The Elder Scrolls V: Skyrim | Xbox 360

بیشتر نمای سوم شخص را ترجیح می دهید یا اول شخص؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    453
من ادل اسکر رو پیدا کردم دارم با الدوین میجنگم یعنی بکشمش بازی تموم میشه ؟!!! :(
بدشم اونجا که میرم ادل اسکر رو پیدا کنم چقدر سخته اصلا نمیشه این موجودات که شبیه ارکن رو کشت چقدرم زیادن من وسط راه دیدم دیگه نمیتونم بکشمشون به اون دوستم گفتم وایسا بعد بقیه راه رو فرار کردم حالا اگه بخوام برگرده باید چیکار کنم ؟! :(
راستی از این جنگ های بزرگ بازی نداره که مثلا یه قبیله حمله کنه به شهر بعدش دوره همی بجنگیم مثله ابلیویون ؟
حالا مونده :دی اینجا تموم نمی‌شه.
Follower,بعد اینکه شش ساعت اونجا موند برمیگرده .

در مورد اون هم، ماموریت‌های جنگ داخلی‌ اونجوری هستن :دی

دیگه همه میتوننبا خیالی آسوده بخوابن چونکه من سر به راه شدم و اولین ماموریت رو رفتم
aela رو دیدم و یه دل نه شونصدو هفتاد دل عاشقش شدم
ولی هنوز زوده
به بالا ی کوه رفتم و وارد غار شدم
و فهمیدم ماموریت خیلی از دزدی بهتره هم جواهرات جمع میکنیم هم از گیم پلی لذت میبریم و کمی هم فکر میکنیم
و امٌا چند سوال:
این غول ها که با علامت کلاه شاخ دار روی قطب نما هستند خیلی خطرین؟
اگه سر راهم باشن مرد و مردونه از جلوشون رد شم یا مسیر رو دور بزنم؟ آخه aela جون با داشت از 2 نفر دیگه کمک میگرفت و سه نفره کشتنش
برای لول آپ وقتی صفحه میره تو آسمون سبز مال پاوره؟قرمز مال جون و انرژیه؟ آبی مال جادوهه ؟
این غول ها به چی واکنش نشون میدن؟
با چی بکشمشون؟
چیمو لول آپ کنم؟
ازشون بترسم یا بزنم لت و پارشون کنم؟
این بازی باگ مفید یا چیت هم داره؟
جواب بدین لطفا

دیگه همه میتوننبا خیالی آسوده بخوابن چونکه من سر به راه شدم و اولین ماموریت رو رفتم
aela رو دیدم و یه دل نه شونصدو هفتاد دل عاشقش شدم
ولی هنوز زوده
به بالا ی کوه رفتم و وارد غار شدم
و فهمیدم ماموریت خیلی از دزدی بهتره هم جواهرات جمع میکنیم هم از گیم پلی لذت میبریم و کمی هم فکر میکنیم
و امٌا چند سوال:
این غول ها که با علامت کلاه شاخ دار روی قطب نما هستند خیلی خطرین؟
اگه سر راهم باشن مرد و مردونه از جلوشون رد شم یا مسیر رو دور بزنم؟ آخه aela جون با داشت از 2 نفر دیگه کمک میگرفت و سه نفره کشتنش
برای لول آپ وقتی صفحه میره تو آسمون سبز مال پاوره؟قرمز مال جون و انرژیه؟ آبی مال جادوهه ؟
این غول ها به چی واکنش نشون میدن؟
با چی بکشمشون؟
چیمو لول آپ کنم؟
ازشون بترسم یا بزنم لت و پارشون کنم؟
این بازی باگ مفید یا چیت هم داره؟
جواب بدین لطفا
Giant ها level شدیدا بالایی دارن، تا Level چهار ده حداقل بی‌ خیال بشین.

Level up ها هم آره درست هستن.

چیت هم رو 360 نداره.

دیگه همه میتوننبا خیالی آسوده بخوابن چونکه من سر به راه شدم و اولین ماموریت رو رفتمaela رو دیدم و یه دل نه شونصدو هفتاد دل عاشقش شدمولی هنوز زودهبه بالا ی کوه رفتم و وارد غار شدمو فهمیدم ماموریت خیلی از دزدی بهتره هم جواهرات جمع میکنیم هم از گیم پلی لذت میبریم و کمی هم فکر میکنیمو امٌا چند سوال:
این غول ها که با علامت کلاه شاخ دار روی قطب نما هستند خیلی خطرین؟اگه سر راهم باشن مرد و مردونه از جلوشون رد شم یا مسیر رو دور بزنم؟ آخه aela جون با داشت از 2 نفر دیگه کمک میگرفت و سه نفره کشتنشبرای لول آپ وقتی صفحه میره تو آسمون سبز مال پاوره؟قرمز مال جون و انرژیه؟ آبی مال جادوهه ؟این غول ها به چی واکنش نشون میدن؟با چی بکشمشون؟چیمو لول آپ کنم؟ازشون بترسم یا بزنم لت و پارشون کنم؟این بازی باگ مفید یا چیت هم داره؟
جواب بدین لطفا
giantها چوپان ماموتا هستن.به ماموتا و خودشون کاری نداشته باش و زیاد نزدیکشون نشو.به نظر من بهتره stealth و archery رو لول اپ کنی.الان خودم با سه تا تیر یه جاینت رو میکشم.ازشون بترس.متاسفانه باگ داره ولی باگایی که به ضررن.یه باگی هم شنیدم که طلای بینهایت میده ولی نمیدونم جریانش چیه.بازی باید سالم باشه مثل مرد برو جلو و این بدبختا رو دنبال خودت نکش میمیرن ها.

سلام دوستان
فکر اینجا جاییه که که درباره ی اسکایریم میپرسند
منم یه سوال دارم
دوستانی که PC دارن و skyrim بازی میکنن میدونن من چیمیگم (البته امیدوارم)
وقتی که میخوام وارد بشم روی SkyrimLauncher کلیک میکنم و میبینم که data file غیر فعاله و به همین خاطر هر چی MOD میریزم رو نمیخونه
که دانگارد هم جزوشونه
میخواستم ببینم راهی هست که فعالش کنم؟؟؟:-/

سلام دوستان
فکر اینجا جاییه که که درباره ی اسکایریم میپرسند
منم یه سوال دارم
دوستانی که PC دارن و skyrim بازی میکنن میدونن من چیمیگم (البته امیدوارم)
وقتی که میخوام وارد بشم روی SkyrimLauncher کلیک میکنم و میبینم که data file غیر فعاله و به همین خاطر هر چی MOD میریزم رو نمیخونه
که دانگارد هم جزوشونه
میخواستم ببینم راهی هست که فعالش کنم؟؟؟:-/

این سوال جاش اینجا نیست:-"اینجا تاپیک نسخه x360ـه
تو این تاپیک صفحات آخر بگرد جوابت http://forum.bazicenter.com/thread51810/هست

دوستان اولین اژدها رو کشتم بهم پخ جادویی داد الان پخ کنم همه پرت میشن عقب
اگه جادو رو لول آپ کنم قدرت تخریبم بالا تر میره؟
خیر، فقط میزان Magicka بالا میره، واسه بالا بردن قدرت تخریب جادو‌ها باید پرک‌های Destruction رو بگیرین.

دوستان تونستم اولین ترولمو بکشم به زودی استامینا و پاور رو بالا میبرم و غول هارو میکشم

خوب اون بدبختا چی کار تو دارن آخه... حالا ترولا خیلی عوضی هستن اونارو کشتی مهم نیست ولی اینا خیلی باحال ان یه داشتم یه اژدها میکشتم اومدن کمک جالبیش هم این بود اصلا با من کاری نداشتن

خوب اون بدبختا چی کار تو دارن آخه... حالا ترولا خیلی عوضی هستن اونارو کشتی مهم نیست ولی اینا خیلی باحال ان یه داشتم یه اژدها میکشتم اومدن کمک جالبیش هم این بود اصلا با من کاری نداشتن
من داشتم میرفتم سمت یه غول یهو چوبشو برداشت دنبالم کرد داشتم از ترس میمردم
اسکلت ترول چنده؟ من جمجمشو برداشتم به کی بفروشم؟
یه نفرکه nord باشه و لول اش بالا باشه سیوش رو برام آپ کنه لطفا

من داشتم میرفتم سمت یه غول یهو چوبشو برداشت دنبالم کرد داشتم از ترس میمردم
اسکلت ترول چنده؟ من جمجمشو برداشتم به کی بفروشم؟
یه نفرکه nord باشه و لول اش بالا باشه سیوش رو برام آپ کنه لطفا
نزدیک نباید بشین.
اسکلت ترول هم قیمت کمی‌ داره.

آقا به دادم برسید
vampire شدم به هر شهری وارد میشم به من حمله میشه ... کوئست مربوط به این مساله رو نمیتونم کامل کنم. یه بابایی به اسم Falion به من گفت یه soul gem رو پر کن برام بیار . الان اصلا نمیتونم وارد شهر بشم.. کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or