کسی تایتل آپدیت این بازی رو که برای ریجن ایران کار کنه نداره؟
نه عزیزم.همون تایتل آپدیت رو میگم،پست بالایی رو بخون تا بدونی مشکلم چی با بازی.منظورت تایتل ایدی هست؟
من با 34F5B6C3 اپدیت ها رو فلش میریزم.
جواهرات لازم نمیشه. بخوای خونرو دوبلکس کنی با امکانات کامل نزدیک ۳۰۰ تا iron bar میخواد. چوب و آجر هم زیاد میخواد. خون که کامل شد میتونید برید riften و از یتیم خونه ۲ تا بچه بگیرید باهاشون قایم باشک و گرگم به هوا بازی کنید!من یک ساعت بعد عرضه اش دیروز داشتم بازیش می کردم:dجالب بود فقط چند ساعتی طول کشید تا داستان دستم بیاد که باید چیکار کنم و از کجا شروع کنم خونه ساختنو...درضمن خرجش هم خیلی بالا بود یه زمین می خواستی بخری 5 هزار میوفتادی!دار و ندارمو فروختم تا بتونم خونه بسازم
راستی من جواهرات خیلی توی inventoryم دارم،ممکنه اینا بدردی هم بخورن یا سریع ردشون کنم برن؟
بالا Level 10 باشی کافی هست.دوستان گرامی برای شرو ع مرحله این dlc Dawnguard باید سیو اخر بازی رو داشته باشی ..یه راهنمای میفرمایید...بعد این dlc خوب هست مراحلش..
کسی نیست جوابمو بده ؟!!!سالم دوستان
من یه جا گیر کردم لطفا راهنمایی کنید
من با اون اژدها میرم تو کوهستان دونبال آلدویین و از تو غار ها هم رد میشم بعد میرسم به یه محیط بزرگ که توش پر دشمن و اژدهاس بعد او جایی رو که نشون میده یه اسکلت روپوش پوش به اسم nokhriin داره میره یه چوب دستی رو برداره بعد من هرچی میزنمش بمیره تا یک ذره خونش کم میشه هم خودش هم بقیه دشمنا میزنن سری شتکم میکنن
تو رو خدا راهنمایی کنید 1هفتس گیر کردم
اسم ماموریت رو بگید راحت تر میشه کمک کرد...کلا خودتونم توی ماموریتی گیر کردید توی wiki بازی جستجو کنید تمام راه های تقلب و اتمام ماموریت گفته میشه اغلب...کسی نیست جوابمو بده ؟!!!