Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
منم بانی رو گرفتم . descendant ای که اول انتخاب کرده بودم اصلا دوسش نداشتم ولی خوب بانی رو همه دوست دارن :))
التیمیتش رو گرفتی؟ مبارکه:x حتما تو سریعترین زمان ممکن براش ماژول اختصاصیش یعنی high voltage رو بگیر بانی توی باس زدن خیلی ضعیفه ولی های ولتاژ باعث میشه بتونه با بقیه کچ اپ کنه
----------------------
خب من از وقتی التیمیت بانی رو گرفتم مشفول درست کردن سوکت هاش بودم و الان بلاخره تموم شد کامل بیلدش کردم تنها کاری که باقی مونده که یکم زیاده رویه اینه ک ی سوکت هم روی اسلات میلی بزنم و مکس کپاسیتی رو بکنم 85 اینطوری میتونم اون اسلاتی که برای انتی بادی هست هم مکس کنم
Screenshot (247).png Screenshot (246).png
یکیش برا باسه یکیش برا ماب
اگه دوست داشتین دمیج بیلده مخصوص باسش رو ببینین بگین ی باس بزنم و عکسشو بذارم ولی توی devourer hard که بعد از 2 بار رفتن توی phase میمورد 40-42 میلیون میزدم (4نفره)

تمام کاتالیست های که برای ماد کردن تاندر کیج گذاشته بودم رو اینجا مصرف کردم اگه از همون اول میدونستم میخوام خرچ بازی کنم gley رو نمیگرفتم و کلی متریال روش مصرف نمیکردم 3 تا کاتالیست و ی انرژی اکتیویتور رو روی gley مصرف کردم که اگه داشتمشون الان خلی کارم راحتتر بود البته اونم تا اینجای گیم منو رسوند رسالت خودشو انجام داد:D
اینم بیلد gley(خیلی بیسیکه میدونم)
Screenshot (248).png
_______
بریم برای اسلات میلی بانی و بعد ماد کردن تاندرکیج
-------------------
دوستان بیزحمت ایدی هاتون رو اینجا میذارین الان 3 4 نفری منو ادد کردن ولی نمیدونم کی به کیه فقط اقا متین رو میشناسم که ایدیش با یوز اینجاش تقریبا یکیه

آخرین ویرایش:
التیمیتش رو گرفتی؟ مبارکه:x حتما تو سریعترین زمان ممکن براش ماژول اختصاصیش یعنی high voltage رو بگیر بانی توی باس زدن خیلی ضعیفه ولی های ولتاژ باعث میشه بتونه با بقیه کچ اپ کنه
----------------------
خب من از وقتی التیمیت بانی رو گرفتم مشفول درست کردن سوکت هاش بودم و الان بلاخره تموم شد کامل بیلدش کردم تنها کاری که باقی مونده که یکم زیاده رویه اینه ک ی سوکت هم روی اسلات میلی بزنم و مکس کپاسیتی رو بکنم 85 اینطوری میتونم اون اسلاتی که برای انتی بادی هست هم مکس کنم
View attachment 343667View attachment 343668
اگه دوست داشتین دمیج بیلده مخصوص باسش رو ببینین بگین ی باس بزنم و عکسشو بذارم ولی توی devourer hard که بعد از 2 بار رفتن توی phase میمورد 40-42 میلیون میزدم (4نفره)

تمام کاتالیست های که برای ماد کردن تاندر کیج گذاشته بودم رو اینجا مصرف کردم اگه از همون اول میدونستم میخوام خرچ بازی کنم gley رو نمیگرفتم و کلی متریال روش مصرف نمیکردم 3 تا کاتالیست و ی انرژی اکتیویتور رو روی gley مصرف کردم که اگه داشتمشون الان خلی کارم راحتتر بود البته اونم تا اینجای گیم منو رسوند رسالت خودشو انجام داد:D
View attachment 343669
_______
-------------------
دوستان بیزحمت ایدی هاتون رو اینجا میذارین الان 3 4 نفری منو ادد کردن ولی نمیدونم کی به کیه فقط اقا متین رو میشناسم که ایدیش با یوز اینجاش تقریبا یکیه
ممنونم ❤️
نه معمولیشو گرفتم چون پریمیوم الان برام سنگین بود☹️. descendant خودم همونی بود که اسپلهاش frost بود و اصلا دوسش نداشتم ولی اسپلای بانی خیلی بهتره :x

• Like
Reactions: Kaiki
برای اینکه بتونی ماژول های اپگرید شده ی بیشتری بذاری
همه کاراکترا با درنظر گرفتن اینکه انرژی اکتیویتور روشون بزنی و لول 40 باشن 80 تا ماژول کپاسیتی دارن
هرکدوم از کاراکترا دوتا از اسلات های ماژول هاشون سوکت میخورن و هر کدوم از ماژول ها ی تایپ خاصی هستن وقتی تایپ ماژول با تایپ اون اسلاتی که سوکت خورده یکی باشه اون ماژول کپاسیتی کمتری مصرف میکنه مثلا ی ماژول که ماکسش 16 تا کپاسیتی میخوره توی اون اسلاتی که سوکت درست داره قرار بگیره میشه 8 تا کپاسیتی درنتیجه میتونی ماژول های بیشتر و اپکرید شده بذاری
حلا شما میتونی تعداد اسلات های که سوکت میخورن رو بیشتر کنی با ی ایتم به اسمه کیریستالایزیشن کاتالیست برای اینکه این ایتم رو مصرف کنی کاراکتر باید لول 40 باشه وقتی روی کاراکتر لول 40 بزنی لولش میشه 1 و اون اسلات تبدیل میشه به اسلات سوکت دار تایپ سوکت هم باتوجه به بیلد و نیازت خودت انتخاب میکنی
شما باید هدفت این باشه تمامه اسلات های کاراکتر مینت سوکت بخورن یعنی باید بارها کاراکتر رو 40 و 1 کنی تازه باید برای ویپن مینت هم این کارو بکنی
یا خدا این که hell of a grindه
گرایند این بازی ته نداره.😵‍💫

• Like
  • Smile
Reactions: Kaiki and Rohshen
War bear منم.با هم چند باری granblue fantasy relink بازی کردیم.😇

----------------------
View attachment 343667View attachment 343668

View attachment 343669
_______
-------------------
یعنی بانی رو الان ۸ بار لول ۴۰ کردی؟کجا این همه اکس پی میده یه روزه ۸ بار مکس کنی؟

• Like
  • Wow
Reactions: Kaiki and Rohshen
یا خدا این که hell of a grindه
گرایند این بازی ته نداره.😵‍💫
اره دیگه بخوای مکس کنی ی کاراکتر رو واقعا خیلی زمان بره ولی لذت بخشه (برای منکه خیلی هست)
War bear منم.با هم چند باری granblue fantasy relink بازی کردیم.😇

یعنی بانی رو الان ۸ بار لول ۴۰ کردی؟کجا این همه اکس پی میده یه روزه ۸ بار مکس کنی؟
اره شمارو که از قبل میشناسم منظور دوستانه جدید بود
2 روزه روزی +15 ساعت دارم بازی میکنم :D 30% xpبوست هم خریدم
دیفنس میشن ها همشون خوب xp میدن ولی بهترینش برای من تا الان دیفنس اکو سوامپ بوده بعد همون دیفنس کینگستون
توی فورترس توی فالن ارک ی دونه وید میشن هست اونم خوبه ولی من دیفینس هارو ترجیح میدم چون اکتیو تری

اره دیگه بخوای مکس کنی ی کاراکتر رو واقعا خیلی زمان بره ولی لذت بخشه (برای منکه خیلی هست)

اره شمارو که از قبل میشناسم منظور دوستانه جدید بود
2 روزه روزی +15 ساعت دارم بازی میکنم :D 30% xpبوست هم خریدم
دیفنس میشن ها همشون خوب xp میدن ولی بهترینش برای من تا الان دیفنس اکو سوامپ بوده بعد همون دیفنس کینگستون
توی فورترس توی فالن ارک ی دونه وید میشن هست اونم خوبه ولی من دیفینس هارو ترجیح میدم چون اکتیو تری
روی درجه هارد میری؟

سلام داش منم پیشگامانم اصلا وصل نمیشه این دو روزه
نت همراه اول اصلا مشکل نداره انگاری با نت ثابت مشکل داره
منم هر چی دی ان اس بود امتحان کردم اصلا وصل نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or