Multi Platform The First Descendant

سازنده
NEXON
ناشر
NEXON
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بر بازی سنتری های عزیز.
یه بازی معرفی شده به اسم The First Descendant که ظاهرا قراره روی همه پلتفرم ها عرضه بشه.فری هم هستش.این یه بازی سوم شخص لوتر شوتر و اکشن آر پی جی هستش مثل بازیهای Warframe و Destiny 2 .به شخصه خیلی منتظر عرضه بازی هستم و امیدوارم که بازی ف ی ل ت ر و یا تحریم نباشه تا همه طرفداران این سبک بتونن از این بازی جدید لذت ببرن.فعلا تاریخ دقیقی برای عرضه اعلام نشده ولی شاید اواخر 2022 یا اوایل 2023 برای کنسول ها عرضه بشه.
این هم تریلر رسمی بازی

آخرین ویرایش:
دوستان من لول ۴۰ شدم و رو نرمال story رو تموم کردم.الان با همین لول ۴۰ رو هارد تموم کنم یا باید لولمو ریسیت کنم؟کلا برای چی لول رو ریسیت میکنیم؟ممنون
اینو قبلا دست و پا شکسته توضیح دادم
الانم باید شروع کنی به زدن باس ها و گرفتن ایتم های لول 100 اون کاتالیست های که فری میده و ... رو روی کاراکتری که میخوای بزن همینجوری الکی مصرفشون نکن دوتا انرژی اکتیویتور رایگان میده چندتا هم کاتالیست دقیق یادم نیست اون دوتا اکتیویتور یکیش باید برای کاراکتره مینت باشه یکیش هم ویپن مینت
برای اینکه بتونی ماژول های اپگرید شده ی بیشتری بذاری
همه کاراکترا با درنظر گرفتن اینکه انرژی اکتیویتور روشون بزنی و لول 40 باشن 80 تا ماژول کپاسیتی دارن
هرکدوم از کاراکترا دوتا از اسلات های ماژول هاشون سوکت میخورن و هر کدوم از ماژول ها ی تایپ خاصی هستن وقتی تایپ ماژول با تایپ اون اسلاتی که سوکت خورده یکی باشه اون ماژول کپاسیتی کمتری مصرف میکنه مثلا ی ماژول که ماکسش 16 تا کپاسیتی میخوره توی اون اسلاتی که سوکت درست داره قرار بگیره میشه 8 تا کپاسیتی درنتیجه میتونی ماژول های بیشتر و اپکرید شده بذاری
حلا شما میتونی تعداد اسلات های که سوکت میخورن رو بیشتر کنی با ی ایتم به اسمه کیریستالایزیشن کاتالیست برای اینکه این ایتم رو مصرف کنی کاراکتر باید لول 40 باشه وقتی روی کاراکتر لول 40 بزنی لولش میشه 1 و اون اسلات تبدیل میشه به اسلات سوکت دار تایپ سوکت هم باتوجه به بیلد و نیازت خودت انتخاب میکنی
شما باید هدفت این باشه تمامه اسلات های کاراکتر مینت سوکت بخورن یعنی باید بارها کاراکتر رو 40 و 1 کنی تازه باید برای ویپن مینت هم این کارو بکنی

اینو قبلا دست و پا شکسته توضیح دادم
الانم باید شروع کنی به زدن باس ها و گرفتن ایتم های لول 100 اون کاتالیست های که فری میده و ... رو روی کاراکتری که میخوای بزن همینجوری الکی مصرفشون نکن دوتا انرژی اکتیویتور رایگان میده چندتا هم کاتالیست دقیق یادم نیست اون دوتا اکتیویتور یکیش باید برای کاراکتره مینت باشه یکیش هم ویپن مینت
آقا ممنونم از کمکت به من نوب 🤪
یعنی فعلا سراغ hard مود نرم و چندبار رو نرمال لول ۴۰ کنم تا کپاسیتی بره بالا؟
بعد این که میگی ببین کدوم کارکتر رو میخوای بازی کنی کدومش اسپلای فان داره؟با بانی دارم بازی میکنم که راضیم ولی چیز فانتری اگه هست بگیرم.

آقا ممنونم از کمکت به من نوب 🤪
یعنی فعلا سراغ hard مود نرم و چندبار رو نرمال لول ۴۰ کنم تا کپاسیتی بره بالا؟
بعد این که میگی ببین کدوم کارکتر رو میخوای بازی کنی کدومش اسپلای فان داره؟با بانی دارم بازی میکنم که راضیم ولی چیز فانتری اگه هست بگیرم.
مخلصم این رفا چیه
چرا اتفاقا برو روی هارد، هارد هم ریواردا بیشتره هم اکس پی هم ایتم ها لولشون 100 فیکس هست روی هارد این 1 تا 40 رو هی باید انجام بدی
توی نت سرچ کنن ببین از کدوم خوشت میاد شاید چیزی که از نظره من فانه شما خوشت نیاد یا برعکس بانی درکل عالیه تنها مشکلش اینه توی باس قوی نیست این ضعفش رو ورژن التیمیتش با ماژول high voltage جبران میکنه ولی این ماژول فقط برای لاتیمیت هست
بستگی به اینکه اولش کدوم رو انتخاب کردی هم داره مثلا اگه ajax برداشتی خیلی خوبه میتونی روی همون تمرکز کنی یا lepic هم همینطور اگرم قصد فارم التیمیت داری التیمیت لیپک از همه راحتتره و توی 1 روز میتونی جمش کنی

Rohshen@​

راستی 31 جولای اپدیت جدید میاد و قراره التیمیت والبی و لونا هم به لیست دیسندنت ها اضافه بشن میتونی برای تصمیم تا اون موقع هم صبر کنی گیم پلی والبی ک میدونم چیه(ظاهرشم منتشر کردن) ولی لونا گفتن ساپورته(توی استوری لاین هم دیدمش همون دختر دی جیه)

Rohshen@​

راستی 31 جولای اپدیت جدید میاد و قراره التیمیت والبی و لونا هم به لیست دیسندنت ها اضافه بشن میتونی برای تصمیم تا اون موقع هم صبر کنی گیم پلی والبی ک میدونم چیه(ظاهرشم منتشر کردن) ولی لونا گفتن ساپورته(توی استوری لاین هم دیدمش همون دختر دی جیه)
آقا ممنون.والا دوتا چیز خوشم اومده فعلا.یدونه اونی که اسپل های fire داره یاد fire mage خودم میندازه :D یکی هم که اونی که دو نوع shield داره ولی خوب شد گفتی پس خرید نمیزنم تا چندروز دیگه صبر میکنم:D(راستی اونور enhanced shaman که گفتی دارم باهاش mythic میرم .روتیشنش عالیه:D)

آقا ممنون.والا دوتا چیز خوشم اومده فعلا.یدونه اونی که اسپل های fire داره یاد fire mage خودم میندازه :D یکی هم که اونی که دو نوع shield داره ولی خوب شد گفتی پس خرید نمیزنم تا چندروز دیگه صبر میکنم:D(راستی اونور enhanced shaman که گفتی دارم باهاش mythic میرم .روتیشنش عالیه:D)
خواهش، اره فعلا خرج نکن تا این دوتا بیان. اگرم خواستی خرج کنی دیسیندنتای سخت رو بگیر مثلا همون فایر میجه که گفتی اسمش blair هست گرفتنش خیلی اسونه تقریبا فری حساب میشه هیچ کدوم از متریالاش نیاز به امورف نداره و مستقیم از دانجن دراپ میشه حتی نیاز به بلوپرینت و ساختن هم نداره مستقیم خوده ایتمش رو بهت میده
اینهنسمنت واقعا عشقه حالشو ببر منم تا 22 اگست خودمو میرسونم فعلا tfd رو no life میکنم چون داره میچسبه:D

آخرین ویرایش:
کایکی یه عکس از readjustment تاندرکیجت میذاری.
این 4 تا استت باید چی بیفته.firearm attack خوبه؟
Screenshot (282).png
firearm atk و crit hit rate و crit hit damage باید حتما روش باشه برای استت چهارمم یا همین دمیج تو کلوسوس یا ویک پوینت دمیج

لولم نزدیک ۱۰ ٬اصلا نمیدونم چیا باید بگیرم برای آپگرید و اینجور چیزا ٬ فعلا فقط مرحله هارو رفتم جلو
فعلا تا مرحله داستانی رو تموم کنی بیلد و این چیزا مهم نیست.صرفا هرچی لول بالاتری داره بذار استفاده کن.

بعد پایان داستان چی داریم؟
مپ هارد باز میشه و باسهای هارد.اونجا دیگه فارم اصلی شروع میشه و باید یه بیلد درست بچینی.یوتوب سرچ کن بیلد کاراکترت رو.چی میخوای برداری؟

مپ هارد باز میشه و باسهای هارد.اونجا دیگه فارم اصلی شروع میشه و باید یه بیلد درست بچینی.یوتوب سرچ کن بیلد کاراکترت رو.چی میخوای برداری؟
اولش که ۳ تا کارکتر داشت ٬ یه غول تشن و یه دختره و یه پسره که من پسره رو انتخاب کردم نارنجگ اندازه :دی

اولش که ۳ تا کارکتر داشت ٬ یه غول تشن و یه دختره و یه پسره که من پسره رو انتخاب کردم نارنجگ اندازه :دی
دسندنت هایی که جلوتر باز میشن خیلی فان ترن
منم مثل تو لپیک برداشتم اولش ولی همون لول 12-13 اینا ولش کردم تا همین دیروز پریروز که مکسش کردم برای مستری :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Back