Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
ای وای عاشق شدم رفت بی صبرانه منتظر ورژن التیمیتشم:D
Screenshot (270).png Screenshot (271).png
جدا از زیبای ظاهریش حتی اون موهای که کامل موقع بستن جم نشده هم طراحی کردن یا مثلا موژه هاش اصلا این بازی واقعا تو ی سطح دیگس

----------------------------------
بلاخره گرایند برای ulti gley تموم شد 36 ساعته دیگه امادس توی این مدت هم باید براش کیریستالایز کاتالیست بسازم که فقط متریالشو میخوام و توی این گرایند 16 تا بلوپرینتش گیرم اومد
حقیقتش این التیمیت که خودم فارم کردم براش بیشتر بهم چسبید تا التیمیت بانی که خریدمش البته پارگی زیاد داشت حتی وسطاش میخواستم بیخیال بشم ولی اخرش حسه خیلی خوبیه، موندم اون پلیره چینی که هر 5 تا التیمیت رو خودش فری فارم کرده چه حسی داشته

آخرین ویرایش:
آقا فارم بعضی از این ماژول ها واقعا آدم پیر میکنه.آخه ۵ درصد دراپ ریت واسه یه ماژول زرد؟حدود ۱۰۰ بار یه ووید کوئست رو زدم تا گرفتم.همون ماژول آخر تاندر کیج.حالا یکی دیگه برای بلیر میخوام غصم گرفته زده ۱.۵ درصد دراپ ریت.

• Poker Face
  • Like
Reactions: Kaiki and m.d.makan
آقا فارم بعضی از این ماژول ها واقعا آدم پیر میکنه.آخه ۵ درصد دراپ ریت واسه یه ماژول زرد؟حدود ۱۰۰ بار یه ووید کوئست رو زدم تا گرفتم.همون ماژول آخر تاندر کیج.حالا یکی دیگه برای بلیر میخوام غصم گرفته زده ۱.۵ درصد دراپ ریت.
اینا قلق داره اونای که از وید دراپ میشه رو روی هارد ویید شارد هاشو بگیر روی نرمال ری اکتورشو باز کن شانسش نهایت 0.3% کمتره ولی دفعات بیشتری میتونی باز کنی

• Like
Reactions: hadi_gamer
کایکی چطور مستریتو تا ۱۸ بردی؟من۷ تا کارکتر ۴۰ کردم از ۱۵ بالاتر نمیره.
امروز صبح شد 19 :D منم 8 تا کاراکتر 40 کردم(اعکسشو میذارم) و کلی هم ویپن 40 کردم احتمالا بخاطره هموناس ویپن ها چون تعدادشون خیلی زیاده و فری هم هستن وقتی شروع کنی به لول اپه proficiencyشون، مستریت یواش یواش میاد بالا
Screenshot (277).png
---------------
التیمیت gley هم بیلدش تقریبا تمومه(بیلد massacre) فقط ی اسلات دیگرو باید کاتالیست بزنم برعکس اشتباهات سره التیمیت بانی برام تجربه شد و با 7 تا کاتالیست جمش کردم برعکس بانی که 12 تا مصرف کرد

چطور میشه وپن رو لول آپ کرد؟باید حتما باهاشون پلی بدی یا فقط تو اسلات بذارمشون آپ میشن؟
وپن های بنفش هم حسابه؟
خودم وقتی دارم ی چیزی رو فارم میکنم هر 3 تا اسلات رو ویپنی میذارم که لولش پایینه، فقط توی اسلات هات باشن کافیه ولی اونی که دستته xp بیشتری میگیره
اره همه ویپن ها که لول دارن مستری میده

• Like
Reactions: hadi_gamer
دوستان من هنوز زیاد بازیش نکردم و الان کاملا نوبم.برای لول اپ اسلحه باید xp با همون اسلحه جمع کرد؟و این که الان که لول ۳۴ رم هنوز جا داره اسلحه های قوی تر لوت کنم.صبر کنم قویترین اسلحه رو لول اپ کنم؟

دوستان من هنوز زیاد بازیش نکردم و الان کاملا نوبم.برای لول اپ اسلحه باید xp با همون اسلحه جمع کرد؟و این که الان که لول ۳۴ رم هنوز جا داره اسلحه های قوی تر لوت کنم.صبر کنم قویترین اسلحه رو لول اپ کنم؟
برای لول اپ proficiency باید وقتی اون اسلحه روتون اکویپه کیل بگیرین اون اسلحه ی که دستته xp بیشتری از اون دوتا که فقط اکویپ هست میگیره
مکس لول بازی لول 40 هست و مکس اتم لولی که مگیری 100 هست
آقا ما هم بازی رو نصب کردیم ٬ تازه واردم ٬ باید co-op رفت جلو؟
بازی خودش جای که چندتا پلیر توی ی کوسئت باشن باهم میندازتشون شما فعلا فقط برو جلو هرجا لازم باشه با بقیه تیم میشی
------------------------------
استوری که تموم شد یکم روی استفاده از انرژی اکتیویتور و کاتالیست های که بهتون رایگان میده دقت کنید الکی روی کاراکتری که دوسش ندارین و مطمئن نیستین استفاده شون نکنین
هر باسی هم توش موندین بگین بیام جرش بدم

دوستان من لول ۴۰ شدم و رو نرمال story رو تموم کردم.الان با همین لول ۴۰ رو هارد تموم کنم یا باید لولمو ریسیت کنم؟کلا برای چی لول رو ریسیت میکنیم؟ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or