. بایدQuest اش رو برین.بچه ها من اون گردن بند ازدواج دارم میرم تو riften بعد میرم پیش یه زنه به اسمgrelka هر چی حرف میزنم پیشنهاد ازدواج نمیده گردن بندو انداختم گردنم اما خبری نیست
من خونه ندارم ممکن از اون باشه مشکل ؟
بچه ها من اون گردن بند ازدواج دارم میرم تو riften بعد میرم پیش یه زنه به اسمgrelka هر چی حرف میزنم پیشنهاد ازدواج نمیده گردن بندو انداختم گردنم اما خبری نیست
من خونه ندارم ممکن از اون باشه مشکل ؟
بیا داداش!!!!!سلام میشه آدرس دانلود آخرین پچ بازی را بزارید ممنون
علایقش چی خوب یکی راهنمایی میکنه یا Quest چی من که چیزی ندیدم به نقشه اضافه بشه
پچ ها رو باید کجا ریخت؟ چه جوری؟ میارزه دانلود کنم؟ چه تغییراتی دادن؟یه مرحله هست woman in redgourd نمیدونم اسمش همینه یا نه این تو نقشه نیس باید کجا برم؟
ممنون
یعنی هیچ کس بلد نیست؟ببخشید یکی راهنمایی کنه چطوری این آپدیت های Skytim رو بگیرم. هرچی میگردم تو لایو نیست
یعنی هیچ کس بلد نیست؟
من الان lt 2 دارم و آپدیت جدید داشبورد رو انجام ندادم.اگه اینو بریزم کپی خور نمی پره؟ با این اپدیت تیرایی که تو بدنم گیر کرده از بین میرن؟
واسه برداشتن این تیرها حتما پچاش لازم نیست که، یکم بخوابین تو بازی،صبر کنین به 24 hours وقت بازی،دو سه بار از اول لود کنین،لباس هاتونو دو سه بار عوض کنین. حل میشه حتمامن الان lt 2 دارم و آپدیت جدید داشبورد رو انجام ندادم.اگه اینو بریزم کپی خور نمی پره؟ با این اپدیت تیرایی که تو بدنم گیر کرده از بین میرن؟