملت رو به خاک و خون کشیده ظاهرا
باس مولتن فورترس هم باز همه باید مکانیک رو انجام بدن ولی کاری که میتونم بکنم اینه ک با gley بیلد راکت اسپم بالای سره باس رو وقتی میره تو ایمیون فاز بزنم که لاوا اورب اسپاون نکنه(کمتره اسپاون کنه) برای همین بقیه راحتتر میتونن پایلان هارو بزنن
بقیه باسا هم که اوکین

آخرین ویرایش:
آقا یه جوانمردی بیاد کمک مرحله
Transmit fake communications by using the deception
و رد کنم :دی هیچکی نمیاد این قسمت مپ همه جمع شدن یه گوشه یه مرحله دیگه و تکرار میکنن نمیدونم چرا
Kevin_thawne

• Like
Reactions: Kaiki and R O N I N
kaldorei#9428
دوتا باس هست که درموردشون ازم کاری برنمیاد یکی فراست واکر هست که باید همه گروه مکانیک رو بلد باشن یا اینکه با 3 تا التیمیت لیپک بری و باس رو همون 10 ثانیه اول وان شات کنی که من لیپک ندارم متاسفانه باس دوم هم همین گلاتونی هست که امروز اضافه شده هنوز خودم حتی نرفتم تستش کنم ولی ملت رو به خاک و خون کشیده ظاهرا
باس مولتن فورترس هم باز همه باید مکانیک رو انجام بدن ولی کاری که میتونم بکنم اینه ک با gley بیلد راکت اسپم بالای سره باس رو وقتی میره تو ایمیون فاز بزنم که لاوا اورب اسپاون نکنه(کمتره اسپاون کنه) برای همین بقیه راحتتر میتونن پایلان هارو بزنن
بقیه باسا هم که اوکین
تا الان 3 تای اولی رو زدم فقط. مچ میکینگ بازی هم خیلی خوب نیست بعضی وقتا سر یه آپریشن یا باس یار لول مکس میندازه سریع تموم میشه بعضی وقتا هم یار لول پایین میندازه اصلا نمیشه رد کرد یا هم سولو میندازه, پلیر که زیاد داره.

آقا یه جوانمردی بیاد کمک مرحله
Transmit fake communications by using the deception
و رد کنم :دی هیچکی نمیاد این قسمت مپ همه جمع شدن یه گوشه یه مرحله دیگه و تکرار میکنن نمیدونم چرا
Kevin_thawne
ادد کردم ولی آیدی بازی رو بزاری بهتره بازی کراس پلتفرمه, نمیدونم برا بقیه هم اینطوریه یا نه ولی اصلا فرند های psnامو نشون نمیده تو گیم.

• Like
Reactions: Kaiki
تا الان 3 تای اولی رو زدم فقط. مچ میکینگ بازی هم خیلی خوب نیست بعضی وقتا سر یه آپریشن یا باس یار لول مکس میندازه سریع تموم میشه بعضی وقتا هم یار لول پایین میندازه اصلا نمیشه رد کرد یا هم سولو میندازه, پلیر که زیاد داره.

ادد کردم ولی آیدی بازی رو بزاری بهتره بازی کراس پلتفرمه, نمیدونم برا بقیه هم اینطوریه یا نه ولی اصلا فرند های psnامو نشون نمیده تو گیم.
نرمال ها اوکین شاید یکم pyromancer و hanged man مشکل ساز باشن که باهم میزنیمشون مچ میکینگ هم برای من مشکلی نداشته تا الان پیش اومده جای 4 نفر 3 نفره بریم توی ی میشن یا باس ولی اینکه سولو بندازه یکبارم نشده و اینکه باس ها باتوجه به تعداد پلیر scale میشن بعضی باسها حتی با تعداد کمتر زدنشون راحتتره

روی pc تو بخش مربوط به فرند هات دوتا عکس ادمه (بالا سمته چپ) یکیش برای فرنداری داخل گیمه(نکسون اکانت) یکیش برای فرندای استیم روی کنسول هم فک کنم همینطور باشه

نرمال ها اوکین شاید یکم pyromancer و hanged man مشکل ساز باشن که باهم میزنیمشون مچ میکینگ هم برای من مشکلی نداشته تا الان پیش اومده جای 4 نفر 3 نفره بریم توی ی میشن یا باس ولی اینکه سولو بندازه یکبارم نشده و اینکه باس ها باتوجه به تعداد پلیر scale میشن بعضی باسها حتی با تعداد کمتر زدنشون راحتتره

روی pc تو بخش مربوط به فرند هات دوتا عکس ادمه (بالا سمته چپ) یکیش برای فرنداری داخل گیمه(نکسون اکانت) یکیش برای فرندای استیم روی کنسول هم فک کنم همینطور باشه
آقا طبیعیه من هنگد من نرمال رو تنهایی میتونم بزنم ولی executioner هارد مود رو سه روزه رو پابلیک نتونستم هیچ کاری کنم؟ :D چرا اینقدر سخته این لامصب
بیخیالش شدم دارم Enduring legacy فارم میکنم سولو هارد مود :(

آقا طبیعیه من هنگد من نرمال رو تنهایی میتونم بزنم ولی executioner هارد مود رو سه روزه رو پابلیک نتونستم هیچ کاری کنم؟ :D چرا اینقدر سخته این لامصب
بیخیالش شدم دارم Enduring legacy فارم میکنم سولو هارد مود :(
اره کاملا طبیعیه هنگد من مکس شیلد و مکس اچ پی خیلی کمی داره تنها مشکلش مکانیکشه که اگه دمیجتون خوب باشه میشه راحت اسکیپش کرد برعکس اکسکیوشنر باسه تانکیه و از ی جای به بعد باف دیفنس هم میگیره برای همین زدنش خیلی سخت میشه علاوه بر اینا اولین باس هارد هم هست و کسای که تازه اومدن هارد اکثرا بیلدا همه خراب و دربهترین حالت باجت بیلده این مشکلو سره دد برد هم خواهی داشت ولی هرچی جلوتر بری پلیرای بهتری میبینی
من ایدی بچه های اینجارو کلا نمیشناسم نمیدونم توی گیم کی به کیه ولی اگه منو توی فرندات داری خواستی ویسپر بده بریم بزنیمش

اینروزا همه دنبال این ویپن هستن :D عملا همون تیمر هست با یونیک ابیلیتی و چون التیمیته میتونی با ری اکتور هم ترکیبش کنی و20% اسکیل پاور بیشتر بگیری مین/مکس شدش هم از تیمر خیلی بهتره منم باید برم تو کارش میخوام انزو(خیلی opی این انزو) رو بیارم بالا بدردش میخوره
-------------------
لونا هم رفت برای ریسرچ(دراپ ریتش عالی بود و اصلا اذیت نکرد) الان متا طوری شده که داشتن ی ساپورت مناسب خیلی مهتره تا ی dps اضافی انزو که خداس ببینیم لونا چی میشه میتونه کاری که انزو برای دیسندنتای گان بیسد انجام میده رو این برای دیسندنتای اسکیل بیسد انجام بده یا نه
Screenshot (289).png

آخرین ویرایش:
دوستان سرور های این بازی شیلتره؟
روی ایکس باکس با هیچ چیزی وصل نمیشه فقط وقتی قند شکن وصل میکنم میره داخل بازی من بتای قبلی که فقط برای پی سی بود رو بازی کردم نیازی به قند شکن نداشتم.
سلام من با ایکس باکس سری اس با دی ان اس الکترو بازی میکنم بدون هیچ مشکلی و فیلتر نیست بازی اصلن .

دوستان ی اتفاق خیلی مسخره ی افتاده که واقعا خنده داره من معمولا وقتی اینجور باگ ها پیش میاد عصبی میشم میگم کاری که من پاره شدم تا انجام بدم یکی با ی باگ خیلی راحت انجامش میده ولی توی این مورد واقعا کیف کردم خیلی باگه باحالیه :))
جریان اینه که کایل که تا قبل از این کسی ادم حسابش نمیکرد طی ی فرایند خیلی مسخره داره مادره تمامه باس های بازیووان شات میکنه بدونه ذره ای اینوست کردن یعنی حتی اکتیویتور هم نیاز نداره:))
خودتون ببینید و عشق کنید خوشبحال کسای که دارنش من 15 تا استیبلایزر ازش دارم فقط:)) حتی همین الانم فارمشو شروع کنم ساختنش 1 روز طول میکشه و مطمئنم تا اون موقع فیکس میشه این باگی نیست که بذارن بمونه

• Like
Reactions: drak and hadi_gamer
بازی چقدر اعتیاد آوره تا الان 30 ساعت بازی کردم ولی هنوز دوتا منطقه مونده فقط قیمت اسکین هاش واقعا گرونه سازنده ها خیلی جدی انتظار دارن واسه یه لباس تابستونی 90 دلار بدیم

بازی چقدر اعتیاد آوره تا الان 30 ساعت بازی کردم ولی هنوز دوتا منطقه مونده فقط قیمت اسکین هاش واقعا گرونه سازنده ها خیلی جدی انتظار دارن واسه یه لباس تابستونی 90 دلار بدیم
تو اینجور گیما واقعا مجبورن که اینقدر گرون بزارن اسکین های Cosmetic و تزئیینی رو، چون از اون ور هیچ محتوایی رو پشت پول دادن قفل نکردن و همه چیزو میشه به دست اورد تقریبا با بازی کردن، گیمایی مثل Destiny 2 چپو راست باید پول اکسپنشن و DLC بدی که فقط بتونی با بقیه پلیرا محتوا های جدیدو بازی کنی، پلیر F2P حس بدبخت دو عالم بودن دست میده بهش وقتی نمیتونه با بقیه بره raid و دانجنای جدید و ...
مثلا اینجا من Ultimate gley رو به عنوان یه F2P تو چهار پنج روز ساختم :D دستینی بود میگفت بیا برو یه 40 دلار بده تا بتونی بگیریش

تو اینجور گیما واقعا مجبورن که اینقدر گرون بزارن اسکین های Cosmetic و تزئیینی رو، چون از اون ور هیچ محتوایی رو پشت پول دادن قفل نکردن و همه چیزو میشه به دست اورد تقریبا با بازی کردن، گیمایی مثل Destiny 2 چپو راست باید پول اکسپنشن و DLC بدی که فقط بتونی با بقیه پلیرا محتوا های جدیدو بازی کنی، پلیر F2P حس بدبخت دو عالم بودن دست میده بهش وقتی نمیتونه با بقیه بره raid و دانجنای جدید و ...
بله نسبت به دستینی بازی عملا داستان و شخصیت پردازی نداره و چرخه ی مراحل تکراریه ولی به هر حال بازی تجربه ی لذت بخشی برای من بوده بحثم اینه که قیمت یه اسکین باید 10 دلار باشه حالا اگه کسی حوصله ی فارم کردن برای یه شخصیت رو نداشت اونموقع پول بیشتری بده این قیمت ها واقعا راهزنیه

بله نسبت به دستینی بازی عملا داستان و شخصیت پردازی نداره و چرخه ی مراحل تکراریه ولی به هر حال بازی تجربه ی لذت بخشی برای من بوده بحثم اینه که قیمت یه اسکین باید 10 دلار باشه حالا اگه کسی حوصله ی فارم کردن برای یه شخصیت رو نداشت اونموقع پول بیشتری بده این قیمت ها واقعا راهزنیه
بازی لوتر شوتر mmoیی که یه ماهه اومده رو از لحاظ داستان و شخصیت پردازی با mmo لوتر شوتری که 7-8 ساله اومده مقایسه نکن اصلا :D دقیقا تو یه سطحن از این لحاظ ( جفتشون آشغالن) کسی این گیمارو برا داستان پلی نمیکنه ( مخصوصا دستینی که یه 90% داستان و شخصیت پردازی پاک شده از گیم) مثل این میمونه که بگی کال اف دیوتی وارزون شخصیت پردازی نداره
اسکینای اینم همه پریمیوما 750 کالیبره ( حدودا 15 دلار) نمیدونم چیو میگی 90 دلار ( مگه اینکه باندل منظورته، که اسکین خالی نیست)
Screenshot_1.png

آخرین ویرایش:
اسکین 15 دلاری رو میگین 90 دلاره بعد روی همون حرف اشتباهتون میگین این قیمتا خیلیه و ... خب اول یبار چک کنین بعد ایراد بگیرین

-----------------------

drak@​

Ultimate gley مبارکه :D کدوم بلیدش رو میخویای بری؟

• Like
Reactions: drak
Ultimate gley مبارکه :D کدوم بلیدش رو میخویای بری؟
چاکرم :D والا تاندرکیجمو تا دسته بیلد کردم فول، برنامم اینه که بعد لول آپ اینا این بیلد رو بزنم واسش اگه میتونی یه نگاه بنداز لطفا به این بیلده به منم بگو چطوره اوضاش یا اگه بد بود یه چیز دیگه معرفی کن :D

• Like
Reactions: Kaiki
چاکرم :D والا تاندرکیجمو تا دسته بیلد کردم فول، برنامم اینه که بعد لول آپ اینا این بیلد رو بزنم واسش اگه میتونی یه نگاه بنداز لطفا به این بیلده به منم بگو چطوره اوضاش یا اگه بد بود یه چیز دیگه معرفی کن :D
این بیلد massacre هست الان بهترین بیلد gley هستش جز این دوتا بیلد خوبه دیگه هم داره یکیش همون اسپم کردن راکت لانچرشه که احتمالا تا الان بارها دیدی ملت استفاده کنن که بیلد خوبیه برای low investment خیلیم راحته یکیش هم demonic modification هست که مخصوص التیمیتشه خیلی بیلد خوبیه دقیقا شبیه بیلد لییپک هست که باس رو nuke میکنن یعنی 4 تا گلی با این بیلد باشن دقیقا میتونن مثله لیپک مولتن فورترس یا فراست واکر رو زیره 10 ثانیه بزنن ولی زیاد بدرد بازی کردن با رندوم پلیرا نمیخوره برعکس لیپک و باید یکم با بقیه هماهنگ باشی

من خودم دارم همین massacre رو استفاده میکنم عالیه اولش یکیم اذیت میشی تا دستت بیاد چون هنوز باس که شروع نشده باید 40% hpت رو مصرف کنی ولی یکم که بازی کنی دستت میاد

این ویدیوی solidfps هم عالیه خودم اول داشتم از python استفاده میکردم بعده ویدیو رفتم تاندرکیج و دیدم بعله واقعا اگه انزو نداشته باشی تاندر بهتره برای این بیلد

ها راستی برای گروپ پلی اون walk on tightrope رو با hp collector عوض کنی عالی میشه برای سولو هم که همون بذار، جفتشون ی تایپ هستن برای همین مشکلی توی بیلد درست نمیکنه

این gley منه
جای battle of stamina من stim accel گذاشتم چون روی ری اکتورم اسکیل کول داون و دیوریشن دارم و نیازی به دیوریشن بیشتر ندیدم
Screenshot (295).png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R O N I N and drak

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or