بله...بله دنیای بدون احساس و بی سر و پیکر....از نظر فنی؟؟!! میشه بگی به چی میگن فن؟ به باگ؟ بله از نظر باگ همه بازی های 2011 رو می خوره. بازی خوبیه ولی انصافا حقش نبود جایزه بهترین بازی سال رو از Spike بگیره. آخه بتمن چی کم داره که بهترین بازی سال نشه؟ همه چیش فوق العاده است مخصوصا نسخه PC با گرافیک عالی و DLC هاش. تو یک ایراد از بتمن بگیر بعد من چشمم رو روی ایراد های گرافیک (البته مناظر بازی واقعا دیدنی هستند) و باگ های Skyrim می بندم. من همون آرکام سیتی نه چندان بزرگ رو با اون همه معما و داستان های جانبی و کاراکتر های پر تعداد که به بهترین نحو پرداخت شده اند و البته جوّ شاهکارش به دنیای بزرگ و بی در و پیکر و کم عمق Skyrim با 10 ها سیاه چاله، 10 ها ساعت کمپین و ... ترجیح می دم.
100%واقعا این دوستمون حق داره گوتی شدن اکایریم ظلمی بود به بتمن و انچارتد
جنگ 20-25 ساله تموم شده به خدا .از نظر فنی؟؟!! میشه بگی به چی میگن فن؟ به باگ؟ بله از نظر باگ همه بازی های 2011 رو می خوره. بازی خوبیه ولی انصافا حقش نبود جایزه بهترین بازی سال رو از Spike بگیره. آخه بتمن چی کم داره که بهترین بازی سال نشه؟ همه چیش فوق العاده است مخصوصا نسخه PC با گرافیک عالی و DLC هاش. تو یک ایراد از بتمن بگیر بعد من چشمم رو روی ایراد های گرافیک (البته مناظر بازی واقعا دیدنی هستند) و باگ های Skyrim می بندم. من همون آرکام سیتی نه چندان بزرگ رو با اون همه معما و داستان های جانبی و کاراکتر های پر تعداد که به بهترین نحو پرداخت شده اند و البته جوّ شاهکارش به دنیای بزرگ و بی در و پیکر و کم عمق Skyrim با 10 ها سیاه چاله، 10 ها ساعت کمپین و ... ترجیح می دم.
قرار نیست انچارتد به شمشیر ربط داشته باشه و جوکر به اژدهاجنگ 20-25 ساله تموم شده به خدا .
بتمن رو چه به اسکایریم ؟ آنچارتد رو چه به اسکایریم ؟
بتمن با 10-12 تا سوپر ولینش مثل راز ال-گول و پنگوئن و جوکر چه ربطی به اژدها و دنیای مردگان و زمان صدر آهن داره ؟ آنچارتد ربطش به شمشیر چیه واقعا ؟
سلام من تو مراحل اول بازی هستم.بدجوری سردرگم شدم من اولین باره سریه The Elder Scrolls V بازی میکم.میشه یه کم راهنمایی کنید.مثلا بخش skills برای چیه؟
الان رفتم دوباره چک کردم اون مرحله رو،درست کنار جسد هایImperialها یاStormcloak ها هست.(بسته به اینکه کدوم طرف رو انتخاب کردین) کنار دو تا جسد که افتادن کنار هم تو همون اتاقِ در پازل دار.
اگه نیست احتمالا باگ هست یبار اونجارو از اول لود کنین باید درست شه.
Skyrim Korvanjund Halls Puzzle - Ebony Claw Wheel - YouTubeسلام
نیست . 10 بار کل اون قسمت رو بالا پایین کردم .
امکان لود هم وجود نداره ، کلی از بازی رو رفتم جلو و دوباره برگشتم سراغش .
یعنی بشینم از اول بازی کنم ؟
فیلمها رو نگاه کردم ، اینجایی که نشون میده ، خبری نیست .اینجا نیست؟ عجیبه، یه اتاق قبل اینم سیو ندارین؟ اگه نیست،فکر نکنم راهی باشه بشه ادامه داد رو. x360 کنسول هم ندارهTeleport شین به انور.
بعضا شانسی گیر میان ،مثلا ممکن یه بازرگان داشته باشه،ولی شانسیِ ..deathrik heart برای ساخت اسلحه رو از کجا گیر بیارم (اگه درست نوشته باشم) اگه رو نقشه نشون بدین که ممنون میشم.اگه از جایی میشه خرید هم بگید کجاست.حواهشن کمک کنین که خیلی گیرم.
راستی شنیدم میشه به اسلحه یه چیزایی اضافه کرد که قدرتش بشه مثلا 600.راسته؟ اگه هست راهشو میگین
Fortify one handedممنون. خیلی کمکم کردی
Fortify SmithingوFortify One Or two handed دقیقا چی هستن؟چه جوری کار میکنن؟یه توضیح کلی میدی
خوب نبایدم روبرو شین . چون خیلی کم پیدا میشن در ضمن اصلا رو اسلحه گذاشته نمیشن. رو گردنبند یا حلقه یا لباسها گذاشته میشن.این اسلحه ها که اینطورین نشونه خاصی دارن یا تو همون توضیحات اسلحه نوشته.چون من تا حالابا این جملات (Fortify one handed)رو اسلحه ها یا چیزای دیگه برخورد نکردم؟