The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
ببخشید من یه جا گیر کردم!
یه مرحله هس که باید توی مهمونی tholmor شیم. بعد اون یارو گوش درازه :d (اسمش چی بود) میبره منو پشت آشپز خونه که وسایلمو بردارم. حالا 2-3 تا سرباز میریزن سرم! اونا رو میزنم ولی وقتی از در میرم بیرون یه لشکر میریزه سرم نمیتونم همه رو بزنم! باید چیکار کنم؟؟؟ البته اونجایی که توی نقشه علامت زده رو نمیتونم برم! یعنی وقتی توی embassy هستم یه علامت داره ولی همه یدرا قفله! باید از یه در دیگه برم بیرون...
ممنون
هیچ راهی‌ نیست :دی، یا باید آروم برین نفهمن اونجا هستین یا باید همشونو بکشین. اگه نمیتونین, قبل رفتن اون مرحله چند تا ماموریت فرعی برینLevel up بشین بعدا ادامه بدین.

هیچ راهی‌ نیست :دی، یا باید آروم برین نفهمن اونجا هستین یا باید همشونو بکشین. اگه نمیتونین, قبل رفتن اون مرحله چند تا ماموریت فرعی برینLevel up بشین بعدا ادامه بدین.

ای بابا! خیلی زیادن آخه!:d این مرحله رو کسی میدونه چه جوری باید رد کرد؟ دوستم توش گیر کرده
Season unending میگه وقتی همه نشستن دوره میز و حرف میزنن یه دفه یکی بلند میشه ولی هیچی نمیگه و همونطور وای میسه اونجا! این باگه یا باید یه کاری بکنه؟
ممنون

ای بابا! خیلی زیادن آخه!:d این مرحله رو کسی میدونه چه جوری باید رد کرد؟ دوستم توش گیر کرده
Season unending میگه وقتی همه نشستن دوره میز و حرف میزنن یه دفه یکی بلند میشه ولی هیچی نمیگه و همونطور وای میسه اونجا! این باگه یا باید یه کاری بکنه؟
ممنون
روx360؟ این باگ مخصوص نسخه پی‌ سی‌ هست.رو360 نباید این مشکل پیش بیاد که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or