The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان ممنون میشم نظرتون رو راجب سیستمم بگید:

nvidia geforce gt630

intel cori3 3210@3.20GHz

Ram:4GB

گرافیکم چه طوره خوبه؟
یه سوال دیگه این بازیرو با این سیستم رو چه تنظیماتی بهتره بازی کنم؟؟

nvidia geforce gt630

intel cori3 3210@3.20GHz

گرافیکم چه طوره خوبه؟

سی پی یو خوبه
رم متوسط هست
گرافیک ضعیف
بازی رو رو تنظیمات لاو و رزولویشن پایین شاید بتونین بازی کنید

nvidia geforce gt630

intel cori3 3210@3.20GHz

گرافیکم چه طوره خوبه؟
گرافیکت خیلی خیلی ضعیفه
من با GTX 650 1gb فقط 15-30 فریم میگیرم، اصلا فریم ریت خوبی نیست و سر درد میگیره آدم
مخصوصا تو مکان های تاریک که افکت نور و آتش خیلی فعال میشه
همین که فانوسم رو روشن میکنم 4-5 فریم میوفته و بیشتر اوقات مجبورم با 20 فریم بازی کنم که واقعا آزاردهندس
تنظیمات همه تعطیل
رزولوشن 900*1600

گرافیکت خیلی خیلی ضعیفه
من با GTX 650 1gb فقط 15-30 فریم میگیرم، اصلا فریم ریت خوبی نیست و سر درد میگیره آدم
مخصوصا تو مکان های تاریک که افکت نور و آتش خیلی فعال میشه
همین که فانوسم رو روشن میکنم 4-5 فریم میوفته و بیشتر اوقات مجبورم با 20 فریم بازی کنم که واقعا آزاردهندس
تنظیمات همه تعطیل
رزولوشن 900*1600
پس من ذوق کردم گفتم کارت گرافیکم خوبه:| 300 تومن دادم بی خودی یعنی :) تو این رنج از این بهتر میتونستم بگیرم ایا؟

پس من ذوق کردم گفتم کارت گرافیکم خوبه:| 300 تومن دادم بی خودی یعنی :) تو این رنج از این بهتر میتونستم بگیرم ایا؟

نه داداشم کم کم واسه حداقل باید نزدیک 600 تومن واسه گرافیک کنار گذاشت
حالا یه تست بزن تنظیمانم بزار پایین شاید واست قابل بازی باشه
------------
من اسپیکرم خراب شده دوهفتس فقط با هدفون بازی میکنم
معمولن هم شب بازی نمیکنم ولی این chapter 9 ,10 رو شب تنها بازی کردم
اتاقمم تاریکه معمولا
چشمتون روز بد نبینه
i shit my pants :d
چرا بازی بالانس نیس ترسش:|:d

از این به بعد برای بازی کردن همه باید سیستمامونو بندازیم تو سطل آشغال و سیستم جدید و قوی بگیریم
هیچ راهیم نداره، بازی های نسل بعد بسیار سنگین هستن و به این خاطر که اکثرا از کنسول پرت میشن پرفرمنس مناسبی ندارن و PC سریع میطلبن (با توجه به رزولوشن بالاتر و تنظیمات گرافیکی بیشتر)
برای بازی کمتر از کارت 760 خریدن اشتباهه و فقط بودجتونو هدر دادید
تازه این بازی از ID Tech 5 استفاده میکنه و وضع اینه دیگه چه برسه به انجین های نسل بعدی که هنوز وارد عرصه نشدن
فقط کاشکی اینقدر که به فکر گرافیک بودن همینقدر هم روی محتوا کار میکردن و یه سری بازی تکراری و بی سر و ته تحویل نمیدادن
موندم اونایی که اورجینال بازی میگیرن چی میکشن

======================

تا الان از Flawless Widescreen استفاده میکردم و الان که غیر فعالش کردم فریم ریت 8-10 فریم بهبود داده شد
به نظرم با وجود بلک بار ها تو تصویر بازی سینمایی تر شده
برای حذفشون بدون افت فریم هم تنها راهش منتظر بودن برای یه پچ درست حسابیه

آخرین ویرایش:
منم امروز بازی رو شروع کردم و فقط می تونم بگم برای من خیلی خیلی فوق العادست!
حالا توضیحات کلی بمونه برا بعد ولی به قدری گرافیک بازی زیبا و چشم نوازه که از تک تک لحظاتش ادم دوست داره اسکرین شات بگیره!
بازی رو بالاترین جزئیات بدون مشکل اجرا می کنم و این تصویر هنری رو هم گرفتم!:d تصویر بیداد می کنه عمق میدان رو داشته باش!:d کاملا این گیم هست و دوربین رو خودم چرخوندم!:x

0anlfvhei3bp6r0dom0v.jpg

بازی واقعا عالیه ! درسته یه مشکلاتی تو طراحی و بحث فنی داره اما در برابر خوبیاش قابل چشم پوشیه !

واقعا بعضیا حیفه سیستمن ! با بهترین تنظیمات تو یه سیستم خوب 30 فریم میگیرن بعد میگن بازی آشغاله ! {{ گیمر عزیز طرز تفکرت آشغاله }}
من با یه سیستم زغالی 25 فریم تو پایین ترین تنظیمات میگیرم و خدا رو شکر میکنم که اثری به این خوبی رو بازی میکنم

حالا توضیحات کلی بمونه برا بعد ولی به قدری گرافیک بازی زیبا و چشم نوازه که از تک تک لحظاتش ادم دوست داره اسکرین شات بگیره!
بازی رو بالاترین جزئیات بدون مشکل اجرا می کنم و این تصویر هنری رو هم گرفتم!:d تصویر بیداد می کنه عمق میدان رو داشته باش!:d کاملا این گیم هست و دوربین رو خودم چرخوندم!:x

0anlfvhei3bp6r0dom0v.jpg

واقعا این یه تیکه یکی از بهترین مکان ها بود.

اینم دو عکس دیگه::d

67080938907521027926.jpg

این یه تیکه هم که آدم ناخوداگاه یاد رزیدنت اویل میفته.

31046512398139170250.jpg

0anlfvhei3bp6r0dom0v.jpg

نسخه Xbox 360 هم همینطوره ، کلا بازی خوبه نمرات پایین هم بخاطر اینکه گفتن تقلید RE4 هست ، توی نقد گیم اسپات نوشته بوده آهنگ بیخود ، موجوادت نامرعی ، و خولاشامی که تیربار دستشون هست کمی مزخرفه
یکی از چاپتر ها تو روز هست باید گرافیک بازی رو توی اون دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or