The Evil Within 2 | PC

The-Evil-Within-2-712x445.jpg

سازنده : Tango Gameworks
ناشر : Bethesda Softworks
سبک : Survival horror
پلتفورم : PlayStation 4 ,PlayStation 3 ,Microsoft Windows
تاریخ انتشار : Oct 13, 2017

توضیحات :

Preload_times.png

تاپیک تصاویر بازی >>> اینجا
تاپیک مشکلات The Evil Within 2 (نصب، کرک، مشکلات گرافیکی و ...) >>> اینجا
سایت ناشر بازی >>> اینجا
سایت سازنده ی بازی >>> اینجا
سایت بازی >>> اینجا
صفحه بازی در استیم >>> اینجا

سیستم مورد نیاز :

Minimum
  • (OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions
  • CPU: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 or better
  • 8 GB RAM, 40GB free HDD space
  • GPU: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB or better
Recommended
  • (OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions
  • CPU: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X or better
  • 16 GB RAM, 40GB free HDD space
  • GPU: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB or better

آخرین ویرایش:
عجب....یعنی شماها با فریم 55 - 50 - 45 - 40 -35 - 30 نمی تونید بازی کنید و کلی ایراد که چرا 5 تا کم شد و اینا:|:D
والا من 10 15 سال پیش بهترین بازی های عمرمو با فریم 15 20 بازی می کردم و کلی کیف می داد و خاطره شدن....اون موقع اصلا کی می دونست فریم چیه:|

بازی رو الان تموم کردم . بدک نبود . کلا مخلوطی از هوی رین ، لست آو آس ، سایلنت هیل و اویل 4 بود . باس آخر خوبی داشت. داستانشم دو تا سور به فیلم هندی زده بود . گرافیکشم که تو در و دیوار بود . ولی گیمپلی بسیار خوبی داشت .

واسه من که فریم دهیش مشکلی نداشته
خیلی کم افت فریم داشت
از RAM هم زیاد استفاده نمی کرد،نمیدونم چرا پیشنهادی زده بود 16 گیگ :think:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Polaris
با 1080Ti تست کردم روی رزولوشن 2k از 108 فریم تا 88 افت فریم وجود داره حتی فریم به 72 هم رسید ! اما میانگینش 80 هست . افت فریم توی چتپرهای بالاتر مثلا چپتر 8 که الان هستم بیشتر به چشم میاد . این تِم hide & sick ای که بازی داره واقعا رو مخ ترین و بهترین در نوع خودشه که تو چپتر 8 به اوج خودش میرسه ! B-(:-SS

کیفیت فنی بازی های بتسدا داره دیگه به سطح فاجعه امیزی نزدیک میشه>:P نمیخوام اسم ببرم از استدیو های دیگه ولی هر کس دیگه بود الان تو این فروم تا هزار سال دیگه نقل قول میشدن و در بارشون حرف میزدن ولی اینا خیلی بی بخار همچین فاجعه های رو بیرون میدن هیچ کسم گزشون نمیشه، فریم ریت بازی بین 59-40-31-19- هست کلا لذت بازی رو گرفته هیچ جوره نمیشه راحت بازی کرد رو هر سطح کیفیتی بازم همینه:-?? البته بازم جای شکر داره مثل بقیه بازی ساز های ژاپنی دسته های ایکس باکس رو جای صفحه کلید جا ندادن:D انیمیشن های بازی هم خیلی نرم و عالی شدن.

آخرین ویرایش:
خب ما هم تمومش کردیم! همه چی عالی بود به جز: گرافیک، فریم دهی، زاویه دوربین(کمی تا قسمتی)
اولین بازی بود که دیالوگاش رو به صورت فول متوجه شدم طوری که انگار دارن فارسی حرف می زنن به دو دلیل: خیلی شمرده حرف میزنن و از کلمات ساده تو دیالوگا استفاده شده.
در کل راضی کننده بود.

دوستان حالت اول شخص ترفندش چیه؟

برای تغییر دوربین بازی به حالت اول شخص ، میتونید از دستورالعمل موجود در لینک زیر که توسط یکی اساتید فروم لیون کامپیوتر نگارش شده استفاده کنید
(( با تشکر فراوان از استاد rezagtx بابت مقالات و راهنمایی های خوب ایشون در فروم لیون کامپیوتر ))

بازی کردن شیطان درون 2 در نمای اول شخص

• Like
Reactions: kamyy and Simorq

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or