Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
چرا من متوجه این پیدا کردن آیتمها نمیشم.مثلا یه ماژول رو میخوای زده برو فلان دانجن ولی میری روی مپ رو دانجن که نگاه میکنی اصلا ننوشته همچین آیتمی از این دانجن دراپ میشه.کایکی یه توضیحی میدی؟

چرا من متوجه این پیدا کردن آیتمها نمیشم.مثلا یه ماژول رو میخوای زده برو فلان دانجن ولی میری روی مپ رو دانجن که نگاه میکنی اصلا ننوشته همچین آیتمی از این دانجن دراپ میشه.کایکی یه توضیحی میدی؟
این بخش اکسس اینفو خیلی کاربردیه ولی یکم پیچیدس باید دستت بیاد درمورد ماژول روی هر دانجن که میری تمام ریوارد های که ممکنه ازش دراپ بشه رو نشون نمیده مثلا ماژول ساپلای مویستر والبی ممکنه از دانجن هیون توی هیگیوس دراپ بشه ولی روی مپ توی ریوراد های دانجن نزده اینو، پس اگه توی اکسس اینفو زده قطعا اونجا شانس دراپ داره به دیفیکالتیش هم باید توجه کنی ی دانجن ممکنه ریوراداش روی هارد با نرمال کلا متفاوت باشه درکل هرچی اونجا زده درسته

بخشه خاصی از این اکسس اینفو رو اگر مشکل داری بگو جدا اونو توضیح بدم

خب امروز بلاخره بیلد بانی کامل شد رسما سرویس شدم ی بار کامل بیلدش کردم و تمامه اسلات هارو سوکت زدم ولی فهمیدم بعضیاشون رو اشتباه زده بودم برای همین مجبور شدم درستش کنم و خیلی از برنامه عقبم انداخت الان باید تاندرکیجم فول میبود ولی خب عب نداره نتیجه ارزششو داشت
سوکت اسلات های که نیاز داشتم 4تا almandine بود و من فقط 1 دونه داشتم که طی ی گرایند کوچولو مشکلو حل کردم درکل 11 تا کاتالیست مصرف شد تا بیلد بشه
ی نکته almandine خیلی چیزه مزخرفیه جز بیلد کریت تقریبا بدرد هیچ چیزه دیگه ی نمیخوره پس حواستون به این موضوع باشه اگه تصمیم گرفتین ازش استفاده کنین
اینم بیلد کامل همرا با اسلات هاش
Screenshot (256).png Screenshot (257).png
فقط الان باید ست سوپرنوا رو فارم کنم با استت های خوب این ستی که الان دارم بدرد بانی نمیخوره زیاد

اینم وضع فعلی تاندرکیج بدبخت که انگار طلسم شده و نمیشه برم برای بیلدش
Screenshot (258).png
------------------------------------------
موضوع بعدی این بیلد های که میبینید مثلا پایرو رو توی 40 ثانیه میزنن یا ... 90% مواقع فقط برای همون ویدیو گرفتن و سولو پلی بدرد میخوره توی 4 نفره چون باس باتوجه به 4 نفر scale میشه یگه ماه عسل این بیلد هام تموم میشه و جای اینکه به گروه کمک کنه بیشتر کارو خراب میکنه چون کلا فوکسشون روی سوروایو خیلی خیلی کمه یا اصلا نیست برای همین پیشنهاد میکنم اگه میخواین روی ی کاراکتر هزینه کنین چه وقت چه پول ی بیلد درست رو دنبال کنین که هم بازی خودتون خراب نشه هم بازی 3 نفره دیگه، محتوای اندگیم اصلی بازی باس های 4 نفره س اینو من نمیگما خوده بازی داره میگه (3 تا باس اخره هارد هیچکدوم سولو ندارن)

دیشب بازیو دانلود کردم ۳۷ گیگ رو سری اس
بعد الان ۳۶ گیگ اپدیت داده؟ ینی چی؟ wtf 😐

برای منم اومد :|
امروز maintenance بود بعد اپدیت دادن روی استیم 500 مگ اینا بود روی ps5 هم دوستم اپدیت کرد گفت همین 500مگ بوده اگر مشکل از طرف اونا باشه صبر کنید حتما درستش میکنن
-----
اپدیت این هفته هم همش مثبت بود واقعا ایمان اوردم به این بازی، اگست هم که التیمیت والبی و لونا میان

امروز maintenance بود بعد اپدیت دادن روی استیم 500 مگ اینا بود روی ps5 هم دوستم اپدیت کرد گفت همین 500مگ بوده اگر مشکل از طرف اونا باشه صبر کنید حتما درستش میکنن
-----
اپدیت این هفته هم همش مثبت بود واقعا ایمان اوردم به این بازی، اگست هم که التیمیت والبی و لونا میان
برای من که صرفا بهانه شد که بازی رو پاک کنم تا یا ساپورت موس و کیبورد روی کنسول بیاد یا یه فکری به حال aim assist بکنن چون خیلی رو مخه :))

• Like
Reactions: Kaiki
برای من که صرفا بهانه شد که بازی رو پاک کنم تا یا ساپورت موس و کیبورد روی کنسول بیاد یا یه فکری به حال aim assist بکنن چون خیلی رو مخه :))
اره این بنده خدای که من باهاش بازی میکنمم همین رو میگفت
دوستانی که مشکل دارن این ستینگی که تو ویدیو میگرو ی تستی بزنن شاید بهتر شد

• Like
Reactions: Big Band
آقا این Freyna enhanced cell رو فقط میشه از The Shelter گرفت؟ :D پاره شدم اینقدر رفتمو نداده یه 20 باری رفتم از دیروز
آپدیت: گرفتمش ران بیست و دومم :D

آخرین ویرایش:
آقا این Freyna enhanced cell رو فقط میشه از The Shelter گرفت؟ :D پاره شدم اینقدر رفتمو نداده یه 20 باری رفتم از دیروز
بله فقط همون میشن دراپش میکنه اینو همه باهاش مشکل دارن میشنش هم میشن وقت گیریه
جلوتر وضعیت دراپ ها بدتر میشه ولی خب طبیعیه توی اند گیم ایتما راحت دراپ نشن ولی بلوپرینت فرینا توی اون قسمت از بازی که یجورای اولاش حساب میشه واقعا نباید انقدر اذیت کنه بقیه ایتماش اوکیه فقط همینه ک جر میده تا دراپ بشه
--------------------
کاتالیست التیمیت gley رو بعد از 48 بار زدن باس هنوز نداده :D گرفتن امورفش از زدن باسه رو مخ تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or