The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
HELP

:( اقا ما یه جاش گیر کردیم هر کی میدونه بگه چی کار باید کرد ؟

یه نامه باید برسونم به jarl balgruuf .

میرم نامه رو بهش میدم . همه ی سوال هارو هم میپرسم اما Compeleted نمیشه .

اسم ماموریتشم اینه : assist jarl balgruuf with the dragon threat

من که تو بازی باگ زیاد ندیدم یا میتونم اصلا هنوز باگی ندیدم.شما که با این سبک مشکل دارین دلیل نمیشه که بازی مسخره هسته.خیلیها از جمله خودم با این بازی بیشتر از انچارتد و بتمن حال میکنیم.

من اصلا نگفتم مسخره است. من خودم هم با بازی حال کردم ولی به نظر من اون قدر ایراد داشت که گوتی شدن حق بتمن بود یا نهایتاً پورتال. این بازی بعد از بتمن و پورتال و گیرز به نظر من یکی از بهترین بازی های ساله. البته من چون PS3 ندارم آنچارتد بازی نکردم.

:( اقا ما یه جاش گیر کردیم هر کی میدونه بگه چی کار باید کرد ؟

یه نامه باید برسونم به jarl balgruuf .

میرم نامه رو بهش میدم . همه ی سوال هارو هم میپرسم اما Compeleted نمیشه .

اسم ماموریتشم اینه : assist jarl balgruuf with the dragon threat
بعد ماموریت صلح یا قبلش؟ اگه بعد صلح هست کافیه دنبالش برین پشت بوم،چیز خاصی‌ نداره. ممکن باگ بگیر حرکت نکنه که یبار از اول لود کردن کافی‌ هست.

قبلشم باشه که باید برین با Ulfric و General tallius صحبت کنین.

آخرین ویرایش:
بعد ماموریت صلح یا قبلش؟ اگه بعد صلح هست کافیه دنبالش برین پشت بوم،چیز خاصی‌ نداره. ممکن باگ بگیر حرکت نکنه که یبار از اول لود کردن کافی‌ هست.

قبلشم باشه که باید برین با Ulfric و General tallius صحبت کنین.
اخه صلحی فعلا در کار نبوده .
ولی باز یه بار دیگه لود میکنم اگه نشد عکسشو میزارم که راحت متوجه شین .

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

بازم رفتم فایده نداشت . قبل ماموریت صلحه .
ببینم این Ulfric رو تو حرفاش هم زیاد اسمشو میاره .
کجاست این Ulfric ؟؟؟

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------

اقا ما رفتیم windhelm با ulfric حرف زدیم ولی بازم اون نشونه ی waypoint روش نیومد .
ادامه بدم دارم درست میرم ؟؟؟

اخه صلحی فعلا در کار نبوده .
ولی باز یه بار دیگه لود میکنم اگه نشد عکسشو میزارم که راحت متوجه شین .

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:41 PM ارسال شده بود ----------

بازم رفتم فایده نداشت . قبل ماموریت صلحه .
ببینم این Ulfric رو تو حرفاش هم زیاد اسمشو میاره .
کجاست این Ulfric ؟؟؟

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 PM ارسال شده بود ----------

اقا ما رفتیم windhelm با ulfric حرف زدیم ولی بازم اون نشونه ی waypoint روش نیومد .
ادامه بدم دارم درست میرم ؟؟؟
باهاش درباره صلح حرف زدین و قبول کرد؟ اگه آره دارین درست میرین،برین باGeneral tallius حرف بزنین.
دقیقاً اسمQuest رو بگین بیشتر راهنمایی‌ می‌کنم

آخرین ویرایش:
باهاش درباره صلح حرف زدین و قبول کرد؟ اگه آره دارین درست میرین،برین باGeneral tallius حرف بزنین.
دقیقاً اسمQuest رو بگین بیشتر راهنمایی‌ می‌کنم
ببینید اسم اصلی quest اینه : message to Whiterun

اولین ماموریتشم اینه اسمش : Deliver message to the jarl of whiterun

general tallius اولش بهم نامه داد گفت ببرم پیش jarl balgruuf the greater .

بعد waypoint نقشه میوفته روی dragonsreach .

بعد من رفتم dragonsreach نامه رو تحویل balgruuf the greater دادم و ( Deliver message to the jarl of whiterun ) کامپیلیت شد .

بعد ماموریت بعدی که بهش اضافه میشه اسمش اینه : assisst jarl balgruuf with the dragon threat

اما این اصلا هیچ waypoint روی نقشه نمیاره . و همونجام هر چی سوال هست از balgruuf میپرسم اما هیچی به هیچی !!!!!!!!!

اونA message to whiterun ماموریت مربوط می‌شه به جنگ داخلی‌.
یادم اومد :دی. شما باید یکمی صبر کنین تا فکر کنه درباره خواست شما،حدود چند دقیقه،بعدا خودش باهاتون حرف می‌زنه میگه چیکار کنین

آخرین ویرایش:
اونA message to whiterun ماموریت مربوط می‌شه به جنگ داخلی‌.
یادم اومد :دی. شما باید یکمی صبر کنین تا فکر کنه درباره خواست شما،حدود چند دقیقه،بعدا خودش باهاتون حرف می‌زنه میگه چیکار کنین
اکی دمت گرم امتحان میکنم ببینم چی میشه .

ببخشید من یه جا گیر کردم!
یه مرحله هس که باید توی مهمونی tholmor شیم. بعد اون یارو گوش درازه :d (اسمش چی بود) میبره منو پشت آشپز خونه که وسایلمو بردارم. حالا 2-3 تا سرباز میریزن سرم! اونا رو میزنم ولی وقتی از در میرم بیرون یه لشکر میریزه سرم نمیتونم همه رو بزنم! باید چیکار کنم؟؟؟ البته اونجایی که توی نقشه علامت زده رو نمیتونم برم! یعنی وقتی توی embassy هستم یه علامت داره ولی همه یدرا قفله! باید از یه در دیگه برم بیرون...
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or