باید لولت بالا باشه(البته نه خیلی زیاد) تا بتونی از پل ردشی
ماموریت های فرعی رو برو تا لولت بالا بره.
من الان وسط ناکجا آبادم تویه دنیای دیگه راه برگشت ندارم
داداش چطوری لولمو زیاد کنم ؟!!!!!
باید لولت بالا باشه(البته نه خیلی زیاد) تا بتونی از پل ردشی
ماموریت های فرعی رو برو تا لولت بالا بره.
من الان وسط ناکجا آبادم تویه دنیای دیگه راه برگشت ندارم
داداش چطوری لولمو زیاد کنم ؟!!!!!
البته درست نیست این روش ها ولی :dسلام دوستان
من بازم تو اون مرحله گیر کردم نمیدونم من بازیم بده یا خیلی لولم کم بوده برا این مرحله هر دشمن رو با هزار دوزوکلک باید بکشم یعنی فرار کنم مجیک بزنم برم یه جا خونم پر بشه بعد برگردم کلا خیلی سخت شده
الان هم میرم تو یه دنیای دیگه که رنگ آسمونش فرق میکنه و همه جارو مه گرفته بعد یه سری سرباز هستن که هی اژ دها ها میان میبرنشون وقتی که میرم جلو تر به یه معبد میرسم که بعد یه آبشار که یه پل با استخوان اژدها داره ولی جلوش یه دونه محافظه که بهت حمله میکنه و تبر داره با 2تا ضربش میمیرم کسی ایده داره چطوری بکشمش چون سیو قبلی هم برا اوایل بازی هستش و نمیتونم برگردم که خودمو قوی کنم... خواهشن یه ایده بدید
خودم یه کلک زدم از پشتش رفتم روی پل ولی وقتی به وسطای پل میرسم خود به خود میمیرم سازنده فکر همه جاشو کرده بودن
همه چی رو هم بکشین ولی ماموریتهای فرعی رو نرین معمولا کم میارین، حداقل یه ده تایی ماموریت فرعی باید برین تا به سطح اواخر بازی برسینبچه ها میخوام برگردم لولمو زیاد کنم ولی سیو قبلیم برای 5تا مرحله قبله
کلا نمیدونم چرا انقد ضعیفم تا این جای بازی هرجا اژدها دیدم کشتمش و فرار نکردم قبل از این که با این بخوام بجنگم هم یه اسکلت بود که یه ماسک به اسم نوخرین داشت رفته بودم جلو یه ستون بهش مجیک میزدم بعد تا میومد منو بزنه میرفتم پشت ستون دورش میزدم
یعنی میگید برگردم دوباره از وسطای بازی ؟!! حالا اینو کشتم میذاره برم تو سرزمین اصلی یا باید بازم با آلدویین بجنگم ؟
با توجه به مشکلب که برای دوستمون پیش اومده برای کسانی که بازی میخوان شروع کنن بهتره اول ماموریت های فرعی رو بازی کنید و مرتب SAVE کنید
دوستان عزیز کشتن paarthurnax در بازی چه تاثیری داره ؟
مراحل اصلی توی قسکت ماموریت ها با علامت کله اژدها مشخص شده.خوب از کجا بدونیم مرحله اصلیه یا فرعی من تا الان بازیو شروع نکردم .
همین گروه Esbern اینا کارشون محافظت از Dragonborn هست.گروه blades چه نوع گروهی؟
بچه ها میخوام برگردم لولمو زیاد کنم ولی سیو قبلیم برای 5تا مرحله قبله
کلا نمیدونم چرا انقد ضعیفم تا این جای بازی هرجا اژدها دیدم کشتمش و فرار نکردم قبل از این که با این بخوام بجنگم هم یه اسکلت بود که یه ماسک به اسم نوخرین داشت رفته بودم جلو یه ستون بهش مجیک میزدم بعد تا میومد منو بزنه میرفتم پشت ستون دورش میزدم
یعنی میگید برگردم دوباره از وسطای بازی ؟!! حالا اینو کشتم میذاره برم تو سرزمین اصلی یا باید بازم با آلدویین بجنگم ؟