The Evil Within | PC

therethere1-859x1024-503x600.jpg

Developer : Tango Gamesworks
Publisher : Bethesda

Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4
Release Date : 14 October 2014
(22 مهر 1393)

سرانجام دقایقی پیش، عنوان جدید خالق سری موفق Resident Evil، شینجی میکامی با نام The Evil Within معرفی شد.

این عنوان که تحت رمز Project Zwei در دست ساخت بوده است، در سبک Survival Horror خواهد بود و به گفته میکامی، وی پس از مدت ها برای ساخت یک عنوان ترسناک خالص به میادین بازگشته است.
همچنین طراح محیط های عنوان موفق Resident Evil Remake نیز به عنوان طراح ارشد محیط ها در ساخت این بازی حضور خواهد داشت و میتوان انتظار طراحی بی نظیری از این عنوان داشت.

آپدیت 1:

• بازی با موتور گرافیکی شرکت Id Software یعنی Id Tech 5 ساخته خواهد شد.
  • داستان بازی در مورد کارآگاهی به نام Sebastian خواهد بود که ضمن دنبال کردن یک قتل سریالی با همکاران خود، مورد حمله نیروهایی ناشناخته قرار میگیرد و همکاران وی تک تک مورد قتل واقع می‌شوند و خود نیز هوشیاری خود را از دست می‌دهد. پس از به هوش آمده در مکانی نا آشنا و عجیب، وی باید به دنبال فهمیدن حقایق، جستجوی خود را شروع کند.
  • منابع موجود در بازی همانند تیر، انرژی و ... به صورت محدود در بازی یافت می‌شوند.
  • معماهای سخت و چالش برانگیز در این عنوان حضور دارند.
  • به گفته میکامی، هوش مصنوعی دشمنان بالا خواهد بود و مقاومت در برابر آن ها سخت خواهد بود.

آپدیت 2:

• هیچ گونه رابط کاربری در بازی وجود ندارد. اشیا موجود در محیط شروع به روشن و خاموش شدن میکنند و شما رو از وجودشون آگاه میکنند.
  • افکت های صدا و موسیقی زیادی در بازی وجود ندارد. میکامی در قبال مسئله صدا گفته که صدا به عنوان یک سیگنال برای اعلام رویداد ها و اطلاعات استفاده خواهد شد.
  • دشمنانی در بازی وجود دارند که بازیکن قادر به دیدن آن ها نیست اما صدای آن ها قابل شنیدن است.
  • از عنصر رنگ خیلی کم استفاده شده و شاهد رنگ های گوناگون نخواهیم بود.
  • یکی از تله های مورد استفاده در بازی Nail Bomb خواهد بود که می‌توان آن را در پشت در ها و پنجره ها استفاده کرد.
  • بازی دارای یک صفحه موجودی دایره مانند برای سلاح ها و جعبه آیتم خواهد بود. همچنین به وسیله D-Pad میتونید به آیتم ها دسترسی سریع داشته باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
بچه ها سیو چپتر 6 رو درجه survival بعد از کشتن اون یارو اره برقی رو لطفا قرار بدید.....
درجه سختی رو تغییر دادم و کمترش کردم اما الان دیگه زیاد نمی شه=((

ای بابا یک نفر پیدا نمی شه این سیو رو قرار بده........
خواهش میکنم....

بازی تا آخر چپتر 3 بدون مشکل عدیه ای به پایان رسید . اما تا چپتر 4 شروع شد و 2 تا افکت غبار تو صفخه اومد موتور بازی به گل نشست و بای بای فریم . این دست گل کارمک id tech 5 رسما فاجعس . با اینکه گرافیک خاصی رو نشون نمیده اما فریم سیستمم تا 17 تا پایین اومد و تقریبا همون جا مونده و بیشتر نمیشه ... با این سیستم من Ryse رو با بالاترین تنظیمات بدون افت و لگ تا آخر رفتم ( فریم که هلو بود و بالاترین جلوه های بصری رو تا الان برای من داشت).
تا یه پچی نیاد اصلا نمیشه طرفش رفت.

بازی تا آخر چپتر 3 بدون مشکل عدیه ای به پایان رسید . اما تا چپتر 4 شروع شد و 2 تا افکت غبار تو صفخه اومد موتور بازی به گل نشست و بای بای فریم . این دست گل کارمک id tech 5 رسما فاجعس . با اینکه گرافیک خاصی رو نشون نمیده اما فریم سیستمم تا 17 تا پایین اومد و تقریبا همون جا مونده و بیشتر نمیشه ... با این سیستم من Ryse رو با بالاترین تنظیمات بدون افت و لگ تا آخر رفتم ( فریم که هلو بود و بالاترین جلوه های بصری رو تا الان برای من داشت).

من چپتر 5 هستم و واقعا کنجکاو شدم بدونم شما با 760!!کجای بازی فریم 17 داشتی که تازه بالا هم نمیره!!با این وضعیتی که گفتی با صدتا پچ هم دردی ازت دوا نمیشه
شما یا سیستمت اینی نیست که تو پروفایلت نوشتی یا اشکال کار یه جای دیگس!قفل 30 فریم رو بردار شما اصلا نباید فریم زیر 30 رو ببینی!من خودم شخصا دست به اون نوارهای بالا و پایین تصویر هم نزدم و مشکلی هم تا اینجای کار نداشتم.

آخرین ویرایش:

جو الکی نده برا خودت

البته بعید میدونم 770gtx داشته باشی ولی اگه این کارتو داری باید راحت مینیموم بالای 36 فریم بگیری .(احتمالا با PC اشنایی نداری سیستمت مشکل داره )

14955531714419697921.jpg

- - -ویرایش - - -

Auto-aim دیگه چیه ؟؟ تو تنظیمات بازی :)) این توهین مستقیم به PC GAMER هاست... کی نشونه گیری عالی و بی نقص با موس ول میکنه نشونه گیری اتوماتیک نوب وار انالوگ دسته کنسولی فعال کنه ؟؟؟

38448132283786136674.jpg

آخرین ویرایش:
بعد از استفاده از اون پلاگین و انلاک شدن فریم ، من فریم زیر 45 ندارم ، اصلا 45 برای من غیر قابل بازیه ، نه این هر گیم دیگه ای با هر سبک و سیاقی ، اما نمیدونم این چی داشت که منو تا چپتر 15 کشوند ، گیم پلی اعتیادآوره ، احتمالا با باز شدن new game+ پلاس ، ی بار دیگه شروع کنم سر فرصت ، به همه پیشنهادش می کنم ، باس فایت ها حتی روی easy هم چالش برانگیره ، شده ی جاهایی دست خالی با مشت و لگد از پس زامبی ها براومدم .
در کل این همه دود و غبار و دیوارهای زنگ زده و پوسته پوسته شده با اون فضا سازی شاهکار در مجموع بازی خوبی رو ساخته .

بیخود نیست gamespot 7 داده!
بازی کم نوسان نداره یه سری از chapter ها واقعا خوبه و یکسری دیگه متوسط,مثلا همین chapter 11 حس و حال evil 5 رو داره! و باز انیمشین بد hunted ها(زامبی ها) تو ذوق میزنه
شخصیت پردازی و روابط بین کارکترها رو که دیگه نگو,بعد از دو تا chapter سباستین و کیدمن تو اون دنیای عجیب و غریب دوباره همدیگرو پیدا میکنن,فقط نیم خط با هم صحبت میکنن! نه احساسی نه....:-o یعنی بود و نبوده kidman و oda زیاد فرقی نداره!!!
درباره معماها هم چند پست بالاتر گفتم,بازی که درجه سنی M داره باید نسبت به شعوره بازیکننده معما بزاره!
بازی از صحنه های سینمایی بین کارکترها خالیه!!!
اگه یکی مثل کوجیما یه دستی رو بازی میکشید یا یه گوشه چشمی به بازی مینداخت صحنه هایی میساخت که در خاطره بازیکننده ثبت بشه(منظورم گیمپلی نیست ها)
مثلا صحنه مرگه Gray Fox تو Metal Gear Solid هنوز که هنوزه تو خاطرمه!=((
منظورم مقایسه با MGS نیست,منظورم تاثیر گذار نبودن شخصیتها,داستان و نوع روایت داستانه,یعنی بغیر از چند تا طراحی محیطی مراحل عالی مثل chapter 3,9 ... و فضا سازی های عالی احتمالا خیلی بازی تو خاطر بازیکننده نمیمونه!
البته بگما من TEW دوست دارم ولی تا اینجا نقاط ضعفی که بنظرم اومد رو گفتم:d

آخرین ویرایش:
اقا یکی این برداشتن قفلو به ما هم یاد بده
موندیم رو 30 فریم :|

شما تشریف ببرید تاپیک مشکلات بازی ،
پلاگین flawless WideScreen رو دانلود و اجرا کنید ، از لیست سمت چپ برنامه اسم بازی رو کلیک کنید و صبر کنید تا تنظیماتش دانلود و اپدیت بشه ، بعد درحالی که برنامه بازه خود بازی رو اجرا کنید ،
این برنامه یا پلاگین هم black bars رو فیکس میکنه هم fov و چندین فیکس دیگه که برای بازی حیاطی هستش ، فریم رو هم انلاک میکنه فکر میکنم !

آخرین ویرایش:
من تو چپتر 10 گیر کردم . اونجایی که دوباره اون زنه 4 دستو پا میاد . یه جایی میرم تو یه اتاق که هر کاری کنی آتیش میگیری :d اگه میشه کسی کمک کنه [
IMG][/IMG]

من تو چپتر 10 گیر کردم . اونجایی که دوباره اون زنه 4 دستو پا میاد . یه جایی میرم تو یه اتاق که هر کاری کنی آتیش میگیری :d اگه میشه کسی کمک کنه [
IMG][/IMG]

اینجا که خوبه یکم برو جلوتر بازم میاد سراغت واقعا خودم اونجا رو 5 الی 6 بار رفتم تا دستم اومد !
اما اینجا شما بالا سرت بگرد دنبال ی دستگیره با تیر بزنش تا آتیش خاموش بشه و در باز بشه و خارج بشی !
بعد از این هر وقت آتیش دیدی باید به دسته ها تیر اندازی کنی
جلوتر پوستتو می کنه !:d تو ی اتاق 2 در 2 با حاچ خانم می افتی فقط باید بزاری بیاد زیر لوله بعد دستگیره بالاش رو با تیر بزنی تا آتیش بگیره تو این فاصله ی دسته اهرم دیگه رو نزدیکای سقف می زنی که ی دستگیره روی زمین پشت دیوار بهت میده اونو باید بکشی تا در اون اتاق باز بشه !
تمام این کارها رو باید ظرف 30 ثانیه تا 1 دقیقه اول انجام بدی وگرنه .... :praying::shrewd:

اینجا که خوبه یکم برو جلوتر بازم میاد سراغت واقعا خودم اونجا رو 5 الی 6 بار رفتم تا دستم اومد !
اما اینجا شما بالا سرت بگرد دنبال ی دستگیره با تیر بزنش تا آتیش خاموش بشه و در باز بشه و خارج بشی !
بعد از این هر وقت آتیش دیدی باید به دسته ها تیر اندازی کنی
جلوتر پوستتو می کنه !:d تو ی اتاق 2 در 2 با حاچ خانم می افتی فقط باید بزاری بیاد زیر لوله بعد دستگیره بالاش رو با تیر بزنی تا آتیش بگیره تو این فاصله ی دسته اهرم دیگه رو نزدیکای سقف می زنی که ی دستگیره روی زمین پشت دیوار بهت میده اونو باید بکشی تا در اون اتاق باز بشه !
تمام این کارها رو باید ظرف 30 ثانیه تا 1 دقیقه اول انجام بدی وگرنه .... :praying::shrewd:

دستت درد نکنه این چپتر رو با 1000 بد بختی تموم کردم . فکر کنم این موجوده تو چپترای بعدیم بیاد خفتمون کنه :))

شما تشریف ببرید تاپیک مشکلات بازی ،
پلاگین flawless WideScreen رو دانلود و اجرا کنید ، از لیست سمت چپ برنامه اسم بازی رو کلیک کنید و صبر کنید تا تنظیماتش دانلود و اپدیت بشه ، بعد درحالی که برنامه بازه خود بازی رو اجرا کنید ،
این برنامه یا پلاگین هم black bars رو فیکس میکنه هم fov و چندین فیکس دیگه که برای بازی حیاطی هستش ، فریم رو هم انلاک میکنه فکر میکنم !

با اون برنامه میرم اصلا
فریم انلاک نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or