Tαylor Swift
کاربر سایت
بچه ها برای این که این بازی روی هارد نصب بشه باید اپدیتی براش دانلود کرد؟؟؟؟؟؟
بچه ها برای این که این بازی روی هارد نصب بشه باید اپدیتی براش دانلود کرد؟؟؟؟؟؟
من از یه رستوران غذا دزدیدم با کمی پول
بعد زنه اومد دنبالم منم از ساختمون رفتم بیرون دیدم دنبالم اومد کشتمش کل روستا افتادن دنبالم
خلاسه قتل عام کردم دیگه فقط دوتا بشه با یه آقایی در رفتن که بهشون نرسیدم الانم خونه هاشون رو خالی کردم
پولدار شدم حالا میرم بالا ی کوه سربازا رو بکشم
راستی اونا یی که چادر میزنن تو ی راه خیلی کمن اونارم بکشین خوبه من یه زن سرخپوست با دوتا جادوگر که داشتن اسکلت زنده میکردن لت و پار کردم
3 تا الدنگ با کلاه وایکینگ به خونم حمله کردن اونارم کشتم
چه حالی میده این بازی
حالا یه سوال
من الان یه لباس جادوگر که شبیه لباس اتزیو هست پوشیدم دورم هم یه حاله ی آبی هست با لباس جادوگر
میخواستم بدونم زره اون وایکینگای ***** رو بپوشم یا اون جادوگرا؟
این بازی منو معتاد کرد رفت
پیشنهاد میکنم شما بازی رو از اول شروع کنین. چون با این کارایی که کردین فکر کنم کل ماموریتهای اصلی بازی به باد رفتن.من از یه رستوران غذا دزدیدم با کمی پول
بعد زنه اومد دنبالم منم از ساختمون رفتم بیرون دیدم دنبالم اومد کشتمش کل روستا افتادن دنبالم
خلاسه قتل عام کردم دیگه فقط دوتا بشه با یه آقایی در رفتن که بهشون نرسیدم الانم خونه هاشون رو خالی کردم
پولدار شدم حالا میرم بالا ی کوه سربازا رو بکشم
راستی اونا یی که چادر میزنن تو ی راه خیلی کمن اونارم بکشین خوبه من یه زن سرخپوست با دوتا جادوگر که داشتن اسکلت زنده میکردن لت و پار کردم
3 تا الدنگ با کلاه وایکینگ به خونم حمله کردن اونارم کشتم
چه حالی میده این بازی
حالا یه سوال
من الان یه لباس جادوگر که شبیه لباس اتزیو هست پوشیدم دورم هم یه حاله ی آبی هست با لباس جادوگر
میخواستم بدونم زره اون وایکینگای ***** رو بپوشم یا اون جادوگرا؟
شما الان فلسفه کل بازیهای RPG رو با این حرفتون پودر کردین اصلا نیست و نابود شد فسلفهمن تویه ماموریت بودم رفتم پیش امپراتور زانو زدم بعد A زدم فورا هرچی پول و الماس داشت برداشتم و دِ بدو با اجازه الانم ثروتمند شدم باحال:d
دیگه قید ماموریتو زدم همین ادم بکشی پول دار شی باحاله
من تویه ماموریت بودم رفتم پیش امپراتور زانو زدم بعد A زدم فورا هرچی پول و الماس داشت برداشتم و دِ بدو با اجازه الانم ثروتمند شدم باحال:d
من تویه ماموریت بودم رفتم پیش امپراتور زانو زدم بعد A زدم فورا هرچی پول و الماس داشت برداشتم و دِ بدو با اجازه الانم ثروتمند شدم باحال:d
:دي
يعني هدفت از اين بازي اين بود كه پولدار شي؟:دي
دمت گرم یعنی خندیدم ها به این میگن خلاقیت اصلا به نظر من بهترین کار ممکن رو کردیمن تویه ماموریت بودم رفتم پیش امپراتور زانو زدم بعد A زدم فورا هرچی پول و الماس داشت برداشتم و دِ بدو با اجازه الانم ثروتمند شدم باحال:d