The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
بچه ها من اون گردن بند ازدواج دارم میرم تو riften بعد میرم پیش یه زنه به اسم
grelka هر چی حرف میزنم پیشنهاد ازدواج نمیده گردن بندو انداختم گردنم اما خبری نیست
من خونه ندارم ممکن از اون باشه مشکل ؟

grelka هر چی حرف میزنم پیشنهاد ازدواج نمیده گردن بندو انداختم گردنم اما خبری نیست
. بایدQuest اش رو برین.

آخرین ویرایش:
باید علایقشو کامل کنید

منبع
صفحه یک
پست اول ازدواج

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم این save های بازی تو نسخه 360 میتونه 4 رقمی بشه یا آخرش همون 999 هست ؟
در ضمن این پچ جدید رو بزنیم ؟ آخه میگن یه تعداد از باگها درست میشه ولی یه تعدا باگ اضافه میشه :دی کلا بدون پچ تو نسخه 360 میشه بازی رو کامل کرد ؟ یدونه اون باگ که تیر میخوره میمونه تو بدنش خیلی ضایعست اونو چجوری حل کنم ؟ ( کلا نمیخوام به باگی برخورد کنم که مانع از تموم کردن یه کوئست یا تموم کردن بازی بشه . چیکار باید بکنم ؟ )

آخرین ویرایش:
یه مرحله هست woman in redgourd نمیدونم اسمش همینه یا نه این تو نقشه نیس باید کجا برم؟
پچ ها رو باید کجا ریخت؟ چه جوری؟ میارزه دانلود کنم؟ چه تغییراتی دادن؟
ممنون

یه مرحله هست woman in redgourd نمیدونم اسمش همینه یا نه این تو نقشه نیس باید کجا برم؟
پچ ها رو باید کجا ریخت؟ چه جوری؟ میارزه دانلود کنم؟ چه تغییراتی دادن؟
ممنون
تو شهرWhiterun ؟ برو توThe bannered mare،اونجا یک کارکنی هست،باهاش حرف بزن.

یعنی هیچ کس بلد نیست؟

یک پست بالاتر از پست اصلیتون لینکشو گذاشتن....

راستی دوستان بدون پچ هم میشه بازی کرد! من لان بیشتر از 40 ساعت بازی رو بدون پچ رفتم. نه مشکلی تو کوئست ها داشتم و نه تیر تو بدنم گیر کرده.
البته شانسیه و ممکن دفعه بعد که بازی کنم برام پیش بیاد. ولی کلا اگه گرافیک اونقدرا براتون مهم نباشه، میشه بدون پچ هم بازی کرد.

من الان lt 2 دارم و آپدیت جدید داشبورد رو انجام ندادم.اگه اینو بریزم کپی خور نمی پره؟ با این اپدیت تیرایی که تو بدنم گیر کرده از بین میرن؟
واسه برداشتن این تیر‌ها حتما پچاش لازم نیست که، یکم بخوابین تو بازی،صبر کنین به 24 hours وقت بازی،دو سه بار از اول لود کنین،لباس هاتونو دو سه بار عوض کنین. حل می‌شه حتما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or