The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
سلامHelp me
من تو اون مرحله که میری سفارتخانه باید جاسوسی کنی
وقتی از در آشپزخانه میرم به راهرویی که دو تا در داره که تو یکیشون 2 نفر دارن حرف میزنن.
من تو اونجا از مخفی کاری خوشم نمیامد برای همین همه را کشتم
حتی ساختمون های دیگرو
اما نمیتونم دوباره به از آشپزخانه برگردم
در واقع بدبخت شدم

چون سیو های قبلی را هم پاک کردم.
چی کار کنم

سلامHelp me
من تو اون مرحله که میری سفارتخانه باید جاسوسی کنی
وقتی از در آشپزخانه میرم به راهرویی که دو تا در داره که تو یکیشون 2 نفر دارن حرف میزنن.
من تو اونجا از مخفی کاری خوشم نمیامد برای همین همه را کشتم
حتی ساختمون های دیگرو
اما نمیتونم دوباره به از آشپزخانه برگردم
در واقع بدبخت شدم

چون سیو های قبلی را هم پاک کردم.
چی کار کنم
نگرفتم چرا بدبخت شودی :دی. اونجا مخفی‌ کاری لازم نیست که،همه رو کشتی‌ خوب،برو تو اون یکی‌ ساختمون مدارک رو بردار بیا بیرون
فکر کنم حتا اونا رو بکشی بعدا از تو صندوق مدارک رو برداری می‌شه ادامه داد.

مدارك را برداشتماما كوئستي براي ادامه بهم نميدهاون علامت كوئست را ديكه تو اون نوار بالا نشون نميده
برداشتی بخونشون خوب،:d بعد اینکه خوندی باید راه بیرون رفتن رو نشون بده.
مدارک اسم یکی‌ Dragon report هست،دو تا دیگه هست که اسمشون یادم نیست الان
ولی‌ اخرشون اسم اعضای روBlades داشتن
قبل رفتن یه زندانی رو هم آزاد کنی‌ باید البته

آخرین ویرایش:
برداشتی بخونشون خوب،:d بعد اینکه خوندی باید راه بیرون رفتن رو نشون بده.
مدارک اسم یکی‌ Dragon report هست،دو تا دیگه هست که اسمشون یادم نیست الان
ولی‌ اخرشون اسم اعضای روBlades داشتن
قبل رفتن یه زندانی رو هم آزاد کنی‌ باید البته

خیلی ممنون آقا کاوه

سلام
مأموریت recover the Jagged Crown کدوم یکی از Claw ها رو میخواد ؟
ebony claw رو از کجا گیر بیارم ؟
همون‌Deathlord ای رو که کشتین کنار در پازل دار،جسدش رو بگردین تو اون هست.
گه رو اون نبود جسد ها،کنار جسد‌ها رو بگرد حتما اونجا هست. چون مثل اینکه کنار یکی‌ از جسد‌ها Random spawn می‌شه تو همون اتاق هست ولی‌

آخرین ویرایش:
کمک

ما اخر نفهمیدیم اپدیت بریزیم یا نه! اقا ما 2تا اژدها کشتیم! ولی این یتی ها! غول سفیدا که تو کوهای برفی هستن! اونارو نمیشه کشت! نامردا 2تا میزنن میمیرم! قلقی چیزی داره؟ چه جوری بکشمشون؟

ما اخر نفهمیدیم اپدیت بریزیم یا نه! اقا ما 2تا اژدها کشتیم! ولی این یتی ها! غول سفیدا که تو کوهای برفی هستن! اونارو نمیشه کشت! نامردا 2تا میزنن میمیرم! قلقی چیزی داره؟ چه جوری بکشمشون؟
جنگیدن با اونا توLEvel پایین اصلا پیشنهاد نمی‌شه، یکمLevel up شین راحت کشته میشن.

سلام من تو مراحل اول بازی هستم.بدجوری سردرگم شدم من اولین باره سریه The Elder Scrolls V بازی میکم.میشه یه کم راهنمایی کنید.مثلا بخش skills برای چیه؟چطوری میشه شمشیرهای خوبو ساخت یا خرید؟اگه راهنمایی قدم به قدم همراه با تصویر فارسی هم باشه ممنون میشم لینکشو بذارید:x

سلام
همون‌Deathlord ای رو که کشتین کنار در پازل دار،جسدش رو بگردین تو اون هست.
گه رو اون نبود جسد ها،کنار جسد‌ها رو بگرد حتما اونجا هست. چون مثل اینکه کنار یکی‌ از جسد‌ها Random spawn می‌شه تو همون اتاق هست ولی‌
همه اجساد رو گشتم . چیزی نیست . ولی بازم میگردم . ممنون

سلام

همه اجساد رو گشتم . چیزی نیست . ولی بازم میگردم . ممنون
الان رفتم دوباره چک کردم اون مرحله رو،درست کنار جسد های‌Imperialها یا‌Stormcloak ها هست.(بسته به اینکه کدوم طرف رو انتخاب کردین) کنار دو تا جسد که افتادن کنار هم تو همون اتاقِ در پازل دار.

اگه نیست احتمالا باگ هست یبار اونجارو از اول لود کنین باید درست شه.

بچه ها بخدا دیشب رفتم بازیو واسه ایکس باکس گرفتم گفتم بزلر بهترین بازیه سال رو هم تجربه کنیم !! چیه بابا این نه گرافیکی چیزی و همش پر از باگ!! همه فرو میرفتن تو زمین مخصوصا اون اژدهایی که اول بازی میاد البته اگه معما داشته باشه بازیش میکنم اما خدایی دیشب تو خونه به بچه ها گفتم : این کجا آنچارتد کجا !!!

بچه ها بخدا دیشب رفتم بازیو واسه ایکس باکس گرفتم گفتم بزلر بهترین بازیه سال رو هم تجربه کنیم !! چیه بابا این نه گرافیکی چیزی و همش پر از باگ!! همه فرو میرفتن تو زمین مخصوصا اون اژدهایی که اول بازی میاد البته اگه معما داشته باشه بازیش میکنم اما خدایی دیشب تو خونه به بچه ها گفتم : این کجا آنچارتد کجا !!!
خوب طرفدار این سبک نباشین نمیتونین باهاش ارتباط برقرار کنین.
از نظر فنی و سرگرم کنندگی همهٔ آنچارتد هارو می‌خوره. :)ولی‌ سبکش یه جوری هست که ممکنه همه ازش خوششون نیاد. البته رو کنسول مخصوصا Ps 3 باگ خیلی‌ زیاد داره.

خوب طرفدار این سبک نباشین نمیتونین باهاش ارتباط برقرار کنین.
از نظر فنی و سرگرم کنندگی همهٔ آنچارتد هارو می‌خوره. :)ولی‌ سبکش یه جوری هست که ممکنه همه ازش خوششون نیاد. البته رو کنسول مخصوصا Ps 3 باگ خیلی‌ زیاد داره.

از نظر فنی؟؟!! میشه بگی به چی میگن فن؟ به باگ؟=)) بله از نظر باگ همه بازی های 2011 رو می خوره. بازی خوبیه ولی انصافا حقش نبود جایزه بهترین بازی سال رو از Spike بگیره. آخه بتمن چی کم داره که بهترین بازی سال نشه؟:( همه چیش فوق العاده است مخصوصا نسخه PC با گرافیک عالی و DLC هاش. تو یک ایراد از بتمن بگیر بعد من چشمم رو روی ایراد های گرافیک (البته مناظر بازی واقعا دیدنی هستند) و باگ های Skyrim می بندم. من همون آرکام سیتی نه چندان بزرگ رو با اون همه معما و داستان های جانبی و کاراکتر های پر تعداد که به بهترین نحو پرداخت شده اند و البته جوّ شاهکارش به دنیای بزرگ و بی در و پیکر و کم عمق Skyrim با 10 ها سیاه چاله، 10 ها ساعت کمپین و ... ترجیح می دم.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or