The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یه چیزی رو درمورد فریم ریت بگم.من اوایل cpu dual core intel g620 داشتم که اصلا دو هسته ایه و خیلی ضعیفه.مثل شما افت فریم داشتم هر چند ثانیه.بعد cpu core i5 4460 گرفتم و دیگه داستان لگ تموم شد.:d

بازی رو 3 چپتر جلو رفتم ... تا اینجای کار خیلی خوب بود . نورپردازی و تکسچرها در بهترین حالت هستند. بازی واقعا فیلمیکه و حس سینمایی خوبی به آدم میده. خشونت و ترس خوبی هم داره. بازی تا اینجای کار مکانیزم های بهترین ها رو از نظر گیمپلی به خودش اختصاص داده ( مخفی کاری به سبک اسپلینتر سل، سوزاندن اجساد به سبک رزیدنت اویل ریمیک، ترس رزیدنت اویلی ، حس سورریالی به سبک سایلنت هیل ، تریپ و شخصیت کاراکتر مثل Shadow Of The Damned ، سیستم آپگرید مانند رزیدنت اویل 4 ،حرکت ساختمان ها و شهر شبیه نسخه آخر Alone In The Dark و یه جورایی شبیه نسخه دوم Obscure در بدست آوردن مایعات و آپگرید ها از تن و بدن اجساد مرده) . بازی به همه پیشنهاد میشه.

یه چیزی رو درمورد فریم ریت بگم.من اوایل cpu dual core intel g620 داشتم که اصلا دو هسته ایه و خیلی ضعیفه.مثل شما افت فریم داشتم هر چند ثانیه.بعد cpu core i5 4460 گرفتم و دیگه داستان لگ تموم شد.:d
حرف شما درسته ولی پردازنده داریم تا پردازنده 'مثلا من الان با همین پردارندم که
Intel Pentium dual core E5700 است (البته اوورکلاکش کردم) مشکل لگ و افت فریم اصلا ندارم و قشنگ ۳۰ فریم می گیرم'
بعدا یه چند تا اسکیرین شات تم می ذارم

رسیدم جایی که اون موجود زن چهار دست و پا است 'من که جرات روبه رو شدن با هاشو ندارم 'کسی سیوی دو مرحله بعدو نداره 'من نمی خوام با هاش روبه رو شم اخه:d

بازی رو 3 چپتر جلو رفتم ... تا اینجای کار خیلی خوب بود . نورپردازی و تکسچرها در بهترین حالت هستند. بازی واقعا فیلمیکه و حس سینمایی خوبی به آدم میده. خشونت و ترس خوبی هم داره. بازی تا اینجای کار مکانیزم های بهترین ها رو از نظر گیمپلی به خودش اختصاص داده ( مخفی کاری به سبک اسپلینتر سل، سوزاندن اجساد به سبک رزیدنت اویل ریمیک، ترس رزیدنت اویلی ، حس سورریالی به سبک سایلنت هیل ، تریپ و شخصیت کاراکتر مثل Shadow Of The Damned ، سیستم آپگرید مانند رزیدنت اویل 4 ،حرکت ساختمان ها و شهر شبیه نسخه آخر Alone In The Dark و یه جورایی شبیه نسخه دوم Obscure در بدست آوردن مایعات و آپگرید ها از تن و بدن اجساد مرده) . بازی به همه پیشنهاد میشه.
آقا یعنی ترکوندی با توضیحاتت
خوشمان آمد....
البته اینم بگم که متنت رو با ترس و لرز خوندم،به هوای اینکه اسپویل داشته باشه!

Sent from my C2005

این بازی هنوز نخریدم یه سوال داشتم طرز دویدنش خیلی مسخره و رواعصاب بود درستش کردن؟؟؟:-/ (قبلا تریلر دیدم میگم)
طرز راه رفتنش اوکی 'مشکل ساز نیست 'ولی خوب بعد مدت کوتاهی خسته میشه باید وایسه تا استراحت کنه

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی می تونه سیوی مرحله ی ۶ رو برا اپ کنه چون 'نمی تونم مرحله ی ۴ و ۵ رو برم' قلبم خدا نکرده وا می سه'اگه یکی بزاره ممنون میشم :d

تا چپتر 12 رفتم»، بازی یکمی دوباره مثل رزیدن اویل 4 اکشن شد، مشکل گرافیکم کمی رفع شد، اما داستان باز هم خیلی گنگ و مبهم است، امیدوارم در پایان بازی، گره های مربوط به ماجرای Ruvik و Sebastain باز شود

s

من که کلا بازی رو حذف کردم :d
اعصابمو خورد کرد اخه تا چپتر 4 رفتم سر اون بی خیر شده چهار دست و پا .دیگه دیدم نمی تون ادامه بدم .اخه خیلی ادم استرس می گیره وقتی یکی مثل اون می کنه دنبالت .حالا بگذریم ولی کلا بعد از یه مدت تو بازی ادم حوصلش سر می رفت.با اینکه خیلی دوست داشتم تا اخر برم تا سر از داستانش درارم ولی خوب نشد دیگه .کلا ژانر ترسو برای ترساندن می ذارن دیگه .ولی من هدفم ترسیدن نبود چون قبلش داستان این سباستینو خونده بودم از داستان بازی خوشم اومد و فقط هم هدفم این بود که به داستانش پی ببرم که اونم نشد .یعنی درواقع هدفم دیدن یه فیلم ترسناک بود نه بازی ترسناک .:bighug:
حالا یه جوون مردی که بازی رو تموم کرده میشه داستان بازی رو تا اخر توضیح بده به صورت خلاصه .یعنی مثلا بگه اصلا موضوع سر چیه بود .اخر بازی چی میشه اون ruvik کی بود و ........
ولی خودمونیما تو بازیش واقع به غیر از همون چهار دستو پا هیچ چیز ترسناک دیگه ی وجود نداشتا .حالا نمی دونم تا اخر بازی هم این طور ی بود یا واقعا بازیش ترسناک میشه .
ولی از شخصیت ruvik خیلی خوشم اومدا چون منو یاد این نینجا های ژاپنی می نداخت که تو شمیشیر زنی حرفه ای بودن .و اصلا هم به نظرم ترسناک نبود .تو بازی هر وقت می دیدمش یه جورایی خوش حال میشدم=))

رسیدم جایی که اون موجود زن چهار دست و پا است 'من که جرات روبه رو شدن با هاشو ندارم 'کسی سیوی دو مرحله بعدو نداره 'من نمی خوام با هاش روبه رو شم اخه:d

والا به خدا انقدر هم اون زنیکه هزارپا:d ترس نداره.بازیش خیلی هم ترسناک نیست ولی طراحی محثطش عالیه.من یکی که دارم لذت میبرم از بازی.البته تا این جایی که رفتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or