The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
از نظر فنی؟؟!! میشه بگی به چی میگن فن؟ به باگ؟=)) بله از نظر باگ همه بازی های 2011 رو می خوره. بازی خوبیه ولی انصافا حقش نبود جایزه بهترین بازی سال رو از Spike بگیره. آخه بتمن چی کم داره که بهترین بازی سال نشه؟:( همه چیش فوق العاده است مخصوصا نسخه PC با گرافیک عالی و DLC هاش. تو یک ایراد از بتمن بگیر بعد من چشمم رو روی ایراد های گرافیک (البته مناظر بازی واقعا دیدنی هستند) و باگ های Skyrim می بندم. من همون آرکام سیتی نه چندان بزرگ رو با اون همه معما و داستان های جانبی و کاراکتر های پر تعداد که به بهترین نحو پرداخت شده اند و البته جوّ شاهکارش به دنیای بزرگ و بی در و پیکر و کم عمق Skyrim با 10 ها سیاه چاله، 10 ها ساعت کمپین و ... ترجیح می دم.;)
بله...بله دنیای بدون احساس و بی‌ سر و پیکر....

این لینکارو ببینین
Tiber Septim - The Elder Scrolls Wiki
Azura - The Elder Scrolls Wiki
Akatosh - The Elder Scrolls Wiki
بجز اولی‌ که یکمی بهش در طول بازی اشاره می‌شه اونم فقط به طور کلی‌ دوتای بعدی فکر نکنم تو کل سری حضور مفیدی داشته باشن و درباره وجودشون حرف زده شده باشه،مخصوصا سومی‌ که جمعاً ده ثانیه هم فکر نکنم باهاش کار داشته باشیم تو کل سریTES . بعدا این همه توضیح دارن،و حتا بیشتر از این. بعدا به Elder scrolls میگین کم عمق؟به جرات می‌تونم میگم تو هر ثانیه و هر مکان بازی زندگی‌ جریان داره اونایی‌ که کامل بازی کردن میدونن.

در مورد گیمپلی هم اگه با بازی‌هایBethseda آشنا باشین میدونین که خیلی‌ هم عالی‌ هست.
بعد هم که معلوم هست بازی‌ای به این عظمت حتما چند تا باگ داره که بیشترشون در گیمپلی دخیل نیستن و به راحتی‌ حل میشن.
واقعا این دوستمون حق داره گوتی شدن اکایریم ظلمی بود به بتمن و انچارتد
100%
مخصوصا Uncharted

آخرین ویرایش:
از نظر فنی؟؟!! میشه بگی به چی میگن فن؟ به باگ؟=)) بله از نظر باگ همه بازی های 2011 رو می خوره. بازی خوبیه ولی انصافا حقش نبود جایزه بهترین بازی سال رو از Spike بگیره. آخه بتمن چی کم داره که بهترین بازی سال نشه؟:( همه چیش فوق العاده است مخصوصا نسخه PC با گرافیک عالی و DLC هاش. تو یک ایراد از بتمن بگیر بعد من چشمم رو روی ایراد های گرافیک (البته مناظر بازی واقعا دیدنی هستند) و باگ های Skyrim می بندم. من همون آرکام سیتی نه چندان بزرگ رو با اون همه معما و داستان های جانبی و کاراکتر های پر تعداد که به بهترین نحو پرداخت شده اند و البته جوّ شاهکارش به دنیای بزرگ و بی در و پیکر و کم عمق Skyrim با 10 ها سیاه چاله، 10 ها ساعت کمپین و ... ترجیح می دم.;)
جنگ 20-25 ساله تموم شده به خدا .
بتمن رو چه به اسکایریم ؟ آنچارتد رو چه به اسکایریم ؟
بتمن با 10-12 تا سوپر ولینش مثل راز ال-گول و پنگوئن و جوکر چه ربطی به اژدها و دنیای مردگان و زمان صدر آهن داره ؟ آنچارتد ربطش به شمشیر چیه واقعا ؟
elder scrolls بخوای نخوای از آنچارتد و بتمن سرتر بوده و هست و خواهد بود ، چرت و پرتایی از قبیل چرخ دنده کشی و حمالی و اسکل کردن دشمنات نداره .

جنگ 20-25 ساله تموم شده به خدا .
بتمن رو چه به اسکایریم ؟ آنچارتد رو چه به اسکایریم ؟
بتمن با 10-12 تا سوپر ولینش مثل راز ال-گول و پنگوئن و جوکر چه ربطی به اژدها و دنیای مردگان و زمان صدر آهن داره ؟ آنچارتد ربطش به شمشیر چیه واقعا ؟
قرار نیست انچارتد به شمشیر ربط داشته باشه و جوکر به اژدها
اگه حرف شما درست باشه باید کاندیدهای گوتی همه تو یه سبک و یه اتمسفر باشند تا به هم ربط داشته باشند
داداش من هر سه تاشون امسال کاندید بودن مگه برای گوتی شدن باید همه بازی ها به هم مربوط باشن؟؟

سلام من تو مراحل اول بازی هستم.بدجوری سردرگم شدم من اولین باره سریه The Elder Scrolls V بازی میکم.میشه یه کم راهنمایی کنید.مثلا بخش skills برای چیه؟

اطفا منو راهنمایی کنید در حد تیم ملی گیج شدم:dاگه میشه تو ترفندهای آهنگری و سریع Level up کردن میشه راهنماییم کنی.یا چطوری میشه عضو گروه شد

سلام
الان رفتم دوباره چک کردم اون مرحله رو،درست کنار جسد های‌Imperialها یا‌Stormcloak ها هست.(بسته به اینکه کدوم طرف رو انتخاب کردین) کنار دو تا جسد که افتادن کنار هم تو همون اتاقِ در پازل دار.

اگه نیست احتمالا باگ هست یبار اونجارو از اول لود کنین باید درست شه.
نیست . 10 بار کل اون قسمت رو بالا پایین کردم .
امکان لود هم وجود نداره ، کلی از بازی رو رفتم جلو و دوباره برگشتم سراغش .
یعنی بشینم از اول بازی کنم ؟

سلام

نیست . 10 بار کل اون قسمت رو بالا پایین کردم .
امکان لود هم وجود نداره ، کلی از بازی رو رفتم جلو و دوباره برگشتم سراغش .
یعنی بشینم از اول بازی کنم ؟
Skyrim Korvanjund Halls Puzzle - Ebony Claw Wheel - YouTube
اینجا نیست؟ عجیبه، یه اتاق قبل اینم سیو ندارین؟ اگه نیست،فکر نکنم راهی‌ باشه بشه ادامه داد رو. x360 کنسول هم ندارهTeleport شین به انور.

سلام
اینجا نیست؟ عجیبه، یه اتاق قبل اینم سیو ندارین؟ اگه نیست،فکر نکنم راهی‌ باشه بشه ادامه داد رو. x360 کنسول هم ندارهTeleport شین به انور.
فیلمها رو نگاه کردم ، اینجایی که نشون میده ، خبری نیست .
3 - 4 روز پیش طی یک حرکت احمقانه save ها رو پاک کردم .
ممنونم به هر حال .
-----
پ.ن : بحث مقایسه بازی ها رو هم تمام کنید .

من که تو بازی باگ زیاد ندیدم یا میتونم اصلا هنوز باگی ندیدم.شما که با این سبک مشکل دارین دلیل نمیشه که بازی مسخره هسته.خیلیها از جمله خودم با این بازی بیشتر از انچارتد و بتمن حال میکنیم.

deathric heart برای ساخت اسلحه رو از کجا گیر بیارم (اگه درست نوشته باشم) اگه رو نقشه نشون بدین که ممنون میشم.اگه از جایی میشه خرید هم بگید کجاست.حواهشن کمک کنین که خیلی گیرم.
راستی شنیدم میشه به اسلحه یه چیزایی اضافه کرد که قدرتش بشه مثلا 600
35.gif
.راسته؟ اگه هست راهشو میگین
63.gif

آخرین ویرایش:
deathrik heart برای ساخت اسلحه رو از کجا گیر بیارم (اگه درست نوشته باشم) اگه رو نقشه نشون بدین که ممنون میشم.اگه از جایی میشه خرید هم بگید کجاست.حواهشن کمک کنین که خیلی گیرم.
راستی شنیدم میشه به اسلحه یه چیزایی اضافه کرد که قدرتش بشه مثلا 600
35.gif
.راسته؟ اگه هست راهشو میگین
63.gif
بعضا شانسی گیر میان ،مثلا ممکن یه بازرگان داشته باشه،ولی‌ شانسیِ ..
ولی‌ جاهایی‌ که مطمئن هستم هست اینجا‌ها هستن :
چهار تا تو Shrine of mehrnus dagon

یدونه تو طبقه پایینJorravskr روی یکی‌ از میز‌های اتاق‌های تخت خواب دار.

یدونه تو ساختمنVigilant of stendarr.

در ضمن اونای که توShrine of mehrnus dagon هستن هر سی‌ روز یه بار به وقت بازی Respawn میشن میتونی‌ هی‌ بری بگیری.

Damage در اون حد بله می‌شه ولی‌ بایدEnchanting رو بکنین صد رو همهٔ قسمت‌های لباس‌هاتون Fortify Smithing ببندین بعدا به همهٔ قسمت لباس‌هاتون Fortify One Or two handed ببندین

ممنون. خیلی کمکم کردی:)
Fortify SmithingوFortify One Or two handed دقیقا چی هستن؟چه جوری کار میکنن؟یه توضیح کلی میدی
Fortify one handed
Fortify two handed
Fortify smithing
جادو‌هایی‌ هستن که می‌شه رو سلاح یا لباس گذشت.
اولی‌ باعث می‌شه کهِ Damage سلاح‌هایی‌ که یک دستی‌ هستن مثلMace بره بالا

دومی‌ باعث می‌شه که سلاح‌های که دو دستی‌ هستن مثل Greatsword بره بالا

سومی‌ هم باعث می‌شه که بشه سلاح هارو بیشترUpgrade کرد.

برا استفاده هم باید یه آیتم که دارای هر کدوم از اینا هست رو پیدا کنی‌ ببری سر مییزenchanting خرابش کنی‌ جادوشو یاد بگیری،بعدا همونجا رو اسلحه ببندیش.

کلا هم اسکیل خیلی‌ بالایی‌ می‌خواد هم سختِ ،پیشنهاد نمی‌شه :دی

این اسلحه ها که اینطورین نشونه خاصی دارن یا تو همون توضیحات اسلحه نوشته.چون من تا حالابا این جملات (Fortify one handed)رو اسلحه ها یا چیزای دیگه برخورد نکردم؟

این اسلحه ها که اینطورین نشونه خاصی دارن یا تو همون توضیحات اسلحه نوشته.چون من تا حالابا این جملات (Fortify one handed)رو اسلحه ها یا چیزای دیگه برخورد نکردم؟
خوب نبایدم روبرو شین :دی. چون خیلی‌ کم پیدا میشن در ضمن اصلا رو اسلحه گذاشته نمیشن. رو گردنبند یا حلقه یا لباس‌ها گذاشته میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or