بهترین نژاد که نداریم،هر نژاد تو یه چیز یمهارت بیشتری دارن. مثلا High elf تو جادو.بهترین نژادی که بشه برای اولین بار انتخاب کرد چی هست؟
برای کسی که تجربه ای سبک رو نداشته
ولی راحتترین نژادNord هست.
بهترین نژاد که نداریم،هر نژاد تو یه چیز یمهارت بیشتری دارن. مثلا High elf تو جادو.بهترین نژادی که بشه برای اولین بار انتخاب کرد چی هست؟
برای کسی که تجربه ای سبک رو نداشته
باید از اول لود کنییه سوال اگه تو ماموریت های اول اون سوژه ای که باید باهاش حرف میزدی رو بکشی باید چه کنی؟
احتمالا خون آشام شودین،یه نفر که خواب هست رو پیدا کنین خونشو بخورینیه سوال دور بدن من رگه های بنفش پی چیده وارد شهرم که میشم همه دنبالم من هستندتا بکشن چی کار باید بکنم
باید با روح پرش کنی، یه جادو هست به اسمSoul trap اونو بزن رو یه دشمن قوی،بعدا در عرضه شصت ثانیه بکشش که پر شه. جادو رو هم میتونی از جادوگرا بخریبچه ها خدا لعنت کنه هرچی خون آشام و ومپایر و زهرمارو دردو از این چیزاست..... پدرم درومده از بس رفتم و کسی و تو خواب گیر نیاوردم که خونشو بخرم... یا اگه کسی هم هست رسیدن بهش یه مخفی کاری در حد هیتمن مب خواد///..... من رفتم پیش این اقا که میگه میتونه درستم کنه.... بهم میگه تو یه سنگی که تو اینورتوریم هست باید یه چیزی پر کنک که نمیدونم چیه..... یه جوونمرد بیاد این و بهم بگه چیکار کنم که دیگه خستم کردهههههههههههههههههههههههههههههههه..... مرسی
تو x360 که هیچ راهی نداره،فعلا باید بی خیال اون قسمت شین امیدوار باشین تو پچ بعدی درست بشهدوستان من تو کوِئست Focus The Oculory که مربوط میشه به کالج وینترهولد به یه باگ مصخره خوردم نمیدونم باید چی کار کنم. اونجا که باید با مجیک Frostible و flmae زاویه کرستال رو عوض کنیم. من هر کاری میکنم تکون نمیخوره. مشکل اینه که جزیی از Skyrim Quest هستو نمیشه بیخیالش شد. کسی چیزی به ذهنش میرسه که باید چی کار کنم. تو نت خوندم که این یه glitch هست و باید بیخیال این قسمت بشم ( یعنی ادامه بازی )
تو x360 که هیچ راهی نداره،فعلا باید بی خیال اون قسمت شین امیدوار باشین تو پچ بعدی درست بشه
اینکه فقط یکی از ماموریتهای کالج هست،مربوط به ماموریتهای آصلی نیست که
تو کوئست اصلی بازی اونجا میگه Learn The Location of The Elder Scroll باید برم به وینترهولد بعدشم که اونا به من این کوئست هارو میدن. نمیدونم الان که اینا رو انجام ندم میتونم محل Elder Scroll رو بفهم؟؟
آره،میتونین مستقیم برین اینجا با طرف حرف بزنین بدون اینکه اون ماموریت رو انجام بدین، میتونین ادامه بدین ماموریتهای آصلی رو
اگه اشتباه نکنم باید با esbern و arngeir صحبت بکنم ولی این مکانی که شما گذاشتید رو من رو مپم ندارم. حالا الان میرم ببینم پیداش میکنم یا نه
ممنون
وقتی که رفتین روش ایستادین از قسمت اسپلهایRestoration مجیکlesser ward رو اجرا کنینسلام
مرحله فرست لسن که برای ورود به کالج هست. اونجا که باید به حرفای TOLFDir گوش کنیم.بعد رو سنگ بعدی نشونه گذاشته ولی وقتی میرم روش هیچ اتفاقی نمیفته باید چیکار کنم؟