The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
تو چپتر 3 اون مجسمه هایی که زیرشون کلید هست,بعضی هاشون واقعا بد جایی هستن مثل اون tower وسط محوطه که یه مجسمه روی بدنه tower هست,چجوری باید زدش؟b-)

دوستان بعد از تموم شدن بازی آیا مثل سری رزیدنت میشه یه new game جدید با یه شخصیت دیگه بازی کرد یا نه؟؟؟در ضمن DLC هاش کی میاد؟؟؟

تو چپتر 3 اون مجسمه هایی که زیرشون کلید هست,بعضی هاشون واقعا بد جایی هستن مثل اون tower وسط محوطه که یه مجسمه روی بدنه tower هست,چجوری باید زدش؟b-)

برو روی بالکن سمتم چپ با تیر بزنش هودش میوفته. به همین راحتی به همین خوشمزگی :)

بازی رو دیروز تمام کردم تقریبا 10 ساعت طول کشید واسه من ! نمره من به بازی 7 هست که خوبه و بد نیست :d آخر داستان رو هم نفهمیدم هر کس تونست توضیح بده ممنون میشم چی شد کلا :d

اینجا که رسیدم به حالت ..ر کیف رسیدم
گفتم اخی نور!
چه طراحیشم انصافا زیبا بود
اون موجود عجیب غریب هم ظاهرش شبیه زنها بود ومنو یاد فیلم حلقه مینداختم بیشتر شبیه جوک بود زدنش اونم تو حالت سخت تازه
یادمه تو اویل پنج هم اون یارو حشره هه رو هم اینجوری کشتم

EvilWithin_2014-10-23_19-52-15-03.jpg

اینجا که رسیدم به حالت ..ر کیف رسیدم
گفتم اخی نور!
چه طراحیشم انصافا زیبا بود
اون موجود عجیب غریب هم ظاهرش شبیه زنها بود ومنو یاد فیلم حلقه مینداختم بیشتر شبیه جوک بود زدنش اونم تو حالت سخت تازه
یادمه تو اویل پنج هم اون یارو حشره هه رو هم اینجوری کشتم

EvilWithin_2014-10-23_19-52-15-03.jpg

اره به همین خیال باش که به نور و روشنی روز رسیدی ، :)):d
تو دوتا چپتر بعدی متوجه میشی ، البته این چپتر طولانی ترین بود به نظرم ، اینجا هم چالش های خاص خودشو داره ،

اون بانوی زیبا روی 8 پا رو زدم له کردم هیچ ، دوتا باس دیگه رو هم ترکوندم ، اون قد بلنده و اون که سرش گاوصندوق داره :d اونم نه یک بار بلکه 6 الی 7 بار ،
به خودم امیدوار شدم :)
گیم پلی درگیرانه ای داره ، اقا این دنیاییِ میری توش دیگه نمی تونی بیای بیرون :d

آخرین ویرایش:
اره به همین خیال باش که به نور و روشنی روز رسیدی ، :)):d
تو دوتا چپتر بعدی متوجه میشی ، البته این چپتر طولانی ترین بود به نظرم ، اینجا هم چالش های خاص خودشو داره ،

اون بانوی زیبا روی 8 پا رو زدم له کردم هیچ ، دوتا باس دیگه رو هم ترکوندم ، اون قد بلنده و اون که سرش گاوصندوق داره :d اونم نه یک بار بلکه 6 الی 7 بار ،
به خودم امیدوار شدم :)
گیم پلی درگیرانه ای داره ، اقا این دنیاییِ میری توش دیگه نمی تونی بیای بیرون :d

اره چپتر شیش طولانی ترین مرحله بود
واقعا بهترین ویژگی بازی طراحی محیط و فضاسازیشه
و خنده دارترین چیزیم که میشه بهش نسبت داد اینه که بگیم ترسناکه!
راستی واسم سواله چرا تو سری بازی های ساخته میکامی پارتنرها نقش پشم افزارو بازی میکنن اکثرا؟

البته تو این چپتر 6 ، پارتنر خیلی خوب با تبر از پس زامبی ها بر میاد ، کلا توجه شون سمت اون بدبخت جلب میشه و به شما فرصت فرار میده ، که خب باید نزدیکش بشید و با زدن space بهش medic برسونید ،
فضا سازی حرف نداره ، سازندگان اویل بیان یاد بگیرن واقعا ،
با اون cod که تحویل میدن !
زامبی با IQ ندیده بودیم که اینجا و در این بازی دیدیم :d

یه سری چیزا تو این بازی هست مخ آدم رو می خوره ها، من موندم موقع طراحی بازی اینا چیزی زده بودن؟ آخه چخ مرضیه هر موقع می خوام در رو باز کنم یه انمیشن بلند مدت رو باید ببینم که نمیشه کنسلش کرد؟ من که نمی دونم اون ور در چیه در رو باز می کنه خیلی ریلکس چند قدم وارد اتاق می شه بعد تازه من می تونم بازی رو ادامه بدم...چه دلیلی هم داره درا خود به خود بسته میشن؟ این سیستم save بازی هم که تو مخیه معلوم نیست کی ها save میکنه نمیشه روش حساب کرد.

دوست عزیز من چون رو 360 بازی میکنم نمیدونم کنترلش رو پی سی چیه ولی باهمون کلیدی که میزنی دربازبشه یباردیگه سریع بزنیش در محکم باز میشه
یه سری چیزا تو این بازی هست مخ آدم رو می خوره ها، من موندم موقع طراحی بازی اینا چیزی زده بودن؟ آخه چخ مرضیه هر موقع می خوام در رو باز کنم یه انمیشن بلند مدت رو باید ببینم که نمیشه کنسلش کرد؟ من که نمی دونم اون ور در چیه در رو باز می کنه خیلی ریلکس چند قدم وارد اتاق می شه بعد تازه من می تونم بازی رو ادامه بدم...چه دلیلی هم داره درا خود به خود بسته میشن؟ این سیستم save بازی هم که تو مخیه معلوم نیست کی ها save میکنه نمیشه روش حساب کرد.

دوست عزیز من چون رو 360 بازی میکنم نمیدونم کنترلش رو پی سی چیه ولی باهمون کلیدی که میزنی دربازبشه یباردیگه سریع بزنیش در محکم باز میشه
خب من بعضی وقتا نمی خوام در رو بکوبم برم تو، صداش دشمنا رو جذب می کنه.

الان من چپتر 3 هستم تا اینجاش که ترس زیاد نداشته .من اونجا گیر کردم که میرم اخر در یه زنجیره میخواد بکشه سفته نمیتونه بعد میرم داخل یه جایی مثل گاوداری که خوک هستش اره برقی بهم حمله میکنه باید چیکار کنم من؟

الان من چپتر 3 هستم تا اینجاش که ترس زیاد نداشته .من اونجا گیر کردم که میرم اخر در یه زنجیره میخواد بکشه سفته نمیتونه بعد میرم داخل یه جایی مثل گاوداری که خوک هستش اره برقی بهم حمله میکنه باید چیکار کنم من؟
بهتر اول بری crossbow و شاتگانو پیدا کنی و بعد هم قبلش همه ی زامبی ها را بکش اخر سر برو سراغش 'بعد هم سعی کن با magnom به بای سمت چپش بزنی تا بیفته بعد از اینکه که افتاد برو سریع جلوش با شاتگان بزن تو سرش 'یه راه دیگه ای هم داری اونم اینه که از تیر های انفجاری crossbow استفاده کنی که راحت می کشتش

خود این انیمیشنها حس ترسو بیشتر میکنه,با کوبیدن در هم حواس بروبچ رو به خودت جلب میکنی!:d
برای save کردن باید بری پیش پرستار تا هر موقع از بازی بیرون اومدی برای ادامه از همونجا بیاد
ولی checkpoint ها تا زمانی فعال هستن که از بازی بیرون نیومده باشی,فکر کنم این دوتا رو باهم اشتباه گرفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or